Ko je od sadasnjih forumasa tada (prije 4 godine) bio registrovan i pisao po ovom forumu? Moras prvo to provjeriti pa onda kritikovati ljude ..Baudelaire wrote:Ne bih da nešto serem, ali kakvi ste vi simpatizeri, Bože sačuvajSamo je LSD pisao na ovom forumu kad je Real dominirao nad Barcelonom, a i tad je znalo proći po tri mjeseca da ne bude nikakvog posta. Nije čovjek htio sam sa sobom pisati. Ali zato sad milion nekih simpatizera, navijaju za Barcelonu otkad je TV1 uvela špansko prvenstvo.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#7676 Re: FC Barcelona
-
Baudelaire
#7677 Re: FC Barcelona
Ma bilo ih je dosta. Nebitno, poenta je da je broj ''navijača'' Barcelone nesrazmjerno porastao u posljednje vrijeme, a nisu gloryhunteri nimalo.
- Charuga
- Globalni moderator
#7678 Re: FC Barcelona
Pa to smo do sada utvrdili koliko hoces puta i to nije samo slucaj sa Barcelonom nego i sa ostalim klubovima. "Navijaci" ili simpatizeri tih klubova se javljaju tj. postaju kad su ti klubovi u vrhu. U vremenu kad neki klub godinama odlicno igra, osvaja, pobjedjuje i dominira mladi uzrasti pocinju da ih simpatisu. To, naravno, govorim za one koji ne zive u tim gradovima iliti zemljama. Kako dolazi era nekog kluba tako dobijaju i simpatizere sirom svijeta. Normalno, ima i onih koji ih simpatisu i kad im ne ide.Baudelaire wrote:Ma bilo ih je dosta. Nebitno, poenta je da je broj ''navijača'' Barcelone nesrazmjerno porastao u posljednje vrijeme, a nisu gloryhunteri nimalo.
-
sumirprimus
#7679 Re: FC Barcelona
cuo sam za ovog malca,prosle il pretprosle godine,al tek sad skonta da je to taj,ko na dresu mu pisa gerard...skenderija04 wrote:Utalmica protiv Mallorce kao i svaka druga ove sezone, nista posebno. Pet golova ali Barca jos nije ni blizu ocekivane forme. Spor protok lopte. Ipak svi znamo da do nove godine necemo vidjeti nista posebno osim derbija u Madridu i klupskog mundijala. E sad, kada su kamere zumirale klupu (Pique,Puyol,Cesc, Iniesta) a nakon toga i tribinu ( Xavi, Pedro, Alexis,Afelay) skontas da je jos uvijek faza zagrijavanja. Danas je bio zanimljiv nastup Cuence. Jos je rano za bilo kakve prognoze. Sve zavisi od njega i kako ce iskoristiti sanse koje mu Guardiola bude pruzao, a do nove godine ce ih sigurno biti. Ali danasnji dan ce biti zapamcen po jednom debitantu. Prve minute u zvanicnom takmicenju je odigrao Gerard Deulofeu. E, ovog decka (rodjen 1994 godine) paze kao malo vode na dlanu. Prosao je sve kategorije u Barci a ljetos je postao sampion evrope sa Spanijom U19 iako najmladji u reprezentaciji vec je standardni clan prve postave. Vec porede njegov razvoj sa Messijevim. Danas zvuci glupo porediti nekoga sa Messijem ali koo zna. Ovdje cu postaviti jedan video njegovog fudbalskog razvoja pa ako koga zainteresuje. Vrijedi pogledati
eh sad,kako ce to fercerat u prvom timu,bumo vidli...
-
sumirprimus
#7680 Re: FC Barcelona
mislim da sam tu negdje i tad i ja bio,al pod drugim nickom,pa pposlje banovice(nepravednih)moro promjenit nickPlavih_11 wrote:Ko je od sadasnjih forumasa tada (prije 4 godine) bio registrovan i pisao po ovom forumu? Moras prvo to provjeriti pa onda kritikovati ljude ..Baudelaire wrote:Ne bih da nešto serem, ali kakvi ste vi simpatizeri, Bože sačuvajSamo je LSD pisao na ovom forumu kad je Real dominirao nad Barcelonom, a i tad je znalo proći po tri mjeseca da ne bude nikakvog posta. Nije čovjek htio sam sa sobom pisati. Ali zato sad milion nekih simpatizera, navijaju za Barcelonu otkad je TV1 uvela špansko prvenstvo.
djaba mu se pravdas,ko da vecina ovdje nema zivote,porodice,vikende,izlete,,ma kome ja ba
gledam barcu samo kad pobjedjuje 5:0 i vise,stacu moze se
- bude
#7681 Re: FC Barcelona
da ne bude da svi od jucer pratimo barcu, najbolja utakmica po mom skromnom misljenju koju sam gledao, kako me je samo pantic iznervir'o
-
LSD
#7682 Re: FC Barcelona
Pep Guardiola je pred velikim jubilejom - 200. utakmicom na klupi Barcelone. Svoj jubilej će moći proslaviti na najbolji mogući način ukoliko pobjedi u narednom kolu Lige prvaka, jer pobjedom će osigurati prolaz u osminu finala.
U dosadašnjih 199 utakmica, procenat pobjeda je čak 72% ,procenat neriješenih 19,5% a procenat poraza je zaista beznačajan, svega 8,5 %. To je čista historija.
-----------------------------------------------------------------------------
Nevjerovatna statistika Guardiole
ili u poređenju sa Cruyffovim "dream teamom" sa pocetka 90-tih : Cruyff je napustio klupu Barcelone sa 430 utakmica iza sebe i sa prosjekom od 58,1 % pobjeda.
Covjek je za svega tri sezone ,koliko je na klupi A tima, uzeo više trofeja nego velika vecina trenera u svijetu u cijeloj svojoj karijeri..
U dosadašnjih 199 utakmica, procenat pobjeda je čak 72% ,procenat neriješenih 19,5% a procenat poraza je zaista beznačajan, svega 8,5 %. To je čista historija.
Nevjerovatna statistika Guardiole
Covjek je za svega tri sezone ,koliko je na klupi A tima, uzeo više trofeja nego velika vecina trenera u svijetu u cijeloj svojoj karijeri..
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
-
Baudelaire
#7684 Re: FC Barcelona
Nikako ga nisam gotivio u toku prve sezone u kojoj je vodio Barcelonu. Mislio sam da nije taktički potkovan i da ima sreću što vodi takvu ekipu. Međutim, jedan je od najboljih trenera na svijetu, možda i najbolji. Definitivno to pokazuje iz godine u godinu. I jbg, on je napravio od Barcelone ovo što je trenutno.LSD wrote:Pep Guardiola je pred velikim jubilejom - 200. utakmicom na klupi Barcelone. Svoj jubilej će moći proslaviti na najbolji mogući način ukoliko pobjedi u narednom kolu Lige prvaka, jer pobjedom će osigurati prolaz u osminu finala.
Nevjerovatna statistika Guardiole![]()
ili u poređenju sa Cruyffovim "dream teamom" sa pocetka 90-tih : Cruyff je napustio klupu Barcelone sa 430 utakmica iza sebe i sa prosjekom od 58,1 % pobjeda.
-
LSD
#7685 Re: FC Barcelona
Pa eto ja sam namjerno stavio statistiku Cruyffa koji se godinama smatrao ponajboljim trenerom Barce u njenoj historiji i njegovog cuvenog Dream Teama koji je 4 puta zaredom uzeo titule La Lige, titulu prvaka Evrope '92 itd i njegova statistika je nešto manje ok0 60% pobjeda,doduše u 430 utakmica koliko je bio trener....Guardiola u ovih 200 ima prosjek od 72% pobjeda...pa to nije normalno, a svega 8,5% izgubljenih utakmicaBaudelaire wrote:Nikako ga nisam gotivio u toku prve sezone u kojoj je vodio Barcelonu. Mislio sam da nije taktički potkovan i da ima sreću što vodi takvu ekipu. Međutim, jedan je od najboljih trenera na svijetu, možda i najbolji. Definitivno to pokazuje iz godine u godinu. I jbg, on je napravio od Barcelone ovo što je trenutno.LSD wrote:Pep Guardiola je pred velikim jubilejom - 200. utakmicom na klupi Barcelone. Svoj jubilej će moći proslaviti na najbolji mogući način ukoliko pobjedi u narednom kolu Lige prvaka, jer pobjedom će osigurati prolaz u osminu finala.
Nevjerovatna statistika Guardiole![]()
I onda "forumski strucnjaci" i zlobnici dođu pa lupaju kako je lako trenirati Barcu, što ne pređe negdje drugo ako je frajer i slicne nebuloze
-
missko
#7686 Re: FC Barcelona
Opet iz penala procepili, izgleda i u gostima ih cuvaju.
- veljaca
#7687 Re: FC Barcelona
0:2
MESSI .....
MESSI .....
- Charuga
- Globalni moderator
-
eXit.LP
#7689 Re: FC Barcelona
Penal i crveni čisti ko suza.missko wrote:Opet iz penala procepili, izgleda i u gostima ih cuvaju.
-
missko
#7690 Re: FC Barcelona
Moglo je penal i zuti al ne bi se opet mjenjao rezultat, Barci je dovoljno samo da procepi.
-
todd_smith
#7691 Re: FC Barcelona
ni blizu, penal jeste, zuti jeste, crveni? skini dres Barcelone pa onda ponovo gledaj snimakeXit.LP wrote:Penal i crveni čisti ko suza.missko wrote:Opet iz penala procepili, izgleda i u gostima ih cuvaju.
- ultima_palabra
#7692 Re: FC Barcelona
Nema očite namjere da se faulira igrač, nije za crveni... mada neće sve skupa promijeniti konačni ishod.
- Charuga
- Globalni moderator
#7693 Re: FC Barcelona
Alves nece igrati protiv Milana.
- veljaca
#7694 Re: FC Barcelona
0:3
Fabregas ...
Fabregas ...
-
sumirprimus
#7695 Re: FC Barcelona
ma ovo je rutinski jubilarno,200,201,fabregas... 
ako je penal onda je crveni ko suza,nema price...
ako je penal onda je crveni ko suza,nema price...
-
sumirprimus
#7696 Re: FC Barcelona
ma jel to mister dva nula dvaaaa...
jel to hetrik,,jel to sta je tooo penal kmeeeeee,fifa uefa kmeeeee,stite ih kmeeee
ovo je poezija jebte,po e zi ja!!!
jel to hetrik,,jel to sta je tooo penal kmeeeeee,fifa uefa kmeeeee,stite ih kmeeee
- veljaca
#7697 Re: FC Barcelona
0:4
MESSI
MESSI
-
eXit.LP
#7698 Re: FC Barcelona
Nauči pravila igre onda ponovo pogledaj snimak. Messi je prošao igrača i bio u gol šansi. Ovaj ga ruši -> penal+crvenitodd_smith wrote:ni blizu, penal jeste, zuti jeste, crveni? skini dres Barcelone pa onda ponovo gledaj snimakeXit.LP wrote:Penal i crveni čisti ko suza.missko wrote:Opet iz penala procepili, izgleda i u gostima ih cuvaju.
- BHF_Manijak
#7699 Re: FC Barcelona
Kontas, Plzen!sumirprimus wrote:ma jel to mister dva nula dvaaaa...
Ono nije crvenog ocima vidjelo, nemojte biti smijesni! Pa sta ako je penal, ne okarakterise se svaki svirani penal sa crvenim kartonom, kakva je to politika!
- ultima_palabra
#7700 Re: FC Barcelona
sumirprimus wrote:ma jel to mister dva nula dvaaaa...