Znači 2:00 videa.
Eto kako ovo nije penal? Eto samo mi objasnite kako?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
internazionale wrote:Sinoc sam oplak'o gledajuci utakmicu fiorentine i onih lopina torinskih
Prica komentator kako su se, cini mi se, '82. godine borili za titulu fiorentina i ove lopine
I u zadnjem kolu fiorentini poniste gol, zavrsi 0-0
A juventus naravno pobijedi 1-0, iz penala...
![]()
Kako se uvijek oni vezu za ove lopovluke
Ne ljutite se al' malo sutra. Em se počnete nešto ljutiti, em pojedinci haman što ne zaplaču zato što je neko napisao, sudija pomogao Juventusu. Odmah neko cmizdrenje po forumu, neko pravdanje.Bianconeri1988 wrote:Otkud to da se neko od nas ljuti?![]()
Juventus je među najvećim klubovima svijeta, stvorena je predrasuda se njemu stalno pomaže isto kao i navedenim, to se ne može promijeniti. Kao što napisah ranije to je opravdanje gubitnika.![]()
Ne kontam što je teško priznati da se Juventusu odmaže, kao u sinoćnoj utakmici protiv Fiorentine, još sam vam i video postavio.![]()
I ja se tek uključio. Ma nasekiram se samo. Čim neko da gol prelazi kod nas. Puna mi je kapa Zaza i Dybala.Bianconeri1988 wrote:Pa pored multimedije imamo i vid i to je to.
Kakva je tekma u Torinu? Da pogledam finiš?
to im je kolektivna osobinaLogovan wrote:Ne ljutite se al' malo sutra. Em se počnete nešto ljutiti, em pojedinci haman što ne zaplaču zato što je neko napisao, sudija pomogao Juventusu. Odmah neko cmizdrenje po forumu, neko pravdanje.Bianconeri1988 wrote:Otkud to da se neko od nas ljuti?![]()
Juventus je među najvećim klubovima svijeta, stvorena je predrasuda se njemu stalno pomaže isto kao i navedenim, to se ne može promijeniti. Kao što napisah ranije to je opravdanje gubitnika.![]()
Ne kontam što je teško priznati da se Juventusu odmaže, kao u sinoćnoj utakmici protiv Fiorentine, još sam vam i video postavio.![]()
Čuj opravdanje gubitnika.Pa nisam ja izgubio, pa da mi ovako odgovaraš.
![]()
Pa sudije i znaju i pogriješiti u korist protivnika, te tako oštetiti Juventus, ali više im pomognu. Jebi ga, realnost.
Sasvim očekivano pogrešno interpretiraš stvari, meni lično je gušt čitati postove o tome kako se Juventusu pomaže, jer nakon 2006. godine imam jasan stav i tada sam vidio kako funkcionišu stvori i kakva je zapravo veličina Juventus. Ovako nekad kad se postavi laž kao što je onaj maloprije Interista uradio čovjek mora reagovati.Logovan wrote:Ne ljutite se al' malo sutra. Em se počnete nešto ljutiti, em pojedinci haman što ne zaplaču zato što je neko napisao, sudija pomogao Juventusu. Odmah neko cmizdrenje po forumu, neko pravdanje.Bianconeri1988 wrote:Otkud to da se neko od nas ljuti?![]()
Čuj opravdanje gubitnika.Pa nisam ja izgubio, pa da mi ovako odgovaraš.
![]()
Pa sudije i znaju i pogriješiti u korist protivnika, te tako oštetiti Juventus, ali više im pomognu. Jebi ga, realnost.
Žalosno je da su komentatorima osnovni izvor informacija navijački tekstovi na fejsbuku.internazionale wrote:Sinoc sam oplak'o gledajuci utakmicu fiorentine i onih lopina torinskih
Prica komentator kako su se, cini mi se, '82. godine borili za titulu fiorentina i ove lopine
I u zadnjem kolu fiorentini poniste gol, zavrsi 0-0
A juventus naravno pobijedi 1-0, iz penala...
![]()
Kako se uvijek oni vezu za ove lopovluke
Ljudi koji gotive Seriu A su ima li 14 godina kada je ona bila na vrhuncu,tj 90tih. Sa obzirom da ti ono ko simpatises Lazio, ti si jedno imao 14 godina 1999. Znaci danas ti je oko 28-29.Point. wrote:Meni nikad nece biti jasno kako neko moze gotiviti Juventus. Posebno ako je stariji od 14 godina.
A zasto ne? Juventus ti je isti qurac ko i Bajern, Barca i slicno. Dominantan u svojoj ligi. Vjerujem da vecina simpatisu slicne klubove da bi se mogli kurcit po raznoraznim forumima kako kao mi imamo po 28 titula i mnogo smo jaki.wickerman wrote:Ljudi koji gotive Seriu A su ima li 14 godina kada je ona bila na vrhuncu,tj 90tih. Sa obzirom da ti ono ko simpatises Lazio, ti si jedno imao 14 godina 1999. Znaci danas ti je oko 28-29.Point. wrote:Meni nikad nece biti jasno kako neko moze gotiviti Juventus. Posebno ako je stariji od 14 godina.
Zar ti stvarno mislis da bi danas neko sa 14 godina mogao furati klub iz Italije,pored Barcelone,Real Madrida, Bayerna i slicno.
To je jedini razlog sto se navija za ove klubove jer da nije klubovi kao sto su Deportivo, Stoke, Chievo, Rennes, bi imali isti broj navijaca, jos u tim klubovima igraju Bosanci. Ma jok, lakse je navijati za Barcelonu i Real, uvijek se neka titula osvoji.Point. wrote:A zasto ne? Juventus ti je isti qurac ko i Bajern, Barca i slicno. Dominantan u svojoj ligi. Vjerujem da vecina simpatisu slicne klubove da bi se mogli kurcit po raznoraznim forumima kako kao mi imamo po 28 titula i mnogo smo jaki.wickerman wrote:Ljudi koji gotive Seriu A su ima li 14 godina kada je ona bila na vrhuncu,tj 90tih. Sa obzirom da ti ono ko simpatises Lazio, ti si jedno imao 14 godina 1999. Znaci danas ti je oko 28-29.Point. wrote:Meni nikad nece biti jasno kako neko moze gotiviti Juventus. Posebno ako je stariji od 14 godina.
Zar ti stvarno mislis da bi danas neko sa 14 godina mogao furati klub iz Italije,pored Barcelone,Real Madrida, Bayerna i slicno.
Nema potrebe za pravdanjem jer svako ima pravo da simpatise bilo koji klub koji zeli, ali mi ne ide u glavu prisvajanje tih klubova do te mjere da se kaze mi smo pobijedili. Jedino se za lokalni klub moze zaista navijati, drugi klubovi simpatisati. Mene jedino moze iznervirati poraz Zelje. Volim klubove gdje igraju Bosanci, ali sam potpuno ravnodusan prema njihovim rezultatima, pogotovo ako nasi fudbaleri nisu igrali. Cim nas fudbaler predje u neki drugi klub, njegov bivsi klub me ne zanima niti ih pratim, naprimjer Wolfsburg. Evo recimo Island sad igra lijep fudbal, pobjedjuju, da vidimo hoce li neko navijati za njih u buducnosti ili za klubove iz Islanda. Nece, jer oni ne mogu nista osvojiti i njihovi klubovi nece igrati u ligi prvaka. Pogledajte temu Barcelone, nisam siguran da se Zeljo i Sarajevo toliko prati. Kad bi kojim slucajem Barcelona kao klub propala, to je naravno nemoguce ali govorim hipoteticki, ovi njeni navijaci bi odmah nasli sebi drugi klub.Mohamad Sissoko wrote:Sasvim je normalno da ljudi navijaju za trofejne timove. Ljudi vole se poistovjecivat sa uspjesnim kolektivima jer cijene to sto postignu i daju im podrsku.
Ja kad sam poceo da simpatisem Juve, nisam znao koliko ima titula al u tom trenutku su bili uspjesni, nisu jos nista bili osvojili te godine al su dobro radili svoj posao, dobro igrali fudbala.Da su kasnije grohnuli i nista osvojili, recimo u narednih 20 godina ja bi i dalje za njih navijao jer se positovjetis sa uspjehom i cijenis ih zbog tog tadasnjeg dometa odnosno zavolis.
Nije to tek tako "broj titula" i kurcenje, da je tako svi bi navijali za Real Madrid kao najtrofejniji, medjutim kako rekoh ljudi vole uspjeh i uvijek ce zavolit i cijenit uspjeh jer sami sebi zele to.
Recimo prva strana "ekipa" koju sam zavolio prije klupskog fudbala je bila Italija, jer su u tom trenutku 1994 igrali dobar fudbal, bili uspjesni al na kraju nisu osvojili titulu a uz to nisam znao koliko imaju titula prvaka, dakle nisu bile upitanju titule i kurcenje, nego uspjeh u tome sto rade u tom datom trentuku a ne njihova istorija.
pa valjda hoce da osjete radost na kraju sezone, a ne ko navijaci arsenala gledas citavu sezonu da bi ga popusio na kraju, jebes ti tu carPoint. wrote:Mene interesuje kako neko moze navijati ili simpatisati, isti qurac , recimo Bajern, Real, Barca, Juve, Chelsea znaci ekipe kojima su haman svake godine zagarantovane barem po jedna titula. Dakle, sta je gust navijanja za takve ekipe gdje se svake godine zna da ces uzeti titulu neku?
Meni bude pravo drago kad vidim nekog bosandzerosa a simpatise West Ham, Sampdoriju, Real Betis ili slicno. Razumijem ja, fino je nekima non stop osvajati, ali meni tu nema nekog cara.
Pa mi koji simpatišemo Bayern, Real, Barcu, itd, nismo baš birali hoće li to biti lijeva ekipa ili neka od ovih velikih. Recimo ja sam počeo simpatisati United i Real zbog pojedinih igrača, a i zbog nekih velikih pobjeda. A i realno kada pogledaš, šta balavac od 9-10 godina zna kojim su ekipama zagarantovane titule, pa da kaže neću za njih navijati jer nema nikakvog čara.Point. wrote:Mene interesuje kako neko moze navijati ili simpatisati, isti qurac , recimo Bajern, Real, Barca, Juve, Chelsea znaci ekipe kojima su haman svake godine zagarantovane barem po jedna titula. Dakle, sta je gust navijanja za takve ekipe gdje se svake godine zna da ces uzeti titulu neku?
Meni bude pravo drago kad vidim nekog bosandzerosa a simpatise West Ham, Sampdoriju, Real Betis ili slicno. Razumijem ja, fino je nekima non stop osvajati, ali meni tu nema nekog cara.
+1Logovan wrote:Pa mi koji simpatišemo Bayern, Real, Barcu, itd, nismo baš birali hoće li to biti lijeva ekipa ili neka od ovih velikih. Recimo ja sam počeo simpatisati United i Real zbog pojedinih igrača, a i zbog nekih velikih pobjeda. A i realno kada pogledaš, šta balavac od 9-10 godina zna kojim su ekipama zagarantovane titule, pa da kaže neću za njih navijati jer nema nikakvog čara.Point. wrote:Mene interesuje kako neko moze navijati ili simpatisati, isti qurac , recimo Bajern, Real, Barca, Juve, Chelsea znaci ekipe kojima su haman svake godine zagarantovane barem po jedna titula. Dakle, sta je gust navijanja za takve ekipe gdje se svake godine zna da ces uzeti titulu neku?
Meni bude pravo drago kad vidim nekog bosandzerosa a simpatise West Ham, Sampdoriju, Real Betis ili slicno. Razumijem ja, fino je nekima non stop osvajati, ali meni tu nema nekog cara.I meni je također drago kada vidim da neko simpatiše manju ekipu.
Jedno je kad neki klub uzme titulu svakih deset ili sta ja znam godina a drugo kad simpatises recimo Real pa i prije sezone znas da ce uzeti titulu i da ce Ronaldo zabit 50+ golova. E gdje je tu gust?Tomahawk11 wrote:@Point, hajd matere ti ne pametuj. Jeste ti rezon u pm. Znaci ako Lazio uzme kakvu titulu, prestaces navijati za njih?
Zamisli kad bih ja tebe pitao sta je gust gledati Lazio kontra Cesene, Genoe, Verone, Sassuola i sl. Ne mogu gledati kad igraju, recimo, Almeria - Rayo V. Nije zanimljivo. Ili QPR - Stoke. Ili Udinese - Cesena. Bjezi ba, dosta mi ovih domacih uhljupa, da gledam jos ove vucibatine.
Znas vraga. Kako je Realu zagarantovana titula pored Barcelone? A eto ta ista Barcelona nista nije osvojila prosle sezone. Kome se to garantuje da ima unaprijed titulu?Point. wrote:Jedno je kad neki klub uzme titulu svakih deset ili sta ja znam godina a drugo kad simpatises recimo Real pa i prije sezone znas da ce uzeti titulu i da ce Ronaldo zabit 50+ golova. E gdje je tu gust?Tomahawk11 wrote:@Point, hajd matere ti ne pametuj. Jeste ti rezon u pm. Znaci ako Lazio uzme kakvu titulu, prestaces navijati za njih?
Zamisli kad bih ja tebe pitao sta je gust gledati Lazio kontra Cesene, Genoe, Verone, Sassuola i sl. Ne mogu gledati kad igraju, recimo, Almeria - Rayo V. Nije zanimljivo. Ili QPR - Stoke. Ili Udinese - Cesena. Bjezi ba, dosta mi ovih domacih uhljupa, da gledam jos ove vucibatine.