SMINKA oliti MAKE-UP

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
alica.k

#7676 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by alica.k »

eh eh. ne bi ja cupala s pocetka, ne znam :)
bez_ideje

#7677 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by bez_ideje »

Pa dobro ako ti prirodno odgovaraju luku iznad obrva.....meni bi se sastavile iznad nosa :oops: pa to izmedju voskom skidam.......
alica.k

#7678 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by alica.k »

a dobro ak imas unibrow:D to ej druga stvar.
Michun

#7679 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Michun »

narucih ja ovaj...ima i kod nas ali nema black crystal a svi znamo koliko ja volim sjajice
Image
amiria

#7680 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by amiria »

Danas sam gledala novu kolekciju od Catrice, fenomenalana je :-) . U Kozmo ne ulazim vise dok ne budem imala 50 KM da potrosim :D :D :D
LONGMAN

#7681 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by LONGMAN »

:( jesam opet zakasnila, i ja bih ovu cetku http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~39.htm
nera18

#7682 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by nera18 »

LONGMAN wrote::( jesam opet zakasnila, i ja bih ovu cetku http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~39.htm
dodat cu te :*
anelie

#7683 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by anelie »

amiria wrote:Danas sam gledala novu kolekciju od Catrice, fenomenalana je :-) . U Kozmo ne ulazim vise dok ne budem imala 50 KM da potrosim :D :D :D
uh ja isla.ali u cm,i potrosila 50 km :-)
ali nisam sminku kupovala vise od mjesec dana,a stedila sam za catrice kozmetiku kad dođe.
kupila 2 ultimate colour ruza,rumenilo,smeđi gel-liner ,dva sjenila i jedan manhattan ruz 43G(topla, narancastocrvena boja,divno mirise,vidjela ga kod seke pa sam morala i ja sebi jedan uzeti)
iznenadila sam se kako je rumenilo fino i pigmentirano,kupila onooo...pink grapefruit...cini mi se da se tako zove.
me happy :-D

pitanjce jedno:kad zelite iskoristiti skupljene bodove u cm,traze li vam i licnu kartu pored cm-club kartice?
vidjela sam danas na monitoru,na kasi, da su mi pogresno napisali ime ,pa reko' da se zalim odmah da isprave,da ne bude kasnije : ,,nema popusta,niste ovo vi '' :-)
LONGMAN

#7684 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by LONGMAN »

nera18 wrote:
LONGMAN wrote::( jesam opet zakasnila, i ja bih ovu cetku http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~39.htm
dodat cu te :*
Aaaa :) Hvala tiii :kiss:
yellow cat

#7685 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by yellow cat »

anelie wrote:
amiria wrote:Danas sam gledala novu kolekciju od Catrice, fenomenalana je :-) . U Kozmo ne ulazim vise dok ne budem imala 50 KM da potrosim :D :D :D
ali nisam sminku kupovala vise od mjesec dana,a stedila sam za catrice kozmetiku kad dođe.
kupila 2 ultimate colour ruza,rumenilo,smeđi gel-liner ,dva sjenila i jedan manhattan ruz 43G(topla, narancastocrvena boja,divno mirise,vidjela ga kod seke pa sam morala i ja sebi jedan uzeti)
iznenadila sam se kako je rumenilo fino i pigmentirano,kupila onooo...pink grapefruit...cini mi se da se tako zove.
me happy :-D

pitanjce jedno:kad zelite iskoristiti skupljene bodove u cm,traze li vam i licnu kartu pored cm-club kartice?
vidjela sam danas na monitoru,na kasi, da su mi pogresno napisali ime ,pa reko' da se zalim odmah da isprave,da ne bude kasnije : ,,nema popusta,niste ovo vi '' :-)
ne traže, ma nema potrebe da šta ispravljaš, ja od početka koristim karticu na mamino ime..
bez_ideje

#7686 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by bez_ideje »

Ova total face brush je super za nanosenje onih kuglica :)

raspakujem svoj elf......joj meraka
ovaj color stick spotlight je pravo prakticna stvar....
zamzija

#7687 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by zamzija »

joj jesmo mi žene super, kako se radujemo malim stvarima :)
potrebno je samo malo da nam izmami osmijeh na lice :D
LONGMAN

#7688 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by LONGMAN »

Eh i ja skoro nabavim tu karticu, i danas kuoim ja "fasunge" u CM-u, i kazem kartica, kad ona "ah vec sam otkucala" :x , ja ljubazno, "nema veze". :x
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#7689 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by ladyblue18 »

LONGMAN wrote:Eh i ja skoro nabavim tu karticu, i danas kuoim ja "fasunge" u CM-u, i kazem kartica, kad ona "ah vec sam otkucala" :x , ja ljubazno, "nema veze". :x
Ma treba karticu dati odmah cim dodjes na kasu i napomenuti da ne diraju bodove. :twisted:
zamzija

#7690 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by zamzija »

Kako u merkatoru ako isto zaboraviš karticu, oni napišu na računu i možeš naknadno dobiti bodove uz prikaz računa ?
ema_

#7691 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by ema_ »

zamzija wrote:Kako u merkatoru ako isto zaboraviš karticu, oni napišu na računu i možeš naknadno dobiti bodove uz prikaz računa ?

Ključna riječ Merkator, ključna riječ CM. ;-)
alica.k

#7692 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by alica.k »

ema_ wrote:
zamzija wrote:Kako u merkatoru ako isto zaboraviš karticu, oni napišu na računu i možeš naknadno dobiti bodove uz prikaz računa ?

hahahahahhahahahaha
too true :thumbup:
nera18

#7693 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by nera18 »

free shiping meow
ja cekam free elf da nam ono saljem
i mad minerals naravno :)
Michun

#7694 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Michun »

alica.k wrote:
ema_ wrote:

hahahahahhahahahaha
too true :thumbup:
jes, zato je merkator skup ko zara u poredjenju sa drugim centrima...
Ma.Le.Na

#7695 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Ma.Le.Na »

LONGMAN wrote:Eh i ja skoro nabavim tu karticu, i danas kuoim ja "fasunge" u CM-u, i kazem kartica, kad ona "ah vec sam otkucala" :x , ja ljubazno, "nema veze". :x
:D
uh da je meni tu karticu
pa da mi kaze takvo nesto...a ja kazem..ma nema problema...vratite sve necu nista :D
pa odem i opet sve pokupim i stanem u red :evil: :D

danas sam evil :(
Partizzanka

#7696 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Partizzanka »

mALENA - CITAS MI MISLI! ja bih sve na kasi vratila!
sad me boli dusa, ali sta cu kad tad nisam bila dio sminkeraja, prosle smo godine mama i ja u dm-u nakupovale (ko ja dijaspora nakupovala trakica za depilaciju sminke svega hahahha) za preko 100km i davala mi cura te neke naljepnice nesto i mi rekle necemo
a da sam znala mogla sam bilo kome u dmu oko mene dati to ... ili vama
iduci put znam sta cu :)

longman izvini sto cu ti ovako reci ali bas si blesavo dobra ... nemoj vise tako jer one nisu dobre nego zle!
yellow cat

#7697 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by yellow cat »

meni su oni bodovi u dm-u bezveze... Hajd ona knjižica svijet prednosti i može proći, ali za 20 bodova 10%
(ili 20%?) manje mi i nije neka nagrada.. mislim, ne treba biti nezahvalan, ali mogli su biti malo više darežljiviji... :zoka:
Deep red

#7698 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Deep red »

yellow cat wrote:meni su oni bodovi u dm-u bezveze... Hajd ona knjižica svijet prednosti i može proći, ali za 20 bodova 10%
(ili 20%?) manje mi i nije neka nagrada.. mislim, ne treba biti nezahvalan, ali mogli su biti malo više darežljiviji... :zoka:
Slazem se, nikakav poseban popust :sad:
Bolje su pogodnosti u CM-u.
Deep red

#7699 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Deep red »

anelie wrote:
kupila 2 ultimate colour ruza,rumenilo,smeđi gel-liner ,dva sjenila i jedan manhattan ruz 43G
anelie, koje si uzela ruzeve? Ja sam mojim prezadovoljna. Frozen rose ne skidam :-D
eluna

#7700 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by eluna »

jooooj žene ala ste se raspisale - a ja glvau ne dižem od posla
Post Reply