Naravno da ne mora. Al hajd ti objasni malom Ahmedu sto je to on drugaciji od drugova iz razredaBloo wrote: A jel moram učestvovati na tim predstavama i svetkovinama? Moral li pjevati?
Npr. ako sam dijete roditelja koji nisu kršćani, mogu li se moji roditelji pozvati na to?
Ne želim da mi dijete učestvuje u tome čak i ako nije religijsko per se, već više tradicijsko.
Ilegalni migranti u BiH
- insomnia78
#7676 Re: Migranti u BiH
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#7677 Re: Migranti u BiH
Dobre pickejajara wrote:https://www.youtube.com/watch?v=b9awdzNFh1k
stvarno ovi arapi nisu uredu..mi njima posaljemo dobro kvalitetno mlado meso, a oni nama uzvrate sa ovim svojim mladim narkomanima i cakijasima tkz inzenjerima..sta cemo sa njima jbg ne fali nama ovde radnika...nego bi voljeli i mi malo muda istrest
- славянин
#7678 Re: Migranti u BiH
U EU imas oko 1.8 procenata muslimana - od tih 1.8 procenata mozda je 0.2 procenta ono "konzervativno" pa gledaj muka oko burki,homoseksualaca,prava na post klanja dzume i sta vec. Niko ti ne brani da vjerujes u sta god oces, osnuj privatnu vjeru ako ti je volja ali ne mozes da sukobljavas vjerska pravila koja ti postujes i zakone zemlje u kojoj se nalazispustopoljina wrote:Jos nesto, ja samo repliciram na ove neke ulete. Kako mozes religiju inkorporirati u sekularnu drzavu.
Meni fakat ne smeta...cak svidja mi se.
Sto sam starija, tradicija mi je sve vise cool. Ne samo moja.
- Edin H.
#7679 Re: Migranti u BiH
Niemand wrote:
Sto kaze jedan penzioner, odem kupim od svoje penzije nekih sitnica, rondam citavim putem i psujem prvo sebi sto trosim pare kojih ionako nemam, a onda psujem i onom migrantu kud je kreno uopste. Dodjem, dadnem mu onu kesu, nasmije se i klimne glavom, klimnem i ja glavom i namrgodim se, i onda opet psujem do kuce i njemu i sebi i bosnu i afganistan i pakistan i njemacku.
- славянин
#7680 Re: Migranti u BiH
Gdje su ovo snimali ? Kod Neuma_BataZiv_0809 wrote:Dobre pickejajara wrote:https://www.youtube.com/watch?v=b9awdzNFh1k
stvarno ovi arapi nisu uredu..mi njima posaljemo dobro kvalitetno mlado meso, a oni nama uzvrate sa ovim svojim mladim narkomanima i cakijasima tkz inzenjerima..sta cemo sa njima jbg ne fali nama ovde radnika...nego bi voljeli i mi malo muda istrest
- Bloo
- Globalna šefica
#7681 Re: Migranti u BiH
Pa počneš sa rečenicom....insomnia78 wrote:Naravno da ne mora. Al hajd ti objasni malom Ahmedu sto je to on drugaciji od drugova iz razredaBloo wrote: A jel moram učestvovati na tim predstavama i svetkovinama? Moral li pjevati?
Npr. ako sam dijete roditelja koji nisu kršćani, mogu li se moji roditelji pozvati na to?
Ne želim da mi dijete učestvuje u tome čak i ako nije religijsko per se, već više tradicijsko.
Mi, muslimani....
Onda mu napraviš usera na ovom forumu i sve će mu biti jasno.
- pustopoljina
#7682 Re: Migranti u BiH
Trazim da djevojka sa maramom moze ici u isti razred sa homoseksuanim momkom i pisati maturu dok ih sa zida gleda kriz. I da njihov drug moze svirati u crkvenom banduBloo wrote: Ja samo pokušam da razlučim u tvom postu nešto.
Križ u Austriji je stvar tradicije.
Njihove.
Ti tražiš ravnopravnost.Došla si da živiš u Austriju.
Tražiš ravnopravnost tako da Austrija prihvati i tvoju tradiciju nošenja marame iako to nije njihova tradicija ili da se odrekne svoje tradicije križa u učionici jer ti ne možeš prakticirati svoju tradiciju?
Ok?
- animals
#7683 Re: Migranti u BiH
Pa to i ima i sada..pustopoljina wrote:Trazim da djevojka sa maramom moze ici u isti razred sa homoseksuanim momkom i pisati maturu dok ih sa zida gleda kriz. I da njihov drug moze svirati u crkvenom banduBloo wrote: Ja samo pokušam da razlučim u tvom postu nešto.
Njihove.
Tražiš ravnopravnost tako da Austrija prihvati i tvoju tradiciju nošenja marame iako to nije njihova tradicija ili da se odrekne svoje tradicije križa u učionici jer ti ne možeš prakticirati svoju tradiciju?
Ok?
- славянин
#7684 Re: Migranti u BiH
I onda otac od te djevojke sazove uzu siru porodicu i zapali skolupustopoljina wrote:Trazim da djevojka sa maramom moze ici u isti razred sa homoseksuanim momkom i pisati maturu dok ih sa zida gleda kriz. I da njihov drug moze svirati u crkvenom banduBloo wrote: Ja samo pokušam da razlučim u tvom postu nešto.
Njihove.
Ok?
- Bloo
- Globalna šefica
#7685 Re: Migranti u BiH
Nema u osnovnim školama i vrtićimaanimals wrote:Pa to i ima i sada..pustopoljina wrote:Trazim da djevojka sa maramom moze ici u isti razred sa homoseksuanim momkom i pisati maturu dok ih sa zida gleda kriz. I da njihov drug moze svirati u crkvenom banduBloo wrote: Ja samo pokušam da razlučim u tvom postu nešto.
Njihove.
Ok?
https://www.reuters.com/article/us-aust ... SKCN1SM22Z
- славянин
#7686 Re: Migranti u BiH
Pa od koje godine se mora nositi marama po islamu ?Bloo wrote: Nema u osnovnim školama i vrtićima
https://www.reuters.com/article/us-aust ... SKCN1SM22Z
- pustopoljina
#7687 Re: Migranti u BiH
Pa znam, zato mi se i svidja ovdje.animals wrote:Pa to i ima i sada..pustopoljina wrote:Trazim da djevojka sa maramom moze ici u isti razred sa homoseksuanim momkom i pisati maturu dok ih sa zida gleda kriz. I da njihov drug moze svirati u crkvenom banduBloo wrote: Ja samo pokušam da razlučim u tvom postu nešto.
Njihove.
Ok?
Nema sada- plava vlada- bilo je dozvoljeno.
Hjoj mene- plava vlada je zabranila nikab. Marama je dozvoljena.
- pustopoljina
#7688 Re: Migranti u BiH
Ma ne momka SVOG momak- mladic- tinejdzerславянин wrote:I onda otac od te djevojke sazove uzu siru porodicu i zapali skolupustopoljina wrote:Trazim da djevojka sa maramom moze ici u isti razred sa homoseksuanim momkom i pisati maturu dok ih sa zida gleda kriz. I da njihov drug moze svirati u crkvenom banduBloo wrote: Ja samo pokušam da razlučim u tvom postu nešto.
Njihove.
Ok?- Kako vjernica moze imati momka - sta bi ono dodjes i mozes sake da pogledas i da ti lice otkrije
- славянин
#7689 Re: Migranti u BiH
pustopoljina wrote: Ma ne momka SVOG momak- mladic- tinejdzer
- pustopoljina
#7690 Re: Migranti u BiH
Uostalom, homoseksualan joj moze biti samo best friend bffславянин wrote:pustopoljina wrote: Ma ne momka SVOG momak- mladic- tinejdzermoja greska - samo da ne bude joj neugodno pored takvog grjesnika da bude
- pustopoljina
#7691 Re: Migranti u BiH
Eno, otis'o mi buraz na proteste protiv migranata, naljutio se na ostatak familije sto su mu rekli da ne benavi

- славянин
#7692 Re: Migranti u BiH
Tesko njemu , momak u takvoj porodici jadanpustopoljina wrote:Eno, otis'o mi buraz na proteste protiv migranata, naljutio se na ostatak familije sto su mu rekli da ne benavi![]()
- pustopoljina
#7693 Re: Migranti u BiH
I kontam da mu napisem ko da nismo od istog oca i matereславянин wrote:Tesko njemu , momak u takvoj porodici jadanpustopoljina wrote:Eno, otis'o mi buraz na proteste protiv migranata, naljutio se na ostatak familije sto su mu rekli da ne benavi![]()
![]()
![]()
![]()
Al' necu, bas se naljutio.
- славянин
#7694 Re: Migranti u BiH
Bio bi dobar fol da kuci dovedes nekog migranta i kazes mu da ocete da mu obezbijedite smjestaj- pa samo lice slikati mu kada to cujepustopoljina wrote: I kontam da mu napisem ko da nismo od istog oca i matere![]()
- pustopoljina
#7695 Re: Migranti u BiH
Kupio je i pepersprej...ne bismo se dobro proveliславянин wrote:Bio bi dobar fol da kuci dovedes nekog migranta i kazes mu da ocete da mu obezbijedite smjestaj- pa samo lice slikati mu kada to cujepustopoljina wrote: I kontam da mu napisem ko da nismo od istog oca i matere![]()
-
Niemand
#7696 Re: Migranti u BiH
Jel bilo vec-nece se bec vise braniti iz bihaca, prosla su ta stoljeca. Pustopoljino.pustopoljina wrote: Kupio je i pepersprej...ne bismo se dobro proveli
Ako nije, ne vici nista.
- insomnia78
#7697 Re: Migranti u BiH
Podastri mu iste argumente ko i nama. Boziji a ne ljudski zakoni i to
-
zposao
#7698 Re: Migranti u BiH
insomnia78 wrote:Podastri mu iste argumente ko i nama. Boziji a ne ljudski zakoni i to
- pustopoljina
#7699 Re: Migranti u BiH
nije, ali hamanNiemand wrote:Jel bilo vec-nece se bec vise braniti iz bihaca, prosla su ta stoljeca. Pustopoljino.pustopoljina wrote: Kupio je i pepersprej...ne bismo se dobro proveli![]()
Ako nije, ne vici nista.
- pustopoljina
#7700 Re: Migranti u BiH
eh, mogla bih... al' ima diplomatski imunitet stecen majcinim mlijekomzposao wrote:insomnia78 wrote:Podastri mu iste argumente ko i nama. Boziji a ne ljudski zakoni i to
![]()