Ako misliš da ćeš gledati propast Amerike uživo na TV-u, udobno zavaljen u fotelju, zajebao si se!commendatore wrote:samo nek odvede ameriku u sunovrat i meni je drago....![]()
![]()
ne znam samo sto su vajni nasi americki starosjediocikoji su vize dobili preko splitskih kukumavki o nemogucem zivotu mijesanog braka u bih kivni na trampa koji je sve stekao sposobnoscu i radom a ne sadakom i sinjore dem vize i love
![]()
takav je rezon nase iznenadne americke intelektualne elite za 15 dolara na sat![]()
mislim nerelevantni krit'cari kritikuju nerelevantnog subjekta o tome kako je glup kako je plitak prolupo ovo ono..... kako je moguce da glupan bude tezak milijarde dolara gluposcu..... barem gledajuci rezon prosjecnog SADacka Bošnjacka
Nije mi jasno ako je Tramp prototip uberamera, veceg katolika od pape, veceg bijelca od kreca, uberkapitaliste, uberamera i SADackaši ga mrze?![]()
![]()
Sto ste isli u SAD da zivite kad je vise od pola takvog whitetrash smeca.... sad vam takvi odjednom smetaju..... ne smetaju kad pucaju "u smrdljive neradnicke dilerske crnce" u ledja i sad odjednom Tramp smeta....? nije mi jasno
Težak milijarde u tvojoj glavi. U stvarnosti dužan i gaće koje nosi.
Upravo ga sliedžije sa Wall Streeta( kojima je btw dužan) svezaše za lanac, i eno vodaju ga kao džukelu od regulacije do regulacije...