Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

Acid25

#7677 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Acid25 »

commendatore wrote:samo nek odvede ameriku u sunovrat i meni je drago.... :mrgreen: 8-)

ne znam samo sto su vajni nasi americki starosjedioci :mrgreen: koji su vize dobili preko splitskih kukumavki o nemogucem zivotu mijesanog braka u bih kivni na trampa koji je sve stekao sposobnoscu i radom a ne sadakom i sinjore dem vize i love 8)

takav je rezon nase iznenadne americke intelektualne elite za 15 dolara na sat :mrgreen:

mislim nerelevantni krit'cari kritikuju nerelevantnog subjekta o tome kako je glup kako je plitak prolupo ovo ono..... kako je moguce da glupan bude tezak milijarde dolara gluposcu..... barem gledajuci rezon prosjecnog SADacka Bošnjacka :mrgreen:

Nije mi jasno ako je Tramp prototip uberamera, veceg katolika od pape, veceg bijelca od kreca, uberkapitaliste, uberamera i SADackaši ga mrze? :? :? :? Sto ste isli u SAD da zivite kad je vise od pola takvog whitetrash smeca.... sad vam takvi odjednom smetaju..... ne smetaju kad pucaju "u smrdljive neradnicke dilerske crnce" u ledja i sad odjednom Tramp smeta....? nije mi jasno :mrgreen:
Ako misliš da ćeš gledati propast Amerike uživo na TV-u, udobno zavaljen u fotelju, zajebao si se!

Težak milijarde u tvojoj glavi. U stvarnosti dužan i gaće koje nosi.
Upravo ga sliedžije sa Wall Streeta( kojima je btw dužan) svezaše za lanac, i eno vodaju ga kao džukelu od regulacije do regulacije...
commendatore

#7678 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by commendatore »

:-) :-) :-) :lol: :lol:

cime je finansiro izbore jaro - skupljanjem sergije ?

i fahro je u kreditima al drma nam kavez pojako

na kraju krajeva Amerika je skoro pa najzaduzenija zemlja na svijetu pogotovo uzevsi u obzir da dug nece nikad moc vratit - pa nesto ne vidim da bjezite iz nje glavom bez obzira..... :mrgreen: :kiss:

samo da kazem da je doslo vrijeme za veliki rat - jos malo i americki vanjski dug ce prebacit 110% posto GDPa....

jebaji ga mozda se malo uscuje plutonijum al ohladicemo pivom - privremeno :lol:
jeza u ledja

#7679 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

commendatore wrote:samo nek odvede ameriku u sunovrat i meni je drago.... :mrgreen: 8-)

ne znam samo sto su vajni nasi americki starosjedioci :mrgreen: koji su vize dobili preko splitskih kukumavki o nemogucem zivotu mijesanog braka u bih kivni na trampa koji je sve stekao sposobnoscu i radom a ne sadakom i sinjore dem vize i love 8)

takav je rezon nase iznenadne americke intelektualne elite za 15 dolara na sat :mrgreen:

mislim nerelevantni krit'cari kritikuju nerelevantnog subjekta o tome kako je glup kako je plitak prolupo ovo ono..... kako je moguce da glupan bude tezak milijarde dolara gluposcu..... barem gledajuci rezon prosjecnog SADacka Bošnjacka :mrgreen:

Nije mi jasno ako je Tramp prototip uberamera, veceg katolika od pape, veceg bijelca od kreca, uberkapitaliste, uberamera i SADackaši ga mrze? :? :? :? Sto ste isli u SAD da zivite kad je vise od pola takvog whitetrash smeca.... sad vam takvi odjednom smetaju..... ne smetaju kad pucaju "u smrdljive neradnicke dilerske crnce" u ledja i sad odjednom Tramp smeta....? nije mi jasno :mrgreen:

covjek stalno nailazi na aspektne autogolove na ovom pdfu - oliti dvostruke aršine :mrgreen:
Kolika kolicina gluposti u jednom postu, covjek bi rekao da se kandidujes za neko takmicenje? Evo, zamisli da sam ti ja upravo urucio medalju. I to zlatnu!!! Mislim da je zasluzujes jer se vidi da si rodjeni pobjednik. :thumbup:
Last edited by jeza u ledja on 07/02/2017 20:18, edited 1 time in total.
salik79

#7680 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by salik79 »

Pandakonda wrote:
TomANDJerry wrote:
dodje , vidjeh i ne povjerovah svojim ocima :-)

hajd sto je bilo budala koje su prije izbora navijali za ovog , ali da i danas postoje ti ljudi :-) :-) :-) :?

Neka te

Image

Nego, jesi li ti mlado od ovoga?

Image
commendatore

#7681 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by commendatore »

jeza u ledja wrote:

covjek stalno nailazi na aspektne autogolove na ovom pdfu - oliti dvostruke aršine :mrgreen:
Kolika kolicina gluposti u jednom postu, covjek bi rekao da se kandidujes za neko takmicenje? Evo, zamisli da sam ti ja upravo urucio medalju. I to zlatnu!!! Mislim da je zasluzujes jer se vidi da si rodjeni pobjednik. :thumbup:
jesi li se nasao :lol: :lol: :lol: :lol: ljubim ja - napisacu cika trampu da ti izadje ususret sa satnicom :lol:

a i neka vam okrene nekad prase da se pocastite ko pravi asimilirani amerikanci bosnjackog porijekla :mrgreen: ups bosanskog :mrgreen:
Acid25

#7682 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Acid25 »

cime je finansiro izbore jaro - skupljanjem sergije ?
Sam si odgovorio na pitanje. Sergija + dizanje kredita koje je on nazvao "self-financing".
To jest samofinansiranje, ali treba dug vratiti. Sretno mu bilo.
na kraju krajeva Amerika je skoro pa najzaduzenija zemlja na svijetu pogotovo uzevsi u obzir da dug nece nikad moc vratit - pa nesto ne vidim da bjezite iz nje glavom bez obzira..... :mrgreen: :kiss:
Nemam ja šta bježati iz Amerike, kad nikad nisam ni bio tamo.
samo da kazem da je doslo vrijeme za veliki rat - jos malo i americki vanjski dug ce prebacit 110% posto GDPa.... jebaji ga mozda se malo uscuje plutonijum al ohladicemo pivom - privremeno :lol:
Pa hajde objasni, šta će biti kad dug prebaci 110% gdp-a? Probaj duže od 5 rečenica, bez retardiranih smajlija.
Ne razumijem se baš u ekonomiju. Dobro će mi doći da šta novo naučim. Japan ima 245% duga, pa se provlače?

Huraaaaa! Vrijeme za rat! Vau! Evo otvaram Informer, da vidim ko će prvi početi.
To će biti fun times. Teško onom ko preživi. :roll:
commendatore

#7683 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by commendatore »

obzirom da ne dajem pametne odgovore koji sadrze rigidno vrijedjanje pridjev retard mozes da zadrzis slobodno za sebe i ukucane :thumbup:
Last edited by commendatore on 07/02/2017 21:01, edited 1 time in total.
Challenger__

#7684 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

Trump i Kremlj o Iranu; neslaganje:

Donald Trump: Iran is ‘number one terrorist state’.
Glasnogovornik predsjednka RF: Ne slažemo se u odnosu na Iran:
Russia disagrees with a remark recently made by US President Donald Trump’s that branded Iran as “the number one terrorist state,” Kremlin spokesman Dmitry Peskov said, citing partnership between Moscow and Tehran.

“We do not agree with the definition,” Russian presidential spokesman Dmitry Peskov told reporters on Monday. “All of you know that Russia enjoys warm relations with Iran, we do cooperate on a range of issues, and we do appreciate our economic ties which, we hope, will go further,” he added.
commendatore

#7685 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by commendatore »

kao sto rekoh - neka se zakuhlja malo jace - dojadilo je ovo izdrkavanje preko jadnika koje cerupaju ala Libija, Tunis, Irak, Sirije..... jebat ga - nek se resetuje sistem ionako je postao kar'na......
Acid25

#7686 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Acid25 »

commendatore wrote:obzirom da ne dajem pametne odgovore koji sadrze rigidno vrijedjanje pridjev retard mozes da zadrzis slobodno za sebe i ukucane :thumbup:
Ne moraš odgovoriti ako nećeš.

Ne mislim da si retard. Nisam to mislio kada sam pisao.
Izvini ako sam te uvrijedio. :kiss:

I bez pominjanja mojih ukućana! Šta su ti oni krivi? :twisted:
Last edited by Acid25 on 07/02/2017 21:11, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#7687 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

commendatore wrote:
jeza u ledja wrote:

jesi li se nasao :lol: :lol: :lol: :lol: ljubim ja - napisacu cika trampu da ti izadje ususret sa satnicom :lol:

a i neka vam okrene nekad prase da se pocastite ko pravi asimilirani amerikanci bosnjackog porijekla :mrgreen: ups bosanskog :mrgreen:
Kakvo prase bolan? Jel ti dobro?

Komentarisao si moj post o Trumpu - glupanu, naravno da si se meni obracao. Djaba provincijske fore. :wink:
Tvoja ideja o tome kako neko zivi, sta radi, sta je u zivotu postigao, je toliko tragicno zalosna da je na nju neumjesno odgovarati. Ne znam zasto sam odabires da sebe stavljas u tako nezahvalan polozaj? Neki mazohizam, ili sta? Ako ti to predstavlja uzitak vjeruj mi da je zadovoljstvo obostrano.

Tvoj komentar da je Trump "sve stekao sposobnosu i radom" je toliko sokantno stupidan da se covjek zapita kako si uopste u stanju upaliti kompjuter. Sto se tice njega, posto je tema on, a ne tvoji kompleksi, da ti objasnim nesto: Trump je imao tatu koji je njemu ostavio u amanet firmu vrijednu 40 miliona dolara. Je li znas koliko je to novca? Danas Trump vrijedi nesto ispod 3 milijarde dolara. To je preko 40 godina poslije. Koliko imas godina skole? Upali digitron, podjeli ta dva broja.
Po toj logici prosjecan visoko obrazovan Amerikanac je finansijski genije.
commendatore

#7688 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by commendatore »

Sokantno stupidno i retardirano je vase zalopokanje vec 2 mjeseca.... to je vec granica idiotluka al valjda je to u americi kontagiozno jako pogotovo u obzir uzimajuci kakav retard je osvojio vlast, koliko vasih jarana je glasalo za istog :lol: te napose uzimajuci u obzir koliko se vi upalite.... :mrgreen:

vi veleameri sto ste se rodili u Njujorku sa splitskom vizom dosavsi iz Pazarica, Ustikoline, Cerske i slicnih vukojeBIHa :mrgreen: :lol:

zdravo je se smijat a valjda je i to snishodljivo kvazisuptilno seljacko vrijedjanje dio repertoara urbanog frisko evoluiranog ruralnog mentaliteta :thumbup:

zivio Tramp - i da sve imigrante najuri iz USA da bude USA ono sto je nekad bila 8-) :mrgreen: :thumbup:
insomnia78

#7689 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by insomnia78 »

Salik izdominiro [emoji23][emoji23][emoji23]
Sad ga s Mikom dokrajci
[emoji23][emoji23][emoji23]
jeza u ledja

#7690 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

commendatore wrote:Sokantno stupidno i retardirano je vase zalopokanje vec 2 mjeseca.... to je vec granica idiotluka al valjda je to u americi kontagiozno jako pogotovo u obzir uzimajuci kakav retard je osvojio vlast, koliko vasih jarana je glasalo za istog :lol: te napose uzimajuci u obzir koliko se vi upalite.... :mrgreen:

vi veleameri sto ste se rodili u Njujorku sa splitskom vizom dosavsi iz Pazarica, Ustikoline, Cerske i slicnih vukojeBIHa :mrgreen: :lol:

zdravo je se smijat a valjda je i to snishodljivo kvazisuptilno seljacko vrijedjanje dio repertoara urbanog frisko evoluiranog ruralnog mentaliteta :thumbup:
Lik se javi na temu i nicim izazvan pocne lupati o forumasima, onda par postova dalje napise kako ga snishodljivo vrijedjaju. :lol:

To sto ti vrijedjas moju inteligenciju sto uopste moram komentarisati tvoje kvazisuptilno evoluirane, napose kontagiozne urbano frisko ruralne komentare, to nikom nista, jel?

Evo udjeljujem ti jos jednu medalju. Danas naprosto rasturas.
Point.

#7691 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

commendatore wrote:Sokantno stupidno i retardirano je vase zalopokanje vec 2 mjeseca.... to je vec granica idiotluka al valjda je to u americi kontagiozno jako pogotovo u obzir uzimajuci kakav retard je osvojio vlast, koliko vasih jarana je glasalo za istog :lol: te napose uzimajuci u obzir koliko se vi upalite.... :mrgreen:

zivio Tramp - i da sve imigrante najuri iz USA da bude USA ono sto je nekad bila 8-) :mrgreen: :thumbup:
Ti si, decko, ovdje zalutao. Nije ti ovo tema o Erdoganu da izdrkavas. USA je sva od imigranata, znaci da isprazne zemlju. Eto koliko si pametan. Dzaba pljujes, znamo da bi dao sad gujce da se mozes ispaliti za Ameriku.
commendatore

#7692 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by commendatore »

jeza u ledja wrote:

Lik se javi na temu i nicim izazvan pocne lupati o forumasima, onda par postova dalje napise kako ga snishodljivo vrijedjaju. :lol:

To sto ti vrijedjas moju inteligenciju sto uopste moram komentarisati tvoje kvazisuptilno evoluirane, napose kontagiozne urbano frisko ruralne komentare, to nikom nista, jel?

Evo udjeljujem ti jos jednu medalju. Danas naprosto rasturas.
kazu l ti jarani za koga su glasali? :lol: :lol: :lol:
commendatore

#7693 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by commendatore »

Point. wrote:

Ti si, decko, ovdje zalutao. Nije ti ovo tema o Erdoganu da izdrkavas. USA je sva od imigranata, znaci da isprazne zemlju. Eto koliko si pametan. Dzaba pljujes, znamo da bi dao sad gujce da se mozes ispaliti za Ameriku.
ja ne znam engleski ja samo znam podjebavat :lol:
Point.

#7694 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Nista ti ne znas.
commendatore

#7695 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by commendatore »

Point. wrote:Nista ti ne znas.
imamo vas koji sve znate a tramp pobijedio :lol: puna podrska trampu :mrgreen: :thumbup:

to sto ste vi pokupili sa balkana jednoumlje a usavrsili ga u americi je vas problem - postoje ljudi koji nisu limitirani toliko kao vi... i imaju drugacija misljenja nego vas par koji ko totalni panjevi vintaju jednu te istu pricu.....
Connaisseur Karlin

#7696 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Connaisseur Karlin »

The intense vetting conducted by US security agencies of those applying for resettlement has significantly slowed the process in recent years. Lengthy processing and waiting times can lead to enormous stress among those seeking to be resettled. In 2015, 15,466 refugees were referred for resettlement to the US, but only 4,833 departed.
:roll:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7697 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

"Tramp je Neron, Evropa se mora braniti od opasnog lidera"
Nakon prvih poteza predsednika SAD Donalda Trampa uredništvo nemačkog nedeljnika "Špigl" objavilo je dramatičan tekst o ulozi i izazovu koji čeka Nemačku.

Doslovno je bolno napisati ovu rečenicu, ali predsednik SAD je patološki lažov. Predsednik SAD je rasista (ovo je takođe bolno napisati). On pokušava da izvede puč s vrha; želi da uspostavi iliberalnu demokratiju; želi da potkopa ravnotežu moći. Otpustio je državnu tužiteljku koja je imala drugačije mišljenje od njegovog i optužio je za "izdaju". Ovo je vokabular kakav je koristio Neron, car i razarač Rima. To je način na koji tirani razmišljaju.
Image

Point.

#7698 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

commendatore wrote:
imamo vas koji sve znate a tramp pobijedio :lol: puna podrska trampu :mrgreen: :thumbup:

to sto ste vi pokupili sa balkana jednoumlje a usavrsili ga u americi je vas problem - postoje ljudi koji nisu limitirani toliko kao vi... i imaju drugacija misljenja nego vas par koji ko totalni panjevi vintaju jednu te istu pricu.....
Opet ti kazem, ne zivim u USA. Lik govori o limitiranosti a vlazi na Erdogana. Koji king.
commendatore

#7699 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by commendatore »

Point. wrote:
commendatore wrote:

Opet ti kazem, ne zivim u USA. Lik govori o limitiranosti a vlazi na Erdogana. Koji king.
vlazim sta cu - krivo mi sto ljudi imaju dvostruko podebljan standard iza erdoana dok ja slusam panjeve na forumu kako pricaju da je tramp idiot :mrgreen:
Point.

#7700 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

commendatore wrote:
vlazim sta cu - krivo mi sto ljudi imaju dvostruko podebljan standard iza erdoana dok ja slusam panjeve na forumu kako pricaju da je tramp idiot :mrgreen:
I jedan i drugi su idioti. To je valjda jasno. Zamisli panjeva koji vlaze na obojicu.
Post Reply