Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
laik1981 wrote: ↑02/01/2022 19:21
Gdje mogu naci repo za titlovi.com i opensubtitles, a da su ispravni i da ne treba sifra? To mi je radilo dok sam imao instaliran balkan green, a sad kad ih instaliram ne rade..
laik1981 wrote: ↑02/01/2022 19:21
Gdje mogu naci repo za titlovi.com i opensubtitles, a da su ispravni i da ne treba sifra? To mi je radilo dok sam imao instaliran balkan green, a sad kad ih instaliram ne rade..
Ne kontam zašto ne napise koliko mu treba para transparentno za server i koliko mu recimo za struju.
Svi možemo izdvojiti koju marku za održavanje servisa.
Njemu server uopste ni ne treba, a kamoli da mu treba hiljadu eura da ga odrzava repo moze staviti na github, listu koji stavlja na blue thunder ne hostuje on nego je kradena, a filmove zaista ne znam ko gleda preko njegovog adona pored toliko boljih opcija
Ma slabo, haman nikako Kodi vise nekoristim. Nasao neku aplikaciju za telku, tu utakmice pratim, na stremiju serije, a filmove na kokici pratio. Sad nemam gdje filmove pratit. Tamam novi matriks htjeo zalomit.
Koristim ga mislim medju prvima ovdje na forumu sad će evo 11 godina.
Al kontam ima li neki specijalni addon za balkanske filmove, serije i sinhronizovane dječije crtane osim Balkan green...
Ma ja i tehnika Ali eto zahvaljujuci forumasima ovdje i ja ponekad skontam nesto, ubodem zrno. Probam cajna telku jos za filmove. Imam elementum na kodiranom, skontam jos sta, kako.
Kad smo kod RD i Sinklera, jel se jos kome desava da kad Sinkler trazi linkove, izbaci da nema nijedan? Meni je to pocelo prije 3-4 dana, i sad sta god gledam moram kliknuti back, pa pustiti ponovo da trazi. Nekad po 3-4 puta moram ponovit, dok ne "procepi" i onda nadje brdo linkova odjednom.
Zdravo svima. Imam problem za povlacenjem kanala. 19.3 je kodi i Zadar je build i kad kliknem vhs da resetujem onda mi izbaci (ovjera neuspjesna) ili ( nemoguce pretraziti grupu programa)
Takodje mi pravi problem neuspjela reprodukcija pa kako sve ovo da rijesim jer raja trebaju mi kanali bas sad od 13og ( sportski narsvno jer je prvenstvo). Ako ima neko da pomogne
MehmedPasaMoric wrote: ↑10/01/2022 23:04
Mrsav je i Zadar build, pogotovo sad kad su svi na njega navalili nakon sto je Green crkao
Meni su vala za sad dobri, postovanje Greenu i svim ostalim al meni Zadar godi i po listama ali i svemu ostalom osim eto tog problema koji mi se desi
Sto se tice besplatnih nacina gledanja TVa, Infinity je daleko daleko najbolji, imaju ljudi par stotina clanova koji su uspjeli uletjeti u grupu prije nego je zatvorena (i ja medju njima ) i svaki clan se uloguje u aplikaciju preko Google play-a, dakle nema da ih koriste prodavacj boxova sa "besplatnim kanalima dozivotno" i sl. Liste rade besprijekorno, aplikacija nije bas najfunkcionalnija IPTV aplikacija na svijetu ali liste rade extra
Srecom ja prosle godine nasao jednu Spansku aplikaciju za telku. Skinuo je ja i jos malo iznad 200 korisnika. Vrtim je u emulatoru posto je androva. Htjeo jos zetu instalirat ali on misli da ima virus jer izbaci pri ukljucivanju 3-ce strane moze vam naskodit uredzaju. Nisam nikom je podijelio jer bi pukla brzo.
Nesto kanala stopa, ali imaju strani, po drzavama, pa vrtim dok nenaletim da nestopa. A stopa ili do njih ili do mene. Brzina neta mi oko 35. Vecinom svi kanali skoro rade.