BAKIRE ODLAZI

Post Reply
ProgramskiJezik

#7676 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by ProgramskiJezik »

bunk wrote:Ko je alternativa?
Trenerko?
Kifla?
Kombinacija njih dvojice sa jednom zlicom ns.. :lol:
Naprdjivati je najlakse, a jedino sto smo culi od ovih gore je da treba naci najmanji sadrzioc o "desavanjima" u devedesetim,poslusat britansku politicku budalu i da nam Reis nije dobar... :mrgreen:
Niko nece zaustaviti put u NATO, a protivnike tog puta valja "galvanizovat" sto bi reko Ciro :lol:
Eh sad,da mozemo birati ja bih se koliko juce potpisao da mi predsjednik bude Donald Trump.
Nece niko zaustaviti put NATO osim Baketa.. I ko je bolja alternativa? Bgm sad kad gledam ko god osim SDA je bolja alternativa..
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#7677 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

Svi su oni isti nema se za koga glasat ali ja cu za esdea :lol:
MarshalDodik

#7678 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by MarshalDodik »

Je li nam predsjednik Vucic danas zborio koju o NATO putu? Zna li se dokle smo?
SmokingMan

#7679 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by SmokingMan »

Bosanski_kralj wrote:Ova država ako preživi Bakira, sve ostalo/e će preživjeti. :-)
Ne treba ga preživljavati, trebamo postati kolektivno odgovorni da Izetbegoviće odstranimo iz javnog života, ne mislim na likvidaciju, ali mislim na to da ih bukvalno istjeramo iz Sarajeva, ugasimo parazitsku nacionalističku stranku, prije nego ona "ugasi" naše buduće naraštaje...

Ili ćemo skupiti hrabrosti da sa iskrenom namjerom pokušamo promjeniti stvari, ili ćemo dalje živjeti kao psi, na nama je, a njima i sličnim je opet u interesu da se ne promjenimo.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7680 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by pici »

ovaj hostapler lopovski je obezbjedio sebe i uzi krug efendijica i ahbaba oko sebe... devijantnost i rigidnost politike koju vodi polaHko izlazi na vidjelo... gdje god su pare tu je femilija izetbegovica... nije on djabe proveo cetri godine u trezoru...
pici

#7681 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by pici »

PONOVIO ODGOVORNOST
|
Izetbegović: Savjetnici su mi rekli da idemo u reviziju tužbe iako smo znali da nemamo legitimitet
a ko placa savjetnike... deda mraz
MarshalDodik

#7682 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by MarshalDodik »

Cim se aktivira ova tema Gospod nam posalje zemljotres. Slucajno? Ne bih rekao.
Bosanski_kralj

#7683 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Bosanski_kralj »

SmokingMan wrote:
Bosanski_kralj wrote:Ova država ako preživi Bakira, sve ostalo/e će preživjeti. :-)
Ne treba ga preživljavati, trebamo postati kolektivno odgovorni da Izetbegoviće odstranimo iz javnog života, ne mislim na likvidaciju, ali mislim na to da ih bukvalno istjeramo iz Sarajeva, ugasimo parazitsku nacionalističku stranku, prije nego ona "ugasi" naše buduće naraštaje...
Bojim se da za takvo nešto mi nismo sposobni.
tutku

#7684 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by tutku »

Baks ocito nije cuo za onu "advisers advise, minister decide", pretuzno
SmokingMan

#7685 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by SmokingMan »

Nije dobar narod u glavu, niti umišljeni vođa bošnjaka, čiji zdrav razum on svakodnevno handri svojom nerazumjivom filozofijom...

Joj mentalno oboljelog, obogaljenog, i nadasve intelektom ograničenog kolektiva u kakvom živim, neba mi, samo gledaju u jednom pravcu, samo gledaju u svoja božanstva na dvije noge...
drug_profi

#7686 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by drug_profi »

Ka'e budi Bošnjak.
Pa onda priznaš da ti je kao lider nakav mediokritet...odnosno da nemate pametnijeg. Kakav ste to narod onda?
relativno84

#7687 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by relativno84 »

Eh da nema bosnje sve bi bilo lakse i ljepse.
tandmand

#7688 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by tandmand »

drug_profi wrote:Ka'e budi Bošnjak.
Pa onda priznaš da ti je kao lider nakav mediokritet...odnosno da nemate pametnijeg. Kakav ste to narod onda?
Bakir nije lider Bošnjaka i to je ono što handri Čovića.
drug_profi

#7689 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by drug_profi »

tandmand wrote:
drug_profi wrote:Ka'e budi Bošnjak.
Bakir nije lider Bošnjaka i to je ono što handri Čovića.
To znamo ti i ja, i jos poneko ovdje.
Na političkim i diplomatskim nivoima, on je lider Bosnjaka.
Styling

#7690 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Styling »

pici wrote:
PONOVIO ODGOVORNOST
|
Izetbegović: Savjetnici su mi rekli da idemo u reviziju tužbe iako smo znali da nemamo legitimitet
a ko placa savjetnike... deda mraz
Lik se ponasa kao da je pogrijesio u odabiru nekog ministra ili parcele za zemlju. Kao da se ovo ne tice sviju nas. I niko nije odgovoran, nije otpustio savjetnike, on i dalje sjedi na celu stranke i svima nam kroji kapu,...... pojela maca.
Hajvan

#7691 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Hajvan »

takvo ponasanje se moze opisati samo na dva nacina:

1. radi za neprijatelje direktno, a cesto i samostalno na rastakanju Bosne i nestanku onih koje predstvlja (a koji su glasali za njega)
2. radi za neprijatelje indirektno na rastakanju Bosne i nestanku onih koje predstvlja, jer ga vbodi prevashodno licni interes materiajlnog bogacenja te sve izvan te matrice ga ne zanima

ima i treca mogucnost- da je glup, ali je odbijam- jer originalno glupih ljudi je jako malo, realno..

kako god, oni koji glasaju za njega (i stranku mu) su politicki neobrazovani i/ili ganjaju striktno licni interes (a na ustrb ostalih, prevashodno)
Last edited by Hajvan on 04/11/2019 15:05, edited 1 time in total.
spreca

#7692 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by spreca »

SmokingMan wrote:

Ili ćemo skupiti hrabrosti da sa iskrenom namjerom pokušamo promjeniti stvari, ili ćemo dalje živjeti kao psi, na nama je, a njima i sličnim je opet u interesu da se ne promjenimo.
:thumbup: Vrjeme je da se jednom stane u kraj najvecem cobanu u Bosnjaka......pa u mom selu ih je pola intiligentnijih od vodje Bosnjaka...vjerovali ili ne mene je sramota kad neko kaze da je alijin mali lider Bosnjaka a sjetim mu se cijele familije kad Bakir kaze da on i njegova stranka zastupaju Bosnjake....na sledecem popisu se treba izjasniti kao Bosanac samo da me/nas ta banda nebi svojatala
Maraschino

#7693 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maraschino »

Vodi ga @spreca tamo sebi pa ga proslijedi u Sibir, jebo pleme svoje.

Ako pogledamo 25 godina mi imamo tronogu diktaturu. Stvarno smo mazohisti.
drug_profi

#7694 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by drug_profi »

Ma mi smo upropašteni. Kad je god mogla da se donese losa odluka, donesena je....
pici

#7695 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by pici »

sve je sad jasno...
http://banjalukain.com/clanak/195029/ha ... -prsta-jer

Image

- Imam visoko mišljenje o dr. Seki, kućni prijatelji su mi ona i Bakir - ističe Hadžihafizbegović te dodaje još puno toga
piupiu

#7696 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by piupiu »

Maraschino wrote:Vodi ga @spreca tamo sebi pa ga proslijedi u Sibir, jebo pleme svoje.

Ako pogledamo 25 godina mi imamo tronogu diktaturu. Stvarno smo mazohisti.
Bravo! Kratko i da ne može biti jasnije! :thumbup:
tandmand

#7697 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by tandmand »

Nije do Bakira, do naroda je. Dali je on lider Albanaca, druga pjesma bi se pjevala.

Ovako red ilahija i kasida, pa jedna od Cece, pa partizanska.
Novak20

#7698 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Novak20 »

Što se Senad naklatio Bakiru na kosti. Članak za lagano vikend čitanje.

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/13 ... i_bih.html
IDE BAKIR PREKO ŠUMADIJE: Ako je argument za odustajanje od NATO-a to što "ne žele Srbi", iz istog razloga se 1992.godine trebao otkazati referendum o samostalnosti BiH?!
Bakir Izetbegović od takvih objeda i optužbi ne treba strahovati, u čemu mu pomažu njegovi savjetnici, kao i predsjednik druge države kojem je pripao u amanet. On je sve greške i promašaje svoga oca ne samo smjerno ponovio, nego ih uzdigao na pijedestal norme i bezgrešnosti.
Better Man

#7699 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Better Man »

pici wrote:sve je sad jasno...
http://banjalukain.com/clanak/195029/ha ... -prsta-jer

Image

- Imam visoko mišljenje o dr. Seki, kućni prijatelji su mi ona i Bakir - ističe Hadžihafizbegović te dodaje još puno toga
Najveće smeće od čovjeka i licemjer. On je u SDA zbog države, a ista ta SDA podjelia i opljačkala državu i kriminalcima dala sve.
agent_zero

#7700 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by agent_zero »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/konacno ... /191119097

Kakir i izdajnička SDA, skupa sa dupelizcem Sejdom "ma hajte molim vas" izdali Nato put ove zemlje!

Dole izdajnici i njihove sluge! :twisted: :twisted: :twisted:
Post Reply