Neka pita, i ja cu svaki put pitati. Nebitno sta ja to ne mogu gledati, kurac palac, ja hocu da gledam ono sto i ti mozes gledati i obrnutno. Ukoliko oboje imamo HRT u ponudi, Ja u Sarajevu, ti u Mostaru, on u Busovaci i ako ti i onaj iz Busovace mozete gledati taj program zasto ja u Sarajevu ne mogu !? Preliva se signal !? Dobro, inekako u Mostaru mogu shvatiti, ali u drugim dijelovima BIH !? Ma daj...bato99 wrote:@kakavdanakneiskustvu
dosadan si,ali ono pravo...evo 15 stranica više kukaš što neko može gledati hrvatski sport a ti ne možeš i šta si postigao,idi u skokovima nekim drugim ustanovama pa plači,kukaj,žali...dođem na ovu temu da vidim hoće li jazavci neki novi kanal pustiti,neku uslugu otključati ili dodati i prvo što vidim su tvoji postovi na svakoj stranici kako kukaš što nemožeš gledati modrića i manzukića a ništa ne postižeš.
Poserem se i na Rak i na tvorevinu zvanu Bosna i Hercegovina, pa dijele nas i na programskim shemama...
U Mostaru su Hrvati naucili da se bore za "svoje", eto ti odgovor zasto ne smiju zatamniti u Mo.Daj mi ti svoje mišljenje zbog čega neće da zatamne HRT u Mostaru a hoće u Sarajevu i Zenici. Baš me zanima tvoj odgovor, mada pretpostavljam kakav će odgovor biti.
Jednom su to uradili, i nikada vise