Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
phillie wrote:Pa zar ima neko da mu je Sloboda duzna? Ja mislio vi to izmirujete redovno.
ma kakvi mi,to tretira igrace ko radnike na bausteli, jedino ste vi gori od nas po tom pitajnu
turcin se zaletio mislio dzaba terene i omladince dobit, kad ono plljuste dugovi, sve s pecatom taman namiris jednu bagru izroni druga i tako znas vec, po ustlajenoj proceduri al se kod nas ne zaradi na igracima
phillie wrote:Pa zar ima neko da mu je Sloboda duzna? Ja mislio vi to izmirujete redovno.
ma kakvi mi,to tretira igrace ko radnike na bausteli, jedino ste vi gori od nas po tom pitajnu
turcin se zaletio mislio dzaba terene i omladince dobit, kad ono plljuste dugovi, sve s pecatom taman namiris jednu bagru izroni druga i tako znas vec, po ustlajenoj proceduri al se kod nas ne zaradi na igracima
To ti mislis da smo gori.. Vidjeces ako vama koja para kapne ili dodje neki "turcin" kako se javljaju ovi sve sa regularnim papirima o dugovima. A sto se tice Olguna, iako vjerujem da nije dobrotvor i cista obraza, ipak ga je neko debelo zajebao cim mu je spomenuo Celik.
ma jasta...samo kontam sa pozicije investitora, pogotovo stranog. kod vas je udarila Lila na Halila, a imam osjecaj da se Aydin jos ibreti gdje je dos'o.
phillie wrote:ma jasta...samo kontam sa pozicije investitora, pogotovo stranog. kod vas je udarila Lila na Halila, a imam osjecaj da se Aydin jos ibreti gdje je dos'o.
pa ima i toga.al opet mislim da je onaj dio oko udruzenja najpostenije prema klubu sto ste imali.
phillie wrote:ma jasta...samo kontam sa pozicije investitora, pogotovo stranog. kod vas je udarila Lila na Halila, a imam osjecaj da se Aydin jos ibreti gdje je dos'o.
Gdje mi je Arslan?
Trazimo mu kakvu, ne bi li ostao i slijedecu sezonu ovdje hahahahaha Strah nas ako on ode, mogu nam Nalica dovest'
Last edited by phillie on 12/04/2019 14:53, edited 1 time in total.
Plavi su upravo protiv Zrinjskog ostvarili svoju posljednju gostujuću pobjedu.
Bilo je to 20. oktobra prošle godine u Mostaru, a u taboru Željezničara nadaju se da sličnu partiju mogu ponoviti i ovaj put.