Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ismar2215
#76676 Re: Liverpool FC
Kelleher, Bradley, Elliott, Clark, McConnell, Danns, Quansah, prakticno nasi akademci. 6 od njih 7 odigrali produzetke, doduse Quansah samo 15 minuta. I ljudi igraju jako, nisu se povukli, ide ista igra, isti sistem ko da je najboljih 11 na terenu. Ovo samo Klopp moze ljudi. Mozda nece svi ovi momci opstati u Liverpoolu, ali vecina hoce. Nevjerovatan je to uspjeh jer cesto vrhunske ekipe ne istrpe omladince nego dovode navodno bolje za velike pare. Sta ih samo ovaj Chelsea bacio a ispostavilo se poslije da su bolji od njihovih pojacanja. Ali nasi su tu, svaki dan trenira masa njih sa prvim timom, sa jednim od najvecih trenera ikad, uz generaciju starijih, kapitena, ekipe, uz generaciju u najboljim godinama, uz Trenta koji je primjer kako se kroz akademiju upada u vrh fudbala, uz Enda, Robertsona, MacAllistera, Jotu i slicne kao primjer kako se ispod radara moze doci u vrh... Onda upadaju Quansah i Bradley u prvi tim, odigraju par bolesno dobrih ekmi, ostala djeca dodatni motiv dobiju, a jos su u perfektnom sistemu i rezultat svega je ovo.
Hej, uvedes pola tima omladinaca na teren u produzecima finala kupa na Wembleyu pred 90 hiljada ljudi i igras apsolutno isti sistem kao da ti je najjaci tim na terenu i to odigras fantasticno, sve radi, sve funkcionise. Ma da je Stupčanica na suprotnoj strani, to je veliko, ogromno, a ne Chelsea.
TO MOŽE SAMO KLOPP
Hej, uvedes pola tima omladinaca na teren u produzecima finala kupa na Wembleyu pred 90 hiljada ljudi i igras apsolutno isti sistem kao da ti je najjaci tim na terenu i to odigras fantasticno, sve radi, sve funkcionise. Ma da je Stupčanica na suprotnoj strani, to je veliko, ogromno, a ne Chelsea.
TO MOŽE SAMO KLOPP
- no_sekirli
#76677 Re: Liverpool FC
Vidio sam da je sepao kad su se penjali po medalje. Nadam se da nije nista ozbiljno. Taman se razradio. Podsjeca me na golfa 2, nije lijep i atraktivan, nije brz i svjetlucav, ali kad upali isti ritam cijelu tekmu i ne staje. Nadam se i da se ne kvariBHF_Manijak wrote: ↑25/02/2024 21:10Ne bih da razjebem sijelo, ali Endo je Wembley napustio na stakama, ima neki fiksator na donjem dijelu noge. Clanak, nakon duela s mrtvim Caicedom, sjeba picka 2 igraca jebem mu mrtve!no_sekirli wrote: ↑25/02/2024 19:54 Ako izidje Endo u srijedu, FA komisija podhitno ga treba poslati na pregled da provjeri da nije slucajno robot![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- BHF_Manijak
#76678 Re: Liverpool FC
Hajde na hajr, ne znam iskreno vise ni broj povrijedjenih, ali ovo je bolesno. Jedan cijeli prvi tim sa nekoliko izmjena.AmiĐa_Idriz wrote: ↑25/02/2024 21:12Kažu da nije fiksator nego nekakva čizma za oporavak, šta li.BHF_Manijak wrote: ↑25/02/2024 21:10Ne bih da razjebem sijelo, ali Endo je Wembley napustio na stakama, ima neki fiksator na donjem dijelu noge. Clanak, nakon duela s mrtvim Caicedom, sjeba picka 2 igraca jebem mu mrtve!no_sekirli wrote: ↑25/02/2024 19:54 Ako izidje Endo u srijedu, FA komisija podhitno ga treba poslati na pregled da provjeri da nije slucajno robot![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Klopp:
“Wataru Endo, oh my god. He walked through the ceremony with the stiffest legs I ever saw.”
Vidim po slikama Trent isto ima onu plastiku slicno Jonesu, tako da ne treba mastati bezze, nema njih 3-4 sedmice jos.
- King_Kenny
#76680 Re: Liverpool FC
On će tek biti zvijezda Liverpoola.
- ismar2215
#76681 Re: Liverpool FC
Umalo ne sjeba Curtisu i ono malo noge sto mu je ostalo
- sve_ovo_ja
#76684 Re: Liverpool FC
Gledam video i kontam u sebi “Polako preko te ograde povrijediti ces se idiote”
-
convict
#76688 Re: Liverpool FC
Kako skupiti 16 igraca za Southampton?
Od ovih sto su danas igrali, ja bih postedio gotovo sve jer se vec nakupilo umora, a dolaze teze utakmice. Takodjer ne bih rizikovao Szobu, Salaha i Darwina cak i ako budu u stanju da igraju.
Graven je otpao zbog povrede. Virgil, Konate, Endo, Diaz definitivno moraju predahnuti, ali ne vidim ko bi mogao na stopera pored Quansaha.
Bradley, Gomez, Macca, Gakpo, Elliott mozda po poluvrijeme.
Kelleher
Bradley/Gomez Virgil/Konate Quansah Tsimikas
Clark Macca/(?) McConnell
Elliott/Koumas Danns Gakpo/Nyoni
Od ovih sto su danas igrali, ja bih postedio gotovo sve jer se vec nakupilo umora, a dolaze teze utakmice. Takodjer ne bih rizikovao Szobu, Salaha i Darwina cak i ako budu u stanju da igraju.
Graven je otpao zbog povrede. Virgil, Konate, Endo, Diaz definitivno moraju predahnuti, ali ne vidim ko bi mogao na stopera pored Quansaha.
Bradley, Gomez, Macca, Gakpo, Elliott mozda po poluvrijeme.
Kelleher
Bradley/Gomez Virgil/Konate Quansah Tsimikas
Clark Macca/(?) McConnell
Elliott/Koumas Danns Gakpo/Nyoni
- vaučer
#76691 Re: Liverpool FC
To za Enda sam čuo da je samo za oporavak od grčeva i udarca, nema istegnuća i to.
Mislim da će biti on ok za Forest - za So'ton ga ionako ne bi igrao.
Mislim da će biti on ok za Forest - za So'ton ga ionako ne bi igrao.
- drug_profi
#76693 Re: Liverpool FC
Smrad protiv Enda. Malo je zasepao nakon starta.
Igrac koji nije ni zuti dobio.
Igrac koji nije ni zuti dobio.
- ismar2215
#76695 Re: Liverpool FC
Ma svaki trofej se racuna. A naravno da ni nama ne bi ovoliko znacili da nismo dobili kako smo dobili. Da smo ih mlatnuli 3:0 u najjacem sastavu, ne bi se ovako slavilo. Ovo nam je najveci moguci boost za nastavak sezone.
I drago mi je da smo bas Chelsea dobili jer je ovo jos jedan pokazatelj da upravljanje klubom kako to Chelsea radi nije ispravno. Ovo nase je ispravno.
- drug_profi
#76696 Re: Liverpool FC
Boost i tako to, slažem se, ali sa čime, sa kojim igračima dalje u ključne utakmice?
- vaučer
#76697 Re: Liverpool FC
Klinci igraju FA Kup.drug_profi wrote: ↑26/02/2024 11:25 Boost i tako to, slažem se, ali sa čime, sa kojim igračima dalje u ključne utakmice?
Kad kažem klinci, mislim stvarno samo klinci.
Ne vidim tko bi od startera jučer uopće mogao početi tu utakmicu.
Dakle Kelleher možda, Gomez, Quansah, Bradley i Tsimikas.
U veznom redu samo klinci, u napadu možda Gakpo i ostalo klinci.
Ako je netko od povratnika spreman za klupu - super, inače strogo akademija.
Dakle šta budu, bude - ali odmaraj sve za Forest jer to je najbitnija utakmica.
- BHF_Manijak
#76698 Re: Liverpool FC
Pa dobro, za Forrest se sigurno vracaju Dominik, Salah i Nunez. Ona dvojica jucer k'o ludi skacu preko onih reklama...drug_profi wrote: ↑26/02/2024 11:25 Boost i tako to, slažem se, ali sa čime, sa kojim igračima dalje u ključne utakmice?
Istina nema Gravena vjerovatno, ali Elliott, Dominik, Endo, Alexis je OK sirina za Forrest. Do Citya mozda jos neko iznenadi, a onda hvala Bogu reprezentativna.
Mada kada je Liverpool u pitanju, nazalost nikad ne znas kad jos neko moze zaglavit. Evo svi pratimo, racunamo kad ce se vratit onaj, ovaj, a ono svaku utakmicu novi se prikljuci bolnici.
Sta je s Alissonom, njega haman jucer nije bilo nikako na Wembleyu ili sam ja fulio? On bas zaglavio tito te jebo...
- Capajebo
#76699 Re: Liverpool FC
Graven se taman uklopio malo u tim...
-
MMM1977