Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
F&N wrote:Ja bih bio sretan zbog vas da pobijedite lazne... zao mi vas Bgm ko da ste kolektivno u zemlju propali... niti vas ima na FB niti na instagramu... na ulici pogotovo... ko da vas je ova crna rupa progutala... pa kontam ako pobijedite mozda i vidim koga od prijatelja i rodbine
A bas si divan prijatelj, cudi me da se kriju.od tebe
Mjeri ljude mjerom kojom oni tebe mjere.... Tako i ja sa njima... doduse ja jos niti jednog nisam zvao u 2 navece na mob da pitam za rezultat... kao sto su mene itd... pustam ih da misle da je proslo... od ponedjeljka krece tortura.... taman kad se opuste pomisle da je bajato....
tako sretnem druga kolegu na faci mu vidim da se pripremio za postderbi masiranje... ja ono nista kuliram zena djeca i ta klasika pitanja... vidim mu na faci opustio se konta da necu... taman da se rastanemo a ja set provokacija za ugodan ostatak dana
F&N wrote:
Mjeri ljude mjerom kojom oni tebe mjere.... Tako i ja sa njima... doduse ja jos niti jednog nisam zvao u 2 navece na mob da pitam za rezultat... kao sto su mene itd... pustam ih da misle da je proslo... od ponedjeljka krece tortura.... taman kad se opuste pomisle da je bajato....
tako sretnem druga kolegu na faci mu vidim da se pripremio za postderbi masiranje... ja ono nista kuliram zena djeca i ta klasika pitanja... vidim mu na faci opustio se konta da necu... taman da se rastanemo a ja set provokacija za ugodan ostatak dana
manijak1 wrote:Haj evo ti ko će nam suditi u Mostaru , ovdje čim se neko usprotivi nepravdi eto ga ko ovaj ili onaj....
Evo ....superiška ....ipak vjerujem da ćemo pobijediti
Sudije u Mostaru ....mašala , digla se mahala ....
Sivac Ermin - Zenica glavni
Lazić Damir - Brčko
Dujak Goran - Odžak
Paradžik Goran - Orašje
Jelić Frano - Široki Brijeg
Topalović Sabrija - Zenica malo li je jedan čelikovac
Ma ....svega na dunjaluku , fakat.Džini nas safatali sa svih strana
@F&N
Za mene je Ćenan vaš čoek ....vazda bio.
FK ZVIJEZDA-09 - FK MLADOST DOBOJ KAKANJ 2
HŠK ZRINJSKI - FK ŽELJEZNIČAR X
FK TUZLA CITY - FK RADNIK 2
FK KRUPA NA VRBASU- NK ČELIK X
NK GOŠK - FK SLOBODA TUZLA 2 FK SARAJEVO - NK ŠIROKI BRIJEG 1
FK ZVIJEZDA-09 - FK MLADOST DOBOJ KAKANJ 2
HŠK ZRINJSKI - FK ŽELJEZNIČAR X
FK TUZLA CITY - FK RADNIK 2
FK KRUPA NA VRBASU- NK ČELIK 2
NK GOŠK - FK SLOBODA TUZLA 2
FK SARAJEVO - NK ŠIROKI BRIJEG 1
FK ZVIJEZDA-09 - FK MLADOST DOBOJ KAKANJ X