Idem na utakmicu....znas gdje je stadion...da ne moram pjesacit kao da se vracam u sarajevo, 1 noc samo
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#76627 Re: Zeničani
Prema cijeni - Hostel Imran.
Ima parking, jeftin, a nije daleko prošetati...
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#76628 Re: Zeničani
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#76629 Re: Zeničani
Osim ako nisi iz Bihaca , Dervente, Trebinja.. vozi kuci nazad ? Niti ces piti niti utakmica traje 5h. U 23:00 si u autu.
Ako si iz nekih od ovih gradova ili iz dijaspore onda je lakse i bolje odvesti se do Viteza/Travnika/Kaknja/Visokog pola h i tamo prenociti.. em jeftinije em nema guzvi sigurno.
Ako si iz nekih od ovih gradova ili iz dijaspore onda je lakse i bolje odvesti se do Viteza/Travnika/Kaknja/Visokog pola h i tamo prenociti.. em jeftinije em nema guzvi sigurno.
- Digla_da_kreci
#76630 Re: Zeničani
@Grb1 jesi li probala na Olx stan na dan da kontaktiras vlasnike i rezervises za oktobar?
Ako nema hotela, druga opcija ti je da nadjes zenicke grupe na FB i stavis oglas, javit ce ti se neko sigurno. Zaboravila sam kako se tacno zvala grupa za oglasavanje, nemam fejs, ali sjecam se dok sam imala da je bila aktivna grupa gdje se svaki dan nesto trazi/nudi. Neka neko pomogne sa nazivom grupe.
Ako nema hotela, druga opcija ti je da nadjes zenicke grupe na FB i stavis oglas, javit ce ti se neko sigurno. Zaboravila sam kako se tacno zvala grupa za oglasavanje, nemam fejs, ali sjecam se dok sam imala da je bila aktivna grupa gdje se svaki dan nesto trazi/nudi. Neka neko pomogne sa nazivom grupe.
- Sanjarko
#76631 Re: Zeničani
Zenički oglasi?Digla_da_kreci wrote: ↑16/08/2026 01:30 @Grb1 jesi li probala na Olx stan na dan da kontaktiras vlasnike i rezervises za oktobar?