kad je to bilo?TELEMACH1966 wrote:Citao sam dok je bilo normalne raspravediablobih wrote:Procitaj drugi post iznad...TELEMACH1966 wrote:Ima li jos netko problem sa logovanjem na moj telemach? Cak sam poslao mail za novi password, ali nema odgovora.
P.S. Nema ni u otpadu nikakav mail.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- semirsar
#76626 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- crnivrag
#76627 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mile moje izbuljene očne jabučicesemirsar wrote: kad je to bilo?![]()
- semirsar
#76628 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:Mile moje izbuljene očne jabučicesemirsar wrote: kad je to bilo?![]()
ma na cemu si ti jbt
-
jasko__
#76629 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Moze li mi ko reci sta otprilike sadrzi ona videoteka od 12500 naslova u Premium paketu??
Filmove i serije top kvalitete ili nesto kao u Moja tv videoteci - gdje su filmovi koje ni oni koji glume u niima ne zele gledati
Filmove i serije top kvalitete ili nesto kao u Moja tv videoteci - gdje su filmovi koje ni oni koji glume u niima ne zele gledati
- Hercegoviina
#76630 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Uglavnom smece , a ni hbo nije boljiZemlja zemljanima wrote:baš tako, samo valja HBO GOjasko__ wrote:Moze li mi ko reci sta otprilike sadrzi ona videoteka od 12500 naslova u Premium paketu??
- MTV
#76631 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
prso ko kokicasemirsar wrote:crnivrag wrote:Mile moje izbuljene očne jabučicesemirsar wrote: kad je to bilo?![]()
![]()
![]()
ma na cemu si ti jbt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=XeFSgOKbMD8
(na kraju videa)
- crnivrag
#76632 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kataloge TOP Play, Vavoom Play, Pikaboo Play, AXN Now, Pickbox, HBO OD, CineStar Premiere Plus, Epic Drama, Hopster i Zauder.jasko__ wrote:Moze li mi ko reci sta otprilike sadrzi ona videoteka od 12500 naslova u Premium paketu??
- MTV
#76633 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
da pogadjamZemlja zemljanima wrote:u januaru 2019 dolazi novih 10 kanala, većinom lokalnog karaktera
OTV Valentino
Valentino Etno
Valentino Music HD
Prva Hercegovacka
TV Amna
TV Slon
RTV 7
RTV USK
K3
Izvorna TV
...
mogu ja jos al eto
-
c_g
#76634 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I poskupljenje za 1-2 km.
- Dr_Proka
#76635 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Eh ovako, hvala telemaše za eon box, mada ne znam šta sam puno čekao i saznao sam da sam prvi korisnik od hkb sa eon boxom. Krenimo od kritika prvo: 1) kako ste rekli nema sata naprijed i to me skoro bode u oči kao i sviju, ali nadam se da ćete neki update softvera automatski poslati da se može skinuti (total tv box ima ovu opciju) 2) Nema uputstva - u prevodu još se učim na daljinskom i tu malo nastaje konfuznost 3) glasovne opcije - šta ovdje reći osim da sam primjetio nedostatak kad npr kažeš obn, da te ne prebacuje na taj kanal, a da pogrešno upisuje ono što kažeš, tako da kad kažeš youtube (moraš više puta) on upisuje kao yuzub isl 5) ne znam jel bi i ovo mogao staviti pod kritiku, ali na daljincu nema označeno za subtitl i sekundarni jezik nekog kanala (npr iz sprskog da prebaciš u hrvatski) 6)možda i jedna od najvećih kritika je ta da sučelje google playa nije isto kao i na običnom android boxu i ovdje se niko ne može snaći 7) nigdje ne pokazuje koliko je memorije slobodno/zauzeto ... e sad malo vedriji stvari skoro svaku sliku mi tv pokaže u hd i što mi se posebno sviđa, tj sliku maksimalno raširi, takođe bi da dodam da ima dobar pregled kanala, premotavanje unazad, kao što je i sama eon platforma koja je dostupna preko web portala integrisana u resiver. Sve u svemu jedan solidan resiver, a nadam se da će u daljnjem periodu ovi nedostaci se riješavati preko updatea koji će mjesečno dolaziti.
@Telemach šta mi bi sa mojtelemach portalom?
@crnivrag imaš pp
@Telemach šta mi bi sa mojtelemach portalom?
@crnivrag imaš pp
- Telemach
#76636 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Dr_Proka
Određene upute za daljinski pronaći ćete na našoj stranici :
https://telemach.ba/podrska/servisi/televizija
Za sve dodatne upute, pozvat ćemo Vas.
Hvala na dostavljenim kritikama
Portal Moj Telemach bit će dostupan korisnicima uskoro. Zamolit ćemo za samo još malo strpljenja.
Određene upute za daljinski pronaći ćete na našoj stranici :
https://telemach.ba/podrska/servisi/televizija
Za sve dodatne upute, pozvat ćemo Vas.
Hvala na dostavljenim kritikama
Portal Moj Telemach bit će dostupan korisnicima uskoro. Zamolit ćemo za samo još malo strpljenja.
-
sencobih
#76637 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
i vrijedi nemoj zezatic_g wrote:I poskupljenje za 1-2 km.
- Benq
#76638 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To da si prvi korisnik od HKB sa EON box-om, nisiDr_Proka wrote:..
2. Mislim da je daljinski za EON jednostavniji od daljinskog za D3, jer bukvalno ima samo osnovne opcije, ako si ikada radio na smart tv aplikaciji, ovo ti radi na istom principu.
6. UI je drugaciji jer ovo nije klasicni android box. Navici ces se vremenom na sve
- pepeljara
#76639 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
sencobih wrote:i vrijedi nemoj zezatic_g wrote:I poskupljenje za 1-2 km.
vrijedi al u k.
Poskupljuju 5i put, a za sta poskupljuju, nisam primjetio bolju uslugu niti u procentu alkohola dozvoljenom u krvi kod alkotesta vozaca u fbih
Mogu kolko hoce, ali ne i dokle hoce.
-
jasko__
#76640 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koliki je rizik install Kodi na EON box-u...može li se ako se šta poyebe vratiti sve na zadano od Telemacha??
Koristim Kodi godinama na RPI2 ali sad kad dođe EON kontam RPI ukinuti...nabacio bih samo par stvari na Kodi...Exodus, Quasar i to je to
Koristim Kodi godinama na RPI2 ali sad kad dođe EON kontam RPI ukinuti...nabacio bih samo par stvari na Kodi...Exodus, Quasar i to je to
- Benq
#76641 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nema rizika, Kodi na EON-u radi ok. U svakom trenutku aplikaciju uvijek mozes obrisati sa box-a, mada, ako vec koristis RPi2, ja ga ne bih ni dirao.jasko__ wrote:Koliki je rizik install Kodi na EON box-u...može li se ako se šta poyebe vratiti sve na zadano od Telemacha??
-
jasko__
#76642 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne mogu install Quasar ni Elementum na Rpi...izbacuje mi grešku kakogod probam...a vidim da to svi masovno koriste i da je topBenq wrote:Nema rizika, Kodi na EON-u radi ok. U svakom trenutku aplikaciju uvijek mozes obrisati sa box-a, mada, ako vec koristis RPi2, ja ga ne bih ni dirao.jasko__ wrote:Koliki je rizik install Kodi na EON box-u...može li se ako se šta poyebe vratiti sve na zadano od Telemacha??
- Benq
#76643 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Te greske je izbacivalo i kod mene na racunaru za ta dva add-ona, postoje neki univerzalni fajlovi koji se ubacuju za njih da bi radili kako treba, ali to bi bilo najbolje da ti objasni @crni u PP ako bude imao vremena.jasko__ wrote: Ne mogu install Quasar ni Elementum na Rpi...izbacuje mi grešku kakogod probam...a vidim da to svi masovno koriste i da je top
- aditon
#76644 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
treba sačekati duffy-a da on kaže svoje stručno mišljenje, inače je ekspert za Kodi
-
jasko__
#76645 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Probao sam i te univerzalne..ne ide i gotovoBenq wrote:Te greske je izbacivalo i kod mene na racunaru za ta dva add-ona, postoje neki univerzalni fajlovi koji se ubacuju za njih da bi radili kako treba, ali to bi bilo najbolje da ti objasni @crni u PP ako bude imao vremena.jasko__ wrote: Ne mogu install Quasar ni Elementum na Rpi...izbacuje mi grešku kakogod probam...a vidim da to svi masovno koriste i da je top
-
dowydyenya
#76646 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Isti dan sam narucio robu iz UK kad ste Vi otvorili nalog.Roba stigla a Vas ni na vidiku , toliko o ekspeditivnosti (lat.), sposobnost brzog obavljanja poslova.
Isti dan sam narucio robu iz UK kad ste Vi otvorili nalog.Roba stigla a Vas ni na vidiku , toliko o ekspeditivnosti (lat.), sposobnost brzog obavljanja poslova.
- beni-bu-man
#76647 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
on je ekspert za sve koji dolazi na kucnu adresu da rijesava problemaditon wrote:treba sačekati duffy-a da on kaže svoje stručno mišljenje, inače je ekspert za Kodi
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#76648 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
dowydyenya wrote:@Telemach
- Telemach
#76649 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Obavijestili smo kolege. Bit će što prijedowydyenya » 57 minutes ago
@Telemach
-
Kralj Tvrtko I.
#76650 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znam da nije tema za to al ima vas plaho pametnih pa da mi neko u poruci objasni kako na Samsung instalirati KODI.
Ili ako ne to onda koji je program moguce instalirati a da je slican KODIu?
Ili ako ne to onda koji je program moguce instalirati a da je slican KODIu?