Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neki dan mi odgovorise da mi je linija vjerovatno ostecena, i da modem ne moze da se konfigurise...
Sto se tice fritzboxa, juce podnio zahtjev za prestanak iznajmljivanja istog, kaze dodjite u najbližu poslovnicu i donesite modem
Na moje pitanje koliko cu biti bez usluge, kada donesem modem ona se teta iznenadila, nemajući pojma da su mi odnijeli stari modem kada su fritz instalirali.
Znaci kada budem vratio fritz, bicu bez usluge dok ne dodju monteri da instaliraju modem.
Prema listi iznad ukupan broj kanala na MojaTV je 364 od čega je 61 Radio kanal ,a 49 LiveCam pri čemu je 254 TV Kanala
Od 254 TV kanala 75 TV kanala je u HD formatu
Osnovni paket ima 314 kanala
HD kanali:
Spoiler
Show
FTV HD
O Kanal HD
RTV TK HD
HRT 1 HD
Eurosport 1 HD
Eurosport 2 HD
M1 Film HD
Animal Planet HD
National Geographic HD
Nat Geo Wild HD
Discovery Channel HD
Discovery Science HD
Investigation Discovery HD
Discovery TX HD
FOX Life HD
FOX Movies HD
History Channel HD
Moja TV Sport
TV SLO1 HD
Izvorna TV HD
Travel Channel HD
Arena Sport 2 HD
Arena Sport 3 HD
Arena Sport 4 HD
Arena Sport BiH HD
Al Jazeera Balkans HD
FACE HD
RED TV
Elta HD
BHT HD
Hayat HD
HBO HD
HBO 2 HD
Cinemax HD
Cinemax 2 HD
M1 Gold HD
HBO 3 HD
MTV Igman HD
City TV HD
TVSA HD
Kanal 6 HD
Hayatovci HD
Televizija 5 HD
TV 7 HD
M1 Family HD
Hayat Music HD
Hayat Plus HD
Hayat Folk HD
TRT World HD
RTV USK HD
Arirang TV HD
CGTN HD
CCTV 4 HD
CGTN Documentary HD
TV Glas Drine HD
B1 TV HD
TRT Arabi HD
Moj Film
Imperia TV HD
RTV Vogošća HD
NTVIC Kakanj HD
RTV Slon HD
RTV Cazin HD
RTV Zenica HD
Neon TV HD
BIR TV HD
Nickelodeon HD
Zadruga LIVE 1 HD
Zadruga LIVE 2 HD
Zadruga LIVE 3 HD
Zadruga LIVE 4 HD
Historija TV
Sport Klub 4K
BMC HD
24 Kitchen HD
12.02.2021
Sa dva nova HD kanala FOX HD i FOX Crime HD , MojaTV sada ima 77 HD TV Kanala
HD kanali:
Spoiler
Show
FTV HD
O Kanal HD
RTV TK HD
HRT 1 HD
Eurosport 1 HD
Eurosport 2 HD
M1 Film HD
Animal Planet HD
National Geographic HD
Nat Geo Wild HD
Discovery Channel HD
Discovery Science HD
Investigation Discovery HD
Discovery TX HD
FOX Life HD
FOX Movies HD
History Channel HD
Moja TV Sport
TV SLO1 HD
Izvorna TV HD
Travel Channel HD
Arena Sport 2 HD
Arena Sport 3 HD
Arena Sport 4 HD
Arena Sport BiH HD
Al Jazeera Balkans HD
FACE HD
RED TV
Elta HD
BHT HD
Hayat HD
HBO HD
HBO 2 HD
Cinemax HD
Cinemax 2 HD
M1 Gold HD
HBO 3 HD
MTV Igman HD
City TV HD
TVSA HD
Kanal 6 HD
Hayatovci HD
Televizija 5 HD
TV 7 HD
M1 Family HD
Hayat Music HD
Hayat Plus HD
Hayat Folk HD
TRT World HD
RTV USK HD
Arirang TV HD
CGTN HD
CCTV 4 HD
CGTN Documentary HD
TV Glas Drine HD
B1 TV HD
TRT Arabi HD
Moj Film
Imperia TV HD
RTV Vogošća HD
NTVIC Kakanj HD
RTV Slon HD
RTV Cazin HD
RTV Zenica HD
Neon TV HD
BIR TV HD
Nickelodeon HD
Zadruga LIVE 1 HD
Zadruga LIVE 2 HD
Zadruga LIVE 3 HD
Zadruga LIVE 4 HD
Historija TV
Sport Klub 4K
BMC HD
24 Kitchen HD
FOX HD
FOX Crime HD
Jedna zamjerka na STB i kategorije jeste da u kategoriji HD Kanali nedostaje Sport Klub 4K koji ima ikonicu HaDe
messilla wrote: ↑12/02/2021 19:34
Kakvi su ovi net to go paketi? Jel se mogu aktivirati preko postojeće kartice ili mora isključivo biti neka druga koju oni daju?
Posebna USIM kartica koja može raditi preko 4G+ mreže
Kakvi su ovi net to go paketi? Jel se mogu aktivirati preko postojeće kartice ili mora isključivo biti neka druga koju oni daju?
E jbga. Ističe mi u aprilu Extra Net, a ne odgovara mi nikako trenutna akcija i ne mogu da nađem paket koji bi odgovarao. Ultra + net to go s se čini kao najbolja opcija, ali smaraju me nekako dvije kartice.
E jbga. Ističe mi u aprilu Extra Net, a ne odgovara mi nikako trenutna akcija i ne mogu da nađem paket koji bi odgovarao. Ultra + net to go s se čini kao najbolja opcija, ali smaraju me nekako dvije kartice.
Za Facebook-a i forum sigurno nebi trebalo. Npr.za skidanje,streamanje 4K sadrzaja... imam dva stb-a i jos kad se ostali nakace na vifi i to povuce brzinu.Nekima je i 100/10 malo.Jbg nemamo svi iste potrebe...
Ja imam tri stb-a i još oko desetak uređaja nakacenih na net
Tebi bi mozda i trebala ko u kakaljin brzina... Cini mi se da si pisao prije da su ti rekli da bi mogao imati zeljenu brzinu?
Preko cega ja mogu traziti da mi posalju ugovor na kucnu adresu ?
Naime prilikom prikljucenja,samo sam se digitalno potpisao monteru i rekao je da ce mi poslati ugovor,medjutim kod mene je e-racun i ne dolazi mi kuci racun.
Pa gdje sada da zatrazim ugovor na papiru...da li preko 1444 ili preko maila ?
edit.
sada sam vidio da mi za moja tv deaktiviran e-racun i ne mogu ga ni aktivirati ...ne znam sta je razlog.
sacekati cu prvi racun,valjda dodje i ugovor pa cu onda aktivirati e-racun i viditi da spojim mobitel i moju tv na jedan racun
Last edited by zippoo87 on 12/02/2021 22:56, edited 1 time in total.
Kome se obratiti za ovaj bonus plus? Januarski racun dosao 10.02 ujutru, placen preko mobilnog bankarstva u 13h, al stanje bonus plusa ne pokazuje bodove
Ali_G wrote: ↑12/02/2021 22:43
Kome se obratiti za ovaj bonus plus? Januarski racun dosao 10.02 ujutru, placen preko mobilnog bankarstva u 13h, al stanje bonus plusa ne pokazuje bodove
i meni istice extra s sa opcijom uredaj 17.6 KM a nekako su sad zajebali sto su stavili 22 KM na 24 sa opcijom uredaj.
Neki dan mi odgovorise da mi je linija vjerovatno ostecena, i da modem ne moze da se konfigurise...
Sto se tice fritzboxa, juce podnio zahtjev za prestanak iznajmljivanja istog, kaze dodjite u najbližu poslovnicu i donesite modem
Na moje pitanje koliko cu biti bez usluge, kada donesem modem ona se teta iznenadila, nemajući pojma da su mi odnijeli stari modem kada su fritz instalirali.
Znaci kada budem vratio fritz, bicu bez usluge dok ne dodju monteri da instaliraju modem.
Zar ne mozes traziti raskid najma modema i cekati montere da zamijene modem?
Tako su i oni trazili.
Poenta je sto oni nisu znali da su monteri odnijeli modem koji je bio prije fritza.
Kada sam gospodji postavio pitanje iz tehnicke podrske, da cu ja ostati bez usluge na boga pitaj koliko vremena, dok ne dodju monteri, ona nije znala da je modem prije fritza, odnesen od strane montera.
Naime vidim sada na web portalu kada se ulogujem da imam racun za moja tv i obracunato je 1.10 KM
E sada ja sam moju tv prikljucio 29.1.2021 ...a uzeo sam i akciju 5 mjeseci placanje po 1 KM...pa me sada zanima,da li sam ja ovo fasovao mjesec za 2 dana koristenja ?
Zar ovo nisu kako trebali prebaciti na racun od februara i da mi pocnu racunati od 1.2.2021. ?
Ili je ovo formalnost a akcija ce se racunati redovno...za 5 punih mjeseci po 1 KM ?
zippoo87 wrote: ↑13/02/2021 01:16
Imam sada jos jedno pitanje ,za znalce
Naime vidim sada na web portalu kada se ulogujem da imam racun za moja tv i obracunato je 1.10 KM
E sada ja sam moju tv prikljucio 29.1.2021 ...a uzeo sam i akciju 5 mjeseci placanje po 1 KM...pa me sada zanima,da li sam ja ovo fasovao mjesec za 2 dana koristenja ?
Zar ovo nisu kako trebali prebaciti na racun od februara i da mi pocnu racunati od 1.2.2021. ?
Ili je ovo formalnost a akcija ce se racunati redovno...za 5 punih mjeseci po 1 KM ?
Fakturisanje od marku ide 5mjeseci i nakon toga nastavlja po cijeni pretplate. Znaci tamo 29.6.2021 pocet ce se naplacivati po pretplati i za taj mjesec ce ti doci 29 dana kao marka a ostatak prema pretplati
mirza13 wrote: ↑13/02/2021 10:59
da li je ovo neka greska, na stranici mojatv kada gledam ponudu paketa u svakom stoji brzina do 1000/200? nema vise onih brzina 10/1 25/2 50/8 itd.
da li je ovo neka greska, na stranici mojatv kada gledam ponudu paketa u svakom stoji brzina do 1000/200? nema vise onih brzina 10/1 25/2 50/8 itd.
Meni povecana brzina sa 50 Mbps na 100 Mbps a upload isti
paket moja tv net4 ...
izgleda da su povecali brzine onima koji imaju tehnicke mogucnosti
ovo je vrhunski potez BHTa ako je istina i ako neko nije dernecio ovih dana na poslu
Napili se sinoc u službi
Sarajevo GIGA grad by BHTelecom
Obzirom da je 2021 godina sasvim pristojne nove brzine