FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kudrilo
#76576 Re: FK
Nisu ni rusevina od stadiona, milioni dugova, plate u autobusu nesto za pohvaliti.
Nama treba i titula i to da znas da poslujes normalno i da ces postojati za 10 godina.
Nama treba i titula i to da znas da poslujes normalno i da ces postojati za 10 godina.
- rumenige_brajtner
#76577 Re: FK Željezničar
Kakav pitarluk na temi i oko kluba. Fuj
- nosara
#76578 Re: FK Željezničar
Amare uzmi sve sto ti pripada, svaki fening, za onaj veliki dug guraj do Strazbura! Bez ikakvih obzira, jer ovo je lazni Zeljeznicar.
- wewa
#76580 Re: FK Željezničar
koliko ja znam, a upuceniji neka me isprave, ne moze se tek tako, kako se nekome cefne, blokirati racun
valjda potrazivanja moraju biti opravdana i dokazana
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#76581 Re: FK Željezničar
Ne može, da bi se račun blokirao, mora se imati instrument obezbjeđenja (npr. mjenica) ili sudsko riješenje.wewa wrote:koliko ja znam, a upuceniji neka me isprave, ne moze se tek tako, kako se nekome cefne, blokirati racun
-
vryzas
#76582 Re: FK Željezničar
Prekucali smo komsijerumenige_brajtner wrote:Kakav pitarluk na temi i oko kluba. Fuj
- UnKnownBA
#76583 Re: FK Željezničar
Jasno je na šta se cilja sa ovim saopštenjima, prepucavanjima iza paravana po medijima. Odjednom onaj članak na radioSarajevo, sve hvalospjevke od nekoliko legendi na račun uprave za građevinske poduhvate i finansijsku stabilizaciju a očajni rezultati u zadnjih par godina gotovo da su zanemareni i jedva da su pomenuti u izjavama. Slična stvar i sa onim videom na izvoru koja ne ide u prilog drugoj strani. Prava politička predizborna kampanja!
2002. i 2003.
Trebao je i prijeratnu naknadu za treniranje tražiti, jebo on sebe u dupe. Samo me interesuje zašto Amar to nije potraživao ranije, dok je i sam bio u klubu, dok je vedrio i oblačio i za sve se pitao? Realno, mogao je da je htio sam sebe isplatiti jer se toliko pitao, ne može niko reći da nije. Koliko god da je finansijski pomogao klub za šta ga danas i tuži uvjeren sam da je bar duplo toliko izvukao iz kluba ako ne i više u tom periodu što od transfera, što od raznoraznih tadašnjih talova u kojim su uživali svi u i oko kluba. Nemojte se truditi sada ni Amara da pravdate za navedeno jer su u tim periodima dugovi nastajali a pare nestajale u magli a Amar se toliko pitao da nijedan tal bez njega nije mogao proći. Istina, dok je Amar bio, pehari su dolazili ali isto tako su i dugovi gomilani. Željo je sve te pehare debelo platio kasnijim dugovima koje i dan danas plaća! Dok Želju nisu svukli u ravan nisu se okanili a kada je postao beznadežan slučaj, gotovo pred stečajem, su polako maglu hvatali i uzimali godišnje upo sezone. Milione i milione (od Gredićeve ere pa nadalje) je Željo platio i još uvijek plaća!
Prema tome, ako znamo da Misimović ne može biti u klubu da se ne pita za sve pa za i sportski segment (o čemu veze blage nema) i ako Amar ne može biti u klubu a da se ne pita za sve pa i za finansije, a zajedno ne mogu, onda neka i jedan i drugi odjebu iz kluba.
Želji ne treba ni takav Misimović ni takav Amar!
2002. i 2003.
Prema tome, ako znamo da Misimović ne može biti u klubu da se ne pita za sve pa za i sportski segment (o čemu veze blage nema) i ako Amar ne može biti u klubu a da se ne pita za sve pa i za finansije, a zajedno ne mogu, onda neka i jedan i drugi odjebu iz kluba.
Želji ne treba ni takav Misimović ni takav Amar!
- wewa
#76584 Re: FK Željezničar
dakle, nece biti da je sve 'cisto' kako se u Misimovicevom glasilu 'aka mehanizmu razracunavanja s neistomisljenicima' navodi.Tomahawk11 wrote:Ne može, da bi se račun blokirao, mora se imati instrument obezbjeđenja (npr. mjenica) ili sudsko riješenje.wewa wrote:koliko ja znam, a upuceniji neka me isprave, ne moze se tek tako, kako se nekome cefne, blokirati racun
tamam bi sud odobrio blokadu racuna za nesto sto je dokazano vec placeno.
- nosara
#76585 Re: FK Željezničar
SVAKI FENING AMARE! SVAKI JEBENI FENING I KAMATE!
Sve si dao i vadio nas kad smo bili pred gasenjem, skoro sve radosti i pobjede su bile tvoje. Kitili su se epitetom najtrofejnijeg kluba, a sad te trofeje koji su samo tvoji proglasavaju kupljenim i plodom kriminala i marifetluka.
SVE UZMI PO SVAKU CIJENU! SVE!
Sve si dao i vadio nas kad smo bili pred gasenjem, skoro sve radosti i pobjede su bile tvoje. Kitili su se epitetom najtrofejnijeg kluba, a sad te trofeje koji su samo tvoji proglasavaju kupljenim i plodom kriminala i marifetluka.
- Charuga
- Globalni moderator
#76586 Re: FK Željezničar
I dalje isto ... 
-
zipoo
#76587 Re: FK Željezničar
"Navijac"nosara wrote:SVAKI FENING AMARE! SVAKI JEBENI FENING I KAMATE!
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#76588 Re: FK Željezničar
Amar ga je popusio.....moze trenirati Nailovu majku. Onaj koji blokira radi jebenih kamata racun klubu koji se jedva izvukao iz finansijske nebuloze, sada posluje pozitvno, gradi infrastrukturu je nista drugo nego najobicniji SUPAK. Odlican nacin kako od heroja postati supak. J ada sam na Misketovom mjestu ne bih ni u mislima podnio ostavku nego napravio jos jedan rez i rastjero sve i do jednog navijaca koji se mota oko uprave i vrslja po Zelji bio na jednoj ili drugoj strani. Amar da je tako jak trener preuzeo bi on Zelju odmah nakon Katara ali kurko kad zna da u savezu sjedi Beus. Amar je klasicni ziceras i samo sjeda na klubu kada moze sve da zaokruzi, odlicnu ekipu, putpunu vlast u klubu i po potrebi support iz saveza i sudijske organizacije ako zatreba. Zato nigdje i nije trener jer to nigdje na svijetu nece dobiti. Izmedju Amara i Misimovica ja cu uvijek izbrati ovog drugog pogotovo nakon ovih kamata!nosara wrote:SVAKI FENING AMARE! SVAKI JEBENI FENING I KAMATE!
- rumenige_brajtner
#76589 Re: FK Željezničar
onaj ko traži svoje je šupak? šta ima buraz, kako si ti?hrasno38 wrote:Amar ga je popusio.....moze trenirati Nailovu majku. Onaj koji blokira radi jebenih kamata racun klubu koji se jedva izvukao iz finansijske nebuloze, sada posluje pozitvno, gradi infrastrukturu je nista drugo nego najobicniji SUPAK. Odlican nacin kako od heroja postati supak. J ada sam na Misketovom mjestu ne bih ni u mislima podnio ostavku nego napravio jos jedan rez i rastjero sve i do jednog navijaca koji se mota oko uprave i vrslja po Zelji bio na jednoj ili drugoj strani. Amar da je tako jak trener preuzeo bi on Zelju odmah nakon Katara ali kurko kad zna da u savezu sjedi Beus. Amar je klasicni ziceras i samo sjeda na klubu kada moze sve da zaokruzi, odlicnu ekipu, putpunu vlast u klubu i po potrebi support iz saveza i sudijske organizacije ako zatreba. Zato nigdje i nije trener jer to nigdje na svijetu nece dobiti. Izmedju Amara i Misimovica ja cu uvijek izbrati ovog drugog pogotovo nakon ovih kamata!nosara wrote:SVAKI FENING AMARE! SVAKI JEBENI FENING I KAMATE!
- Charuga
- Globalni moderator
#76590 Re: FK Željezničar
Gdje uopšte piše da je račun blokiran?wewa wrote:koliko ja znam, a upuceniji neka me isprave, ne moze se tek tako, kako se nekome cefne, blokirati racun
- hrasno38
#76591 Re: FK Željezničar
U pravu u svoj ovoj prici negdje neko napisa i ode niz rijeku......ali ako mu se ne isplati onda moze biti blokiranCharuga wrote:Gdje uopšte piše da je račun blokiran?wewa wrote:koliko ja znam, a upuceniji neka me isprave, ne moze se tek tako, kako se nekome cefne, blokirati racun
- Charuga
- Globalni moderator
#76592 Re: FK Željezničar
Može biti blokiran ako nema para na računu, ali nigdje niko nije napisao da nema.
- wewa
#76593 Re: FK Željezničar
u pravu si, neko je ranije na temi upotrijebio taj termin. ali mehanizam izvrsenja je isti, tj. osnov. validna sudska odluka zasnovana valjda na nekoj dokumentaciji. to je ono sto hocu podvuci, nikome se nece odobriti izvrsenje tek tako, kao muzicka zelja.Charuga wrote:Gdje uopšte piše da je račun blokiran?wewa wrote:koliko ja znam, a upuceniji neka me isprave, ne moze se tek tako, kako se nekome cefne, blokirati racun
- hrasno38
#76594 Re: FK Željezničar
ako se ne isplati u roku onda mislim da se moze blokirati....Charuga wrote:Može biti blokiran ako nema para na računu, ali nigdje niko nije napisao da nema.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#76595 Re: FK Željezničar
U pravu si. Ako novca ima na računu, a postoji potraživanje koje se treba naplatiti, onda se naplati, a bez blokade računa.Charuga wrote:Može biti blokiran ako nema para na računu, ali nigdje niko nije napisao da nema.
- Charuga
- Globalni moderator
#76596 Re: FK Željezničar
Samo AKO nema novca na računu. Ako ima, ljudi naplate svoje, a račun je i dalje u funkciji.hrasno38 wrote:ako se ne isplati u roku onda mislim da se moze blokirati....Charuga wrote:Može biti blokiran ako nema para na računu, ali nigdje niko nije napisao da nema.
-
Zeljo92
#76597 Re: FK Željezničar
Dobar plan uprave, pusti saopstenje da se raja zapali + nek njihovi poltroni dolijevaju ulje na vatru. Gledam sve karte su bacili, Amar kupovao titule, Amar supak vako nako. Zamolio bih ostale navijace Zelje da se ne osvrcu na ove placenike, sacrkajmo skupstinu i sve ce nam jasnije biti.
-
zipoo
#76598 Re: FK Željezničar
Borba oko 2 covjeka i sve preko ledja kluba. Ugasili bi klub da sjebu Amara ili Misimovica. Dotle ide. Tema je postala septicka jama.
- hrasno38
#76599 Re: FK Željezničar
Priznajem da se bas ne kontam nesto puno u finansije....ako je tako onda OKCharuga wrote:Samo AKO nema novca na računu. Ako ima, ljudi naplate svoje, a račun je i dalje u funkciji.hrasno38 wrote:ako se ne isplati u roku onda mislim da se moze blokirati....Charuga wrote:Može biti blokiran ako nema para na računu, ali nigdje niko nije napisao da nema.
- avetinja
#76600 Re: FK Željezničar
Kaže: "Šupak jer traži svoje pare".
Kome god pare nisu bitne, nek' ih danas baci u Miljacku ili da nekome, naravno, bez očekivanja da mu se iste vrate.
Kome god pare nisu bitne, nek' ih danas baci u Miljacku ili da nekome, naravno, bez očekivanja da mu se iste vrate.