Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako sad malo rece momak oko 2GB vuce jedna utakmica.
Jel na toj moja web tv u HDu i jesu li arene u HDu?
Fala za ovo momak.
Ja se ravnam po onome sto sam trosio preko EON paltforme gledajuci na telefonu utakmice sa SD kanala.
HD ce sigurno povuci vise.
Gledao sam i ja, fino je to optimizovano bilo tako da je bila super slika, a nije trosilo puno. Zato nema potrebe gledati u nekoj vecoj rezoluciji ako trosi 5-6 puta vise
Ima li iko ziv da je probao a ne da nagadjamo svi ovdje na osnovu eona i arene cloud. Moze li se uopce npr podesiti na kojoj kvaliteti zelis gledati?
Gledao sam ja vise puta. Na 3G/4G ne potrosi vise od 900MB po utakmici. Barem gledajuci preko android aplikacije, niti mozes rezoluciju podesavati. Sama app dize i spusta rezoluciju zavisno od nemam pojma cega!
Pitar sa Kariba wrote: ↑12/02/2021 09:38
Gledao sam ja vise puta. Na 3G/4G ne potrosi vise od 900MB po utakmici. Barem gledajuci preko android aplikacije, niti mozes rezoluciju podesavati. Sama app dize i spusta rezoluciju zavisno od nemam pojma cega!
Evo dobih ja odbijenicu za paket 100/10 Mbps
Neki dan monter bio i mjerio paricu na ormaricu 115/50 Mbps
Nema veze ima kod koga moze kad istekne ugovor
Monteri nisu ni izlazili na teren da provjere moj zahtjev koji sam podnio
Oni su izgleda mjerili daljinskim putem tj. preko modema koji nemoze da prebaci 100 Mbps
REDDEVILS wrote: ↑12/02/2021 13:48
Oni su izgleda mjerili daljinskim putem tj. preko modema koji nemoze da prebaci 100 Mbps
Cuj ne može, pa koliko sad imaš
50/8
I nije ti dovoljno
To ja necu dobiti od telecoma do 2030 god
howdy wrote: ↑11/02/2021 23:19
idemo dalje dajemo vise, otkako mi je u kucu usla moja tv konekcija puca po cijeli dan, ne daju cigani novi modem nego kao daljinske korekcije
mamu vam nategnem daljinski
daj vam' metni' mjerenja sa modema preko 192.168.1.1 pa da vidimo ko dira
Prvo nek oni tebi dobro procesljaju zice mjerenja nekad budu dobra u nekom trenutnu a zice truhle pa te zeza,a modem je zadnje nesto sto se tek gleda
zanimljivo je da nisu bile truhle zice dok je bio speedtouch modem
I nije ti dovoljno
To ja necu dobiti od telecoma do 2030 god
Ne znam sta ti je tu cudno sto mu nije dovoljno?Imam i ja istu brzinu i nije mi dovoljno...
Što vam treba više?
Šta to tjerate toliko?
50/8
Za Facebook-a i forum sigurno nebi trebalo. Npr.za skidanje,streamanje 4K sadrzaja... imam dva stb-a i jos kad se ostali nakace na vifi i to povuce brzinu.Nekima je i 100/10 malo.Jbg nemamo svi iste potrebe...
Del_Boy1 wrote: ↑12/02/2021 16:39
Evo i mene danas prebaciše na VDSL, nije mogao MojaTV Full 4 paket, ali ja sam prezadovoljan ovim što sam dobio za iste pare.
Del_Boy1 wrote: ↑12/02/2021 16:39
Evo i mene danas prebaciše na VDSL, nije mogao MojaTV Full 4 paket, ali ja sam prezadovoljan ovim što sam dobio za iste pare.
Ako je Full 1 to je...
Da, full 1 je u pitanju, i ja sam prezadovoljan, samo da ne bude kakvih problema.
mc-twin wrote: ↑12/02/2021 16:33
Ne znam sta ti je tu cudno sto mu nije dovoljno?Imam i ja istu brzinu i nije mi dovoljno...
Što vam treba više?
Šta to tjerate toliko?
50/8
Za Facebook-a i forum sigurno nebi trebalo. Npr.za skidanje,streamanje 4K sadrzaja... imam dva stb-a i jos kad se ostali nakace na vifi i to povuce brzinu.Nekima je i 100/10 malo.Jbg nemamo svi iste potrebe...
Ja imam tri stb-a i još oko desetak uređaja nakacenih na net