FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

kudrilo

#76551 Re: FK Željezničar

Post by kudrilo »

@LSD sve zna, slušajte čovjeka.

Bespotrebno se javljati, nek on postavlja pitanja i odgovara.
RasAlGhul

#76552 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

mali_milojica wrote:
RasAlGhul wrote:
mali_milojica wrote:Amar im se lako može posrati po glavi. Od Misimovica, do S1 foruma.
Sutra zovne novinara sa GG.ba u Tuborg, piši.
Amar Osim kad naplati kamatu, istu ce vratiti u klub kao dar.
I dobro nagura nogama :izet:
Kako? Ova Uprava mu marke nije dužna, šta ima protiv njih reći, još su mu lljudi 2015. godine vratili dug? Šta će on reći protiv njih, šta su mu to oni dužni?Klub mu je dužan kamate isplatiti, na ovoj Upravi je da to sprovede, kako bi nam se račun odblokirao, to je najbitnije, za normalno funkcionisanje kluba, ako ova Uprava ode, da drugoj kolko tolko normalno poslovanje omogući nakon Amarovih Uprava i sranja koja su napravili sa cjelokupnim dugom kluba, ne samo Amarove kamate
Misimović nije bio u klubu 2015. Gredic bio do oktobra. Misimović tek od 2016.
Statut je usvojen 2015. godine, od tada je Misimović u klubu, jedno vrijeme zajdeno su bili Gredić i Misimović
FreakyStyley

#76553 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Koga je Amar "uvodio" i gdje bi se dalo polemisati. Da je on licno birao ljude od cistacice do direktora je smijesno tvrditi. Ne zaboraviti da ne bi bilo Misimovica da nije Amara i da je model finansiranja istoka kroz karte njegova ideja, sto je i sam Senad govorio na sjednicama skupstine. Na primjer. A znao se i Amar zaliti na bivse uprave da sjede kao kokosi i da nisu u stanju feninga unijeti u klub...

O stelama i kupovinama koje pojedini spominjete je nepotrebno polemisati i treba da vas je stid. Ne znam kako sebi dajete za pravo da se nazivate navijacima Zeljeznicara. Ako je to sto za Amarovo vrijeme nisi mogao doci u situaciju da te sudija kara na Grbavici kad igras protiv nekog sela ili granicnog prelaza kupovina i stela, onda Realu treba oduzeti sve titule za penale sviranje na Santiagu, ili Unitedu na Old Trafordu. Smijesna prica.
RasAlGhul

#76554 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

kudrilo wrote:@LSD sve zna, slušajte čovjeka.

Lik se raduje što nam je račun blokiran zbog kamate čovjeku kojeg ovdje Bogom smatraju, i još krivi ovu Upravu što je tom istom čovjeku dug isplatila za koji nije kriva :lol:
ultima_palabra

#76555 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

kudrilo wrote:Da se nastavilo ko što se počelo, ne bi ni imali priliku da izgubimo 5 u nizu.

O ironiji zlatne mistrije ne bih. Da je bogdo bilo više godina sa tom nagradom, valjalo bi nam svima.
Aha, klub bi se ugasio... Celik i Sloboda sa duplo vecim dugom i bez imovine se nisu ugasili, ali Zeljo bi se ugasio bez Misimovica. Nema veze sto je finansijsku sanaciju zapoceo Gredic.
RasAlGhul

#76556 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

FreakyStyley wrote:Koga je Amar "uvodio" i gdje bi se dalo polemisati. Da je on licno birao ljude od cistacice do direktora je smijesno tvrditi. Ne zaboraviti da ne bi bilo Misimovica da nije Amara i da je model finansiranja istoka kroz karte njegova ideja, sto je i sam Senad govorio na sjednicama skupstine. Na primjer. A znao se i Amar zaliti na bivse uprave da sjede kao kokosi i da nisu u stanju feninga unijeti u klub...

O stelama i kupovinama koje pojedini spominjete je nepotrebno polemisati i treba da vas je stid. Ne znam kako sebi dajete za pravo da se nazivate navijacima Zeljeznicara. Ako je to sto za Amarovo vrijeme nisi mogao doci u situaciju da te sudija kara na Grbavici kad igras protiv nekog sela ili granicnog prelaza kupovina i stela, onda Realu treba oduzeti sve titule za penale sviranje na Santiagu, ili Unitedu na Old Trafordu. Smijesna prica.
Amar je član Skupštine kluba, što nikad nije digao glas, protiv ove Uprave, imao je prilka, ima ih uvijek, ima svoje vjerne novinare onog Čulića sa sportsport.ba, pa ne kaže, ne sviđa mi se ovo, ne sviđa mi se ono?
FreakyStyley

#76557 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

To i ja smatram da treba i nadam se da hoce.
kudrilo

#76558 Re: FK Željezničar

Post by kudrilo »

FreakyStyley wrote:Koga je Amar "uvodio" i gdje bi se dalo polemisati. Da je on licno birao ljude od cistacice do direktora je smijesno tvrditi. Ne zaboraviti da ne bi bilo Misimovica da nije Amara i da je model finansiranja istoka kroz karte njegova ideja, sto je i sam Senad govorio na sjednicama skupstine. Na primjer. A znao se i Amar zaliti na bivse uprave da sjede kao kokosi i da nisu u stanju feninga unijeti u klub...

Djelimično tačno, zašto, duga tema. Srž je da nije morao imati samo one koje je imao i da mnogi nisu htjeli.

A i to ti govori o odnosima u klubu tada. Trener govori i "kritikuje" upravu, a oni ga ne skidaju sa funkcije :) ko je kome bio podređen?
RasAlGhul

#76559 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

ultima_palabra wrote:
kudrilo wrote:Da se nastavilo ko što se počelo, ne bi ni imali priliku da izgubimo 5 u nizu.

O ironiji zlatne mistrije ne bih. Da je bogdo bilo više godina sa tom nagradom, valjalo bi nam svima.
Aha, klub bi se ugasio... Celik i Sloboda sa duplo vecim dugom i bez imovine se nisu ugasili, ali Zeljo bi se ugasio bez Misimovica. Nema veze sto je finansijsku sanaciju zapoceo Gredic.
To je tačno i ja sam par puta ovdje pisao da je sve od Gredića krenulo da imamo uređen klub I prvi je počeo sa Poreskom da dogovora u vezi otplate duga, i volio bih da se on vrati kao predsjednika kad ova uprava ode 23.12, samo da se Amar ne vrati, nakon ovog danas mislim da je i on svjestan da je kreten ispao što je ikad tražio kamatu, makar to bilo i prije 15 godina
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#76560 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

kudrilo wrote:

Djelimično tačno, zašto, duga tema. Srž je da nije morao imati samo one koje je imao i da mnogi nisu htjeli.

A i to ti govori o odnosima u klubu tada. Trener govori i "kritikuje" upravu, a oni ga ne skidaju sa funkcije :) ko je kome bio podređen?
Mijenjas trenera koji donosi titule?
Pa visio bi Zujo ko plakat na Sjeveru.
RasAlGhul

#76561 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

kudrilo wrote:

Upravo to, postavi Žuju klošara i sere po njemu, ovaj ništa :lol:
FreakyStyley

#76562 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

A @kudrilo cuj ko je kome podredjen...pa nije on Krcmarevic da ga mozes nabit nogom kako ti se digne kurac. Imao je nesto sto se zove rezultat. Imao ugled, reputaciju, podrsku navijaca...
kudrilo

#76563 Re: FK Željezničar

Post by kudrilo »

ultima_palabra wrote:

Nisam ni sumnjao da je logika drugacija.
RasAlGhul

#76564 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

FreakyStyley wrote:To i ja smatram da treba i nadam se da hoce.
Pa rekao je prošle sedmice, uskoro ću reći više ili tako nešto, pa šuti, nakon ovog danas bolje mu je da se ne javlja, realno pričam, kamata je najveći haram u našem narodu, ovaj jadni potez mu nije trebao, makar bio prije 15 godina, brate glavnica ti je isplaćena, oprosti kamate, ili kucaj na vrata tadašnjoj Upravi i traži pare
FreakyStyley

#76565 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

@Ras Uskoro je valjda na skupstini.
kudrilo

#76566 Re: FK Željezničar

Post by kudrilo »

Haj sto mene lazete, nemojte sebe zivi bili.
Eto Zujo bi ga otjerao, ali nije radi navijaca i ugleda :lol:
Tu je samo Amar njih mogao posutati, nikad oni njega, sta vam je ba, jesmo li odrasli ljudi ili pricamo te bajke i basne? Frajer na preskonferencijama pricao koliko ce ko tribine dobiti na derbiju. Trener.
LSD

#76567 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

RasAlGhul wrote:

Lik se raduje što nam je račun blokiran zbog kamate čovjeku kojeg ovdje Bogom smatraju, i još krivi ovu Upravu što je tom istom čovjeku dug isplatila za koji nije kriva :lol:
:lol: :lol:
Nije kriva, al u qrcu....kriva je što postoji, samo to je dovoljno da odjebu u skokovima za sva vremena.

I jedno lagano pitanje za Rasa i Kudru....dokad vi planirate držati guzove Misketu i njegovoj družini :? samo me to zanima.
Ako može konkretan odgovor, hvala unaprijed :kakoste:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#76568 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

kudrilo wrote:Haj sto mene lazete, nemojte sebe zivi bili.
Tu je samo Amar njih mogao posutati, nikad oni njega, sta vam je ba, jesmo li odrasli ljudi ili pricamo te bajke i basne? Frajer na preskonferencijama pricao koliko ce ko tribine dobiti na derbiju. Trener.
Igla, ne bi ga ni hadzija smio otjerati da je Amar donio dvije titule i kup, morao bi cekati da sam ode ili neki niz od 5 poraza od sela, hanova, mjesnih zajednica i granicnih prijelaza :D ali i to je pitanje.
RasAlGhul

#76569 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

LSD wrote:
RasAlGhul wrote:

:lol: :lol:
Nije kriva, al u qrcu....kriva je što postoji, samo to je dovoljno da odjebu u skokovima za sva vremena.

I jedno lagano pitanje za Rasa i Kudru....dokad vi planirate držati guzove Misketu i njegovoj družini :? samo me to zanima.
Ako može konkretan odgovor, hvala unaprijed :nargila:
Šta je ova Uprava kriva za ovu kamatu? Halo Amaru dva puta isti dug isplaćivan 2010 i 2015. to legenda :lol: Što se mene tiče, mogu sutra otici, neka se vrati Gredić, samo da Amara ne gledam. Od Gredića je krenula normalizacija kluba, Bajić, Hadžiahmetović, dobri transferi, ova Uprava je od Grbavice napravila nacionalni stadion, najbolji teren u CZ i Rijeku na ovim prostorima, ali i šire, osvojili Kup, od Zapada su čudo napravili kakv je bio, Amar je namještao i šta god vi svi ovdje rekli ne može me niko ubijediti u suprotno, imali smo najgori stadion u ligi, najveće evropske bruke, po pet, šest komada primali za pola sata, čim je napuštao Bosnu, gdje ne možeš namještati dolazio je do izražaja njegov trenerski genij. Još kofa htio biti selektor :lol: :lol:
kudrilo

#76570 Re: FK Željezničar

Post by kudrilo »

@LSD
Zbog tvog pisanja ih nece biti, jer se nadobudno provaljujes iz posta u post. Vecu reklamu pravis Misimovicu nego bilo kakav njegov fan.

Mene boli qrac za svaku personu pojedinačno. Nisam za mijenjanje radi mijenjanja, ne mislim da je Amar Allah i u svakoj situaciji pokušavam stati na stranu dugoročnog Željinog interesa. Što se tiče Senada, od sutra ne mora biti u klubu, nek ga odmah zamijeni neko ko će nastaviti bolje u svemu od njega. Historija za sada nas uči drugačije.
LSD

#76571 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

RasAlGhul wrote:
Šta je ova Uprava kriva za ovu kamatu? Halo Amaru dva puta isti dug isplaćivan 2010 i 2015. to legenda :lol: Što se mene tiče, mogu sutra otici, neka se vrati Gredić, samo da Amara ne gledam. Od Gredića je krenula normalizacija kluba, Bajić, Hadžiahmetović, dobri transferi, ova Uprava je od Grbavice napravila nacionalni stadion, najbolji teren u CZ i Rijeku na ovim prostorima, ali i šire, osvojili Kup, od Zapada su čudo napravili kakv je bio, Amar je namještao i šta god vi svi ovdje rekli ne može me niko ubijediti u suprotno, imali smo najgori stadion u ligi, najveće evropske bruke, po pet, šest komada primali za pola sata, čim je napuštao Bosnu, gdje ne možeš namještati dolazio je do izražaja njegov trenerski genij. Još kofa htio biti selektor :lol: :lol:
Ja te pitam dokad planiraš biti uz faraona Misketa, a ti o Amaru razvukao pricu...hajd dobro.

Znaci, Amar je taj krivac što nas ove sezone svaka šuša trpa ko zadnje kur.ave....ima logike :run:
kudrilo

#76572 Re: FK Željezničar

Post by kudrilo »

mali_milojica wrote:
kudrilo wrote:Haj sto mene lazete, nemojte sebe zivi bili.
Igla, ne bi ga ni hadzija smio otjerati da je Amar donio dvije titule i kup, morao bi cekati da sam ode ili neki niz od 5 poraza od sela, hanova, mjesnih zajednica i granicnih prijelaza :D ali i to je pitanje.
Brkamo lončiće. Razlog zbog kojeg je Amar bio siguran od tog je što je u tom trenutku on bio klub. Dolazio je partnerski, drugarski sa onim bolidima, preuzimali su klub zajedno, hijerarhija uprava-trener nikada nije ni postojala.
ultima_palabra

#76573 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

kudrilo wrote:@LSD
Zbog tvog pisanja ih nece biti, jer se nadobudno provaljujes iz posta u post. Vecu reklamu pravis Misimovicu nego bilo kakav njegov fan.

Mene boli qrac za svaku personu pojedinačno. Nisam za mijenjanje radi mijenjanja, ne mislim da je Amar Allah i u svakoj situaciji pokušavam stati na stranu dugoročnog Željinog interesa. Što se tiče Senada, od sutra ne mora biti u klubu, nek ga odmah zamijeni neko ko će nastaviti bolje u svemu od njega. Historija za sada nas uči drugačije.
Pa nije tesko biti bolji od pet poraza u nizu, 100 igraca i 6 trenera u 3 godine. Mislim da bi bilo ko od nas mogao bolje.
RasAlGhul

#76574 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

LSD wrote:
RasAlGhul wrote:
Ja te pitam dokad planiraš biti uz faraona Misketa, a ti o Amaru razvukao pricu...hajd dobro.

Znaci, Amar je taj krivac što nas ove sezone svaka šuša trpa ko zadnje kur.ave....ima logike :run:
Ne čitaš. Misimović sutra neka ode boli me kurac, i sva ova Uprava, ali nisam gad i priznam da su ljudi donijeli više dobra nego zla. Više dobra nego sve Amarove namjestene titule i sve njegove Uprave. Od Istoka, terena, Zapada, Plavog salona, Fan šopa, stadiona gdje igra reprezentacija. O sponzorima da ne govorim, o generalnom spoznosru, pa svaki dan izadje vijest potpisan ugovor sa novim sponzorom, znaš li išta cijenti? I treba Amar sad doći kad je sve na gotovo, i opet sve razjebati sa svojim instaliranim poltronima, koji će opet dug nabiti, pa će opet kamate se Amaru uplaćivati, račune nam blokirati kao što je slučaj danas.

Neka se vrati Gredić, samo da Amara ne gledam, pa bolan nakon ovoga danas, on nema prava moralisti ni pričati, dva puta mu se isti dug uplaćuje i još kamatu traži :lol:
hostapler

#76575 Re: FK Željezničar

Post by hostapler »

RasAlGhul wrote:
Šta je ova Uprava kriva za ovu kamatu? Halo Amaru dva puta isti dug isplaćivan 2010 i 2015. to legenda :lol:
Ko je kriv za kamatu koja je isplacena Misimovicu i po kojoj je dobio pogrdan naziv HadziKamatar?
Post Reply