Zato sto nemas izboraMutivoda wrote:al' zašto navijati za klub ako misliš da je sve kupljeno i namješteno, bokte?!![]()
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#76501 Re: FK Željezničar
-
RasAlGhul
#76502 Re: FK Željezničar
Čim si mi ti to rekao, počinjem odmahzipoo wrote:Odrekni se. Pocni gledati Real bruko jedna.RasAlGhul wrote:O čemu vi ovdje pričate, pa svaka titula u Bosni je namještena, šta glumite Engleze? Znač svaka je namještena od nezavisnosti do prošle godine, koji god je klub osvojio titulu, svaka je namještena, a Osim je prednjačio u tome jer ih najviše ime, nemojte moralisati, i pričati kakve penale sude u korist Zrinjskog, kakve su nama? Svaka je namještena od svakog kluba
- avetinja
#76503 Re: FK Željezničar
Nemojte se sekirati. Sad će uprava otići, pa neće više morati navijati za Želju sa "namještenim" titulama, nego ćete navijati da Megamix proda što više Merix praškova za veš.
Last edited by avetinja on 14/12/2018 00:34, edited 1 time in total.
-
RasAlGhul
#76504 Re: FK Željezničar
Kaže Amar penale nismo ni vježbali
-
zipoo
#76505 Re: FK Željezničar
Svska cast, na prvuRasAlGhul wrote:Čim si mi ti to rekao, počinjem odmahzipoo wrote:Odrekni se. Pocni gledati Real bruko jedna.RasAlGhul wrote:O čemu vi ovdje pričate, pa svaka titula u Bosni je namještena, šta glumite Engleze? Znač svaka je namještena od nezavisnosti do prošle godine, koji god je klub osvojio titulu, svaka je namještena, a Osim je prednjačio u tome jer ih najviše ime, nemojte moralisati, i pričati kakve penale sude u korist Zrinjskog, kakve su nama? Svaka je namještena od svakog kluba
-
LSD
#76506 Re: FK Željezničar
Jel te stid? stavi ti ruku na srce i zapitaj se malo.RasAlGhul wrote:
Kakve ja veze imam što bi tebe bilo stid, stavi ruku na srce i reci da je svaka titula bilo kojeg kluba čista?
5 kola prije kraja se ovjeravale titule pod vodstvom Amara, poobarani svi moguci rekordi....al nema veze, nek je Misketova propaganda pokazala dokle misli ici...sad je glavna prica i glavni krivac najtrofejniji trener Želje Amar i kako je kupovao titulu, kupove itd
-
DonieBrasco
#76507 Re: FK Željezničar
Ova uprava nece otici a niti ce Amar doci sa njima nakon ovoga, a pogotovo se nece vratiti sa nekim njegovim likovima.avetinja wrote:Nemojte se sekirati. Sad će uprava otići, pa neće više morati za Želju sa "namještenim" titulama, nego ćete navijati da Megamix proda što više Merix praškova za veš.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#76508 Re: FK Željezničar
Ni slučajno!Charuga wrote:Tačno mi dođe da, do 23.12., zaključam cijeli pdf o Želji ...![]()
Sto vise govana izbacimo iz sebe, organizam ce biti zdraviji.
Last edited by mali_milojica on 14/12/2018 00:37, edited 1 time in total.
- avetinja
#76510 Re: FK Željezničar
'oće, 'oće.DonieBrasco wrote:Ova uprava nece otici a niti ce Amar doci sa njima nakon ovoga, a pogotovo se nece vratiti sa nekim njegovim likovima.avetinja wrote:Nemojte se sekirati. Sad će uprava otići, pa neće više morati za Želju sa "namještenim" titulama, nego ćete navijati da Megamix proda što više Merix praškova za veš.
-
Mutivoda
#76511 Re: FK Željezničar
izvini, ali ovo što ti radiš je pljuvanje po Želji.RasAlGhul wrote:
Navijam za klub jer za drugi ne znam i ne želim da znam, zašto vi za Amara navijate, a ne za klub?
što se mene tiče, sva dešavanja zadnjih dana su dovela do toga da nisam više sigurna da je Amar najbolja opcija. i sve sam sigurnija da i ovi treba svi đuture da odu. pa 'ajmo ispočetka.
jer ova prepucavanja, u kojima ispašta najviše klub, su degutantna.
biće Želje i bez njih. <3
-
RasAlGhul
#76512 Re: FK Željezničar
I ko će doći, Amar, pa za deset godina ponovu mu isplaćujemo kamate, jel to rješenje? Čovjek ne zna izabrati Upravu, zajedno njegove uprave nisu 10 milja donijele u klub, nego su ga stvorile, najveći dug su njegove Uprave stvorile, jednostavno želi lik potpunu kontrolu nad svim, ali ne zna sa finansijama, samo dug raste i njegove kamata, mislim to je za njega lično odlično, doći će biti 2-3 godine, pa će tužiti i stotine hljada uzimati dok leži kući i gostuje po sportskim emisijamaavetinja wrote:Nemojte se sekirati. Sad će uprava otići, pa neće više morati za Želju sa "namještenim" titulama, nego ćete navijati da Megamix proda što više Merix praškova za veš.
- avetinja
#76513 Re: FK Željezničar
Doći će ljudi koji će donijeti sportske uspjehe.RasAlGhul wrote:I ko će doći, Amar, pa za deset godina ponovu mu isplaćujemo kamate, jel to rješenje? Čovjek ne zna izabrati Upravu, zajedno njegove uprave nisu 10 milja donijele u klub, nego su ga stvorile, najveći dug su njegove Uprave stvorile, jednostavno želi lik potpunu kontrolu nad svim, ali ne zna sa finansijama, samo dug raste i njegove kamata, mislim to je za njega lično odlično, doći će biti 2-3 godine, pa će tužiti i stotine hljada uzimati dok leži kući i gostuje po sportskim emisijamaavetinja wrote:Nemojte se sekirati. Sad će uprava otići, pa neće više morati za Želju sa "namještenim" titulama, nego ćete navijati da Megamix proda što više Merix praškova za veš.
Ovi ublehaši bi zijanili i Novogodišnji.
-
RasAlGhul
#76514 Re: FK Željezničar
Ja bih volio da Uprava ode, ali prije toga da mu isplate ovih 130 milja kamate, neka, njegovo je, to su mu njegove prijašanje Uprave poklonile. I onda da se on vrati, i ponovo postavi nesposonoh predsjednika, direktora, sekretara, čistačicu, pa opet za 7-8 godina, vijest dana Amaru klub dužan 200 milja, sa kamatama pola miliona, neka volio bih ja toMutivoda wrote:izvini, ali ovo što ti radiš je pljuvanje po Želji.RasAlGhul wrote:
Navijam za klub jer za drugi ne znam i ne želim da znam, zašto vi za Amara navijate, a ne za klub?
što se mene tiče, sva dešavanja zadnjih dana su dovela do toga da nisam više sigurna da je Amar najbolja opcija. i sve sam sigurnija da i ovi treba svi đuture da odu. pa 'ajmo ispočetka.
jer ova prepucavanja, u kojima ispašta najviše klub, su degutantna.
biće Želje i bez njih. <3
- ultima_palabra
#76515 Re: FK Željezničar
Tempo izvrsnog postupka odredjuje sud, ne mogu stranke u postupku utjecati na to. Zasto je sve to izaslo u javnost, sa onakvim saopstenjem, je pravo pitanje.FreakyStyley wrote:
Dok te javno peru i kenjaju po tebi, ti im kao slozis s kamatom? Pa zar nije elegantije i efikasnije da javno kaze "hocu u klub, ali necu dok je taj i taj tu" - imao bi podrsku 90% Zeljovaca i usao u roku od 24 sta, a svi koje on nece bi nogama iznabijani bili, zar ne bi?
-
RasAlGhul
#76516 Re: FK Željezničar
Naravno, donijeli bi oni trofeje, ali bi se Grbavica raspala, da ove Uprave nije bilo Zapad bi srušen bio, krov na sjeveru bi vjetar odnio do Socijalnog, o terenu da i ne pričam...a dug bi rastao i Amaru bi se opet bilo dužno sa kamatama pola miliona, sve zbog nesposobnih poltrona koje bi postavio.avetinja wrote:Doći će ljudi koji će donijeti sportske uspjehe.RasAlGhul wrote:I ko će doći, Amar, pa za deset godina ponovu mu isplaćujemo kamate, jel to rješenje? Čovjek ne zna izabrati Upravu, zajedno njegove uprave nisu 10 milja donijele u klub, nego su ga stvorile, najveći dug su njegove Uprave stvorile, jednostavno želi lik potpunu kontrolu nad svim, ali ne zna sa finansijama, samo dug raste i njegove kamata, mislim to je za njega lično odlično, doći će biti 2-3 godine, pa će tužiti i stotine hljada uzimati dok leži kući i gostuje po sportskim emisijamaavetinja wrote:Nemojte se sekirati. Sad će uprava otići, pa neće više morati za Želju sa "namještenim" titulama, nego ćete navijati da Megamix proda što više Merix praškova za veš.
-
LSD
#76517 Re: FK Željezničar
Vidim, samo o Amarovim parama pricasRasAlGhul wrote:
Ja bih volio da Uprava ode, ali prije toga da mu isplate ovih 130 milja kamate, neka, njegovo je, to su mu njegove prijašanje Uprave poklonile. I onda da se on vrati, i ponovo postavi nesposonoh predsjednika, direktora, sekretara, čistačicu, pa opet za 7-8 godina, vijest dana Amaru klub dužan 200 milja, sa kamatama pola miliona, neka volio bih ja to
Pa više je Miske i njegova ublehaška uprava za ove 3-4 godine potrošila na razne kloceve igracke promašaje koji su se godinama dovodili u Želju, nego sva Amarova potraživanja....5 puta više.
- avetinja
#76518 Re: FK Željezničar
RasAlGhul wrote:Naravno, donijeli bi oni trofeje, ali bi se Grbavica raspala, da ove Uprave nije bilo Zapad bi srušen bio, krov na sjeveru bi vjetar odnio do Socijalnog, o terenu da i ne pričam...a dug bi rastao i Amaru bi se opet bilo dužno sa kamatama pola miliona, sve zbog nesposobnih poltrona koje bi postavio.
Baš me zanima kako drugi klubovi postoje bez ove uprave.
Da nije bilo ove uprave, Željo bi osvajao titule, ostavio iza sebe Zrinjskog i Sarajevo na prirodnoj udaljenosti, ali, jebiga, nije se dalo.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#76519 Re: FK Željezničar
Bolan nebio jel tebi jasno da je boba falila da se klub ugasi i da nije jadni Gredic se ufatio u kostac sa lopovima i problemima danas bi gledao OFK Zeljeznicar ali u trecoj ligi. Jebo sportske uspjehe ako to klub vodi u nestanak i finansijsku propast. Sta treba da se opet pjeva "druga liga zapad to je Zeljin napad"....ali ne sjecas se ti toga ti si mala raja ali ja sam gledao te utakmice u drugoj ligi kad nas je Stojance idic iz bugojanske Iskre valjo po terenu ko bekane. Ja bih Amaru sutra dao taj sto ga zovemo "sportski segment" i dvije godine zagarantovane da osvoji jednu titulu i jedan kup i to samo na osnovu upravo ove vase price o "najtrofejnijem" treneru. Naravno sve sto trazi od igraca, uslova (naravno ako je finansijski moguce) treba mu dati. I da vidimo da li je on stvarno vrhunski trener ili vrhunski manipulator.avetinja wrote:Doći će ljudi koji će donijeti sportske uspjehe.RasAlGhul wrote:I ko će doći, Amar, pa za deset godina ponovu mu isplaćujemo kamate, jel to rješenje? Čovjek ne zna izabrati Upravu, zajedno njegove uprave nisu 10 milja donijele u klub, nego su ga stvorile, najveći dug su njegove Uprave stvorile, jednostavno želi lik potpunu kontrolu nad svim, ali ne zna sa finansijama, samo dug raste i njegove kamata, mislim to je za njega lično odlično, doći će biti 2-3 godine, pa će tužiti i stotine hljada uzimati dok leži kući i gostuje po sportskim emisijamaavetinja wrote:Nemojte se sekirati. Sad će uprava otići, pa neće više morati za Želju sa "namještenim" titulama, nego ćete navijati da Megamix proda što više Merix praškova za veš.
-
LSD
#76520 Re: FK Željezničar
hrasno38 wrote: Ja bih Amaru sutra dao taj sto ga zovemo "sportski segment" i dvije godine zagarantovane da osvoji jednu titulu i jedan kup i to samo na osnovu upravo ove vase price o "najtrofejnijem" treneru. Naravno sve sto trazi od igraca, uslova (naravno ako je finansijski moguce) treba mu dati. I da vidimo da li je on stvarno vrhunski trener ili vrhunski manipulator.
- avetinja
#76521 Re: FK Željezničar
Nisam ja kriv što ti imaš toliko godina.hrasno38 wrote:Bolan nebio jel tebi jasno da je boba falila da se klub ugasi i da nije jadni Gredic se ufatio u kostac sa lopovima i problemima danas bi gledao OFK Zeljeznicar ali u trecoj ligi. Jebo sportske uspjehe ako to klub vodi u nestanak i finansijsku propast. Sta treba da se opet pjeva "druga liga zapad to je Zeljin napad"....ali ne sjecas se ti toga ti si mala raja ali ja sam gledao te utakmice u drugoj ligi kad nas je Stojance idic iz bugojanske Iskre valjo po terenu ko bekane. Ja bih Amaru sutra dao taj sto ga zovemo "sportski segment" i dvije godine zagarantovane da osvoji jednu titulu i jedan kup i to samo na osnovu upravo ove vase price o "najtrofejnijem" treneru. Naravno sve sto trazi od igraca, uslova (naravno ako je finansijski moguce) treba mu dati. I da vidimo da li je on stvarno vrhunski trener ili vrhunski manipulator.
Ne moraš mi se obraćati, neću ti odgovarati ništa na temu.
-
RasAlGhul
#76522 Re: FK Željezničar
I jesu li klub marke zadužili? Kasne li im plate po tri mjeseca, jel im se ne uplaćuje penziono i zdravstveno? A uredno vraćaju dug poreskoj koje su Amarove Uprave stvarale, isplatili Amara 2015. kontaju ljudi "legenda" je kluba oprostiće kamatu, jok hoće "legenda" i kamatuLSD wrote:Vidim, samo o Amarovim parama pricasRasAlGhul wrote:
Ja bih volio da Uprava ode, ali prije toga da mu isplate ovih 130 milja kamate, neka, njegovo je, to su mu njegove prijašanje Uprave poklonile. I onda da se on vrati, i ponovo postavi nesposonoh predsjednika, direktora, sekretara, čistačicu, pa opet za 7-8 godina, vijest dana Amaru klub dužan 200 milja, sa kamatama pola miliona, neka volio bih ja to![]()
![]()
Pa više je Miske i njegova ublehaška uprava za ove 3-4 godine potrošila na razne kloceve igracke promašaje koji su se godinama dovodili u Želju, nego sva Amarova potraživanja....5 puta više.
Last edited by RasAlGhul on 14/12/2018 00:51, edited 1 time in total.
-
zipoo
#76523 Re: FK Željezničar
Ti si se popisao po titule i opet imas obraza pisati.
-
Mutivoda
#76524 Re: FK Željezničar
ne znam.RasAlGhul wrote: Ja bih volio da Uprava ode, ali prije toga da mu isplate ovih 130 milja kamate, neka, njegovo je, to su mu njegove prijašanje Uprave poklonile. I onda da se on vrati, i ponovo postavi nesposonoh predsjednika, direktora, sekretara, čistačicu, pa opet za 7-8 godina, vijest dana Amaru klub dužan 200 milja, sa kamatama pola miliona, neka volio bih ja to
nemam običaj pripisivati Amaru te stvari.
Amar je Amar <3, i nekako ne smatram da je išta što je radio, radio da bi zajebao Želju, kako bi sebi nešto "uzeo".
činjenica jeste da je radio s nekom stokom od ljudi. i što se dugova tiče, to bi išlo na njihovu adresu.
slično mišljenje imam i o Misimoviću, ne smatram da je išta što je radio, radio iz loše namjere. poštujem sve što je uradio za Želju, jer jeste dosta, kao i Amar što je.
al' jednostavno nije znao i nije mu se poklopio taj najvažniji dio. jebiga.
treba nam da pojedini ljudi priznaju sebi da ima i njihove krivice u svemu ovome.
i ili nek se povuku ili naprave ogroman zaokret. pri tome mislim na obje strane.
remont. hiiiitno.
-
LSD
#76525 Re: FK Željezničar
Normalno, i treba derati levateRasAlGhul wrote:I jesu li klub marke zadužili? Kasne li im plate po tri mjeseca, jel im se ne uplaćuje penziono i zdravstveno? A uredno vraćaju dug poreskoj koje su Amarove Uprave stvarale, ispaliti Amara 2015. kontaju ljudi "legenda" je kluba oprostiće kamatu, jok hoće "legenda" i kamatuLSD wrote:Vidim, samo o Amarovim parama pricasRasAlGhul wrote:
Ja bih volio da Uprava ode, ali prije toga da mu isplate ovih 130 milja kamate, neka, njegovo je, to su mu njegove prijašanje Uprave poklonile. I onda da se on vrati, i ponovo postavi nesposonoh predsjednika, direktora, sekretara, čistačicu, pa opet za 7-8 godina, vijest dana Amaru klub dužan 200 milja, sa kamatama pola miliona, neka volio bih ja to![]()
![]()
Šta bolan penziono, zdravstveno, poresko.. kakva je to prica?....jel pricas o nekim biroima, zavodima? ne kontam
Halo, pricamo o FK Želji, koju ova uprava bruka iz godine u godinu...a ove godine smo dotakli dno.
Nemoj mi šuplje i spinovanja.