Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
JThomas

#7651 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by JThomas »

svi koji budu tamo su na klupi, otpašće samo jedan od 24, a svi ostali su na klupi.

jes' ti gledao neko veliko takmičenje u fudbalu dosad?
Grean

#7652 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Grean »

Ja necu i ne zelim da vjerujem da je Pandza ovo izjavio.

Prije svega jer je on uvijek regularan bio a i sve i da je htio ovako nesto izjaviti u afektu ne bi se provaljivao ovakvim glupim poredjenjima i sluzio polustinama. Ovo su novinarska posla.
szlava

#7653 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by szlava »

Nazvali smo ga u želji da nam da komentar i da nas možda uvjeri kako smo pogrešno protumačili njegovu izjavu datu hrvatskim kolegama. Nije pokazalo pretjeranu volju i želju da se bh. javnosti na neki način izvine za preteške riječi.

"Borise, zaista stojiš iza onoga što si rekao u intervjuu za SN?", upitali smo ga, a onda je uslijedio pomalo bahati odgovor:

"Da, šta je tu nejasno? Je li ima neki problem oko toga? Sve što tamo piše, tako sam rekao i ja stojim iza toga. Nema potrebe da išta govorimo, mogli ste sve pročitati i sve je tačno. Nemam više komentara, to me ne zanima", rekao je Pandža za SportSport.ba.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/pandza-s ... sno/132081
Dionysios

#7654 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Dionysios »

Boris levat ispo, bar sam mislio da se fudbalska repka malo distancirali od tog prebrojavanja koliko kojih treba igrati. Jebiga, vokri frajeru i sad vjerovatno pokusava naci razlog sto ga nema. Po meni spucat' mu ban i fino reci da nema vise sta sa reprezentacijom, kao upozorenje svakom slijedecem koji ce potezati takve price. Poredjenje Kolasinca i Hrgote je smijesno, kao i za igrace iz Hercegovine. Eto bio je jedan, vodja tima, data mu kapitenska traka, a opet se poslije prvog miga odlucio za komsijsku drzavu.
kamen spoticanja

#7655 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by kamen spoticanja »

Ja sam siguran da bi vedran corluka igrao u prvih 11
Jack Be Nimble

#7656 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Jack Be Nimble »

drugi profil wrote:
Point. wrote:Nema nista ljepse od baklje na tribini.
Moze li to u USA?

Zavisi od grada.

Image

Image

Al tamo gdje se smije pali se :mrgreen:
palermo

#7657 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

Itakoto wrote:Nije moguce vec je tako. :D Umjesto da se Savez pobrine o ovome oni prepustili igracima pojedinacno da se bave vizama. Hmmm, zasto nisam nimalo iznenadjen!?
gdje to piše ?? stvarno pitam, naprosto mi nevjerovatno da sami sređuju vize :?

A rekoh, ne bih da ih branim, ali ovo zaista može biti do amerikanaca
emigrazione

#7658 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by emigrazione »

Provalio Pape smrada i odjebo ga na vrijeme, govnar ala Hrgovic...
It_is_a_Leclerc

#7659 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by It_is_a_Leclerc »

Meni je od Pandže kudikamo bitnija informacija da jedan igrač nije dobio vizu. Mislim, šta je tu problem, zašto je zapelo, na kojem dijelu provjere, na sigurnosnom, administrativnom ?! To se moglo desiti npr. Džeki ili Begoviću.
Savez mora ovakve stvari preko ambasade rješavati puno puno ozbiljnije. Ipak su naši igrači, budimo neskromni, zvijezde, ne samo na lokalnom nivou, već i šire. Ta nisu Indira Radić da ne mogu dobiti vizu za turneju.

:oops:
It_is_a_Leclerc

#7661 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by It_is_a_Leclerc »

I da. Nadam se da Papeta u Frankfurtu niko nije puštao u wc na aerodromu. Zakasnio bi se ukrcati, garant.
Point.

#7662 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Admir_1984 wrote:
karanana wrote: mislis da tino nece vidjeti akcije u brazilu?
nece
Po pare da hoce.
zecko_kupuz

#7663 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by zecko_kupuz »

Pandža je samo dobro uznemiren, ne zna šta govori. Toliko godina igra i sada ga nema ni na širem spisku (koliko-toliko opravdano doduše). Pametnije bi mu bilo samo da je hanumi dao da opali "*ebi se Sušiću i *ebi se BiH" na tviteru, nešto ala Nasrijeva mala. :D

A Zukanović je žrtveno janje, ljudi. Fol viza, ovo-ono i eto ti i Tine i Hadžića u Brazilu. Riješen problem, ne mora se niko otpisivati. :oops: :D
drug_profi

#7664 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

E jbg Borise, znam frustracija, ogorcenost, ali jbg ako si operisan od nacionalne price, neces je nikad upotrijebiti pa ni kad ide "tebi u prilog". Mozes ti tako misliti za sebe, ali cim na glas izgovoris postajes dio toga, isti kao ostali.
Ja cu ti opet dati malo kredita za sve sto si dao za ekipu i sto znam da si rege momak, ali ti ovo nije trebalo.
Darkstorm

#7665 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Darkstorm »

Edin H. wrote:
Veliki borac, uglavnom sve sto je rekao stoji osim da je Sunjic dobar igrac. Poredjenje odnosa prema Kolasincu i Hrgoti stoji.
Najzalosnije je kad ljudi pricaju o stvarima koje ne znaju.Ti si procitao clanak i izliv frustracija ovog "ugrozenog" covjeka i ti vec nekog ovdje ubjedjujes da je to tako zato sto je ovaj izjavio da je tako jel ?

Kao prvo, Sead je imao zelju da igra za BiH.Tu je bio i Juka koji je odradio svoj dio posla i nasi iz saveza na ovaj signal nisu ostali bez odgovora.Radi se o odlicnom igracu na kojeg cemo moci racunati na duze staze, igracu koji igra za jedan od najboljih klubova u Bundesligi i za kojeg vec sad interes pokazuju i neke jace evropske ekipe.

Hrgota... sto ti ocito nemas pojma, je u startu nasima rekao da ce prelomiti izmedju Hrvatske i Svedske, te da za BiH NE ZELI IGRATI.I tu su i nasi pokusaji stali, i neka su.Upravo se Hrgota nece i ne treba moljakati, a Seju niko nije moljakao, to u startu da znas.

Koga da zove iz Zrinjskog i Sirokog ? To dvije najbolje ekipe u BiH ? Zapravo mi smo u prethodnoj sezoni imali cetiri ekipe koje su u pet deka jedna prema drugoj.Realno je reci da tu nema igraca za reprezentacije, ali eto mozda je Safet mogao povesti Cimirota (jer je najbolji mladi veznjak u ligi) umjesto Tina, ili Stanica koji sigurno nije nista gori od Avdije, ali o tom potom.Koga da vodi iz Zrinjskog i Sirokog ?

O nacionalnom kljucu necu nista pricati, gospodinu je sve odgovaralo (a odgovaralo bi i sad da je u repki) dok je bio pozivan, za mene je ovo samo izliv frustracija sad kad nije za reprezentacije.Nek se malo ugleda na Miroslava Stevanovica.
lajkujMe

#7666 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by lajkujMe »

Eno ih kod grenlanda :bih:
Paul F.

#7667 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Paul F. »

Sretno Zmajevi !!!
detroit-mercy

#7668 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by detroit-mercy »

It_is_a_Leclerc wrote:Meni je od Pandže kudikamo bitnija informacija da jedan igrač nije dobio vizu. Mislim, šta je tu problem, zašto je zapelo, na kojem dijelu provjere, na sigurnosnom, administrativnom ?! To se moglo desiti npr. Džeki ili Begoviću.
Savez mora ovakve stvari preko ambasade rješavati puno puno ozbiljnije. Ipak su naši igrači, budimo neskromni, zvijezde, ne samo na lokalnom nivou, već i šire. Ta nisu Indira Radić da ne mogu dobiti vizu za turneju.

:oops:
Nemere Begovicu :mrgreen: ima kandski pasos :mrgreen:
bjelave

#7669 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by bjelave »

http://sportsport.ba/bh_fudbal/pandza-s ... sno/132081

Da se zakljuci rasprava o ovom supku evo potvrde gore. A iz kojih motiva je do sada igrao za BiH evo potvrde dole.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/pandza-s ... ste/130716

Vise je njemu valjala reprezentacija nego on njoj. Sad kad je pao kurcu za usi kao nogometas htjeo bi da ima mjesto po nacionalnom kljucu.

Jad obicni....Nek ga Covic kandidira na sljedecim izborima....
House

#7670 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by House »

Brinem se kako će pustit' Medunjanina u USA :D :D
Pjanic15

#7672 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Pjanic15 »

House wrote:Brinem se kako će pustit' Medunjanina u USA :D :D
On će na SP u Gvanatanamu. :lol:
Last edited by Pjanic15 on 27/05/2014 22:03, edited 1 time in total.
insaneinthebrain

#7674 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by insaneinthebrain »

House wrote:Brinem se kako će pustit' Medunjanina u USA :D :D
pa bio je protiv argentine, samo se ne sjecam jel imao bradu
Grean

#7675 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Grean »

Zalosno. Kad je ovo Boris Pandza bio spreman napraviti zbog licnog nezadovoljstva sta od ostalih ocekivati. Poteze za najdjelotvornijim oruzjem sa kojim mu je prostor u medijima zagarantovan.

Svaka susa koju zaboli nesto uhvati se nacionalne ugrozenosti i eto ti nacionalnog kljuca nazad vec sa prvim novim selektorom koji ce dobiti taj uslov prije nego potpise.

Prosli put selektor udario po Srbima i srpskoj zavjeri nakon svog neuspjeha, sad bivsi reprezentativac nakon sto mu je karijera u stalnom padu nasao bosnjacku zavjeru. Do duse bila je izmedju i na regionalno-dijasporskoj osnovi izjava Prcicevog oca kako oni svakako nemeju nikog u Sarajevu (da ih gura) pa ce se od sad samo drzati Dervente i da ih samo to interesuje. Samo ova zadnja nije bila toliko interesantna jer nema nacionalnu primjesu pa je ostala nepopracena.

Iako ova izjava govori vise o Borisu nego o Susicu i reprezentaciji ipak ostaje gorak ukus. Uspio je u svojoj namjeri.
Post Reply