Haveru, ja sam se pozdravio s Bosnom, ima tome vec skoro 20 godina, nekako odmah poslije najave obnove i izgradnje koju ce finansirati kojekakva "braca" diljem svijeta. Tako da... slobodno se ti nazovi Muhammad el Arabi bin Turki ibn Pakistani, za to me lagaaaahno zaboli.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pa nisam odmah već sam te lijepo pitao sa koliko Arapa si popio kafu i pojeo ručaka. Nakon besmislenog odgovora čovjek jedino što može zaključiti je to da si Arapa vidio na televiziji ili eto u ćevabdžinici kod Mrkve jer očito tvoj kapacitet poimanja i izvođenja zaključaka se prostire od Vječne vatre do Mrkve ili Želje. Respect brother, što bi rekli mi Arapi iz Dejčića.seln wrote: Jebi ga, nemoj zahatorit, kako da upoznam bilo sta i bilo koga u fckg Dejcicima?![]()
Znas sta je tvoj najveci problem?
Vlastite frustracije preslikavas drugima.
ONO je odmah zakljucilo da niko osim njega nije vidio Arapa. ONO je zakljucilo da svi zive u vukojebinama, pa niti sta vide niti sta znaju.
ONO ne moze zamisliti da postoje ljudi koji su upoznali Arape, i ovakve i onakve... tj. one koji su pobjegli iz te bozje ljepote i na pamet im ne pada da se vracaju tamo... a bogami i one kozojebe koji dolaze u BiH, a i njima slicne koji dolaze u EU.
Jebote, majmun u restoranu prostre novine i pocne klanjati...eto, ne moze sacekati da se vrati u hotel. O aroganciji, agresivnom stavu i sl. da ne govorim.
P.S Moram tražiti od moderacije da mi promjeni nick Arap iz Dejčića, samo malo da vadim mast ovim graDŽanima što stanuju oko gume što gori.
Vidio sam dovoljno Arapa, i vise nego sto mi treba. I onih finih i kultiviranih, koji su uglavnom pobjegli od silne ljepote u njihovim drzavama.
I onih turista koji se ponasaju kao stoka i jos izgleda da su ponosni na to. I muskarce u t-shirts i shorts, pored kojih smjerno kroce njihove zene kojima se vide samo oci. I one koji iza sebe ostavljaju brdo smeca i hotelske sobe koje ne lice na sobe.
I opet, iz svega ovoga izricito izuzimam sve fine, kultivirane, obrazovane Arape koje sam upoznao. Ali u prosjeku nisu za pohvaliti.
I zasto smatras da ces mi vaditi mast?
Nerviraces "vlaha" nickom Arap? Jer ne mozes zamisliti da postoji bosanski musliman koji ne umire od ljubavi prema Arapima, Turcima, Erdoganu...?
I onda meni kazes da je moj svijet ogranicen i siv