pa pusti ljude da prave frku, ti svoja posla..imaju oni dovoljno svojih problema, dok se odbrane od svih "neprijatelja," dok kredite otplate za stanove u beogradu, dok traktore, dok ovo dok ono...posla preko glave, nije ni cudo sto im se prividjaju neprijatelji...independer wrote:ja zaista ne mogu da skontam ovu histeriju kod politicara iz genociteta. ubise se pricajuci da ce je braniti, sacuvati i da je nece dati a ja nigdje ne vidim da ovu tvorevinu iko ozbiljno napada. to me dovodi do zakljucka ili je pc zaista ugrozen od nekih nevidljivih sila ili je ovo obicna ubleha i sluzi za sludjivanje ionako sludjenog naroda u tom dijeli BIH.
Sta mislite vi o tome?
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
dallton
#7651 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Kopenhagen
#7652 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne zaboravi da živimo u evropi i da "oni" od sutra bez viza a mi...dallton wrote:pa pusti ljude da prave frku, ti svoja posla..imaju oni dovoljno svojih problema, dok se odbrane od svih "neprijatelja," dok kredite otplate za stanove u beogradu, dok traktore, dok ovo dok ono...posla preko glave, nije ni cudo sto im se prividjaju neprijatelji...independer wrote:ja zaista ne mogu da skontam ovu histeriju kod politicara iz genociteta. ubise se pricajuci da ce je braniti, sacuvati i da je nece dati a ja nigdje ne vidim da ovu tvorevinu iko ozbiljno napada. to me dovodi do zakljucka ili je pc zaista ugrozen od nekih nevidljivih sila ili je ovo obicna ubleha i sluzi za sludjivanje ionako sludjenog naroda u tom dijeli BIH.
Sta mislite vi o tome?
http://www.pincom.info/index.php?p=opsirnije&s=72431
-
dallton
#7653 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
cuj njega "BiH u Evropi" - kakva mi i evropa moj profesore
granica evrope je na savi prema sjeveru, i na drini prema istoku...mi smo sami za sebe..
a ako ti je drago sto ljudi mogu putovati bez viza, hajd i ti s njima nemoj cekati vidis da mi nikad necemo biti evropa...
a ako ti je drago sto ljudi mogu putovati bez viza, hajd i ti s njima nemoj cekati vidis da mi nikad necemo biti evropa...
-
Kopenhagen
#7654 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ti ako nemaš ambicija nemoj misliti da svi razmišljaju tako.Onaj musliman koji se u srcu hrišćanske evrope sprema na rat protiv hrišćana jednostavno nije normalandallton wrote:cuj njega "BiH u Evropi" - kakva mi i evropa moj profesoregranica evrope je na savi prema sjeveru, i na drini prema istoku...mi smo sami za sebe..
- nokia6170
#7655 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Trenutno je u RS-u zvanicna politika "borba sa zamisljenim protivnikom" gdje dominira stara partizanska, njima toliko mucna komunisticka ideologija, neprijatelj uvijek vreba, a najopasniji je onaj unutrasnji.
Izmisljanjem i kreiranjem incidentnih situacija narod se odrzava u stanju pripravnosti, jer ako se narod opusti, onda ce i da se prepusti toj ustasko-balijskoj zavjeri koja hoce da unisti cijeli srpski narod, pardon republiku srpsku....tu svetinju jedinu poslije same Biblije i Isusa.
Izmisljanjem i kreiranjem incidentnih situacija narod se odrzava u stanju pripravnosti, jer ako se narod opusti, onda ce i da se prepusti toj ustasko-balijskoj zavjeri koja hoce da unisti cijeli srpski narod, pardon republiku srpsku....tu svetinju jedinu poslije same Biblije i Isusa.
Last edited by nokia6170 on 18/12/2009 10:22, edited 1 time in total.
-
dallton
#7656 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ti si izgleda bas budala ili se pravis idiot..kakav rat - protiv koga? nigdje nikoga vidis da sami svi odlaze, a evropa svakako nece bih, vidis da imamo odnos medjusobnog postovanja (s evropom) na distanci - oni preko svoje ograde, mi iza svoje ograde...kakav rat, ja budale frajera..Kopenhagen wrote:Ti ako nemaš ambicija nemoj misliti da svi razmišljaju tako.Onaj musliman koji se u srcu hrišćanske evrope sprema na rat protiv hrišćana jednostavno nije normalandallton wrote:cuj njega "BiH u Evropi" - kakva mi i evropa moj profesoregranica evrope je na savi prema sjeveru, i na drini prema istoku...mi smo sami za sebe..
-
Kopenhagen
#7657 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
S prvim dijelom tvoje konstatacije bi se složio,to da se narod drži u "borbi sa zamišljenim protivnikom".Samo što taj "zamišljeni protivnik" nije više "ustaško-balijska" zavjera nego samo "balijska".nokia6170 wrote:Trenutno je u RS-u zvanicna politika "borba sa zamisljenim protivnikom" gdje dominira stara partizanska, njima toliko mucna komunisticka ideologija, neprijatelj uvijek vreba, a najopasniji je onaj unutrasnji.
-
Kopenhagen
#7658 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ko bolan odlazi a ko dolazi ? Pa jel ti vidiš ili ti se treba crtati da je aneks 7 propao.Da je iz dana u dan sve manje onih nesretnih povratnika,da teritorija RS-*a postaje sve "čistija i čistija",da svi bježe u federaciju,da ove vlasti boli qrac za povratkom,da mlađe generacije(koje su se stropile u Sarajevo,Zenicu,Tuzlu) savršeno zabole za Čajničem,Rudom,Šekovićima i raznoraznim vukojebinama gdje su im starci rođeni i živjeli. Da ne govorimo o ljudima širom evrope,Amerike,Australije.dallton wrote:ti si izgleda bas budala ili se pravis idiot..kakav rat - protiv koga? nigdje nikoga vidis da sami svi odlaze, a evropa svakako nece bih, vidis da imamo odnos medjusobnog postovanja (s evropom) na distanci - oni preko svoje ograde, mi iza svoje ograde...kakav rat, ja budale frajera..Kopenhagen wrote:Ti ako nemaš ambicija nemoj misliti da svi razmišljaju tako.Onaj musliman koji se u srcu hrišćanske evrope sprema na rat protiv hrišćana jednostavno nije normalandallton wrote:cuj njega "BiH u Evropi" - kakva mi i evropa moj profesoregranica evrope je na savi prema sjeveru, i na drini prema istoku...mi smo sami za sebe..
Moj "dalltone" nesretni gledaš li ti šta,hodaš li kuda ili po vazdan pišeš gluposti samo da bi nabio broj postova
-
dallton
#7659 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
e i ja s kretenima ulazim u raspravu...naravno da svakoga boli kurac za nekakvim rudom i cajnicom, sta koga briga za tri cetri hiljade ljudi i ono 50 djece sto su upisali u skolu...nego ti jarane srpski ili hrvatski pasos u ruke i sretan put i navrati ponekad ili se bar javi preko neta ili nekom razglednicom..
- Socijalista
#7660 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sjednica kolegija narodne skupstine RS-a: Referendum ceka svetog savu
http://www.oslobodjenje.ba/index.php?id=4354
-
dallton
#7661 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Socijalista wrote:Sjednica kolegija narodne skupstine RS-a: Referendum ceka svetog savu
![]()
- ultima_palabra
#7662 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
daltone, jel ti stvarno misliš da je tako lukava strategija pustiti državu da tone u glib još 20 godina da bi se Srbi i Hrvati odselili iz Bosne (jer kao, imaju gdje)?
Da hodamo po usranom putu (bijeda) da bi MOŽDA stigli do usrane destinacije (Bošnjakistan)?
Izvini, ali to su razmišljanja Milića od Mačve malo dotjerana i prilagođena Bošnjacima
Da hodamo po usranom putu (bijeda) da bi MOŽDA stigli do usrane destinacije (Bošnjakistan)?
Izvini, ali to su razmišljanja Milića od Mačve malo dotjerana i prilagođena Bošnjacima
-
dallton
#7663 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ne mislim ja nista posebn, drugi su razmislili za mene i gotovo - to ti pitaj ovu srbijadu, nemoj mene, ja samo vracam istom mjerom ono sto je vec nametnutno kao zadano...ultima_palabra wrote:daltone, jel ti stvarno misliš da je tako lukava strategija pustiti državu da tone u glib još 20 godina da bi se Srbi i Hrvati odselili iz Bosne (jer kao, imaju gdje)?
- Bosnolog
#7664 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ah jes coj'k potono i jos pusi opsuteno,.... poguraj komsija
!

Al su nam ovi putovi propali,ma nas nece nikada primiti u tu Jevropu,.....

Al su nam ovi putovi propali,ma nas nece nikada primiti u tu Jevropu,.....
- ultima_palabra
#7665 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma hajde, možeš ti i boljedallton wrote:ne mislim ja nista posebn, drugi su razmislili za mene i gotovo - to ti pitaj ovu srbijadu, nemoj mene, ja samo vracam istom mjerom ono sto je vec nametnutno kao zadano...ultima_palabra wrote:daltone, jel ti stvarno misliš da je tako lukava strategija pustiti državu da tone u glib još 20 godina da bi se Srbi i Hrvati odselili iz Bosne (jer kao, imaju gdje)?
- felipe kajetano
#7666 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma @dalton je stari vizionar..nekrunisani Martin Luter od Bosnie
..I have a dream..sa posebnim akcentom na DREAM 
- milenko
#7667 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
politika je ko i biznis, ako prvi skontas "fol" na konju si...ponavljas li necije, sretan si ako si i na magarcu...drugim rijecima dok ti uzvratis istom "mjerom", oni skontaju novu "mjeru"...dallton wrote:ne mislim ja nista posebn, drugi su razmislili za mene i gotovo - to ti pitaj ovu srbijadu, nemoj mene, ja samo vracam istom mjerom ono sto je vec nametnutno kao zadano...ultima_palabra wrote:daltone, jel ti stvarno misliš da je tako lukava strategija pustiti državu da tone u glib još 20 godina da bi se Srbi i Hrvati odselili iz Bosne (jer kao, imaju gdje)?
-
dallton
#7668 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jesu to mudrosti manjina u bih? narodne umotvorine?
- Bosnolog
#7669 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
daltone nemoj da demoralises nas napredak prema Evropi,nije uredu da kocis uzbrdo a dodajes gas niz brdo,nemoj da si destruktivac.Svi ce mo te okriviti na ovom forumu da si oportunista i zloslutnik.Od tebe se ocekuje da budes avangarda progresa ,dosta je bilo odlaska u komsiluk po instrukcije za BH destrukcije.dallton wrote:jesu to mudrosti manjina u bih? narodne umotvorine?
Molimo te uozbilji se ,pa dokle vise!!!!!!!!
- independer
- Location: REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA Sa Gradacca bijele kule Zmaja od Bosne
#7670 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
hm... balijska zavjera....Kopenhagen wrote:S prvim dijelom tvoje konstatacije bi se složio,to da se narod drži u "borbi sa zamišljenim protivnikom".Samo što taj "zamišljeni protivnik" nije više "ustaško-balijska" zavjera nego samo "balijska".nokia6170 wrote:Trenutno je u RS-u zvanicna politika "borba sa zamisljenim protivnikom" gdje dominira stara partizanska, njima toliko mucna komunisticka ideologija, neprijatelj uvijek vreba, a najopasniji je onaj unutrasnji.
moj kopenhagenu, kad bi bosnjaci bili samo malo vise politicki samosvjesniji ne bi bilo ni pc-a ni srba u njoj. istorija bosne i hercegovine je to vise puta pokazala. sjetimo se samo dva istorijska momenta: ustanak Huseina kapetana Gradascevica i stvaranje ABiH. U oba slucaja se vidi kolika sae sila stvori kada se "balije"samo malo organizuju. Kada bi se "balije"opet organizirale ne bi nam trebala neka zaVJERA za ostvarenje tog cilja. To bi bilo jednostavno odradjeno. Medjutim ova dva procesa imaju jednu zajednicku stvar a to je izdaja u samom vrhu. U prvom su begovi Rizvanbegovic i Cengic a u drugom Izetbegovic i Silajdzic. Ova zadnja dvojica zasluzuju spomenik u sred Banja Luke.. Oni su vise uradili za pc nego svi srpski politicari i zlocinci zajedno. Eh sad... da su istu tu umijesnost iskoristili za odbranu Republike BiH sad bi smo imali drugacije teme na forumu.
Zato, nemojmo se vise lagat, ova borba srpskih politicara za opstanak pc protiv ïzmisljenih neprijatelja je ustvari sprecavanje organizovanja Bosnjaka. Kako se to radi? Pa ubacivanje novoregrutovanih izdajnika na bosansku politicku scenu, izmisljanje raznih afera, stavljanje kriminala ka naJVECEG PROBLEMA ZEMLJE (IAKO OVO ZADNJE SE PO MOM MISLJENJU VISE U GENOCITETU dogadja) a ne ukidanje drzave kao takve. Jer kriminal moze sAmo jaka drzava savladati a ako nema drzave onda je kriminal slobodan.
Zato nema ovde nikakvih "balijskih" zavjera vec samo srpskih paranoja.
- Bosnolog
#7671 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Danas hoćemo, sutra možda nećemo...: Radmanović ne želi raspisivati referendum po svaku cijenu
18. 12. 2009. • 10:24 A. B.
Radmanovicu do kada ce te nas vise lagati,sa tim babarogarenjem,podjetinjili ste sa tim glupostima!!!!

Veličina slova:
Nebojša Radmanović / 24sata.info
*** SPAM *** - Referendum o odlasku stranih sudija i tužilaca iz BiH ne treba raspisivati po svaku cijenu već cijelu situaciju treba dobro procijeniti, smatra srpski član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović.
On je naveo da će vanredno zasjedanje Narodne skupštine Republike Srpske biti prava prilika za to, ocijenivši da se BiH ne može pretvoriti u zemlju koja će svake nedjelje koristiti referendum, koji nije stranačka stvar, već najšira demokratska priča u koju su uključeni svi građani.
"Postoje različita tumačenja Ustava BiH u vezi sa referendumom. Potreban nam je novi zakon koji reguliše to pitanje, postoji problem sa biračkim spiskom... Zato smatram da referendum, ako ga i bude, ne može biti organizovan prije februara", rekao je Radmanović za "Pres RS".
On je istakao da je najbolje donijeti novi zakon o referendumu koji treba da ostavi mogućnost da referendum bude savjetodavni i obavezujući, naglasivši da BiH mora da postane uređena zemlja.
"Moramo da usvojimo norme razvijenog svijeta bez miješanja stranaca. Reakcija iz OHR-a da se referendum neće održati potpuno je antidemokratska i van evropskih okvira. To nam ne treba", poručio je Radmanović i dodao da je netačna priča da će se nešto zaustaviti zato što nema stranih sudija i tužilaca.
Prema njegovim riječima, do tog zaključka se može doći nakon analize onoga šta su uradili oni koji odlaze, a bavili su se kriminalom, jer su oni vodili nekoliko političkih procesa koji su se završili neuspjehom.
Odgovarajući na pitanje hoće li biti referenduma za ulazak u NATO, Radmanović kaže da je BiH godinama daleko od NATO-a i da je praktično smiješno sada pričati o tome.
Srpski član Predsjedništva BiH navodi da su, prema saopštenjima i izjavama iz Brisela, za odbijenicu koju je BiH dobila za MAP krivi političari, jer se postavlja politički uslov, a to su promjene Ustava, ali, naglašava, "od cijele priče nema ništa, ako je uslov butmirski paket", što je nedavno preneseno generalnom sekretaru NATO-a.
Radmanović je istakao da u BiH postoji politička kriza zbog neusvajanja budžeta zajedničkih institucija, napomenuvši da u ovom momentu niko ne zna kako će se to dalje razvijati i da to mnogima može odgovarati, jer gledaju uske interese.
"Kriza je u ekonomiji, dijelu najvažnijem za građane. Nažalost, izborna je godina, porašće sve vrste tenzija, uplitaće se međunarodna zajednica. Biće tu svega i svačega. Teško je prognozirati rezultate, ali ne vjerujem da će poslije izbora biti nekih velikih promjena", zaključio je Radmanović.
18. 12. 2009. • 10:24 A. B.
Radmanovicu do kada ce te nas vise lagati,sa tim babarogarenjem,podjetinjili ste sa tim glupostima!!!!

Veličina slova:
Nebojša Radmanović / 24sata.info
*** SPAM *** - Referendum o odlasku stranih sudija i tužilaca iz BiH ne treba raspisivati po svaku cijenu već cijelu situaciju treba dobro procijeniti, smatra srpski član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović.
On je naveo da će vanredno zasjedanje Narodne skupštine Republike Srpske biti prava prilika za to, ocijenivši da se BiH ne može pretvoriti u zemlju koja će svake nedjelje koristiti referendum, koji nije stranačka stvar, već najšira demokratska priča u koju su uključeni svi građani.
"Postoje različita tumačenja Ustava BiH u vezi sa referendumom. Potreban nam je novi zakon koji reguliše to pitanje, postoji problem sa biračkim spiskom... Zato smatram da referendum, ako ga i bude, ne može biti organizovan prije februara", rekao je Radmanović za "Pres RS".
On je istakao da je najbolje donijeti novi zakon o referendumu koji treba da ostavi mogućnost da referendum bude savjetodavni i obavezujući, naglasivši da BiH mora da postane uređena zemlja.
"Moramo da usvojimo norme razvijenog svijeta bez miješanja stranaca. Reakcija iz OHR-a da se referendum neće održati potpuno je antidemokratska i van evropskih okvira. To nam ne treba", poručio je Radmanović i dodao da je netačna priča da će se nešto zaustaviti zato što nema stranih sudija i tužilaca.
Prema njegovim riječima, do tog zaključka se može doći nakon analize onoga šta su uradili oni koji odlaze, a bavili su se kriminalom, jer su oni vodili nekoliko političkih procesa koji su se završili neuspjehom.
Odgovarajući na pitanje hoće li biti referenduma za ulazak u NATO, Radmanović kaže da je BiH godinama daleko od NATO-a i da je praktično smiješno sada pričati o tome.
Srpski član Predsjedništva BiH navodi da su, prema saopštenjima i izjavama iz Brisela, za odbijenicu koju je BiH dobila za MAP krivi političari, jer se postavlja politički uslov, a to su promjene Ustava, ali, naglašava, "od cijele priče nema ništa, ako je uslov butmirski paket", što je nedavno preneseno generalnom sekretaru NATO-a.
Radmanović je istakao da u BiH postoji politička kriza zbog neusvajanja budžeta zajedničkih institucija, napomenuvši da u ovom momentu niko ne zna kako će se to dalje razvijati i da to mnogima može odgovarati, jer gledaju uske interese.
"Kriza je u ekonomiji, dijelu najvažnijem za građane. Nažalost, izborna je godina, porašće sve vrste tenzija, uplitaće se međunarodna zajednica. Biće tu svega i svačega. Teško je prognozirati rezultate, ali ne vjerujem da će poslije izbora biti nekih velikih promjena", zaključio je Radmanović.
- ultima_palabra
#7672 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Aha, ovo je neka novaindepender wrote:hm... balijska zavjera....Kopenhagen wrote:S prvim dijelom tvoje konstatacije bi se složio,to da se narod drži u "borbi sa zamišljenim protivnikom".Samo što taj "zamišljeni protivnik" nije više "ustaško-balijska" zavjera nego samo "balijska".nokia6170 wrote:Trenutno je u RS-u zvanicna politika "borba sa zamisljenim protivnikom" gdje dominira stara partizanska, njima toliko mucna komunisticka ideologija, neprijatelj uvijek vreba, a najopasniji je onaj unutrasnji.
moj kopenhagenu, kad bi bosnjaci bili samo malo vise politicki samosvjesniji ne bi bilo ni pc-a ni srba u njoj. istorija bosne i hercegovine je to vise puta pokazala. sjetimo se samo dva istorijska momenta: ustanak Huseina kapetana Gradascevica i stvaranje ABiH. U oba slucaja se vidi kolika sae sila stvori kada se "balije"samo malo organizuju. Kada bi se "balije"opet organizirale ne bi nam trebala neka zaVJERA za ostvarenje tog cilja. To bi bilo jednostavno odradjeno. Medjutim ova dva procesa imaju jednu zajednicku stvar a to je izdaja u samom vrhu. U prvom su begovi Rizvanbegovic i Cengic a u drugom Izetbegovic i Silajdzic. Ova zadnja dvojica zasluzuju spomenik u sred Banja Luke.. Oni su vise uradili za pc nego svi srpski politicari i zlocinci zajedno. Eh sad... da su istu tu umijesnost iskoristili za odbranu Republike BiH sad bi smo imali drugacije teme na forumu.
Zato, nemojmo se vise lagat, ova borba srpskih politicara za opstanak pc protiv ïzmisljenih neprijatelja je ustvari sprecavanje organizovanja Bosnjaka. Kako se to radi? Pa ubacivanje novoregrutovanih izdajnika na bosansku politicku scenu, izmisljanje raznih afera, stavljanje kriminala ka naJVECEG PROBLEMA ZEMLJE (IAKO OVO ZADNJE SE PO MOM MISLJENJU VISE U GENOCITETU dogadja) a ne ukidanje drzave kao takve. Jer kriminal moze sAmo jaka drzava savladati a ako nema drzave onda je kriminal slobodan.
Mislim, ovamo se smijemo PC-glupostima, a ovo je kao normala
- milenko
#7673 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nesto slicno moze se cuti i kod srba, za kralja petra i jugoslaviju...sta bi bilo da je bilo, il' da je babi....independer wrote: hm... balijska zavjera....
-
Kopenhagen
#7674 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ako sam te dobro razumio ti bi sve Srbe i donekle Hrvate protjerao ?independer wrote:hm... balijska zavjera....Kopenhagen wrote:S prvim dijelom tvoje konstatacije bi se složio,to da se narod drži u "borbi sa zamišljenim protivnikom".Samo što taj "zamišljeni protivnik" nije više "ustaško-balijska" zavjera nego samo "balijska".nokia6170 wrote:Trenutno je u RS-u zvanicna politika "borba sa zamisljenim protivnikom" gdje dominira stara partizanska, njima toliko mucna komunisticka ideologija, neprijatelj uvijek vreba, a najopasniji je onaj unutrasnji.
- independer
- Location: REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA Sa Gradacca bijele kule Zmaja od Bosne
#7675 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ah znao sam da ce sluzba odbrane lika i djela odmah reagirat...
prvo jeli iko od vas vidio tih famoznih 8 milijardi?
drugo jeli to 8 milijar\di maraka ili eura ili $ ? razlika je velika
trece u Gradaccu nije bilo ni jedne kuce da nije bila ostecena a sada nema ni jedne da je ostecena. taj narod tamo je isto bio osiromasio za vrijeme rata. za tu obnovu su opet nake pare bile potrebne. znaci neko je to doniro, dao sta li. to isto vrijedi i za Sarajevo, Mostar i druga mjesta. Mozda je odgovor o tim famoznih 8 milijardi tu negdje...
medjutim to je of topic izvinjavam se moderatoru za to. naravno i vama forumasima.
ja mislim da je politika Dodika u poslednje vrijeme dosla u corsokak. sve fasisticke verbalne granate je vec ispalio i nikom nista. pare su potrosene a ZA vrsenje bilo kakve politike su novci prijeko potrebni. nema cak ni traktora IMT-a a ni Fiata Punta. Znaci i donatori sa one strane Drine se vise ne mogu razbacivati sa novcem. Mislim da je tusansa za onog Krsmanovica mada ja licno mislim da ni on nece biti maslo za Ramazana. Zato se sve vise priklanjam stavu koji imaju Dallton i Zavrzlama: rahat patnja do konacne pobjede.

prvo jeli iko od vas vidio tih famoznih 8 milijardi?
drugo jeli to 8 milijar\di maraka ili eura ili $ ? razlika je velika
trece u Gradaccu nije bilo ni jedne kuce da nije bila ostecena a sada nema ni jedne da je ostecena. taj narod tamo je isto bio osiromasio za vrijeme rata. za tu obnovu su opet nake pare bile potrebne. znaci neko je to doniro, dao sta li. to isto vrijedi i za Sarajevo, Mostar i druga mjesta. Mozda je odgovor o tim famoznih 8 milijardi tu negdje...
medjutim to je of topic izvinjavam se moderatoru za to. naravno i vama forumasima.
ja mislim da je politika Dodika u poslednje vrijeme dosla u corsokak. sve fasisticke verbalne granate je vec ispalio i nikom nista. pare su potrosene a ZA vrsenje bilo kakve politike su novci prijeko potrebni. nema cak ni traktora IMT-a a ni Fiata Punta. Znaci i donatori sa one strane Drine se vise ne mogu razbacivati sa novcem. Mislim da je tusansa za onog Krsmanovica mada ja licno mislim da ni on nece biti maslo za Ramazana. Zato se sve vise priklanjam stavu koji imaju Dallton i Zavrzlama: rahat patnja do konacne pobjede.