SOLDO'zone wrote:Pa ja, jedan fluffy mačak recimo vakibez_ideje wrote:![]()
![]()
PUFNASTOG
nije žut al budemo ga farbali
ne moras farbat,da se ne mucis djaba
Moderator: Chloe
SOLDO'zone wrote:Pa ja, jedan fluffy mačak recimo vakibez_ideje wrote:![]()
![]()
PUFNASTOG
Ah što volim kad utrefimbez_ideje wrote:SOLDO'zone wrote:Pa ja, jedan fluffy mačak recimo vakibez_ideje wrote:![]()
![]()
PUFNASTOG
ne moras farbat,da se ne mucis djaba![]()
![]()
O'zone wrote:
'Si sigurna da tebi baš treba mačka
mina-sana wrote:![]()
dobra slika, entropio
To suprug opet preskočio svoje bračne obaveze?anna_maria wrote:Seksualni bolesnici..
Imate temu na kojoj mozete lijeciti svoje bolesne nagone.
Ovdje bi podobro trebalo uvesti reda.
Mozda cak da vam i nadlezne SLUZBE prosvrljaju po IP-jima..
Obzirom da javno postavljate ovakve fotke, nije iskljuceno da privatno u svojim racunalima imate i mnogo gore..
Da vam ne presjednu ove bolesne mastarije momci?
Kasnovecernji pozdrav iz kancelarije jedne od SLUZBI..
Mora da suprug slabo obavlja posao pa se istresa na seksualnim bolesnicimadrekalica28 wrote:To suprug opet preskočio svoje bračne obaveze?anna_maria wrote:Seksualni bolesnici..
Obzirom da javno postavljate ovakve fotke, nije iskljuceno da privatno u svojim racunalima imate i mnogo gore..
tctctctctctctctc![]()
BTW...imaš i ti pozdrav iz jedne od službi.
prava KuraffetaO'zone wrote:
ovo nece izaci na dobrodrekalica28 wrote:To suprug opet preskočio svoje bračne obaveze?anna_maria wrote:Seksualni bolesnici..
tctctctctctctctc![]()
ma hoće...sve će doć na svoje.-danTe- wrote:ovo nece izaci na dobrodrekalica28 wrote:To suprug opet preskočio svoje bračne obaveze?anna_maria wrote:Seksualni bolesnici..
tctctctctctctctc![]()
Mozda i je do nemetanja.Rootboi wrote:sreća pa ja nisam šta meto ova bi se isjekla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemoj ti da nam sada iskljucis internetdrekalica28 wrote:ma hoće...sve će doć na svoje.-danTe- wrote:
ovo nece izaci na dobro
ma samo opusteno,nije vrijedno nerviranjadrekalica28 wrote:šteta što nemamo više teme erotika kroz fotografiju...neko bi joj hitnu morao zvat u redovnim intervalima.
ja sam skroz relaxed.-danTe- wrote:ma samo opusteno,nije vrijedno nerviranjadrekalica28 wrote:šteta što nemamo više teme erotika kroz fotografiju...neko bi joj hitnu morao zvat u redovnim intervalima.
naravnodrekalica28 wrote:ja sam skroz relaxed.-danTe- wrote:ma samo opusteno,nije vrijedno nerviranjadrekalica28 wrote:šteta što nemamo više teme erotika kroz fotografiju...neko bi joj hitnu morao zvat u redovnim intervalima.![]()
samo pričamo, jel te?
ne, kaže se seksualni manijaci.fosil wrote:Ne kaze se seksualni bolesnici, nego seksualni budalasi.
mislim i ja, ali haj šta fali. treba nekad i malo zakuhat.sheilak wrote:ne, kaže se seksualni manijaci.![]()
inače, misllim da vas anna maria onako malo-za*ebava