Bu!wewa wrote: prepade me!![]()
![]()
hocemo iftar pon-uto aBd?
Moze draga...svejedno koji od navedenih dana
jel krenuo spisak?
@HomeArt, i meni je sasvim ugodno i toplo
Bu!wewa wrote: prepade me!![]()
![]()
hocemo iftar pon-uto aBd?
mene jos nikad ljubav ne sacuva od upale pluca - pouka: obuci potkosuljuHomeArt wrote:ja znam da se jedino Manijak nije smrz'o njega grije ljubav a ovo ostalo izgleda pomete sve
nije krenuo spisak, dok opipam puls prisutnihIrish wrote:Bu!wewa wrote: prepade me!![]()
![]()
hocemo iftar pon-uto aBd?![]()
Moze draga...svejedno koji od navedenih dana![]()
jel krenuo spisak?
@HomeArt, i meni je sasvim ugodno i toplo
wewa wrote: nije krenuo spisak, dok opipam puls prisutnih![]()
a lahko mi je za tebe, ususkana u stanu
vunene dokoljenke i gojzericeIrish wrote:wewa wrote: nije krenuo spisak, dok opipam puls prisutnih![]()
a lahko mi je za tebe, ususkana u stanu![]()
a evo kanim se krenuti..administracija zove![]()
samo ne mogu da odredim sta navuci..dal nanule, jal kaloshe
zavisi,hoces li da radis ili da ides na bolovanjeIrish wrote:
samo ne mogu da odredim sta navuci..dal nanule, jal kaloshe
skini nanule, obuj papuče!elizabeth a wrote:Sir, yes sirkolega wrote:nemoj se povoditi za pretpostavkama nego nanule na noge i preko basamaka kroz mahalu do ćešme![]()
Hmm, sjetih se - nisi mi još dao priglavke, gdje ću samo u nanulama na ovu hladnoću![]()
u nedjelju aBd, tako da mozemo komotno pon ili uto...hadzinicasa wrote:wewo oni tebe ignorisu za taj iftar vec 2-3 dana...
kad pada 27. noc?
sto se mene tice vi recite dan, a ja cu se pokusati uklopiti i mentalno i fizicki
ostavi ti kolegu!Irish wrote:oo pa zar je za vunenih Ćorapa??![]()
nista onda, morat cu se i zagrnuti a vunene carape se jel mogu kod kolege naruciti?
...papuče?kolega wrote:skini nanule, obuj papuče!elizabeth a wrote:Sir, yes sirkolega wrote:nemoj se povoditi za pretpostavkama nego nanule na noge i preko basamaka kroz mahalu do ćešme![]()
Hmm, sjetih se - nisi mi još dao priglavke, gdje ću samo u nanulama na ovu hladnoću![]()
ako meni dragi Bog pomogne,
kupiću ti kundure!
hadzinicasa wrote:ostavi ti kolegu!Irish wrote:oo pa zar je za vunenih Ćorapa??![]()
nista onda, morat cu se i zagrnuti a vunene carape se jel mogu kod kolege naruciti?
on plete priglavke i sal i kapu i rukavice i dzemper - MENI!
dorian_gray wrote:Pozdrav svima, katolik sam ali poštivam svaku vjeru i stvarno kapa do poda kada vidim kako uspijete postiti cijeli dan bez icega. Imam dosta prijatelja koji me pozovu popodne na iftar pa onako razgovaramo i uvijek se zamislim kako bi negdje oko 2 popodne vec izvrnuo oci. Hehe. Usput svim muslimanima zelim sve najbolje povodom nadolazeceg Bajrama da ga provedu u sreci i veselju sa svojim blizima.

immuno wrote:e kolega molim te daj nam kakav katalog da mozemo izabrati mislim nemogu ja bas svakakve priglavke obuc u Carsiju ili na poso znaci trebaju mi radne,paradne,pa za svaki dan ,pa za podjahkad,pa za nagizdati se,pa sa mustrom,pa jednobojne,sa sarom ,bez sare,malo tanje za ljeta pa one tople za zime .....![]()
![]()
![]()
WipeOut wrote:immuno wrote:e kolega molim te daj nam kakav katalog da mozemo izabrati mislim nemogu ja bas svakakve priglavke obuc u Carsiju ili na poso znaci trebaju mi radne,paradne,pa za svaki dan ,pa za podjahkad,pa za nagizdati se,pa sa mustrom,pa jednobojne,sa sarom ,bez sare,malo tanje za ljeta pa one tople za zime .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj priglavci za razne prilike
![]()
![]()
brezbeli ja vodim racuna o modi ha jaWipeOut wrote:immuno wrote:e kolega molim te daj nam kakav katalog da mozemo izabrati mislim nemogu ja bas svakakve priglavke obuc u Carsiju ili na poso znaci trebaju mi radne,paradne,pa za svaki dan ,pa za podjahkad,pa za nagizdati se,pa sa mustrom,pa jednobojne,sa sarom ,bez sare,malo tanje za ljeta pa one tople za zime .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj priglavci za razne prilike
![]()
![]()
mashaAllah,ko je poraniopaja patak wrote:djeca ustala![]()
de nam onda trkni do granapa, ne bilo ti zapovijedjeno, nestalo limuna, a valja limunadu pravit' uz iftar.paja patak wrote:djeca ustala![]()
elizabet malo ti mene nasamari za to sunce![]()
ili smo na razlicitim krajevima
poranila nego staWipeOut wrote:mashaAllah,ko je poraniopaja patak wrote:djeca ustala![]()
?