Xiaomi mobiteli
Moderator: Benq
- skafiskafsnjak
#7651 Re: Xiaomi mobiteli
Hohohohohoohho.
Sam sebe demantujes.
Great camera - NEMA
Great display - NEMA
Flagship design.-NEMA
Water resistance,fast charging,wireless charging which are termed as flagship specifications.- NEMA
i kao sto pise , nije "tier 1" nego "tier 2". Podbrand tier1 brenda, a to je Xiaomi.
On ima ok kameru, ok displej...nema "great". Jedino sto ima je procesor.... za ram ne znam, nekad nije vazna kolicina nego vrsta i brzina istog.
Sad zdravo Dileja, zavrsio sam s tobom. FOE!
Sam sebe demantujes.
Great camera - NEMA
Great display - NEMA
Flagship design.-NEMA
Water resistance,fast charging,wireless charging which are termed as flagship specifications.- NEMA
i kao sto pise , nije "tier 1" nego "tier 2". Podbrand tier1 brenda, a to je Xiaomi.
On ima ok kameru, ok displej...nema "great". Jedino sto ima je procesor.... za ram ne znam, nekad nije vazna kolicina nego vrsta i brzina istog.
- HardCore
#7652 Re: Xiaomi mobiteli
Ama citiraj me dje sam ja napisao da je F1 Flaghship, promjeni dileraskafiskafsnjak wrote:Hohohohohoohho.
Sam sebe demantujes.
Great camera - NEMA
Great display - NEMA
Flagship design.-NEMA
Komentari su ti ko u balavca od 6 godina
- Humljanin
#7653 Re: Xiaomi mobiteli
Bola šta vam je. Pocophine nije flagship. Flagship je najjača linija uređaja kod proizvođača. U Xiaomija se jedino serija "Mi" može smatrati flagshipima.
Npr Mi8.
Poco je kao neki flagship killer jer ima specifikacije kao najskuplji mobiteli ali bez premium izrade.
Ne znam šta vas zbunjuje toliko
Npr Mi8.
Poco je kao neki flagship killer jer ima specifikacije kao najskuplji mobiteli ali bez premium izrade.
Ne znam šta vas zbunjuje toliko
- skafiskafsnjak
#7654 Re: Xiaomi mobiteli
Ama ovaj dileja2 se pali i ubacuje u sve. Neko je iznad napisao da je f1 flagship.
- HardCore
#7655 Re: Xiaomi mobiteli
skafiskafsnjak wrote:Ama ovaj dileja2 se pali i ubacuje u sve. Neko je iznad napisao da je f1 flagship.
Pa ljudino budi kulturan i izvini se, pises da sam sam sebe demantovo, a eto sad ipak ispade da je neko drugi pisao da f1 flagship, sto znaci da samo mlatis,a kako primjetim svaki treci komentar ti je "nema pare i dileja", wtf kakva neozbiljnost kod nedostatka argumenata
- skafiskafsnjak
#7656 Re: Xiaomi mobiteli
Ima li iko mi5 ?
Da li je moguce downgrade uraditi ? Baterija uzasna nakon zadnjeg apdejta.
- Quaresma
#7657 Re: Xiaomi mobiteli
pa fino ti pise da je jedan od najbrzih, a ne najbrzimarktwenbl wrote:Jedan od najbrzih senzora otiska prsta..hmmmm...nisam siguran u to. Odavno je poznato da Oneplus ima najbrze senzore. Koristim trenutno Mi 8(senzor je vjerovatno isti kao i kod F1), a koristio sam i dosta Oneplus telefona. Otkljucavanje na Oneplus-u je momentalno, dok na Xiaomi flagshipu je ipak sa malom zadrskom.HardCore wrote:Evo izaso F1 long term review...
https://m.gsmarena.com/pocophone_f1_lon ... w-1879.php
Performance and smoothness
Read "Snapdragon 845" on the Pocophone's spec list and you're obviously expecting the phone to be very fast, stutter-free, and perform very well no matter what task you throw at it. And you'd be right. That is exactly the case. The device is a joy to use because it's so fast, and we haven't seen any disturbing lags or stutters at all in our long-term evaluation of it. At all.
The fingerprint sensor on the back is one of the fastest we've ever used, and also one of the most reliable. We've had maybe 4-5 mishaps with it where it didn't instantly recognize our fingers. That's 4-5 out of literally hundreds, if not thousands, of unlock attempts
ali nek si ti nama rekao da si isprobao dosta oneplus telefona
-
DON_eARL
#7658 Re: Xiaomi mobiteli
Pa imate i Poco F1 Armoured Edition.
Meni F1 ispunio sva očekivanja, za 480KM nisam mogao bolje proći što se tiče performansi, došla i maska uz telefon, plastiku ne vidim nikako. 
- Humljanin
#7659 Re: Xiaomi mobiteli
Odakle si ga nabavio za te pare? Dobro si prošaoDON_eARL wrote:Pa imate i Poco F1 Armoured Edition.Meni F1 ispunio sva očekivanja, za 480KM nisam mogao bolje proći što se tiče performansi, došla i maska uz telefon, plastiku ne vidim nikako.
- skafiskafsnjak
#7660 Re: Xiaomi mobiteli
Jebo vas poocoskafiskafsnjak wrote:Ima li iko mi5 ?
-
DON_eARL
#7661 Re: Xiaomi mobiteli
Kupio mi neko u Aziji.Humljanin wrote:Odakle si ga nabavio za te pare? Dobro si prošaoDON_eARL wrote:Pa imate i Poco F1 Armoured Edition.Meni F1 ispunio sva očekivanja, za 480KM nisam mogao bolje proći što se tiče performansi, došla i maska uz telefon, plastiku ne vidim nikako.
- ferratilis
#7662 Re: Xiaomi mobiteli
Moze li neka preporuka za powerbank sa Aliexpressa ili neke druge stranice? Koristim Redmi Note 5, znaci trazim nesto sa barem 10000MAh, da mogu dvaput napuniti bateriju. Hvala.
-
citroen xm
#7663 Re: Xiaomi mobiteli
Ima li ovde iko da je kupio telefon kakav njemu odgovara, nije bitno koje marke i da ga boli neka stvar šta drugi misle o tom telefonu(da li je top brend ili kineska kanta)? Ubiste se ubjeđivajući jedni druge ko je pravilno potrošio svoje pare.
-
EvoMeneJopet
#7664 Re: Xiaomi mobiteli
:smajlikojiseklanja:citroen xm wrote:Ima li ovde iko da je kupio telefon kakav njemu odgovara, nije bitno koje marke i da ga boli neka stvar šta drugi misle o tom telefonu(da li je top brend ili kineska kanta)? Ubiste se ubjeđivajući jedni druge ko je pravilno potrošio svoje pare.
-
edys
#7665 Re: Xiaomi mobiteli
Ja koristim xiaomi power bank od 5000 ima već 3 ili 4 godine i extra sam zadovoljan.ferratilis wrote:Moze li neka preporuka za powerbank sa Aliexpressa ili neke druge stranice? Koristim Redmi Note 5, znaci trazim nesto sa barem 10000MAh, da mogu dvaput napuniti bateriju. Hvala.
https://m.aliexpress.com/item/327721877 ... 7315402180
-
DinoKotroman
#7666 Re: Xiaomi mobiteli
imacitroen xm wrote:Ima li ovde iko da je kupio telefon kakav njemu odgovara, nije bitno koje marke i da ga boli neka stvar šta drugi misle o tom telefonu(da li je top brend ili kineska kanta)? Ubiste se ubjeđivajući jedni druge ko je pravilno potrošio svoje pare.
kupio htc 10
i logično zadovoljan s njime, kupio prije mjesec dana noviji, htc 11
by the way, koristio i Xiaomije
odlicni telefoni, ali im je bila kamera mana, stoga sam presao na htc
ali kako vidim noviji xiaomiji izgleda i kamerom vise ne zaostaju ali ti modeli mi8 i mimix3 su skuplji od htc 11, tako da...
-
l33t
#7667 Re: Xiaomi mobiteli
Uzeo bih pocophone da ne zvuci kao oficijalni telefon POKOP udruzenja
POCOP HONE
POCOP HONE
-
deny_s
#7668 Re: Xiaomi mobiteli
Kupi li iko staklo kod onog choetecha,,nije moguće da niko nije kupio staklo
Ako je neko kupio ili zna,samo da mi odgovori kakvo je u njega....Poslije se opet bavite slijedećih 100 strana o tome čiji je veći
Ako je neko kupio ili zna,samo da mi odgovori kakvo je u njega....Poslije se opet bavite slijedećih 100 strana o tome čiji je veći
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#7669 Re: Xiaomi mobiteli
Evo mene, Wiko U feel, preko godinu dana operisan od svega.citroen xm wrote:Ima li ovde iko da je kupio telefon kakav njemu odgovara, nije bitno koje marke i da ga boli neka stvar šta drugi misle o tom telefonu(da li je top brend ili kineska kanta)? Ubiste se ubjeđivajući jedni druge ko je pravilno potrošio svoje pare.
Kad sam poceo pisati ovaj post, nisam se moga sjetiti kako se tacno zove model, pa sam morao otici u settings da provjerim,....al' stvarno..
-
deny_s
#7670 Re: Xiaomi mobiteli
Negdje sam čito da je čak i moguće ako imaju isti ARB...pravi odgovor nisam nigdje našao,tako da se ne bi u ovo pouzdaoskafiskafsnjak wrote:Ima li iko mi5 ?
Ako ti je recimo ARB 5 u najnovijem apdejtu,a stari rom ti je sa ARB 4...tu ti je zagarantovan hard brick 100%
Da lakše shvatiš,MIUI 9 su dolazili sa ARB 3..apdejtom na MIUI 10,ARB im je 4
Onaj ko je htio da uradi downgrade na MIUI 9,sjebo je telefon
- HardCore
#7671 Re: Xiaomi mobiteli
konektovan wrote:Evo mene, Wiko U feel, preko godinu dana operisan od svega.citroen xm wrote:Ima li ovde iko da je kupio telefon kakav njemu odgovara, nije bitno koje marke i da ga boli neka stvar šta drugi misle o tom telefonu(da li je top brend ili kineska kanta)? Ubiste se ubjeđivajući jedni druge ko je pravilno potrošio svoje pare.Javim se, pozovem, viber, mail, sms, youtube, klix, malo facebook, prezadovoljan, mozda da je baterija bolje izdrzljivosti, ali za 129 KM u BH telecomu i 2 godine garancije, odlican.
![]()
Kad sam poceo pisati ovaj post, nisam se moga sjetiti kako se tacno zove model, pa sam morao otici u settings da provjerim,....al' stvarno..
Da igras pubg mobile bacio bi ga odmah u smece haha
- stari lisac
#7672 Re: Xiaomi mobiteli
Nismo mi klinci imamo pametnijeg posla nego da igramo igrica na telefonu.Cuj uzima tel. da bi de igrao na njemu 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#7673 Re: Xiaomi mobiteli
Ja ne koristim igrice, a imam 5 instaliranih igrica koje iskljucivo malac koristi.HardCore wrote:konektovan wrote:Evo mene, Wiko U feel, preko godinu dana operisan od svega.citroen xm wrote:Ima li ovde iko da je kupio telefon kakav njemu odgovara, nije bitno koje marke i da ga boli neka stvar šta drugi misle o tom telefonu(da li je top brend ili kineska kanta)? Ubiste se ubjeđivajući jedni druge ko je pravilno potrošio svoje pare.Javim se, pozovem, viber, mail, sms, youtube, klix, malo facebook, prezadovoljan, mozda da je baterija bolje izdrzljivosti, ali za 129 KM u BH telecomu i 2 godine garancije, odlican.
![]()
Da igras pubg mobile bacio bi ga odmah u smece haha
Imam kolegu koji u zadnje vrijeme daje silne pare za najnovije flagship modele samsunga, iskljucivo zbog igrica. Ne zanima ga ni kamera, ni izrada, samo da piče odredjene igrice...
- HardCore
#7674 Re: Xiaomi mobiteli
Evo malo da pohvalim bateriju na F1, skoro svako vece ide na punjenje sa 30-40% baterije, a koristi se uveliko preko dana, najvise korstim Fb, Yt, Inst, Chrome i Pubg i naravno da pohvalim njegovo vodeno hladjenje jer i nakon par sati igranja pubg na high rez mobitel ostaje hladan za razliku od prethodnog s7e koje bude uveliko zagrijan a i duplo brze je trosio bateriju u igri a sve to na medium rez... Evo kako izgleda moj danasnji Sot...

Pubg - 1 h i 33 min

I naravno na kraju dana prezadovoljan..

Pubg - 1 h i 33 min

I naravno na kraju dana prezadovoljan..
- Fajcion
#7675 Re: Xiaomi mobiteli
Znam jednog takvog . Dva puta prisustvovao sa njim pri kupovini novog telefona i svaki put prvo pitanje je bilo da li možekonektovan wrote:
Ja ne koristim igrice, a imam 5 instaliranih igrica koje iskljucivo malac koristi.Ali to su igrice za djecu, i ne zahtjevaju neki super sega mega hardware, pa idu ko flak..
![]()
Imam kolegu koji u zadnje vrijeme daje silne pare za najnovije flagship modele samsunga, iskljucivo zbog igrica. Ne zanima ga ni kamera, ni izrada, samo da piče odredjene igrice...
ta i ta igra.