and wrote:ima li kakav vanredni press?
evo dok zavrse sa

and wrote:ima li kakav vanredni press?

bhnapoleon1 wrote:Kad ti zaprijete 3 grmalja dimenzija 2 x 2m tad se saseres, kad ti zaprijeti amerika tad se pocnes udarat sam i kad ti kazu da prestanes udaris se jos par puta za svaki slucaj .512MB wrote:Jebote, nebi mi bilo svejedno da mi prijeti SAD, i da je sala neka sasro bi se coek

Ak ovako nastave nece ih bit ni 4 Milje skupa sa Srbijom.oakville wrote:
Naglasak je na riječi pokušao. 20 godina poslije jasno je da srpska strana ne želi nikakvu integraciju, već kupuje vrijeme dok se ne steknu uslovi za nastavak, jer je srpskoj politici sad ili nikad, neće biti više prilika. Malo im se žuri, jer vrijeme teče a broj srba drastično pada, 60% srba u RS-u danas živi u dvije enklave, Banja Luka i Bijeljina, ostatak je prazan ili se ubrzano prazni. Znači moraju požuriti. Ni Hrvatska ne prihvata nikakvu inkorporaciju srba u BiH pod bilo kojim uslovima (osim privremeno namenutnim Dejtonom) jer to onda znači da će opet u nekoj budućnosti kao produžena ruka Srbije stvarati probleme u njenoj neposrednoj blizini.
Pa reko im Vucko: "Porucio vam Bayden il da se smirite il ce vas oni smirit, a mi vam nemeremo pomoc jebga. Pa sad vi gledajte."KatarinaKosaca wrote:bhnapoleon1 wrote:Kad ti zaprijete 3 grmalja dimenzija 2 x 2m tad se saseres, kad ti zaprijeti amerika tad se pocnes udarat sam i kad ti kazu da prestanes udaris se jos par puta za svaki slucaj .512MB wrote:Jebote, nebi mi bilo svejedno da mi prijeti SAD, i da je sala neka sasro bi se coeknije ni Bosicu bilo svejedno.kad je izasao od Vucica stalno.je ponavljao kako gavje strah od onog sto je cuo da,se moze desiti..
U tom kontekstu, visoki predstavnik poziva vlasti u RS da se uzdrže od provođenja referenduma koji nema zakonske osnove i kojim bi se direktno prekršila odluka Suda.
"Ovdje više nije riječ o praznicima Republike Srpske nego o direktnom osporavanju državnog pravosuđa. Kao konačni autoritet za provođenje civilnih aspekata Mirovnog sporazuma, visoki predstavnik ponavlja da je Ustavni sud temelj Aneksa 4. Mirovnog sporazuma, i od ključne važnosti za njegovo provođenje. Osporavanje njegovih nadležnosti održavanjem referenduma predstavljalo bi direktno i ozbiljno kršenje Općeg okvirnog sporazuma za mir, što bi imalo uticaj na stabilnost zemlje", navodi se u saopćenju.
ze kalanga wrote:
Dakle 25.9. će narod reći svoje o odluci US. Ako mu to pokušaju prijetnjama zabraniti, samo će još više iskazati da je sama odluka ne samo politička i jednostrana, već proizvod težnje za sukobom i nepotrebnim dizanjem tenzija...
Ni većih miševa se nismo plašili od Valentina bezličnog.dezurni_ucenik wrote:ze kalanga wrote:
Dakle 25.9. će narod reći svoje o odluci US. Ako mu to pokušaju prijetnjama zabraniti, samo će još više iskazati da je sama odluka ne samo politička i jednostrana, već proizvod težnje za sukobom i nepotrebnim dizanjem tenzija...
Uncle Sam je rekao svoje. A kad se dobije po picki bice kasno za kmecanje.
ze kalanga wrote:Ni većih miševa se nismo pratili od Valentina bezličnog.dezurni_ucenik wrote:ze kalanga wrote:
Uncle Sam je rekao svoje. A kad se dobije po picki bice kasno za kmecanje.
KatarinaKosaca wrote:nije ni Bosicu bilo svejedno.kad je izasao od Vucica stalno.je ponavljao kako gavje strah od onog sto je cuo da,se moze desiti..

Da te podsjetim sta je ranije izjavio Dodik sto se tice US i njegove odluke...ze kalanga wrote:Ustavni Sud nastavio sa provođenjem politike svojih naredbodavaca. Lijepo je to primjetiti u ovoj večeri različitih percepcija. Ali dobro, Hrvati još jedanput pokazali svoj smisao za politički intervencionizam, pa su i oni ovaj put shvatili, da su prije par mjeseci bili na pogrešnoj stolici.![]()
Lijepo je i što nas Srbe ubjeđuju kako referendum nije put kojim trebamo ići. Jer valjda, trebamo pristati na svaku političku odluku insitucije kojoj nije nadležnost da istu donese. I kako bi trebali ćutati... Ipak, činjenicu da je referendum demokratsko pravo i Ustavom zagarantovano pravo, evidentno ne mogu na drugačiji način pobiti ili zabraniti, već se, po dobro ustaljenom metodu, nameću kao zaštitnici države. Kao da tu istu državu ne žele shvatiti kao demokratsku, slobodnu...
Onda da te pitam kako prija taj "shit burger" sto vam ga Dodik servira?
i mozete to objesiti macku na rep.............samo su vazeci srpski dodorendumize kalanga wrote:
ma jok...mirise da nije ko njom bulju brisoseln wrote:"Uh, al je bila masna slanina..."
Zar opet protiv cijelog Svijeta?ze kalanga wrote:Ustavni Sud nastavio sa provođenjem politike svojih naredbodavaca. Lijepo je to primjetiti u ovoj večeri različitih percepcija. Ali dobro, Hrvati još jedanput pokazali svoj smisao za politički intervencionizam, pa su i oni ovaj put shvatili, da su prije par mjeseci bili na pogrešnoj stolici.![]()
Lijepo je i što nas Srbe ubjeđuju kako referendum nije put kojim trebamo ići. Jer valjda, trebamo pristati na svaku političku odluku insitucije kojoj nije nadležnost da istu donese. I kako bi trebali ćutati... Ipak, činjenicu da je referendum demokratsko pravo i Ustavom zagarantovano pravo, evidentno ne mogu na drugačiji način pobiti ili zabraniti, već se, po dobro ustaljenom metodu, nameću kao zaštitnici države. Kao da tu istu državu ne žele shvatiti kao demokratsku, slobodnu...
Haj ti to objasni @ze kalange...L u c i f e r wrote:U tom kontekstu, visoki predstavnik poziva vlasti u RS da se uzdrže od provođenja referenduma koji nema zakonske osnove i kojim bi se direktno prekršila odluka Suda.
"Ovdje više nije riječ o praznicima Republike Srpske nego o direktnom osporavanju državnog pravosuđa. Kao konačni autoritet za provođenje civilnih aspekata Mirovnog sporazuma, visoki predstavnik ponavlja da je Ustavni sud temelj Aneksa 4. Mirovnog sporazuma, i od ključne važnosti za njegovo provođenje. Osporavanje njegovih nadležnosti održavanjem referenduma predstavljalo bi direktno i ozbiljno kršenje Općeg okvirnog sporazuma za mir, što bi imalo uticaj na stabilnost zemlje", navodi se u saopćenju.
Hichu.L u c i f e r wrote:Bogme kad Amerika zaprijeti nije se zajebavati, a ti Mile vidi šta ćeš i kako ćeš.
Pitaj za savjet Slobu, Karadžića, Mladića, Sadama, Gadafija, Zarkavija, Osamu, itd, itd...