UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#7651 Re: UEFA Champions League

Post by ultima_palabra »

AmiĐa_Idriz wrote:
Tito_i_Partija wrote:Dovedi koga hoces da ti trenira, al' tu skolu mozes macku o rep okacit' sve dok se ne probije jedan i postane regularan prvotimac. Sve ostalo je tipicno englesko prenapuhavanje u smislu "sto vise bacamo para u tom smjeru, to ce sve bit' bolje."
Vidi tesko da ce i jedan klub u Engleskoj direktno izbaciti igraca u prvi tim, jebi ga valjda im je sigurnije kehnuti milione za vec formiranog igraca. Evo tipa Liverpool, 98% sam siguran da od Gerrarda Liverpool iz svoje akademije nije direktno izbacio igraca u prvi tim. Evo, pocelo je opet sa Kloppom. Ali ti omladinci ce otici u neki manji klub tipa Burnley. 4 od 10 igraca ce sigurno procvjetati i probiti se te opet prodati i bice prica kako je on produkt necije vece skole. Jebi ga, tako je kako je.
Tottenham stalno djeci daje sansu i isplatilo im se.
bersK

#7652 Re: UEFA Champions League

Post by bersK »

2002 wrote:
bersK wrote:Od danas navijam da Monaco, Leicester. Dortmund i Atletiko osvoje Ligu prvaka. Čisto da se sastave dvije godine apsolutnog fudbala. Portugal koji nije bio ni u kombinacijama za finale, osvoji Euro. O prvaku Engleske znate.

Prije ovog ranga sam želio da Napoli uzme Reala i da se taman ovi "veliki" ponadaju da imaju duple šanse za osvajanje, ali eto - kako je tako je. Čekam duel Barsa Atletiko i jednu magiju Saula Nigueza. Kao prošle sezone.

P.S. Čekam forumaša 2002 da se javi i da me počne prozivati. Nek se tradicija nastavi.
Dijete drago, kad sam skontao da si 97 godiste zao mi sto sam ti uopste istao i spomenuo. Bas sam nasjeo na djecije fore :(

Eh sad je u redu sve. Tradicija ispoštovana. Hvala ti.
sizifinho

#7653 Re: UEFA Champions League

Post by sizifinho »

bersK wrote:
2002 wrote:
bersK wrote:Od danas navijam da Monaco, Leicester. Dortmund i Atletiko osvoje Ligu prvaka. Čisto da se sastave dvije godine apsolutnog fudbala. Portugal koji nije bio ni u kombinacijama za finale, osvoji Euro. O prvaku Engleske znate.

Prije ovog ranga sam želio da Napoli uzme Reala i da se taman ovi "veliki" ponadaju da imaju duple šanse za osvajanje, ali eto - kako je tako je. Čekam duel Barsa Atletiko i jednu magiju Saula Nigueza. Kao prošle sezone.

P.S. Čekam forumaša 2002 da se javi i da me počne prozivati. Nek se tradicija nastavi.
Dijete drago, kad sam skontao da si 97 godiste zao mi sto sam ti uopste istao i spomenuo. Bas sam nasjeo na djecije fore :(

Eh sad je u redu sve. Tradicija ispoštovana. Hvala ti.
svakakvih likova ima na forumu, i svi se tu prcamo i dicimo i komentarisemo i poklapamo i raspravljamo... ali sto su tvoji postovi kiselo smrdljivi. Ni svrhe, ni zelje za nekom pricom vec - izneses svoje misljenje i svakom sa drugacijom idejom se pokakis u post, prozivas, arogantan si, sve u svemu nista mi nisi rekao ni napisao a opet sam te stavio na add foe. I opet procitam ako vidim da si pisao jer pomislim da mozda ne pretjerujem, al evo ocito je da ne pretjerujem. Dijete.
bersK

#7654 Re: UEFA Champions League

Post by bersK »

Ovaj 2002 se natovario na moje postove ko blesav. I to je sva pamet ovog komentara. Sa većinom mišljenja sa ovih zadnjih 5-6 stranica se slažem, apsolutno svaki se može smatrati 90% tačnim i nemam potrebe da ikom napišem "ma 'ta ti znaš bolan... ja znam najbolje", nemam nikakvih problema ni sa jednim od tih, al očigledno ovaj 2002 ima sa mojim. :)
2002

#7655 Re: UEFA Champions League

Post by 2002 »

Da ponovim, nisam znao da si dijete. Sad mi je sve jasno i apsolutno nemam problem s tvojim postovima kad sam vidio koliko imas godina. Dijete drago samo uzivaj ;)
AmiĐa_Idriz

#7656 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

ultima_palabra wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:
Tito_i_Partija wrote:Dovedi koga hoces da ti trenira, al' tu skolu mozes macku o rep okacit' sve dok se ne probije jedan i postane regularan prvotimac. Sve ostalo je tipicno englesko prenapuhavanje u smislu "sto vise bacamo para u tom smjeru, to ce sve bit' bolje."
Vidi tesko da ce i jedan klub u Engleskoj direktno izbaciti igraca u prvi tim, jebi ga valjda im je sigurnije kehnuti milione za vec formiranog igraca. Evo tipa Liverpool, 98% sam siguran da od Gerrarda Liverpool iz svoje akademije nije direktno izbacio igraca u prvi tim. Evo, pocelo je opet sa Kloppom. Ali ti omladinci ce otici u neki manji klub tipa Burnley. 4 od 10 igraca ce sigurno procvjetati i probiti se te opet prodati i bice prica kako je on produkt necije vece skole. Jebi ga, tako je kako je.
Tottenham stalno djeci daje sansu i isplatilo im se.
Priue svega dobar skauting, a zatim postepeno i fino razvijanje. To je recept Totasa i trenutno funkcionise.
Kemal Malovčić

#7657 Re: UEFA Champions League

Post by Kemal Malovčić »

2002 wrote:Da ponovim, nisam znao da si dijete. Sad mi je sve jasno i apsolutno nemam problem s tvojim postovima kad sam vidio koliko imas godina. Dijete drago samo uzivaj ;)
Nije baš da je sa 19-20 godina dijete. :)

Ali svako ko odbija da prihvati drukčije mišljenje i ne smije da se suoči sa stvarnošću pokazuje znakove infantilnosti.
2002

#7658 Re: UEFA Champions League

Post by 2002 »

Kemal Malovčić wrote:
2002 wrote:Da ponovim, nisam znao da si dijete. Sad mi je sve jasno i apsolutno nemam problem s tvojim postovima kad sam vidio koliko imas godina. Dijete drago samo uzivaj ;)
Nije baš da je sa 19-20 godina dijete. :)

Ali svako ko odbija da prihvati drukčije mišljenje i ne smije da se suoči sa stvarnošću pokazuje znakove infantilnosti.
Sto se mene tice on je dijete od 20 godina, kad sam to vidio onda mi je postalo jasno zasto pise onoliko gluposti. Mlad, pun energije, tinejdzerskih frustracija, mora to negdje izbaciti pa eto ispalo je da mu je najlakse na forumu. Da sam znao koliko ima godina ne bih ga uopste registrovao kao ozbiljnog sagovornika ;)
diablobih

#7659 Re: UEFA Champions League

Post by diablobih »

groove wrote:
Bosanski_kralj wrote:
groove wrote:conteu je vec mourinho sastavio finu ekipu za defanzivni fudbal.
guardiola je od nule poceo jer ono sto je city prije igrao nema nikakve veze sa njegovim stilom.
Zar kad je sjedao na klupu Barce nije zatekao gore stanje nego kad je dolazio u Siti?
mislim na igrace koje ima na raspolaganju i ono sto mu je potrebno za svoju igru.
Koje bolan defanzivne igre?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#7660 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

AmiĐa_Idriz wrote:Ma Mourinho je na tapeti zbog cinjenice da obara rekorde transfera a igra ko pica :oops:

A Pep pegla u pm.
Dugo vremena sam i ja Murinju istu stvar zamjerao. A onda nam je svima Unai Emeri pokazao da i defanzivu treba znat igrat.

Sa Gvardiolom i jest fazon sto se od njega uvijek ocekuje najbolje, jer barem prividno svakog protivnika stavlja u podredjen polozaj.

Murinjo je opet na glasu kao trenerski lupez i razbojnik koji rezultate postize lukavstvom i pomalo prljavom igrom. Samim tim od njega se ne ocekuje isto.

Njegovim apologetama nista ne znace katastrofalne sezone koje je imao, dok je Pep ublehas cim izgubi utakmicu.
Logovan

#7661 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

Pustite šuplju, sad će početi izvlačenje. :D
Logovan

#7662 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

Atletico - Leicester
Borussia - Monaco
Bayern - Real
Juventus - Barcelona
Last edited by Logovan on 17/03/2017 12:13, edited 2 times in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7663 Re: UEFA Champions League

Post by Velkoski »

opet lagan žrijeb za Lester hehehe 8-)
MyTao

#7664 Re: UEFA Champions League

Post by MyTao »

diablobih wrote: mislim na igrace koje ima na raspolaganju i ono sto mu je potrebno za svoju igru.
Koje bolan defanzivne igre?[/quote]

To ponavljaju ovi sto gotive strasnog Mourinha... Chelsea rastavi United na proste faktore upute 18 vise suteva na gol, imaju veci posjed lopte... ali Mourinho kaze da su defanzivni :lol: I da je njegov problem sto u Unitedu mora igrati napadacki fudbal... a dao isto golova kao I Bournemouth :roll:
jasko_ba

#7665 Re: UEFA Champions League

Post by jasko_ba »

Dortmund - Monako :izet: :izet: :izet:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#7666 Re: UEFA Champions League

Post by mali_milojica »

Logovan wrote:Atletico - Leicester
Borussia - Monaco
Bayern - Real
Juventus - Barcelona
Borussia-Monaco :thumbup:
Bice 16 golova u dvije utakmice :lol:
kakotakonikako

#7667 Re: UEFA Champions League

Post by kakotakonikako »

Atletico - Leicester
Borussia - Monaco
Bayern - Real
Juventus - Barcelona
Last edited by kakotakonikako on 17/03/2017 12:18, edited 1 time in total.
Fajcion

#7668 Re: UEFA Champions League

Post by Fajcion »

Naštimao Perez opet :thumbup: . Drago mi je zbog Leicester-a, imaju neku šansu da nastave dalje.
Melbourne_Australia

#7669 Re: UEFA Champions League

Post by Melbourne_Australia »

Ja zadovoljan :izet: Real ovo prolazi kao i zadnji put kad su se sastali :izet:

A kod ostalih jedino ce Atl Madrid proci za ostale se nista ne zna...
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#7670 Re: UEFA Champions League

Post by mali_milojica »

Juventus prolazi.
Prva u Torinu 1:0
Druga u Barceloni 0:0 (nece svirati 3 cista penala za Barcu :D )
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#7671 Re: UEFA Champions League

Post by hrasno38 »

E Real i Juventus sto su igrali igrali su!
Tomahawk11
Globalni moderator

#7672 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

Pih, bilo je blizu...hajd, Atletico ili Real, isto je to :mrgreen:
edo_79

#7673 Re: UEFA Champions League

Post by edo_79 »

Wardy & Co. pred još jednim izazovom ;-)
cyprus

#7674 Re: UEFA Champions League

Post by cyprus »

Sviđa mi se žrijeb :thumbup:
Melbourne_Australia

#7675 Re: UEFA Champions League

Post by Melbourne_Australia »

]Nesto sad kontam...Da bi iz Bayerna 2-3 igraca imali mjesto u Realu da igraju...Ali fakat je tako...
Post Reply