Republika Turska

Post Reply
mO k3

#7651 Re: Republika Turska

Post by mO k3 »

kamberovica polje wrote:Šteta, nadao sam se da ce Baketov ljubavnik i sponzor kriminalne organizacije SDA sinoć u prdekanu ali jbg Turci se pokazali zatucaniji od ovih naših SDAovaca.
Šteta ljudskih života.

Poslano sa mog SM-G360F koristeći Tapatalk
Narod stoji iza njega , pa ti guslaš koliko hoćeš
shalla

#7652 Re: Republika Turska

Post by shalla »

Sranje je napravljeno, to se ne može sporiti, samo se pitam šta li je bio krajnji cilj :roll:
KB9

#7653 Re: Republika Turska

Post by KB9 »

commendatore wrote:
KB9 wrote:
nije za tebe tako neodgojenog forum, tu se tudje misljenje samo cita a ne izmislja al ti to ocito nisi u stanju
nemas ti nikakve kompetencije da mi to kazes pojede se od jedi sto nije sranje eskaliralo :lol: a obzirom da si tursku vidio na slikama jos manje....
post ti je prijavljen za tako gnusne i bezobrazne lazi

koristis neciju smrt da bi se sprdo i prozivo po forumu

stidi se, nadam se da ce te sankcionisat
smijesni_ste

#7654 Re: Republika Turska

Post by smijesni_ste »

mO k3 wrote:
kamberovica polje wrote:Šteta, nadao sam se da ce Baketov ljubavnik i sponzor kriminalne organizacije SDA sinoć u prdekanu ali jbg Turci se pokazali zatucaniji od ovih naših SDAovaca.
Šteta ljudskih života.

Stoji takodjer i uz Dodika i RS pa vi guslajte o ukidanju ... :roll:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7655 Re: Republika Turska

Post by -LIBERO- »

Ovo ako je stvarno bio pokusaj drzavnog udara, neozbiljan je totalno. 10 tak hiljada vojnika, mzda i manje, mahom regruta, i kao nesto krenuli u drzavni udar :shock: . A u Istambulu, grad ima 15 stask miliona stanovnika :D .

Na pocetku, sinoc jos, sam rekao ovo totalno neozbiljno po broju i vojnika, ali i ljudi na ulicama....kada se uzme u obzir brojno staanje vojske, i broj stanovnika Turske uopste.

Zali boze samo mrtvih i ranjenih.
commendatore

#7656 Re: Republika Turska

Post by commendatore »

KB9 wrote:[

koristis neciju smrt da bi se sprdo i prozivo po forumu

stidi se, nadam se da ce te sankcionisat
evo stidim se.... pa kmeci i dalje....
Mrljavi

#7657 Re: Republika Turska

Post by Mrljavi »

Da se pokusam prisjetiti prosle noci, slobodno neka me neko ispravi ako se nesto od ovoga nije desilo.

Na strateskim tackama oklopnim vozilima cijelu noc blokirana dva najveca grada. Bombardovana rezidencija turskog predsjednika, bombardovan parlament, od strane pucista pohapseni visoko rangirani duznosnici vlade, uhapseni neki od glavnokomandujucih ljudi turske vojske za koje se nije znalo gdje su tokom cijele noci. Zauzete zgrade najmocnijih medija u Turskoj, ukljucujuci i zgradu drzavne televizije, koja je nakratko emitovala program pripremljen od onih koji su zgradu zauzeli.
Topovnjacom napadnuti objekti sigurnosnih agencija, tenkovima gazili ljude, na iste pucali iz helikoptera...

Zajebancija od vojnog udara, nema sta.
mO k3

#7658 Re: Republika Turska

Post by mO k3 »

smijesni_ste wrote:
mO k3 wrote:
Šteta ljudskih života.

Stoji takodjer i uz Dodika i RS pa vi guslajte o ukidanju ... :roll:
Guslanje nije naše :mrgreen:

Kako maske padnu na ovakvim temama :mrgreen:
mO k3

#7659 Re: Republika Turska

Post by mO k3 »

-LIBERO- wrote:Ovo ako je stvarno bio pokusaj drzavnog udara, neozbiljan je totalno. 10 tak hiljada vojnika, mzda i manje, mahom regruta, i kao nesto krenuli u drzavni udar :shock: . A u Istambulu, grad ima 15 stask miliona stanovnika :D .

Na pocetku, sinoc jos, sam rekao ovo totalno neozbiljno po broju i vojnika, ali i ljudi na ulicama....kada se uzme u obzir brojno staanje vojske, i broj stanovnika Turske uopste.

Zali boze samo mrtvih i ranjenih.
To sam sekund ranije napisao ...... Koji amateri , da su ga uhapsili imali bi možda jos šanse
commendatore

#7660 Re: Republika Turska

Post by commendatore »

http://www.cnnturk.com/turkiye/darbeci- ... s-kurtardi

tenkista spašen akcijom policije od linca :-)
smijesni_ste

#7661 Re: Republika Turska

Post by smijesni_ste »

mO k3 wrote:
Kakve maske, čisto ukazujem na licemjerje...
almir90

#7662 Re: Republika Turska

Post by almir90 »

Nadam se da će doći uskoro nova rata od MMF-a, da ne bi uhljebi gladni morali pljuvati po EU i SAD-u, tačnije ruci koja ih hrani. :lol: :lol: :lol: :lol:

I ima li ikakvih zvaničnih informacija ko je organizovao pokušaj državnog udara? Ili ćemo i dalje morati slušati mošnjačko naprđivanje koji sve znaju šta se dešava na globalnoj političkoj sceni?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7663 Re: Republika Turska

Post by -LIBERO- »

Banned user for reason “krsenje pravila foruma.” - trajni-
» Namazan

Ne odgovarajte na gluposti ovog lika, trajno je banovan
BarbaDue

#7664 Re: Republika Turska

Post by BarbaDue »

Tomahawk11 wrote:Sta su trebali, srusiti pola Turske da bude pravi drzavni udar?! :-)
Nego sta je nego pravi. Nisu dobro koordinirali, pa je sve propalo.
šta god da je bilo, koja god strana da je u pitanju, očigledno nema dovoljnu snagu da promjeni stanje u turskoj.

Image
commendatore

#7665 Re: Republika Turska

Post by commendatore »

mO k3 wrote: To sam sekund ranije napisao ...... Koji amateri , da su ga uhapsili imali bi možda jos šanse
slazem se - drzavni udar bi bio da su pogodili kako treba erdoana ili clanove vlade - ovako ispade samo prdez velikih razmjera sa bespotrebnim nevinim zrtvama.... vjerujem da je i dosta subordinata vojnika i oficira bilo bez ikakve informacija sta, kome, cemu, zbog cega..... :run:
Nadzorna_ploca

#7666 Re: Republika Turska

Post by Nadzorna_ploca »

Imamo mi puno većih problema od Erdogana. Pustite spinovanje.
baxul

#7667 Re: Republika Turska

Post by baxul »

:-D

Image
insomnia78

#7668 Re: Republika Turska

Post by insomnia78 »

almir90 wrote:Nadam se da će doći uskoro nova rata od MMF-a, da ne bi uhljebi gladni morali pljuvati po EU i SAD-u, tačnije ruci koja ih hrani. :lol: :lol: :lol: :lol:

I ima li ikakvih zvaničnih informacija ko je organizovao pokušaj državnog udara? Ili ćemo i dalje morati slušati mošnjačko naprđivanje koji sve znaju šta se dešava na globalnoj političkoj sceni?
Al kako se ofirate. Ne meni, naravno. Meni je od pocetka jasno ko pise iza ovih "imena"

S moje sokoćalo
mO k3

#7669 Re: Republika Turska

Post by mO k3 »

Nikad jači
commendatore

#7670 Re: Republika Turska

Post by commendatore »

Nadzorna_ploca wrote:Imamo mi puno većih problema od Erdogana. Pustite spinovanje.
ne radi se o tome sto se neko tamo pokrko - nego sto da turska ode u kurac - mozes komotno ocekivat raspad sistema u evropi i na BI..... tako da se nas to sve - itekako tice.....
General War

#7671 Re: Republika Turska

Post by General War »

smijesni_ste wrote:
mO k3 wrote:
Kakve maske, čisto ukazujem na licemjerje...
Gotovo, sad si oznacen kao bosanac :mrgreen: dzeces hin protiv majke
JThomas

#7672 Re: Republika Turska

Post by JThomas »

Mrljavi wrote:Da se pokusam prisjetiti prosle noci, slobodno neka me neko ispravi ako se nesto od ovoga nije desilo.

Na strateskim tackama oklopnim vozilima cijelu noc blokirana dva najveca grada. Bombardovana rezidencija turskog predsjednika, bombardovan parlament, od strane pucista pohapseni visoko rangirani duznosnici vlade, uhapseni neki od glavnokomandujucih ljudi turske vojske za koje se nije znalo gdje su tokom cijele noci. Zauzete zgrade najmocnijih medija u Turskoj, ukljucujuci i zgradu drzavne televizije, koja je nakratko emitovala program pripremljen od onih koji su zgradu zauzeli.
Topovnjacom napadnuti objekti sigurnosnih agencija, tenkovima gazili ljude, na iste pucali iz helikoptera...

Zajebancija od vojnog udara, nema sta.
ja nigdje nisam vidio da je stvarno uhapšen iko od visokorangiranih civilnih dužnosnika?
Mrljavi

#7673 Re: Republika Turska

Post by Mrljavi »

Image
Image
Image
Image
arzuhal

#7674 Re: Republika Turska

Post by arzuhal »

Da se radilo o državnom udaru prije nekih 30-40 godina, ovaj broj vojnika, tenkova i ostalo bi bilo sasvim dovoljno, narod nije smio zucnut, vojska bi časkom sve pohapsila, ako treba i ubila, i čiča-miča.

Al' druga su vremena, nešto se promjenilo u Turskoj državi i turskom narodu, i čiča-miča.
almir90

#7675 Re: Republika Turska

Post by almir90 »

insomnia78 wrote: Al kako se ofirate. Ne meni, naravno. Meni je od pocetka jasno ko pise iza ovih "imena"

S moje sokoćalo
Što? Misliš da mi je lažni nick? Možemo se upoznati, pa da ti pokažem i ličnu, nije problem. ;)
Post Reply