FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

LSD

#76476 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

FreakyStyley wrote:Pa eto, izgleda da je Amar nije oprostio. :lol:

A nismo se razumjeli. Uzeh poreznu samo kao primjer. Poenta je da je duzan klub kao klub, bilo kome za bilo sta. Ne onaj ko sjedi u klubu licno. Ali nebitno, hajde.
Pa eto, da li bi ti opraštao svoje pare. Ko god da ti je dužan.
Hajd onako pošteno ;-)

Dužan klub, Željo...OK, shvatio sam....al šta bi trebalo Amara boliti q za to, onako realno. Šta to znaci u krajnjoj liniji ?
Hoce frajer svoje pare, ne traže tuđe, nek proda Miske pola svoje firme, nek proda napucano auto, nebitno...vracaj pare :!:
FreakyStyley

#76477 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Mutivoda wrote:nekima i drago jebote. je l realno ovo?!
Mnogima.

Smekni sta kaze Nedo Turkovic :lol: kaci mu se u komentare ona "novinarka" sa source, jedva docekala. Razni Eleganti na svim stranama eksplodirali od srece. :izet:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#76478 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

LSD wrote:

A nismo se razumjeli. Uzeh poreznu samo kao primjer. Poenta je da je duzan klub kao klub, bilo kome za bilo sta. Ne onaj ko sjedi u klubu licno. Ali nebitno, hajde.
Hajd onako pošteno ;-)

Dužan klub, Željo...OK, shvatio sam....al šta bi trebalo Amara boliti q za to, onako realno. Šta to znaci u krajnjoj liniji ?
Hoce frajer svoje pare, ne traže tuđe, nek proda Miske pola svoje firme, nek proda napucano auto, nebitno...vracaj pare :!:
Kamatu ne bih nikada uzeo, svoje pare bih, taman da mi je brat duzan.
spree

#76479 Re: FK Željezničar

Post by spree »

Kako ste došli do toga da je Amar nesto aktivirao? Zar to ne radi sud? Ili i sud igra kako Amar svira?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#76480 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Ovo je samo jos jedan od pokazatelja kako se radilo u to "zlatno doba"! I isplivavaju tu stvari jedna po jedna....malo po malo. Zeljo je vrati dug Amaru a ovdje se radi o kamati. Medjutim za razliku od proslih celnika uprave Mismovic je ovakav i onakav ali da ne zna sa parama ne bi napravio onaku firmu tako da je Amar bar tom pitanju cisti amater za njega i nece mu te pare tako lako izbrojati ako nema za njih 100% pokrice. A mogao bi tu najebati i neko iz bivsih uprava i zavrsiti na sudu. kako god ja nemam nista protiv da se svakome treba isplatiti svaka marka duga samo sto je Amarov tajming prejadan i preofiran a ponajvise razocaravajuci s obzirom da mu karakter koji javno pokazuje sasvim drugo govori.
Mutivoda

#76481 Re: FK Željezničar

Post by Mutivoda »

ne traži Senadove pare, šta ima on od sebe davati, nego Željine. I to kamatu. Glavnicu je dobio.
jebo ga misimović više, koji vam je đavo ba?!

FreakyStyley wrote:
Mnogima.

Smekni sta kaze Nedo Turkovic :lol: kaci mu se u komentare ona "novinarka" sa source, jedva docekala. Razni Eleganti na svim stranama eksplodirali od srece. :izet:
koliko je on odvaratan lik. posebno jer misli da je neka igračina. de pomiri se s tim da si k'o qrac i ne jedi govna.
LSD

#76482 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

mali_milojica wrote: Kamatu ne bih nikada uzeo, svoje pare bih, taman da mi je brat duzan.
Pa dobro, ti si vjernik, zabranjena kamata i ta prica, poštujem.
Amar nije neki vjernik, možda je agnostik, traži svoje + kamate i sve po zakonu.

Nema tu puno price, filozofiranja i zauzimanja strana...nek se covjeku vrate pare koje traži, cisto da ne brukaju dodatno klub (ionako su ga dovoljno izbrukali), covjek ce s pravom tužiti Želju kao klub, a oni ce vješto spinovati pricu - eto vam Amara tužitelja kluba.
Pa to je bagra kakve nema.
RasAlGhul

#76483 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

LSD wrote:

Hajd onako pošteno ;-)

Dužan je sam sebi te pare, on je određivao kolika će mu plata biti, ko će biti predsjednik, ko će biti čistačica, sekretar, postavio nesposobne majmune na svim pozicijama koji nisu mogli deset milja u klub donijeti, Misimović je barem doveo pun kurac sponzora, čak i generalnog, što je misaona imenica za Amarove Uprave. Ali isplatiće mu se i ovih 130 milje kamate, i šta nakon toga, ode ova Uprava, Amar opet dođe, postavi svoje nesposobne polotrone, pa opet 2026. godine novi dug, nova kamata?
FreakyStyley

#76484 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

@LSD

Imam osjecaj da si malo pogresan dojam stekao. Malo prelistaj temu pa ces vidjet da sam daleko od nekog "Misketovca" i to, a sve mi se cini da tako nesto impliciras. :lol: Ja Amara, kao najdrazeg i najtrofejnijeg, hocu u Zelji dozivotno. Volim ga ko brata. Ali ovo mu nije trebalo, pogotovo ne u ovakvom momentu. Ne moras se slagati sa mnom.
LSD

#76485 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

FreakyStyley wrote:@LSD

Imam osjecaj da si malo pogresan dojam stekao. Malo prelistaj temu pa ces vidjet da sam daleko od nekog "Misketovca" i to, a sve mi se cini da tako nesto impliciras. :lol: Ja Amara, kao najdrazeg i najtrofejnijeg, hocu u Zelji dozivotno. Volim ga ko brata. Ali ovo mu nije trebalo, pogotovo ne u ovakvom momentu. Ne moras se slagati sa mnom.
Nisam ni rekao da si misketovac, niti pomislio bože sacuvaj...znam da nisi :thumbup:

Al ne slažem se sa tobom, ovo u vezi tajminga....baš je sad idealno da im uleti klizeci sa obje noge...đubrad nezahvalna ga uzimaju u svoj prljava usta, pricaju javno po medijima da je namještao titule i šta sve ne, cak su angažovali i Samardziju da se iz Beneluksa javlja i bulazni...e sad ce ih tužiti, što svakako podržavam :thumbup:
ellaxaz

#76486 Re: FK Željezničar

Post by ellaxaz »

Amar k'o njegovi konobari, dvaput naplaćuje isti ceh.
hrasno38

#76487 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

LSD wrote:
mali_milojica wrote: Kamatu ne bih nikada uzeo, svoje pare bih, taman da mi je brat duzan.
Amar nije neki vjernik, možda je agnostik, traži svoje + kamate i sve po zakonu.

Nema tu puno price, filozofiranja i zauzimanja strana...nek se covjeku vrate pare koje traži, cisto da ne brukaju dodatno klub (ionako su ga dovoljno izbrukali), covjek ce s pravom tužiti Želju kao klub, a oni ce vješto spinovati pricu - eto vam Amara tužitelja kluba.
Ko ga je izbrukao??? Jel mu ova uprava duguje ili one bivse? Jel mu ova uprava 2015 godine isplatila tu glavnicu? Nije uopste u pitanju da li treba da dobije svoje pare ako je sve cisto jer treba, nego je sam tajming vrlo vrlo diskutabilan. Jadan je to trener i covjek koji na ovaj nacin pokusava da nesto uradi u klubu u kojem je nastao i u kojem je stekao ime doduse koje izgleda nigdje ne vazi.
LSD

#76488 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

hrasno38 wrote:
LSD wrote:

Ko ga je izbrukao??? Jel mu ova uprava duguje ili one bivse? Jel mu ova uprava 2015 godine isplatila tu glavnicu? Nije uopste u pitanju da li treba da dobije svoje pare ako je sve cisto jer treba, nego je sam tajming vrlo vrlo diskutabilan. Jadan je to trener i covjek koji na ovaj nacin pokusava da nesto uradi u klubu u kojem je nastao i u kojem je stekao ime doduse koje izgleda nigdje ne vazi.

Idealan tajming, prefektan, savrešen...a ti pricas šta hoces, tvoja bruka što nazivaš jadnim jednog Amara Osima :-? stidi se.
RasAlGhul

#76489 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

LSD wrote:

Nisam ni rekao da si misketovac, niti pomislio bože sacuvaj...znam da nisi :thumbup:

Al ne slažem se sa tobom, ovo u vezi tajminga....baš je sad idealno da im uleti klizeci sa obje noge...đubrad nezahvalna ga uzimaju u svoj prljava usta, pricaju javno po medijima da je namještao titule i šta sve ne, cak su angažovali i Samardziju da se iz Beneluksa javlja i bulazni...e sad ce ih tužiti, što svakako podržavam :thumbup:
Pa svaku i jeste namjestio, i Kup svaki, oni penali protiv Širokog kad namjerno fulamo je najgora bruka u historiji kluba uz Leotar naravno. Ivica mu sredio klub u Japanu, pored toga trener amaterskog kluba iz pustinje :lol: Ne može jado posla naći kao trener, pa kamate uzime :lol: :lol:
Last edited by RasAlGhul on 14/12/2018 00:25, edited 1 time in total.
FreakyStyley

#76490 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

LSD wrote:

Dok te javno peru i kenjaju po tebi, ti im kao slozis s kamatom? Pa zar nije elegantije i efikasnije da javno kaze "hocu u klub, ali necu dok je taj i taj tu" - imao bi podrsku 90% Zeljovaca i usao u roku od 24 sta, a svi koje on nece bi nogama iznabijani bili, zar ne bi?

Sram te bilo @Ras, fuj!
Mutivoda

#76491 Re: FK Željezničar

Post by Mutivoda »

RasAlGhul wrote:
Pa svaku i jeste namjestio, i Kup svaki, oni penali protiv Širokog kad namjerno fulamo je najgora bruka u historiji kluba uz Leotar naravno.
:x
avetinja

#76492 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Ne smije čovjek uzeti svoje pare čak ni zakonito. :lol:

Kaže: "Neće njemu Misimović ništa vraćati". :lol: I neće, klub će. :lol:

Kakvi likovi. :lol:
LSD

#76493 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

RasAlGhul wrote:
Pa svaku i jeste namjestio, i Kup svaki, oni penali protiv Širokog kad namjerno fulamo je najgora bruka u historiji kluba uz Leotar naravno.
Mene bi bilo stid više se javljati na ovoj temi ili nazivati se navijacem Želje, kad bi ovako nešto napisao.
Od stida nikad više ne bi ni provirio na ovu temu, al eto svakom na obraz.

Pa dokle više ide ova Misketova propagandna mašinerija :lala: halo, smiješni ste
RasAlGhul

#76494 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

O čemu vi ovdje pričate, pa svaka titula u Bosni je namještena, šta glumite Engleze? Znač svaka je namještena od nezavisnosti do prošle godine, koji god je klub osvojio titulu, svaka je namještena, a Osim je prednjačio u tome jer ih najviše ime, nemojte moralisati, i pričati kakve penale sude u korist Zrinjskog, kakve su nama? Svaka je namještena od svakog kluba
Mutivoda

#76495 Re: FK Željezničar

Post by Mutivoda »

al' zašto navijati za klub ako misliš da je sve kupljeno i namješteno, bokte?! :? :(
hrasno38

#76496 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

hrasno38 wrote:Ko ga je izbrukao??? Jel mu ova uprava duguje ili one bivse? Jel mu ova uprava 2015 godine isplatila tu glavnicu? Nije uopste u pitanju da li treba da dobije svoje pare ako je sve cisto jer treba, nego je sam tajming vrlo vrlo diskutabilan. Jadan je to trener i covjek koji na ovaj nacin pokusava da nesto uradi u klubu u kojem je nastao i u kojem je stekao ime doduse koje izgleda nigdje ne vazi.
LSD wrote:Idelan tajming, prefektan, savrešen...a ti pricas šta hoces, tvoja bruka što nazivaš jadnim jednog Amara Osima :-? stidi se.
ne da je jadan nego je prejadan sa ovim......i nije on dzaba na stand by aranzamanu godinama. Ako vrijedis o tebi se prica van tvoje kuce, traze te, mediji pisu o tebi da si nekome interesantan, ako nista lazu......o Amaru niko ziv niti sta pise, niti ga ko trazi niti ima ikakvu trenrsku karijeru van Zelje. Ako je to tebi normalno meni nije jer onda postoje aposlutno sve osnove za ove price oko namjestenih titula jer se covjek nije nigdje drugo ne dokazao nego posteno ni pokusao. I da Amar je moja mala raja i ako ga ti gledas ko boga ja ga gledam ko klinju kojeg smo ponekad znali prevesti preko ulice da ga auto ne opali, Da si rekao Ivica to je sasvim druga prica! Ivica se dokazao u Zelji, reprezentaciji one Jugoslavije, Partizanu, Austriji, Japanu a Amar vise nego ocito zivi na tim lovorikama.
RasAlGhul

#76497 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

LSD wrote:
RasAlGhul wrote:
Mene bi bilo stid više se javljati na ovoj temi ili nazivati se navijacem Želje, kad bi ovako nešto napisao.
Od stida nikad više ne bi ni provirio na ovu temu, al eto svakom na obraz.

Pa dokle više ide ova Misketova propagandna mašinerija :lala: halo, smiješni ste
Kakve ja veze imam što bi tebe bilo stid, stavi ruku na srce i reci da je svaka titula bilo kojeg kluba čista?
zipoo

#76498 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

RasAlGhul wrote:O čemu vi ovdje pričate, pa svaka titula u Bosni je namještena, šta glumite Engleze? Znač svaka je namještena od nezavisnosti do prošle godine, koji god je klub osvojio titulu, svaka je namještena, a Osim je prednjačio u tome jer ih najviše ime, nemojte moralisati, i pričati kakve penale sude u korist Zrinjskog, kakve su nama? Svaka je namještena od svakog kluba
Odrekni se. Pocni gledati Real bruko jedna.
Charuga
Globalni moderator

#76499 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Tačno mi dođe da, do 23.12., zaključam cijeli pdf o Želji ... :( :-?
RasAlGhul

#76500 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Mutivoda wrote:al' zašto navijati za klub ako misliš da je sve kupljeno i namješteno, bokte?! :? :(
Navijam za klub jer za drugi ne znam i ne želim da znam, zašto vi za Amara navijate, a ne za klub?
Post Reply