Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omega369 wrote:Petrovic trazi lovu, ili nema evrope
Mescini miske uzvraca udarac
Piše da je plaćeno.
nije isplaceno, ovi su mu placali u ratama ali to su tako traljavo uradili da ne znaju koliko su mu isplatili.
sada je dodatni problem sto sa Slavkom ne mogu stupiti u kontakt ne javlja se
Last edited by naseroric on 10/04/2019 12:34, edited 1 time in total.
plain vanilla wrote:ko ima ovakve prijatelje, neprijatelji mu ne trebaju
pa platit ce, nije milion i dobit ce licencu
Kako tako?!?!
Evo ja javno kao dugogodisnji clan i navijac FK Sarajeva apelujem i molim prije svega Adija Dzemidzica i FS BiH ako ista moze/mogu neka pomognu komsijama!
Ako Adi ne vjeruje u onu "Bez jakog Zelje nema ni jakog Saraj`va", nek` pomogne radi sevapa!
ne mozes preko onog krimosa iz turske.
fali i nama neki krimos za evrope nema ovde posteno nikom
trewbamo se i mi zalit uefi, nek ukinu ligu skroz, kakve su ovde sve necastive radnje.
ogadit nas uefi da nas ukine.
heljp uefa heljp
sumirprimus wrote:ne mozes preko onog krimosa iz turske.
fali i nama neki krimos za evrope nema ovde posteno nikom
trewbamo se i mi zalit uefi, nek ukinu ligu skroz, kakve su ovde sve necastive radnje.
ogadit nas uefi da nas ukine.
heljp uefa heljp
Dosta vam milion od UEFE za 100 godina.
Da vidimo šta ćete s njim
vrati se azemire da haramo kao nekada.
neka placu sirom lige prevarantske
ej celik bi mogo i uevropu a ispali prosle godine iz lige pa jebte bogorodica dje ovo ima
omega369 wrote:Petrovic trazi lovu, ili nema evrope
Mescini miske uzvraca udarac
pa placeno je vec, upitno je bilo to sto su platili poslije roka
kazem upitno jer zapravo nije, platili su par dana ne par godina poslije, nema tu problema nikakvih
Cuj nema problema nikakvih, pa nisu zakasnili uplatiti za islamsku zajednicu...nema sanse da se provuku, licenciranje je postalo brutalno nema vise zajebancije