FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

FreakyStyley

#76451 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

wewa wrote:
Pa ne povrati.
:thumbup:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#76452 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Dabogda ovako bilo na skupštini kao sa pocetka videa :D
Mutivoda

#76453 Re: FK Željezničar

Post by Mutivoda »

ma nek idu u pm svi.

:x
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#76454 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

FreakyStyley wrote:Pitanje za @Plavo Bijeli, @Elegant i ostale.

Ako je Pista u pravu kad kaze da je Amar kriminalac i lopov i ako je to istina, je li istina ovo sto tvrdi za Misimovica, da dovodi igrace i trenere? Ako nije, zasto? Ako jeste, kako su onda uvijek krivi igraci i treneri, koje je Misimovic doveo, a ne Misimovic? :?

Stvarno pitam, jer nekako mi nema logike. :(
Ko dovodi igrace u Realu, Barceloni, Bajernu itd itd ili bolje je pitanje cija se imena spominju pri dovodjenju igraca.....vise manje i uglavnom imena predsjednika klubova jer su oni koji im daju pare a ne treneri i sportski direktori. Dakle trener kaze treba mi taj i taj, predsjednik pita koliko kosta i stavi svoj potpis na ugovor sa igracem. Naravno ovdje u zadnje vrijeme svako prica pricu kako mu odgovara i kako odgovara strani koju je izabrao. U Amarovo vrijeme Amara je odlucivao o svemu i to je kao u redu i Zeljo "osvajao" titule i dosao do ponora gdje je mogao skociti ili se oprezno poceti vracati nazad. Predsjednik je taj ljudi cija je zadnja u svakom klubu i u svakom sportu. Ne moze se zauzimati busija i pljuvati po ljudima koji su za ovaj klub dali vise nego sto ce iko ikada dati od nas samo zato sto govore da je ovaj predsjednik dobar. Ja kad sam vam ovdje pisao da je i u Amarovo vrijeme bilo i te kako maverzacija nema sta mise niste nagovorili....sada to kaze jedan od Zeljinih bivsih igraca iz one presjajne Osimove ekipe i sad i on ne zna ali vi znate.......nema veze pravilo je da kad pocne da isplivava prljav ves on i ispliva i treba da ispliva bilo ko da je u pitanju....Misimovic ili Amar jer trenutno su to jedina dva imena oko kojih su se zauzele busije! Uzgred vidim Amar trazi pare iz 2002-2003 jel i tad bio Miske u klubu?
LSD

#76455 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

:lol: :lol: koje pateticno saopštenje :lol: procedura se uveliko bruka.
FreakyStyley

#76456 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Kiksao je i Amar da ovo bas sad uradi, necemo se lagat.
Mutivoda

#76457 Re: FK Željezničar

Post by Mutivoda »

FreakyStyley wrote:Kiksao je i Amar da ovo bas sad uradi, necemo se lagat.
a i to.

samo više da prođe sve.. :zid: preodvratno je postalo.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#76458 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Tek je pocelo, ocekujem kulminaciju oko 20.12 :D
FreakyStyley

#76459 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Povraca mi se od svega ovoga. Srozali smo se do kraja, i niko nije bez odgovornosti ovdje. Tuzno i jadno. Nadam se da ce skupstina biti produktivna. Ili cemo prema gore, ili cemo da tonemo jos dublje. Stvari se sad moraju prelomiti. 5 do 12 je.
DonieBrasco

#76460 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

FreakyStyley wrote:Nadam se da ce skupstina biti produktivna.
Bas da vidimo ko su ti koji dolaze i da li Amar sa njima.
LSD

#76461 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

Bando ogrezla, vratite covjeku krvavo stecene pare...titule, kupove, duple krune je donosio....sad ko fol neko preispitivanje fuujjj

Samardzija je krvav sa svojim djecijim pričicama za laku noc :lol: :lol: pravi Misketov pajac i klaun.
FreakyStyley

#76462 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

DonieBrasco wrote:
FreakyStyley wrote:Nadam se da ce skupstina biti produktivna.
Bas da vidimo ko su ti koji dolaze i da li Amar sa njima.
Nemam pojma ko su. Ako su bolji od ovih, bujrum. Ako nisu, ne hvala. Jednostavno.
RasAlGhul

#76463 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Ja ne vjerujem, dug stvoren kad je Amar postavljao svoje ljude i sada traži pare i ova Uprava koja lično Amara nije dužna marke mora to sve vraćati radi Amarovih poltrona iz bivših Uprava koji mu nisu smjeli zucnuti. A i ti Amare kamate uzimaš od kluba koji je te je stvorio, fuj. Isplaiti mu 130 hiljada ko ga jebe. I u kakvoj državi živimo, svaku Uprau on instalirao, nisu mu plaćali i sad deseta Uprava ni kriva ni dužna mora mu pare vraćati, Bože sačuvaj
RasAlGhul

#76464 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

LSD wrote:Bando ogrezla, vratite covjeku krvavo stecene pare...titule, kupove, duple krune je donosio....sad ko fol neko preispitivanje fuujjj

Samardzija je krvav sa svojim djecijim pričicama za laku noc :lol: :lol: pravi Misketov pajac i klaun.
Pa nisu mu oni dužni ni marke, nego poltronske Uprave kojima je Amar komandovao, i sada ovi trebaju vraćati a marke Amaru nisu dužni
LSD

#76465 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

RasAlGhul wrote:
LSD wrote:Bando ogrezla, vratite covjeku krvavo stecene pare...titule, kupove, duple krune je donosio....sad ko fol neko preispitivanje fuujjj

Pa nisu mu oni dužni ni marke, nego poltronske Uprave kojima je Amar komandovao, i sada ovi trebaju vraćati a marke Amaru nisu dužni
Halo momak, ova uprava je preuzela Želju, samim tim i sve obaveze kluba. Tako to inace ide u životu ;-) Što su se prihvatali posla, ako nece vracati dugove?
Koji dio ti nije jasan ? da pojasnim detaljnije ako treba.
RasAlGhul

#76466 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Pa isplatiće ga kao i 2015., nisu oni Amarovi poltroni, kamatu uzima lik :lol: kakav jado :lol: i to od kluba koji ga je stvorio, kao igrača i trenera :lol:
FreakyStyley

#76467 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Ti ode jarane u nekom skroz desetom smjeru. Duzan mu je klub. Klub je isto tako duzan poreznoj. Sjedio u upravi Misimovic, ti, ili ja - poreznoj je duzan klub. Ko ga je zaduzio i ko vraca dugove su neke druge teme, ali duzan je FK Zeljeznicar.

Ovo da sad aktivira, u ovako osjetljivom momentu, mu po mom misljenju nije trebalo i mislim da je sam sebi zabio autogol. Ali vidjecemo. Mozda se nesto drugo krije iza ovog poteza. Ne znam.
DonieBrasco

#76468 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

Mogli bi ovi finalni izvjestaji u martu od predzne da budu jos gori, da ispadne da se u proslosti jos gore radilo nego sto se zna.
Charuga
Globalni moderator

#76469 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

FreakyStyley wrote:Ti ode jarane u nekom skroz desetom smjeru. Duzan mu je klub. Klub je isto tako duzan poreznoj. Sjedio u upravi Misimovic, ti, ili ja - poreznoj je duzan klub. Ko ga je zaduzio i ko vraca dugove su neke druge teme, ali duzan je FK Zeljeznicar.

Ovo da sad aktivira, u ovako osjetljivom momentu, mu po mom misljenju nije trebalo i mislim da je sam sebi zabio autogol. Ali vidjecemo. Mozda se nesto drugo krije iza ovog poteza. Ne znam.
Poreznoj kada vratiš glavnicu/dug oprosti ti kamatu, i to čovjek pokušava da kaže.
LSD

#76470 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

FreakyStyley wrote:Ti ode jarane u nekom skroz desetom smjeru. Duzan mu je klub. Klub je isto tako duzan poreznoj. Sjedio u upravi Misimovic, ti, ili ja - poreznoj je duzan klub. Ko ga je zaduzio i ko vraca dugove su neke druge teme, ali duzan je FK Zeljeznicar.

Amar traži svoje pare. Pošteno zarađene. Ne traži ništa tuđe niti nezasluženo.
Šta njega boli q kome je sve Željo dužan ;-)

A to za tajming...ma i za to ga boli q...tražit ce svoje pare kad hoce i kad mu se može...nece mu Miske niti neki njegov klimoglavac određivati kad je poželjno.
RasAlGhul

#76471 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Charuga wrote:

Poreznoj kada vratiš glavnicu/dug oprosti ti kamatu, i to čovjek pokušava da kaže.
Upravo to Čaruga, Poreska ti kamatu oprosti, ali sveti Amar ni kamatu ne oprašta, kakav jado :lol:
FreakyStyley

#76472 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Pa eto, izgleda da je Amar nije oprostio. :lol:

A nismo se razumjeli. Uzeh poreznu samo kao primjer. Poenta je da je duzan klub kao klub, bilo kome za bilo sta. Ne onaj ko sjedi u klubu licno. Ali nebitno, hajde.
avetinja

#76473 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Sad će uprava pa - pa, neće ništa vraćati, nego su im ovo posljednji trzaji.
hostapler

#76474 Re: FK Željezničar

Post by hostapler »

Pa i Misimović je uzeo kamatu. Pohvalno je da ju je vratio u klub kao dar.
Mutivoda

#76475 Re: FK Željezničar

Post by Mutivoda »

nekima i drago jebote. je l realno ovo?!
Post Reply