Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Radar71
#76451 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach haj provjerite i meni za taj cinestar vod, ne radi.
-
sasajev
#76452 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imate ppTelemach wrote:Ukoliko imate Cinestar Premiere HD paket, javite nam se u inbox da provjerimo. Ostalim korisnicima, sadržaj je bio dostupan promotivno.sasajev » 19 minutes ago
Kakvo je ovo sprdanje, ugasili Cinestar premier VOD, a imam Cinestar premier paket? Kaze bilo promotivno, nidje veze.
I sada gledam nema uopste ovaj Cinestarov VOD da se dokupi
- Telemach
#76453 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Javili smo Vam se u pp. Očekujemo povratne informacije od Vas. Hvala unaprijed na saradnji.sasajev » 23 minutes ago
EasyWay wrote:
I kod mene isto, sve ijedan kanal zaključan. Imam TGF paket i uz njega CP HD 1 i 2.
Ma koja je logika, paket dva kanala kosta 8KM, izadje njihov VOD i oni ga zakljucaju. Sta treba, doplatiti jos 8 KM (iako ga nema posebno u ponudi) da imas VOD ili nas prisiljavaju da predjemo na EON paket da bi imali ono sto svakako treba da imamo?
- Telemach
#76454 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Provjerite sada, i javite nam da li je ok.Radar71 » 7 minutes ago
- chakany
#76455 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I kod mene nije dostupna usluga CineStar Premiere Plus (VOD)
Evo još jednom da kažem, kako mi nije dostupan EPG na kanalima koje sam nedavno spominjao, pa nadam se da će biti nekada
Evo još jednom da kažem, kako mi nije dostupan EPG na kanalima koje sam nedavno spominjao, pa nadam se da će biti nekada
- Telemach
#76456 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pretpostavljamo da se radi o EON aplikaciji, u Vašem slučaju, pošto imate Cam module na adresi.chakany » 2 minutes ago
I kod mene nije dostupna usluga CineStar Premiere Plus (VOD)![]()
- chakany
#76457 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da, radi se o EON aplikaciji kada je riječ o CineStar Premiere Plus (VOD), a kada je u pitanju EPG on mi nije dostupan preko Cam modula na RTRS Plus, Vavoom HD, Pikaboo HD, Sevdah TV, ...Telemach wrote:Pretpostavljamo da se radi o EON aplikaciji, u Vašem slučaju, pošto imate Cam module na adresi.chakany » 2 minutes ago
I kod mene nije dostupna usluga CineStar Premiere Plus (VOD)![]()
- Telemach
#76458 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@chakany
Provjerit ćemo i javiti vam se.
Provjerit ćemo i javiti vam se.
- plagijator1975
#76459 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Niste mi odgovorili na pitanje, postoji li tipka na ovom EON daljinskom sa kojom se može promptno vratiti na prethodni kanal, ako ne, da li će možda neki budući update to moći rješiti?
Niste mi odgovorili na pitanje, postoji li tipka na ovom EON daljinskom sa kojom se može promptno vratiti na prethodni kanal, ako ne, da li će možda neki budući update to moći rješiti?
-
dowydyenya
#76460 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach
Pa haj brate posaljite taj reciver vise kod sina ste mi 2 puta dolazili cak i juce u nedelju a ja ga glabam jos.
Pa haj brate posaljite taj reciver vise kod sina ste mi 2 puta dolazili cak i juce u nedelju a ja ga glabam jos.
- Telemach
#76461 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@plagijator1975
Imate tipku back na daljinskom upravljaču.
Tipka back, vraća Vas korak nazad u izborniku, ne na prethodni kanal.
- Ravenn
#76462 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
izvinjavam se ako je veći bio post, molim za info gdje se mogu dobiti uputsvo za EON daljinski upravljač
hvala unaprijed
izvinjavam se ako je veći bio post, molim za info gdje se mogu dobiti uputsvo za EON daljinski upravljač
hvala unaprijed
-
rizibizi
#76463 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Uzme se daljinski pritisne se ona lupa i glasno i jasno u daljinski kazemo "vrni mi prethodni kanal" nit sta pretiskamo niti se zamaramo ako te grlo zaboli od dreke piti jaje ujutru na prazan stomak dobro je za glasnice, sta ce nam dugme samo da se patimo i pretiscemo kad imaju moderne tehnologije. 
- Telemach
#76464 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Ravenn,
Određene upute naći ćete na našoj web stranici :
https://telemach.ba/podrska/servisi/televizija
Za sve dodatne informacije, možete se javiti i nama. Stojimo Vam na raspolaganju.
Određene upute naći ćete na našoj web stranici :
https://telemach.ba/podrska/servisi/televizija
Za sve dodatne informacije, možete se javiti i nama. Stojimo Vam na raspolaganju.
- Radar71
#76465 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
radi samo na resiveruTelemach wrote:Provjerite sada, i javite nam da li je ok.Radar71 » 7 minutes ago
- Telemach
#76466 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala za informacije. Kolege provjeravaju za EON aplikaciju.Radar71 » 2 minutes ago
Telemach wrote:
Radar71 » 7 minutes ago
Provjerite sada, i javite nam da li je ok.
radi samo na resiveru
- plagijator1975
#76467 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To znam, nisam nigdje spomenuo tipku back, mislim da vrlo dobro znate na šta se pitanje odnosilo, pa bih molio odgovorTelemach wrote:@plagijator1975
- Telemach
#76468 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@plagijator1975
Trenutno nemate tipku koja vraća na prethodni kanal.
Trenutno nemate tipku koja vraća na prethodni kanal.
-
NediM17
#76469 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li jos neko ima problem sa BN TV da ide samo ton? Na drugom TV-u mi je sve ok.
Probao TV istaknuti iz struje, uradio update kanala, rucno skenirao transponder sa BN, bekapovao listu, pa uradio sken ispocetka, zamijenio module sa ovim TVom gdje radi, ali nista nije dalo rezultate.
Svi ostali kanali rade ok. Ne vraca poruku da je kanal zakljucan, nego vraca da program nije dostupan.
Kanal je do unazad par dana radio normalno.
Probao TV istaknuti iz struje, uradio update kanala, rucno skenirao transponder sa BN, bekapovao listu, pa uradio sken ispocetka, zamijenio module sa ovim TVom gdje radi, ali nista nije dalo rezultate.
Svi ostali kanali rade ok. Ne vraca poruku da je kanal zakljucan, nego vraca da program nije dostupan.
- Telemach
#76470 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Provjerite i kablove, koji idu u TV prijemnik, a mi ćemo provjeriti sa kolegama.NediM17 » 3 minutes ago
Da li jos neko ima problem sa BN TV da ide samo ton? Na drugom TV-u mi je sve ok.
- Ravenn
#76471 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
u kutiji EON box-a se nalazi samo brošura "bezbjednost uređaja"
nema opisa funkcija tipki
evo konkretan primjer: ne znam postoji li i koja je tipka za vraćanje prehodno gledanog kanala (na D3 daljnskom žuta, uska tipka)
kada kucam broj kanala i želim tako prebaciti samo izbaci brojeve na ekranu ali ne prebaci i sl.
treba mi konkretno uputstvo, kolege koji su montirali su profesionalno i brzo sve postavili ali sada kada sama istražujem opcije zaista je nužno da ima neko uputstvo
PS na stranici se nalazi samo info o glasovnoj pretrazi i indikatoru baterije
evo konkretan primjer: ne znam postoji li i koja je tipka za vraćanje prehodno gledanog kanala (na D3 daljnskom žuta, uska tipka)
kada kucam broj kanala i želim tako prebaciti samo izbaci brojeve na ekranu ali ne prebaci i sl.
treba mi konkretno uputstvo, kolege koji su montirali su profesionalno i brzo sve postavili ali sada kada sama istražujem opcije zaista je nužno da ima neko uputstvo
- Telemach
#76472 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Obzirom na to, da trenutno nemamo detaljnije upute na stranici, dostavite na broj telefona, ili Ugovora, u pp, pozvat ćemo Vas za više uputa.Ravenn » 4 minutes ago
@Telemach
- Hercegoviina
#76473 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dodje mi ovo na sms

-
mobile94
#76474 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozdrav, može li mi neko reci da li se naplaćuje uspostava poziva u telemahu kada bih uzeo ovaj eon light paket, vidim da piše da su besplatni razgovori prema svim fiksnim mrežama u BiH, ali ne piše ništa za uspostavu poziva.
-
NediM17
#76475 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo jos probao full scan, kanal radi i sada je u HD rezoluciji. Vjerovatno je TV vise pobudalio od vaseg stalnog saltanja BNa sa SD na HD i obratno. Ugl., sve ok.Telemach wrote:Provjerite i kablove, koji idu u TV prijemnik, a mi ćemo provjeriti sa kolegama.NediM17 » 3 minutes ago