Nemoj me ti stiti ziv bio.......FreakyStyley wrote:Ne prizivaj banove, pusti ga na miru.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#76351 Re: FK Željezničar
-
FreakyStyley
#76352 Re: FK Željezničar
Ako nece neko da te cita stavi te na ignore i to je to. Ne vidim problem stvarno.
-
Alfa_i_Omega
#76353 Re: FK Željezničar
Ova sa 'terenom' je definitivno istorijska. Ispucavanje slag na tortu.hrasno38 wrote:Nemoj me ti stiti ziv bio.......FreakyStyley wrote:Ne prizivaj banove, pusti ga na miru.
Popravi mi dan Freaky@
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#76354 Re: FK Željezničar
Hoće li moderacija reagovati na ove uvrede ili da i ja pocnem sa "deda". Samo da znamhrasno38 wrote:Bjeza ba malisa budi dobar.......i nisam znao da ti saljes "na kopanje" sto je DIREKTNO MIJESANJE U RAD ADMINSITRACIJE a sto koliko znam je isto tako kaznjivo ili je bilo bar na onom starom Sarajevo-X forumu!mali_milojica wrote:Netacno. Rekao si da je Samardzija Bajicev menadžer i da je najzaslužniji za njegov transfer. Ja sam rekao netacno, sve je to zasluga Zubana i Hrape. Izvini mi se inace ces ici na kopanje 7 dana.
Znas da je moderator moj covjek
- hrasno38
#76355 Re: FK Željezničar
Bit ce tebi slag na tortu za koji dan....Alfa_i_Omega wrote:Ova sa 'terenom' je definitivno istorijska. Ispucavanje slag na tortu.hrasno38 wrote:Nemoj me ti stiti ziv bio.......FreakyStyley wrote:Ne prizivaj banove, pusti ga na miru.![]()
![]()
![]()
Popravi mi dan Freaky@
- hrasno38
#76356 Re: FK Željezničar
Evo ja cu sam sebe banovati samo reci na koliko hoces.......mali_milojica wrote:Hoće li moderacija reagovati na ove uvrede ili da i ja pocnem sa "deda". Samo da znamhrasno38 wrote:Bjeza ba malisa budi dobar.......i nisam znao da ti saljes "na kopanje" sto je DIREKTNO MIJESANJE U RAD ADMINSITRACIJE a sto koliko znam je isto tako kaznjivo ili je bilo bar na onom starom Sarajevo-X forumu!mali_milojica wrote:Netacno. Rekao si da je Samardzija Bajicev menadžer i da je najzaslužniji za njegov transfer. Ja sam rekao netacno, sve je to zasluga Zubana i Hrape. Izvini mi se inace ces ici na kopanje 7 dana.
Znas da je moderator moj covjek
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#76357 Re: FK Željezničar
Na nasu zalost, tebi bez malja nema kraja 
-
Mutivoda
#76358 Re: FK Željezničar
nadam se da će sa Samardžijom bit prekinut svaki kontakt.
fuj.
fuj.
- Charuga
- Globalni moderator
#76359 Re: FK Željezničar
Alfa_i_Omega wrote:Fakat ovaj hrasno@ kasni. Jel' moguce ovo?![]()
Misimovicu i Samardzija, ko je i kako doveo Krcmarevica?
Mismovicu, je li istina da je Zoran Samardzija vec par godina vanjski savjetnik za sportska pitanja. Takozvani sportski segment? Je li istina da nam.je preporuciovao igrace i koje? Javi se Miske!
Na sta je sve Misimovic spreman, ovo nije istina svega mi. Kakav klošar!
Alfa_i_Omega wrote:Samardzija ko je preporucio Krcmarevica sa klauzulom u ugovoru, bonus od 25.000€ za prolazak prvog pretkola?
Miske javi se!
Alfa_i_Omega wrote:Ofanziva Senada Misimivica pred skupstinu. Prvo clanak o imovini, izjava njegovog druga i za kraj cuveno prepadanje dugom.
Senade Misimovicu zasto nisi platio dug od para koje su dosle u klub za Ibrahima Sehica, Eldina Adilovica i Nermina Zolotica a rijec je o iznosu vecem od milion km!? Zasto nisi iskoristio novac koji ti je pao sa neba u krilo i dogovorio sa poreznom za pet minuta kao sto su pitari uradili?
Zasto Senade? Nikakve zasluge nemas za taj novac a znao si ga uredno potrositi na procedure i budzet od dva miliona za plate a nismo evropu izborili. Preposteni nas Mega Miske.
Postaješ malo dosadan sa ovim ponavljanjem. Rekao si jednom, i sasvim dovoljno da svi shvatimo, nećeš svako malo ponavljati. Trolaš temu jednom te istom pričom, a smetaju ti tzv. "lobotomci" koji rade isto to. Hajde malo popusti da ne moram brisati postove, a tebe sankcionisati.Alfa_i_Omega wrote:Ali fakat pise moramo imati obezbijedzena sredstva. Klubovi u BiH ukupno dugova sto miliona ali Zeljo mora imati iako je uredan platisa po dogovoru i iako zalba jos nije razmatrana. Valjda tornjevi prioritet pa bi se zemlja uzela kao naknada, je li to u pitanju? A krivi naravno, oni prije.
Senade Misimovicu, zasto nisi platio dug od miliona koje si imao a za koje je zasluzniji Amarov Lutvo od tebe!?
Ova pitanja Misimoviću nemaju svrhu ovde, uputi se u klub i postavi mu tamo. Nemoj živ bio prenositi one rasprave sa 1921 foruma ovde.
Hvala na razumjevanju!
- Charuga
- Globalni moderator
#76360 Re: FK Željezničar
@hrasno
Ako ne može deda, ne može ni mališa. Ne može ni da je neko ograničen, i slično.
Malo povuci ručnu prije nego kreneš napisati post ...
- hrasno38
#76361 Re: FK Željezničar
Tako je nema problema i baniraj me jer je sasvim opravdano.Charuga wrote:@hrasno
- Charuga
- Globalni moderator
#76362 Re: FK Željezničar
Samo opušteno, forum je nije borba za život i smrt ... 
- hrasno38
#76363 Re: FK Željezničar
znam da nije ali ovdje ako nesto napises pozitivno za upravu postajes lobotomac, predemt provokacija, ismijavanja a sve je to lako provjeriti u retropspektivi pisanja. U svakom slucaju nije uopste u pitanju "brzi jezik od pameti" nego sve sto kazem je veoma svjesno i bez zadrske. Ja postavim link sta je izjavio Samardzija oni opletu po meni kao da sam ja izjavio. Previse je zle krvi na forumu radi u biti dva nebitna tipa Misimovica i Amara.Charuga wrote:Samo opušteno, forum je nije borba za život i smrt ...
-
zipoo
#76364 Re: FK Željezničar
Ma banuj ga, napravi od njega primjerCharuga wrote:Samo opušteno, forum je nije borba za život i smrt ...
- luckylaka
#76365 Re: FK Željezničar
Sto da ga banuje ako nije banovao onoga sto je sve protivnike Osima nazivao debilima.zipoo wrote:Ma banuj ga, napravi od njega primjerCharuga wrote:Samo opušteno, forum je nije borba za život i smrt ...
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#76366 Re: FK Željezničar
znao sam da si senadov malihrasno38 wrote:heheheh vidi ovih malih amarovaca sto izviru ko kukurjekFreakyStyley wrote:Haha al ne zna ni da nismo igrali Europu. Onda mu neko napise "nismo je igrali tad i tad" a odgovor je esej u stilu STA TI MISLIS STA JE ZELJO STA UMISLJATE
![]()
![]()
![]()
![]()
oni bi nesto mijenjali....
ti mora da navijaš "naprijed miske ljubavi moja"
- rumenige_brajtner
#76367 Re: FK Željezničar
šta ima ljuti krajišnik, kako ide, kakvo je stanje preko bare? ima li sekiracije?luckylaka wrote:Sto da ga banuje ako nije banovao onoga sto je sve protivnike Osima nazivao debilima.zipoo wrote:Ma banuj ga, napravi od njega primjerCharuga wrote:Samo opušteno, forum je nije borba za život i smrt ...
- hrasno38
#76368 Re: FK Željezničar
Hvala Lakaluckylaka wrote:Sto da ga banuje ako nije banovao onoga sto je sve protivnike Osima nazivao debilima.zipoo wrote:Ma banuj ga, napravi od njega primjerCharuga wrote:Samo opušteno, forum je nije borba za život i smrt ...
- hrasno38
#76369 Re: FK Željezničar
Ujutro cim ustanem obazno ide "naprijed miske ljubavi moja"Impressum wrote:znao sam da si senadov malihrasno38 wrote:heheheh vidi ovih malih amarovaca sto izviru ko kukurjekFreakyStyley wrote:Haha al ne zna ni da nismo igrali Europu. Onda mu neko napise "nismo je igrali tad i tad" a odgovor je esej u stilu STA TI MISLIS STA JE ZELJO STA UMISLJATE
![]()
![]()
![]()
![]()
oni bi nesto mijenjali....
![]()
![]()
![]()
![]()
ti mora da navijaš "naprijed miske ljubavi moja"![]()
![]()
![]()
-
zipoo
#76370 Re: FK Željezničar
Za istinu se ne banujeluckylaka wrote:Sto da ga banuje ako nije banovao onoga sto je sve protivnike Osima nazivao debilima.zipoo wrote:Ma banuj ga, napravi od njega primjerCharuga wrote:Samo opušteno, forum je nije borba za život i smrt ...
-
Alfa_i_Omega
#76371 Re: FK Željezničar
Dobro sefe, kako god ti kazes. U pravu si iz razloga sto nekad ni sam ne znam koji mi klinac sve ovo treba da ja krivu Drinu ispravljam. Ide skupstina pa tamo ko treba, mora i hoce neka postavlja pitanja kada se vec vecina pravi nijema, gluha i mutava.Charuga wrote:
Hvala na razumjevanju!
A gdje ja pisem i ko sam na kraju krajeva, ti kao moderator niti trebas niti bi smio pisati.
...
- Charuga
- Globalni moderator
#76372 Re: FK Željezničar
Gdje sam napisao koji ti je nick na tom forumu, i ko si ...Alfa_i_Omega wrote:A gdje ja pisem i ko sam na kraju krajeva, ti kao moderator niti trebas niti bi smio pisati.
...
-
DonieBrasco
#76373 Re: FK Željezničar
Puna podrska upravi.
- luckylaka
#76374 Re: FK Željezničar
Ma banuj ga, napravi od njega primjer[/quote]
Sto da ga banuje ako nije banovao onoga sto je sve protivnike Osima nazivao debilima.[/quote]
Za istinu se ne banuje[/quote]
onda bi ti za laz o pojacanju trebao biti trajno banovan
Sto da ga banuje ako nije banovao onoga sto je sve protivnike Osima nazivao debilima.[/quote]
Za istinu se ne banuje[/quote]
onda bi ti za laz o pojacanju trebao biti trajno banovan
-
splinter
#76375 Re: FK Željezničar
Stopostotna podrškaDonieBrasco wrote:Puna podrska upravi.