Bolan nebio Zoran mu je bio agent.....a kome sad pripadaju to je druga prica. Ja sam samo naveo imena kome je bio agent....sta sam sad trebao da stavim i datume od kada do kada.mali_milojica wrote:Riad Bajic pripada SC Sport agenciji. Zubanovic i Hrapovic su mu agenti. Hvala lijepo i dovidjenja.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#76301 Re: FK Željezničar
-
Alfa_i_Omega
#76302 Re: FK Željezničar
Fakat ovaj hrasno@ kasni. Jel' moguce ovo?
Misimovicu i Samardzija, ko je i kako doveo Krcmarevica?
Mismovicu, je li istina da je Zoran Samardzija vec par godina vanjski savjetnik za sportska pitanja. Takozvani sportski segment? Je li istina da nam.je preporuciovao igrace i koje? Javi se Miske!
Na sta je sve Misimovic spreman, ovo nije istina svega mi. Kakav klošar!
Misimovicu i Samardzija, ko je i kako doveo Krcmarevica?
Mismovicu, je li istina da je Zoran Samardzija vec par godina vanjski savjetnik za sportska pitanja. Takozvani sportski segment? Je li istina da nam.je preporuciovao igrace i koje? Javi se Miske!
Na sta je sve Misimovic spreman, ovo nije istina svega mi. Kakav klošar!
-
FreakyStyley
#76303 Re: FK Željezničar
Ovo strasno postaje, stare mi. Ne mogu da vjerujem vise. Brukamo se nenormalno. 
Ucite menadzeri od Samardzije, ovako se pravi "saradnja" sa nekim klubom. Makijavelisticki, ali jebi ga. Sad ce Zoka strucno gurnuti autobus svojih kapitalaca prema nama. Jedva cekam. Da nema nekog trenera viska slucajno?
Ucite menadzeri od Samardzije, ovako se pravi "saradnja" sa nekim klubom. Makijavelisticki, ali jebi ga. Sad ce Zoka strucno gurnuti autobus svojih kapitalaca prema nama. Jedva cekam. Da nema nekog trenera viska slucajno?
-
zipoo
#76304 Re: FK Željezničar
Meni je Samardzija rekao da ce ta desetak dana doci top pojacanje
-
FreakyStyley
#76305 Re: FK Željezničar
Samo nek je spor i problematican. Ako ta dva uslova ispunjava, onda moze.zipoo wrote:Meni je Samardzija rekao da ce ta desetak dana doci top pojacanje
-
Alfa_i_Omega
#76306 Re: FK Željezničar
Samardzija ko je preporucio Krcmarevica sa klauzulom u ugovoru, bonus od 25.000€ za prolazak prvog pretkola?
Miske javi se!
Miske javi se!
- avetinja
#76307 Re: FK Željezničar
Treba ga otjerati kao što su komšije otjerali onog svog iz uprave što ima privatnu firmu.Alfa_i_Omega wrote:Na sta je sve Misimovic spreman, ovo nije istina svega mi. Kakav klošar!
Zavadio navijače do mjere da se biju međusobno i redovno pljuje po svemu što se dešavalo prije njegovog dolaska u klub.
- nosara
#76308 Re: FK Željezničar
Pista pustio Cuhaija da nam uvali gol, jedini koji je dao u karijeri. Bolje bi mu bilo da suti dok je ziv...
- ultima_palabra
#76309 Re: FK Željezničar
Zaduzio nas je Krcmarevicem, treba mu vjerovati.Plavo-bijeli wrote:Plaćeni članak!!
Ehh sve objasnio, čak malo previše direktno, nisu sve stvari za javnost!
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#76310 Re: FK Željezničar
Ako vjerujemo menadzeru od Arezine, ne vidim razloga da Samardziji ne vjerujemo ili obratno 
- ultima_palabra
#76311 Re: FK Željezničar
Crni Pero prica rekla-kazala pricu, niko nije od nas tu bio pa mozemo birati da li da vjerujemo ili ne vjerujemo.
Samardzija otvoreno laze o stvarima kojima smo svi bili svjedoci... i to radi svog tala sa Misimovicem. Kraj twkvih "legendi" dusmani nam i ne trebaju.
Samardzija otvoreno laze o stvarima kojima smo svi bili svjedoci... i to radi svog tala sa Misimovicem. Kraj twkvih "legendi" dusmani nam i ne trebaju.
-
Alfa_i_Omega
#76313 Re: FK Željezničar
Znate li Samardzija ti i Misimovic kako je Zeljo osvajao titule? Naravno da ne znate jer da je suprotno onda nam se ne bi desilo da jednu godinu ne izađemo u evropu, dvije nas popisaju pitari i nekakva Krupa a ovu sadasnju Dolinom Cupova trijumfalno paradiraju Sela i Hanovi.
Znate li kako se osvaja titula? Da vam objasnim a samo ove, znate vi vec zasto.
To je kada u prvoj sezoni na klupi osvojis sedam bodova vise od drugog. Jos u finalu kupa mlatnes pitare za potpuni trijumf. Sedam bodova, ne dva, tri, vec sedam, dvije i po utakmice bolji od ostalih. U drugoj sezoni, jedanaest bodova razlike. Ekipa strasna, skoro svi Zeljina skola bez puno 'menadzerskih polovnjaka sa strane' i ekipa koja se suprostavila tada velikom NewCastlu sa Bobijem Robsonom, Shirerom, Dierom, Givenom i ostalim asovima svjetskog fudbala. Jeste bili na utakmici ti i Miske? Jeste gledali Kenu reprezentativca, Hareta kako lakta Shirera, Bukija, Gredu, Guvu i ostale? Jel' vas stid pricati da su ti momci trebali stimat da nesto osvoje?
Pauza pa onda period od dvije godine bez pobjede u gostima. Klub u kolapsu totalnom, nema plata, nema opreme, igraci nemaju iste majice ni za trening. Sjecate li se tog perioda? Bilo slicno kao sada, malo gradili, reflektori, stolice, pripreme u Njemackoj i hrpa obecanja. Grbavicom paradirali prijatelji uprave da ko ne digne glas, slicno kao sada po forumima.
A onda cuvena pobijeda u Zenici i plavo proljece. Zeljo je tada ponovo bio hit, digao se iz pepela i trijumfalno slavio na kraju sezone sa sest bodova razlike. Iduca dvije titule smo se zayebavali. Toliko smo bili dominantni da smo vedrili i oblacili ligom kako i dolikuje velikim klubovima. Te bez poraza, te nismo gola primili ne znam ni sam koliko, te dali najvise golova, te najbolja gostujuca ekipa, baza bez poraza i ko ce sve sjetiti svih rekorda.
Valjalo je to sve namjestiti dragi Samardzija menageru, i dragi Miske, neznalico. Kada ne cijenite svoje puno toga o sebi samim kazete. Hajde sto ne cijenite ali Vi bi pljuvali i omalovazavali, sram vas bilo svih momaka koji su u Zeljinom dresu pehar podigli i navijaca koji su sa njima slavili.
Sram vas bilo!
Znate li kako se osvaja titula? Da vam objasnim a samo ove, znate vi vec zasto.
To je kada u prvoj sezoni na klupi osvojis sedam bodova vise od drugog. Jos u finalu kupa mlatnes pitare za potpuni trijumf. Sedam bodova, ne dva, tri, vec sedam, dvije i po utakmice bolji od ostalih. U drugoj sezoni, jedanaest bodova razlike. Ekipa strasna, skoro svi Zeljina skola bez puno 'menadzerskih polovnjaka sa strane' i ekipa koja se suprostavila tada velikom NewCastlu sa Bobijem Robsonom, Shirerom, Dierom, Givenom i ostalim asovima svjetskog fudbala. Jeste bili na utakmici ti i Miske? Jeste gledali Kenu reprezentativca, Hareta kako lakta Shirera, Bukija, Gredu, Guvu i ostale? Jel' vas stid pricati da su ti momci trebali stimat da nesto osvoje?
Pauza pa onda period od dvije godine bez pobjede u gostima. Klub u kolapsu totalnom, nema plata, nema opreme, igraci nemaju iste majice ni za trening. Sjecate li se tog perioda? Bilo slicno kao sada, malo gradili, reflektori, stolice, pripreme u Njemackoj i hrpa obecanja. Grbavicom paradirali prijatelji uprave da ko ne digne glas, slicno kao sada po forumima.
A onda cuvena pobijeda u Zenici i plavo proljece. Zeljo je tada ponovo bio hit, digao se iz pepela i trijumfalno slavio na kraju sezone sa sest bodova razlike. Iduca dvije titule smo se zayebavali. Toliko smo bili dominantni da smo vedrili i oblacili ligom kako i dolikuje velikim klubovima. Te bez poraza, te nismo gola primili ne znam ni sam koliko, te dali najvise golova, te najbolja gostujuca ekipa, baza bez poraza i ko ce sve sjetiti svih rekorda.
Valjalo je to sve namjestiti dragi Samardzija menageru, i dragi Miske, neznalico. Kada ne cijenite svoje puno toga o sebi samim kazete. Hajde sto ne cijenite ali Vi bi pljuvali i omalovazavali, sram vas bilo svih momaka koji su u Zeljinom dresu pehar podigli i navijaca koji su sa njima slavili.
Sram vas bilo!
- mali_milojica
#76314 Re: FK Željezničar
Kad Amar osvoji titulu 4-5 kola prije kraja i izvede juniore u Trebinju, onda je namjesteno.
Kad Ferguson osvoji titulu 4-5 kola prije kraja i onda do kraja prvenstva igra sa trećim timom, onda je genije, boli ga Q on je svoje uradio.
Kad Ferguson osvoji titulu 4-5 kola prije kraja i onda do kraja prvenstva igra sa trećim timom, onda je genije, boli ga Q on je svoje uradio.
- ultima_palabra
#76315 Re: FK Željezničar
Lobotomci trebaju sebi napraviti klub i sprovoditi procedure tamo, a nama vratiti naseg Zelju. Kao znak dobre volje prepisati im onaj kup iz prosle sezone, da ne pocinju od nule.
- Plavo-bijeli
- avetinja
#76317 Re: FK Željezničar
Neka saberu koliko su para zijanili zbog neizlaska u Evropu, gubitka dvije titule zaredom, dovođenjem kamare igrača koji su bili promašaji, dovođenjem trenera koji su bili promašaji.
- Plavo-bijeli
#76318 Re: FK Željezničar
Gleda se na kraju godine balans. Možeš ti osvajati titule, prodati Šehića za 5miliona eura, igrati ligu prvaka i zaraditi još pet miliona €, ali ako si potrošio 15 miliona eura i klub ostavio u dugovima, džaba ti sve to? Kontaš?? Izgleda ne kontaš, sreća imamo nekog ko konta. Zato je i multimilioner.
Last edited by Plavo-bijeli on 11/12/2018 20:32, edited 1 time in total.
- avetinja
#76319 Re: FK Željezničar
Samo neka oni saberu ovo što sam rekao, da budu transparentni do kraja. Zar je problem?
Last edited by avetinja on 11/12/2018 20:37, edited 2 times in total.
-
Alfa_i_Omega
#76320 Re: FK Željezničar
Ofanziva Senada Misimivica pred skupstinu. Prvo clanak o imovini, izjava njegovog druga i za kraj cuveno prepadanje dugom.
Senade Misimovicu zasto nisi platio dug od para koje su dosle u klub za Ibrahima Sehica, Eldina Adilovica i Nermina Zolotica a rijec je o iznosu vecem od milion km!? Zasto nisi iskoristio novac koji ti je pao sa neba u krilo i dogovorio sa poreznom za pet minuta kao sto su pitari uradili?
Zasto Senade? Nikakve zasluge nemas za taj novac a znao si ga uredno potrositi na procedure i budzet od dva miliona za plate a nismo evropu izborili. Preposteni nas Mega Miske.
- Plavo-bijeli
#76321 Re: FK Željezničar
@avetinja
Pa glup ti je argument, da izvine administracija. Kažem gleda se na kraju godine kad se sve oduzme i sabere. Isto onda možeš i za prethodne uprave koje su bile navesti, koliko je klub izgubio ovim, onim, ili ako hoćeš da budem bezobrazan, kao što vi znate, KOLIKO JE KLUB IZGUBIO NEPRODAJOM KVESIĆA, B. ČOLIĆA, ADILOVIĆA, ZOLOTIĆA u vrijeme kada su se nudile ogromne pare, pa se napr Eldin prodao za 10x manju cifru. Koliko je klub izgubio tim lošim poslovanjem????
Pa glup ti je argument, da izvine administracija. Kažem gleda se na kraju godine kad se sve oduzme i sabere. Isto onda možeš i za prethodne uprave koje su bile navesti, koliko je klub izgubio ovim, onim, ili ako hoćeš da budem bezobrazan, kao što vi znate, KOLIKO JE KLUB IZGUBIO NEPRODAJOM KVESIĆA, B. ČOLIĆA, ADILOVIĆA, ZOLOTIĆA u vrijeme kada su se nudile ogromne pare, pa se napr Eldin prodao za 10x manju cifru. Koliko je klub izgubio tim lošim poslovanjem????
Last edited by Plavo-bijeli on 11/12/2018 20:38, edited 1 time in total.
- mali_milojica
#76322 Re: FK Željezničar
Prepadanje skupstinara nekim novim dugom, za koji ni oni ne znaju sta ce biti.
Clanak u Avazu
Intervju sa Samardzijom.
Ma cajnoSlu
Clanak u Avazu
Intervju sa Samardzijom.
Ma cajnoSlu
- avetinja
#76323 Re: FK Željezničar
Glupa mi ta logika.Plavo-bijeli wrote:@avetinja
Pa glup ti je argument, da izvine administracija. Kažem gleda se na kraju godine kad se sve oduzme i sabere. Isto onda možeš i za prethodne uprave koje su bile navesti, koliko je klob izgubio ovim, onim, ili ako hoćeš da budem bezobrazan, kao što vi znate, KOLIKO JE KLUB IZGUBIO NEPRODAJOM KVESIĆA, B. ČOLIĆA, ADILOVIĆA, ZOLOTIĆA u vrijeme kada su se nudile ogromne pare, pa se napr Eldin prodao za 10x manju cifru. Koliko je klub izgubio tim lošim poslovanjem????
Zar ovi prije vas, kako već rekoste, nisu bili lopovi? Vi ste transparentni, papir u ruke i zadajte se.
- Plavo-bijeli
#76324 Re: FK Željezničar
Ko je napravio dug i oštetio klub(problemi sa blagajnom) neka odgovara krivično za isti!!!
Pa Avetinja s obzirom šta tražiš, ne čudi me da ti je glupa logika bgm nikako
.
Pa Avetinja s obzirom šta tražiš, ne čudi me da ti je glupa logika bgm nikako
Last edited by Plavo-bijeli on 11/12/2018 20:42, edited 1 time in total.
- avetinja
#76325 Re: FK Željezničar
Tako je!
UPRAVA NAPOLJE!
Baš sam bezobrazan što tražim da brojite svoju bruku.
UPRAVA NAPOLJE!
Baš sam bezobrazan što tražim da brojite svoju bruku.
Last edited by avetinja on 11/12/2018 20:49, edited 1 time in total.