Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Od mnogih stvari koje se mogu Petevu prigovorit, u najmanju ruku je smiješno kritikovat ga zbog toga sto mu je Mire bio starter! Mislim ono, dajte ljudi sta pametnije.
studeni76 wrote: ↑22/11/2021 22:37
Od mnogih stvari koje se mogu Petevu prigovorit, u najmanju ruku je smiješno kritikovat ga zbog toga sto mu je Mire bio starter! Mislim ono, dajte ljudi sta pametnije.
Niko debilu ne zamjera sto je Mire stsrter nego sto mu dozvoljava da se qrci po terenu
Impressum wrote: ↑17/11/2021 14:05
otici je Pjanic a nas ceka neki prvotimac iz Spanske Tercera RFEF lige tipa San Augustin, da ga menadzeri pokusavaju prodati preko repke
nagledati cemo se mi Vrancica, Susica, Sarica, Sehica, Loncara, Civica i ostalih velemajstora
Eto izvini ako sam ti kad sta zahatorio samo zbog ovog.ALI dzaba slijepcima postavljati,petev je kralj.Kakve je majstorije izvodio, to mozes samo na filmu vidjeti
nas ceka Adi Nalic u buducnosti
da zauzme kormilo i povede nas u nove pobjede
Eto izvini ako sam ti kad sta zahatorio samo zbog ovog.ALI dzaba slijepcima postavljati,petev je kralj.Kakve je majstorije izvodio, to mozes samo na filmu vidjeti
Nalic,Saric,Loncar pa da se pobijemo sa San Marino za zadnju poziciju
Impressum wrote: ↑29/11/2021 08:55
Pa sa Kazahstanom i slicnim ekipama sam slabo vidjao tu trojicu dok je Mire bio redovan na tim utakmicama. Inace smo "odlicno" igrali te utakmice.
Jedino gdje smo "lose" odigrali, jesu pobjeda protiv Kazakstana i remi u Ukrajini. Bez Mireta obje.
Pa sa Kazahstanom i slicnim ekipama sam slabo vidjao tu trojicu dok je Mire bio redovan na tim utakmicama. Inace smo "odlicno" igrali te utakmice.
Jedino gdje smo "lose" odigrali, jesu pobjeda protiv Kazakstana i remi u Ukrajini. Bez Mireta obje.
Ovoga Kazakstana ovakav Zeljo bi pregazio ko od sale