Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
seln

#7626 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Denijaz1254 wrote:Vjera je kod svih naroda na svijetu jedan krucijalni dio identiteta.
Mala ispravka, odnosno aneks: vjera je kod svih PRIMITIVNIH naroda na svijetu jedan krucijalni dio identiteta.
mO k3

#7627 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Denijaz1254 wrote:
Mirza007 wrote:Okle ovaj SDA-ovac vodje?
Ja sam SDP kadar. SDA je najodvratnija stranka na svijetu i tu ima najvise kriminalaca od Bakira pa nadalje. Sve sami lopovi.
nisi ti ni jedan ni drugi ...
mO k3

#7628 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

seln wrote:
Denijaz1254 wrote:Vjera je kod svih naroda na svijetu jedan krucijalni dio identiteta.
Mala ispravka, odnosno aneks: vjera je kod svih PRIMITIVNIH naroda na svijetu jedan krucijalni dio identiteta.
Nekidan mi jedna starija zena rece zasto oni Njemaci katolici idu rijetko u crkvu , zato sto im je dobro nemaju razloga da se mole bogu

Kod nas u BiH su Srbi ti koji se najvise mole bogu , jer im je lose i ja u to vjerujem . Godinama im paru mozak kako su ugrozeni , tu slijede hrvati i onda Bosnje
Drvosjeca iz Dejcica

#7629 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Lako ćemo mi za Oman i Arape, nego šta nam ovo rade uljudbenima. :mrgreen:
Nakon Švicarske, Njemačke i Holandije, otkazan koncert Thompsona i u Austriji
Drvosjeca iz Dejcica

#7630 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

seln wrote:Zivo me zabole osuneceni o istoj vjeri i istom bogu. Brata nemam, jer mi ga nije mati rodila. A do Arapa ima bar 20-30 drugih naroda, koje bih prije Arapa nazvao bracom.
Taj lijeni, parazitski i prevarantski sljam nema kod mene nikakav bonus "jer smo iste vjere".
Tvoje mišljenje je isto k'o guica, svako ga ima. Nego sa koliko Arapa si ti popio kafu, ručao, pa da možeš barem na osnovu toga izvoditi svoje ksenofobe i fašiosoidne zaključke?

I mora li se svaka tema pretvoriti u jebenu raspravu o Arapima. Vidi se gdje vas i zašto to žulja, virite ispod đeneralovog šinjela. :oops:
arzuhal

#7631 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by arzuhal »

Alfons Kauders wrote:
Novak20 wrote:Da se malo vratimo na temu. :D

“Ako budemo dovoljno mudri, mi ćemo se malo primiriti i nećemo na sebe preuzimati teret i odgovornost za nefunkcioniranje BiH jer glavni razlog za to su neriješeni odnosi između Bošnjaka i Hrvata”, rekao je Ivanić na sinoćnjoj tribini PDP-a u Trebinju pod nazivom “Kuda ide Srpska”.

SKANDALOZNA IZJAVA MLADENA IVANIĆA: "Budemo li pametni kao narod, pustićemo Bošnjake i Hrvate da se udaraju"

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/512 ... araju.html
Sta je SDA tariguzu ovdje skandalozno?

Covjek samo rekao kako stvari stoje. Koji kurac bi se on trebao mijesati?
Ha ja, ne znam ni šta je ovdje novo... :?

Eki, "skandalozna"...hihih :mrgreen: ...Treba kazat: poštena, ljudska, muška izjava!
Alfons Kauders

#7632 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Lako ćemo mi za Oman i Arape, nego šta nam ovo rade uljudbenima. :mrgreen:
Nakon Švicarske, Njemačke i Holandije, otkazan koncert Thompsona i u Austriji
Nek proba pjevat u Omanu ili Kataru, ili nekoj drugoj kozojepskoj drzavi koju je proteklih mjeseci posjetila Cokolinda, ispruzene ruke - za sadaku spremni!
Drvosjeca iz Dejcica

#7633 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

seln wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
seln wrote:Zivo me zabole osuneceni o istoj vjeri i istom bogu. Brata nemam, jer mi ga nije mati rodila. A do Arapa ima bar 20-30 drugih naroda, koje bih prije Arapa nazvao bracom.
Taj lijeni, parazitski i prevarantski sljam nema kod mene nikakav bonus "jer smo iste vjere".
Tvoje mišljenje je isto k'o guica, svako ga ima. Nego sa koliko Arapa si ti popio kafu, ručao, pa da možeš barem na osnovu toga izvoditi svoje ksenofobe i fašiosoidne zaključke?

I mora li se svaka tema pretvoriti u jebenu raspravu o Arapima. Vidi se gdje vas i zašto to žulja, virite ispod đeneralovog šinjela. :oops:
Sta je, nema nikakvog mevluda, tevhida, neke manifestacije tipa "moj izmette"... pa si dosao meni da ides na zivce?
Moje misljenje o Arapima si cuo... ti slobodno mozes misliti da su nastali direktno od Dzebraila, da su najljepsi, najpametniji, da su im govna ljekovita...
ali nemoj mene rendati s tim.
Ti si odavno pukao, evo sada ti zvanični uspostavljam dijagnozu iako to nije moja stručna oblast. Druže na stranu sve ali trebaš potražiti adekvatnu terapiju, mržnja iz tebe kulja a to može biti fatalno po tvoju okolinu. Želim ti sve najbolje.
Maraschino

#7634 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

kada se dvoje svadja, samo se izmaknes, sto rece ivanic.
seln

#7635 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

seln wrote:

Sta je, nema nikakvog mevluda, tevhida, neke manifestacije tipa "moj izmette"... pa si dosao meni da ides na zivce?
Moje misljenje o Arapima si cuo... ti slobodno mozes misliti da su nastali direktno od Dzebraila, da su najljepsi, najpametniji, da su im govna ljekovita...
ali nemoj mene rendati s tim.
Ti si odavno pukao, evo sada ti zvanični uspostavljam dijagnozu iako to nije moja stručna oblast. Druže na stranu sve ali trebaš potražiti adekvatnu terapiju, mržnja iz tebe kulja a to može biti fatalno po tvoju okolinu. Želim ti sve najbolje.

Image
seln

#7636 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Maraschino wrote:kada se dvoje svadja, samo se izmaknes, sto rece ivanic.
Ma ko se svadja? :D
Ja mu samo rekao istinu o Arapima, a on se nasao licno uvrijedjen.
Denijaz1254

#7637 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Denijaz1254 »

seln wrote: Zivo me zabole osuneceni o istoj vjeri i istom bogu. Brata nemam, jer mi ga nije mati rodila. A do Arapa ima bar 20-30 drugih naroda, koje bih prije Arapa nazvao bracom.
Ti mislis za sebe i imas pravo na svoj stav. Kada bi citao ovaj forum pred izbore mislio bi da ce nasa stranka pobijediti izbore. A pred popis je vlika vecina ovdje za sebee govorila da su Bosanci a ne Bosnjaci ili Bosanci i Hercegovci. Medjutim; na popisu imamo 37.000 Bosanaca i 11.600 Bosanaca i Hercegovaca te skoro dva miliona Bosnjaka. Hocu reci totalno je nebitno st se ovdje pise; velika vecina Bosnjaka misli totalno drugacije.

Pred rat nisi mogao naci covijeka koji ce za sebe reci da je glasao za SDA, SDS, HDZ. Ipak te stranke su pobijedile izbore. Znaci da ljudi nisu totalno ni iskreni. Na isti nacin sam 100% uvjeren sa 90% Bosnjaka na forumu koji se kao fol "protive" arapskim investicijama, to rade da nebi uvrijedili osjecanja umjerinih Srba i Hrvata. Kada se zatvore sa svojom familijom oni vole i arapski a i Turski uticaj na balkanu. To vidim na svojoj familiji. Imam tetku i tetka koji su se izjasnii kao Bosanci. Alija Izetbegovic im je bio kao los jer je zelio malu drzavu i imaju tu tipicnu komunisticku pricu. jedutim kada se na vijestima pojavi Vucic cak i oni kazu:"Dobro je da nama ledja stiti Turska a i Islamski svijet," To sam svojim usima cuo; znaci izleti im. A prijatelje jos uvijek najbolje imaju katolike iz Sarajeva, dakle multietnicni Bosanci.

Sve u svemu; pusti suplje. I ja i ti znamo kako 99% judi u Bosni misle a cak i tih 1% Bosanaca. I najveci komunisti iz Sarajeva koji se izjasnjaju kao Bosanci i Hercegovci su happy sto imaju 2. NATO silu iza svojih ledja da bar verbalno pozvecka oruzijem kada je potrebno, cak i ako su uvjereni da nebi poslale svoje avione vamo.
Last edited by Denijaz1254 on 28/04/2017 10:00, edited 1 time in total.
Obi Wan Bosnian

#7638 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Obi Wan Bosnian »

Pa i Dodik je to isto skontao. Tačno se vidi da izbjegava konflikt jer vidi da je konflikt sve veći u odnosu Bošnjaka sa HDZ-om. Srbi će se sada primiriti i gledati kako da iskoriste sukob Bošnjaka sa HDZ-om.

Što se tiče Arapa:
1. Oni su ovdje kao turisti a ne kao budući stanovnici BiH
2. Pravljenje turističkih naselja jeste investicija i to značajna
3. Arapi kao turisti su najbolja moguća stvar koja se desila Bosni i naša najveća šansa

Priča o Arapskim turističkim naseljima je trenutno najveći adut SDA jer realno teško je zamisliti da bi SDP nastavio sa tom pričom. S obzirom da su i jedni i drugi lopovi i kriminalci i da praktično u tom smislu "poštenja" nema nikakve razlike za koga će čovjek glasati, ja lično bih mogao glasati za SDA samo zato što će SDA nastaviti raditi sa Arapima a SDP neće. To bi samo od sebe mogao biti dovoljan razlog za glas za SDA.
seln

#7639 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Denijaz1254 wrote:
seln wrote: Zivo me zabole osuneceni o istoj vjeri i istom bogu. Brata nemam, jer mi ga nije mati rodila. A do Arapa ima bar 20-30 drugih naroda, koje bih prije Arapa nazvao bracom.
Ti mislis za sebe i imas pravo na svoj stav. Kada bi citao ovaj forum pred izbore mislio bi da ce nasa stranka pobijediti izbore. A pred popis je vlika vecina ovdje za sebee govorila da su Bosanci a ne Bosnjaci ili Bosanci i Hercegovci. Medjutim; na popisu imamo 37.000 Bosanaca i 11.600 Bosanaca i Hercegovaca te skoro dva miliona Bosnjaka. Hocu reci totalno je nebitno st se ovdje pise; velika vecina Bosnjaka misli totalno drugacije.

Pred rat nisi mogao naci covijeka koji ce za sebe reci da je glasao za SDA, SDS, HDZ. Ipak te stranke su pobijedile izbore. Znaci da ljudi nisu totalno ni iskreni. Na isti nacin sam 100% uvjeren sa 90% Bosnjaka na forumu koji se kao fol "protive" arapskim investicijama, to rade da nebi uvrijedili osjecanja umjerinih Srba i Hrvata. Kada se zatvore sa svojom familijom oni vole i arapski a i Turski uticaj na balkanu. To vidim na svojoj familiji. Imam tetku i tetka koji su se izjasnii kao Bosanci. Alija Izetbegovic im je bio kao los jer je zelio malu drzavu i imaju tu tipicnu komunisticku pricu. jedutim kada se na vijestima pojavi Vucic cak i oni kazu:"Dobro je da nama ledja stiti Turska a i Islamski svijet," To sam svojim usima cuo; znaci izleti im. A prijatelje jos uvijek najbolje imaju katolike iz Sarajeva, dakle multietnicni Bosanci.

Sve u svemu; pusti suplje. I ja i ti znamo kako 99% judi u Bosni misle a cak i tih 1% Bosanaca. I najveci komunisti iz Sarajeva koji se izjasnjaju kao Bosanci i Hercegovci su happy sto imaju 2. NATO silu iza svojih ledja da bar verbalno pozvecka oruzijem kada je potrebno, cak i ako su uvjereni da nebi poslale svoje avione vamo.
Haveru, meni samo jedna stvar nije jasna: zasto svi telali SDA, ljudi kojima po boji koze i teksturi lica mozes razaznati da su u teskom sevdahu sa porodicom Izetbegovic... zasto svi poricu da su SDA-ovce?
Volis SDA? Mozda je to glupo, ali nije protivzakonito. Cemu poricanje?
A za ostalo: jesam li ja mozda agitirao pro ili kontra neke partije? Koja suplja, ba?
Evo, 2018 cu maksuz glasati za SDA, prvi put u zivotu. Kad vas jebu da dodam i ja koji centimetar.

Glede ljubavi prema Arapima i Turcima: uz sav duzni respekt, ali ne uzimaj vlastitu porodicu kao mjerilo za cijelu Bosnu.
Ima u Bosni i nekoliko ljudi koji misle svojom glavom.

Dakle, mani me jeftine suplje, ne stojim ja u redu za donaciju niti citam Avaz.
Last edited by seln on 28/04/2017 10:07, edited 1 time in total.
iz Mostara

#7640 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by iz Mostara »

Obi Wan Bosnian wrote:Pa i Dodik je to isto skontao. Tačno se vidi da izbjegava konflikt jer vidi da je konflikt sve veći u odnosu Bošnjaka sa HDZ-om. Srbi će se sada primiriti i gledati kako da iskoriste sukob Bošnjaka sa HDZ-om.

Što se tiče Arapa:
3. Arapi kao turisti su najbolja moguća stvar koja se desila Bosni i naša najveća šansa

Priča o Arapskim turističkim naseljima je trenutno najveći adut SDA jer realno teško je zamisliti da bi SDP nastavio sa tom pričom. S obzirom da su i jedni i drugi lopovi i kriminalci i da praktično u tom smislu "poštenja" nema nikakve razlike za koga će čovjek glasati, ja lično bih mogao glasati za SDA samo zato što će SDA nastaviti raditi sa Arapima a SDP neće. To bi samo od sebe mogao biti dovoljan razlog za glas za SDA.
Jeste i ti si im već prodao popovo polje i dolinu neretve, nacionalne parkove o perućici jedinoj prašumi u evropi niko i ne piše nema je nestaje posjekoše SDA pilane sve.
seln

#7641 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

iz Mostara wrote:
Obi Wan Bosnian wrote:Pa i Dodik je to isto skontao. Tačno se vidi da izbjegava konflikt jer vidi da je konflikt sve veći u odnosu Bošnjaka sa HDZ-om. Srbi će se sada primiriti i gledati kako da iskoriste sukob Bošnjaka sa HDZ-om.

Što se tiče Arapa:

Jeste i ti si im već prodao popovo polje i dolinu neretve, nacionalne parkove o perućici jedinoj prašumi u evropi niko i ne piše nema je nestaje posjekoše SDA pilane sve.
A prepametni reis emeritus je tekiju na Buni dao u najam.
To kao kad bi Svicarci dali Rütli pod najam za bosanki teferic.
iz Mostara

#7642 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by iz Mostara »

seln wrote: A prepametni reis emeritus je tekiju na Buni dao u najam.
To kao kad bi Svicarci dali Rütli pod najam za bosanki teferic.
Nije to su uzeli turci pa ih lopine iz islamske zajednice prevarile i uzeli oni to sebi, turci sve napravili obnovili i kad su počeli uzimat pare ovi im dali nogu.
Denijaz1254

#7643 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Denijaz1254 »

seln wrote:
Haveru, meni samo jedna stvar nije jasna: zasto svi telali SDA, ljudi kojima po boji koze i teksturi lica mozes razaznati da su u teskom sevdahu sa porodicom Izetbegovic... zasto svi poricu da su SDA-ovce?
Volis SDA? Mozda je to glupo, ali nije protivzakonito. Cemu poricanje?
A za ostalo: jesam li ja mozda agitirao pro ili kontra neke partije? Koja suplja, ba?
Evo, 2018 cu maksuz glasati za SDA, prvi put u zivotu. Kad vas jebu da dodam i ja koji centimetar.

Glede ljubavi prema Arapima i Turcima: uz sav duzni respekt, ali ne uzimaj vlastitu porodicu kao mjerilo za cijelu Bosnu.
Ima u Bosni i nekoliko ljudi koji misle svojom glavom.

Dakle, mani me jeftine suplje, ne stojim ja u redu za donaciju niti citam Avaz.
Druze, to sto ti pricas ne postoji. Ja nikada u zivotu nisam glasao za SDA jer mislim da su lopovi. Za Aliju imam postovanja iz totalno drugih razloga a ne zato sto je iz SDA.

Da si ti u pravu a ne ja; imali bi danas u BiH recimo 10% Bosanaca i Bosanaca i Hercegovaca. I onda bi mogli reci eto ima ljudi koji su iskreni i oni su masovno prisutni. Medjutim to je sve suplja. Prije popisa kada smo citali ovaj forum rekli bi "nemma sanse da Bosanaca ne bude bar 15%." Na popisu ih je bilo 37.000 u BiH. Znaci bilo ih je malo manje od Roma i jevreja.

Ista stvar je suplja o SDA. Kao sto sam rekao eto moja familija je iz Sarajeva i pripadaju 2 od 37.000 koji su se izjasnili kao Bosanci. Za Aliju kazu da je covijek koji je zelio malu drzavu. Ali cak i oni kada gledaju dnevnik i kad su sami sa familijom ( i kada tu nisu katolicki prijatelji) kazu kako su sretni sto im Turska cuva ledja. Znaci i od tih 37.000 Bosanaca nema covijeka koji ne zna sta mu je interes. To ne postoji. Tu je bio rat i svi ljudi koji tu zive su dozivijeli rat na svojoj kozi. Te ljude sto se tice nekih stvari nemozes prevariti nema sanse. Ljudi koji su prije rata bili centimetar od asimilacije danas su veliki nacionalisti i nema ga koji to nije. Neko ko lasa za Zeljka Komsica recimo kao moj daidza; kada pricas sa njima vidis da je covijek nacionalista i tako je i sa velikom vecinom SDP glasaca.
Drvosjeca iz Dejcica

#7644 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

seln wrote:
Ti se savrršeno uklapaš sa svojim razmišljanjem u sivilo BiH i ovog društva pa zato i ne čudi što je stanje u BiH tako kakvo je. Umjesto matrice da su za sve krivi Bošnjaci, Srbi ili Hrvati ti si to zamijenio sa Arapima ili Turcima. OK, živi po toj matrici jer nisi u stanju da se izdigneš iz tog sivila i učmalosti a na jednostavno pitanje sa koliko si Arapa popio kafu ili pojeo ručaka prije nego si izveo taj zaključak nisi dao smislen odgovor. Mogu zaključiti da u svom svijetu od 4 zida nisi upoznao Arapa osim možda što si ga vidio na CNN-u. Iz ovoga proizilazi da tvoja frustracija Arapima, kod drugih je to frustracija Srbima, Hrvatima, Turcima, Rusima, Aremnima...itd. proizlazi iz mržnje, kesenofobije i drugih crnih i otužnih pobuda. Živio!
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7645 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

jel Legitimni Ivica Saric da ga kruznem
Novak20

#7646 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

pici wrote:jel Legitimni Ivica Saric da ga kruznem
Jest, legitimno ubačeni agent kodnog imena Smail aga. :D

Slobodno kružni.
seln

#7647 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

seln wrote:
Ti se savrršeno uklapaš sa svojim razmišljanjem u sivilo BiH i ovog društva pa zato i ne čudi što je stanje u BiH tako kakvo je. Umjesto matrice da su za sve krivi Bošnjaci, Srbi ili Hrvati ti si to zamijenio sa Arapima ili Turcima. OK, živi po toj matrici jer nisi u stanju da se izdigneš iz tog sivila i učmalosti a na jednostavno pitanje sa koliko si Arapa popio kafu ili pojeo ručaka prije nego si izveo taj zaključak nisi dao smislen odgovor. Mogu zaključiti da u svom svijetu od 4 zida nisi upoznao Arapa osim možda što si ga vidio na CNN-u. Iz ovoga proizilazi da tvoja frustracija Arapima, kod drugih je to frustracija Srbima, Hrvatima, Turcima, Rusima, Aremnima...itd. proizlazi iz mržnje, kesenofobije i drugih crnih i otužnih pobuda. Živio!
Jebi ga, nemoj zahatorit, kako da upoznam bilo sta i bilo koga u fckg Dejcicima? :wink:
Znas sta je tvoj najveci problem?
Vlastite frustracije preslikavas drugima.
ONO je odmah zakljucilo da niko osim njega nije vidio Arapa. ONO je zakljucilo da svi zive u vukojebinama, pa niti sta vide niti sta znaju.
ONO ne moze zamisliti da postoje ljudi koji su upoznali Arape, i ovakve i onakve... tj. one koji su pobjegli iz te bozje ljepote i na pamet im ne pada da se vracaju tamo... a bogami i one kozojebe koji dolaze u BiH, a i njima slicne koji dolaze u EU.
Jebote, majmun u restoranu prostre novine i pocne klanjati...eto, ne moze sacekati da se vrati u hotel. O aroganciji, agresivnom stavu i sl. da ne govorim.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7648 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Novak20 wrote:

Slobodno kružni.
Image
AGA-HASANAGA :mrgreen:
Drvosjeca iz Dejcica

#7649 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

seln wrote: Jebi ga, nemoj zahatorit, kako da upoznam bilo sta i bilo koga u fckg Dejcicima? :wink:
Znas sta je tvoj najveci problem?
Vlastite frustracije preslikavas drugima.
ONO je odmah zakljucilo da niko osim njega nije vidio Arapa. ONO je zakljucilo da svi zive u vukojebinama, pa niti sta vide niti sta znaju.
ONO ne moze zamisliti da postoje ljudi koji su upoznali Arape, i ovakve i onakve... tj. one koji su pobjegli iz te bozje ljepote i na pamet im ne pada da se vracaju tamo... a bogami i one kozojebe koji dolaze u BiH, a i njima slicne koji dolaze u EU.
Jebote, majmun u restoranu prostre novine i pocne klanjati...eto, ne moze sacekati da se vrati u hotel. O aroganciji, agresivnom stavu i sl. da ne govorim.
Pa nisam odmah već sam te lijepo pitao sa koliko Arapa si popio kafu i pojeo ručaka. Nakon besmislenog odgovora čovjek jedino što može zaključiti je to da si Arapa vidio na televiziji ili eto u ćevabdžinici kod Mrkve jer očito tvoj kapacitet poimanja i izvođenja zaključaka se prostire od Vječne vatre do Mrkve ili Želje. Respect brother, što bi rekli mi Arapi iz Dejčića. :lol:

P.S Moram tražiti od moderacije da mi promjeni nick Arap iz Dejčića, samo malo da vadim mast ovim graDŽanima što stanuju oko gume što gori. :mrgreen:
Novak20

#7650 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

pici wrote:
Novak20 wrote:

Slobodno kružni.
Image
AGA-HASANAGA :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup:

U pravu si, Hasan-aga. Baš sam omatuhio.
Post Reply