pitaj Mirse, mozda salje postomSHTEVELEC wrote:Ima li neko ideju gdje u Sa kupiti kasiku za med, mislim nesto ovako
http://www.thefrenchybee.com/newimages/ ... onmiel.jpg
http://www.pik.ba/artikal/4500043/kasika-za-med/
pitaj Mirse, mozda salje postomSHTEVELEC wrote:Ima li neko ideju gdje u Sa kupiti kasiku za med, mislim nesto ovako
http://www.thefrenchybee.com/newimages/ ... onmiel.jpg
glockov kolac wrote:Raja, pomagajte, hitno mi treba kućna haljina, ako se tako kaže, za bolesnicu koja treba u bolnicu. Nešto laganije, za ove vrućine. Ne znam gdje da tražim. Hvala unaprijed.
jasta nego nesigurno, ne znam sto ti treba bugarska u zivotuamiliana wrote:pa necu ni u Bugarskoj mijenjati eure u leve kazu da je nesigurno kod njih,dobro hajde snaci cu se ja nekakorudy81 wrote:nijednaamiliana wrote:Gdje u Sarajevu i u koja banka kupiti Bugarske pare Lev ???
ako ima...
njihove i rumunske pare je tesko naci gdje zamijeniti sirom Europe, kamoli kod nas...![]()
hebat ga, bugarska je ipak u eu, nije to divlji zapad. zna se da se prije desavalo da taksista ili neki drugi ilegalni "mjenjac" zapali turiste. ali brate svaki grad na planeti ima banku. kad vidis zgradurinu, obezbjedjenje, jos ako je neki poznati brend ...rudy81 wrote:jasta nego nesigurno, ne znam sto ti treba bugarska u zivotuamiliana wrote:pa necu ni u Bugarskoj mijenjati eure u leve kazu da je nesigurno kod njih,dobro hajde snaci cu se ja nekakorudy81 wrote:
nijedna
njihove i rumunske pare je tesko naci gdje zamijeniti sirom Europe, kamoli kod nas...![]()
E hvala ti Nisrn, puno! Treba mi nešto što će starija žena nosati po bolnici, da ne hoda baš u spavaćici, a da materijal nije pretjerano debel. Pogledaću aBdNisrin wrote:glockov kolac wrote:Raja, pomagajte, hitno mi treba kućna haljina, ako se tako kaže, za bolesnicu koja treba u bolnicu. Nešto laganije, za ove vrućine. Ne znam gdje da tražim. Hvala unaprijed.
Imas u onoj radnji kod Sebilja spavacica, pidzama i tih haljina, cini mi se da je radnja nesto kao SARAJEVOTEXTIL...a ima i radnja GALEB preko puta bivse cevabdzinice DZENITA, u ulici gdjke je Hacienda, odnosno straznji ulaz u Kolobaru...pa pogledaj i tu, nisui pretjerano visoke cijene...
Kucne haljine su vrsta ogrtaca ali ipak je materijal malo drugaciji nego kod klasicnih kucnih ogrtaca...to su zene masovno nosile 80ih
KASIKE ZA MED budu na sajmu meda1 KM kostaju, drvene male...
Provjeriću, pa ako ne bude, opet ću se sutra naklatiti na temuP308 wrote:Dr. Techno je autorizovani distributer za Sony, vjerovatno kod njih ima. Oni su u BBI Centru i u Azize Sacirbegovicaanonimnaosoba wrote:...kupiti originalni punjač za Sony Xperiu miro i koliko košta?
Zar ga nema po granapima?art vandeley wrote:Gdje ima ovog orange +, ustvari imal˙ igdje
Nisrin wrote:glockov kolac wrote:Raja, pomagajte, hitno mi treba kućna haljina, ako se tako kaže, za bolesnicu koja treba u bolnicu. Nešto laganije, za ove vrućine. Ne znam gdje da tražim. Hvala unaprijed.
Imas u onoj radnji kod Sebilja spavacica, pidzama i tih haljina, cini mi se da je radnja nesto kao SARAJEVOTEXTIL...a ima i radnja GALEB preko puta bivse cevabdzinice DZENITA, u ulici gdjke je Hacienda, odnosno straznji ulaz u Kolobaru...pa pogledaj i tu, nisui pretjerano visoke cijene...
Kucne haljine su vrsta ogrtaca ali ipak je materijal malo drugaciji nego kod klasicnih kucnih ogrtaca...to su zene masovno nosile 80ih
KASIKE ZA MED budu na sajmu meda1 KM kostaju, drvene male...
Pokusaj u Hose Komerc na Socijalnom kad uđes odmah gdje su sokovi pa 1 ili 2 frizider nezzz sad tacno,ali u jednom drze Sinalcove sokove pa pogledaj.art vandeley wrote:Gdje ima ovog orange +, ustvari imal˙ igdje
Merkur, Obi, JYSK ima kakvih hocesLilyen wrote:Kupiti solarne lampe, fenjere ili nešto slično?
moze l' piletinaPartijaner wrote:Gdje ima u Sa dobar kebab da se mlatne, nisam jos nikako probao kod nas, a da je sa puretinom ?
hebat ga, bugarska je ipak u eu, nije to divlji zapad. zna se da se prije desavalo da taksista ili neki drugi ilegalni "mjenjac" zapali turiste. ali brate svaki grad na planeti ima banku. kad vidis zgradurinu, obezbjedjenje, jos ako je neki poznati brend ...uglavnomja wrote:
Moze, samo da je meso.pakica_ wrote:moze l' piletinaPartijaner wrote:Gdje ima u Sa dobar kebab da se mlatne, nisam jos nikako probao kod nas, a da je sa puretinom ?pirpa (cobanija)
pa mijenjaj tamo u banci i sve ok.amiliana wrote:pa necu ni u Bugarskoj mijenjati eure u leve kazu da je nesigurno kod njih,dobro hajde snaci cu se ja nekakorudy81 wrote:nijednaamiliana wrote:Gdje u Sarajevu i u koja banka kupiti Bugarske pare Lev ???
ako ima...
HvalaBIONA wrote:Imas kupiti u galeriji TugraQueen_of_hearts wrote:pozdrav,
Da li neko zna ima li u Sarajevu kupiti rizinog papira ,jednobojnog ?
Hvala respo, pogledaću i tamorespo wrote:preko puta centralne bankepetunija wrote:Zna li neko gdje se može kupiti kvalitetan aparat, kojim se cijede sokovi od povrća?
Aparat mora imati unutarnje dijelove od metala, oni plastični me ne zanimaju. Cijena nije bitna
Hvala
Baltazar na Otoci ubjedljivo najboljiPartijaner wrote:Moze, samo da je meso.pakica_ wrote:moze l' piletinaPartijaner wrote:Gdje ima u Sa dobar kebab da se mlatne, nisam jos nikako probao kod nas, a da je sa puretinom ?pirpa (cobanija)

meni npr u Baltazaru grozan doner.. cak sta vise, od kako sam tamo pojela,nemam zelju da vise ikada jedem donesamiliana wrote:Baltazar na Otoci ubjedljivo najboljiPartijaner wrote:Moze, samo da je meso.pakica_ wrote: moze l' piletinapirpa (cobanija)
![]()
http://www.gras.co.ba/rv/mini/RV%20minibus%2085.htmtesla wrote:Ne znam da li je odgovarajuća tema, ali ipak:
da li neko ima informaciju kojim danima i u koliko sati ima autobus za Šabiće (i povratni)?
apoteka pored katedrale... 2 dana sedmicno..de facto. wrote:U kojoj apoteci se može uraditi besplatan pregled vlasišta?