Pa jeste ali tada još nisu bili istrenirani....jes da ni sada nisu baš u najboljoj formi ali konta Dodo da mogu igrati na produžetke pa na penale nešto probati izvuć... eeeeee jada pa ovaj Dodo nije više ni smiješan...sada je samo žalostandallton wrote:pa zar nije dodik pricao jedno zadnjih 6 mjeseci da ce se svaka akcija sipe u pcu zaustaviti silom? doduse, tad je jos vjezbao za naguravanje s tenkovima, mozda je sad u fazi trcanje u mjestu na pokretnim trakama...
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
hercegovac_pravi
#7626 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
dallton
#7627 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
malo s zapada
malo s dalekog istoka*** SPAM *** - Strateški interes Republike Hrvatske je jedinstvena, suverena, demokratska BiH, zemlja ravnopravnih konstitutivnih naroda. Ukoliko se to ne bude moglo osigurati mudrošću vodstva tri naroda i uz pomoć međunarodne zajednice onda će to, na žalost, morati osigurati svako sebi, izjavio je večeras u Sarajevu gradonačelnik Grada Zagreba i kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Milan Bandić.
Dodao je "da on ne zagovara te da se još uvijek može naći zajedničko mjesto pod suncem za sva tri naroda, da je BiH i srpska i hrvatska i bošnjačka zemlja te da ravnopravnost sva tri naroda jamči evropsku perspektivu BiH".
"Smatram da gospodarski problemi Hrvatske i BiH rade 50 posto problema. Kada se ljudi zaposle i budu osigurani socijalni i ekonomski preduvjeti, onda će se lakše kava piti i na Baščaršiji, i na Jelačić placu i na Rondou u Mostaru", kazao je Bandić.
Bandić je, u okviru predizborne turneje po BiH, doputovao u Sarajevo gdje se sastao s predsjednikom HKD "Napredak" Franjom Topićem te gradonačelnikom Grada Sarajeva Alijom Behmenom s kojima je razgovarao o dosadašnjoj i budućoj saradnji.
Po završetku kratkog susreta, Bandić je u izjavi za medije, kazao da budući predsjednik Republike Hrvatske mora voditi računa o njenoj evropskoj perspektivi, ali i o evropskoj perspektivi glavnog strateškog partnera i susjeda Hrvatske - Bosne i Hercegovine.
meni nekako naspram ovih gornjih vijesti dodo izgleda ko lovac u zitu - ali bukvalno...i to laktaskom zitu - nije daleko dobacio...a steta bio je momak koji obecava i cool tip al eto volio je zene i kafane i ode ..ode ko ga da bog nije ni dao ...prodje od tad 13 bajrama, a vise ne dodje k nama, kazu da ga je satro voz kod dobojaŠpirić: BiH želi veći priliv turskog kapitala
U BiH je neophodno fokus staviti na ekonomiju, koja je svugdje integrativni faktor,
Autor: S. ŠKULETIĆ
16.12.2009. 15:44
Erdoan i Špirić: Ojačati ekonomsku saradnju
Foto: Arhiv
Iako je Turska zemlja s kojom BiH ima najveći broj potpisanih sporazuma, ona u stranim investicijama u našoj zemlji učestvuje sa svega jedan posto.
Ovo je jučer u odvojenim razgovorima s turskim predsjednikom i premijerom Abdulahom Gulom i Redžepom Tajipom Erdoanom (Recep Tayyip Erdogan) naveo premijer BiH Nikola Špirić, koji boravi u posjeti Ankari, saznajemo iz njegovog kabineta.
Uklanjanje barijera
Špirić je izrazio zainteresiranost za veći priliv turskog kapitala, naglašavajući da BiH kontinuirano dograđuje relevantnu legislativu kako bi bile otklonjene administrativne barijere za strane investicije. Također, on je informirao Erdoana i Gula o situaciji u BiH, naglašavajući da se ne slaže s onima koji kažu da u našoj zemlji nema napretka.
- Napretka ima, ali to ne znači da su riješeni svi izazovi i sva pitanja - rekao je Špirić.
Premijer BiH od sagovornika je zatražio da ohrabre unutrašnji dijalog u BiH, "koji je nezamjenjiv način za rješavanje otvorenih pitanja".
- Unutar BiH neophodno je fokus staviti na ekonomiju, koja je u svakom društvu integrativi faktor, a ne na neuspješne pokušaje reformi od kojih je BiH umorna - naveo je Špirić.
Odlučna podrška
Kada je riječ o unutrašnjoj situaciji u BiH, turski premijer Erdoan rekao je da je najvažnije da se lideri u BiH usaglase za dobrobit svih konstitutivnih naroda i budućnosti BiH.
Turski premijer istakao je i da će zvanična Ankara saradnju sa BiH usmjeriti na sve njene konstitutivne narode i da će nastaviti odlučno podržavati integraciju BiH u NATO, kao i njen put prosperiteta, na čemu mu je Špirić zahvalio, izražavajući istovremeno i zahvalnost Turskoj za podršku BiH na multilateralnom planu.
Vijenac u Mauzoleju Kemala Ataturka
Bh. premijer sastao se i s predstavnicima Udruženja turskih komora i berzi, s kojima je razgovarao o unapređivanju ekonomske saradnje između dvije zemlje.
Špirić je jučer položio vijenac u Mauzoleju Kemala Ataturka, prvog predsjednika Turske.
- mO k3
#7628 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bravo!!!!!!!!! blef i nista drugo... sada ga mediji trebaju rastrgati da je blefo ..Skijash wrote:Zaključak ► Dodik je blefirao. Prostak je svojim ponašanjem mnoge uvjerio da je u stanju izazvati rat. Međutim, on je samo mali zeko koji se boji i svoje sjene. Neka smo i taj most prešli.
- ultima_palabra
#7629 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Čita li iko forume pc-a, kakve su tamo reakcije na voždove treninge? 
-
Anadolu Bosna
#7630 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
[quote=\"ultima_palabra\"]Čita li iko forume pc-a, kakve su tamo reakcije na voždove treninge?
[/quote]
Sta imas tamo vidit da neznas. Hajvani sigurno nista pametno nemaju rec nego cetuju kako god okrenes
Sta imas tamo vidit da neznas. Hajvani sigurno nista pametno nemaju rec nego cetuju kako god okrenes
- ultima_palabra
#7631 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta ja znam, buni li se neko što ih Dodik smatra cukama koje treba trenirati za referendumeAnadolu Bosna wrote:Sta imas tamo vidit da neznas. Hajvani sigurno nista pametno nemaju rec nego cetuju kako god okrenes\"ultima_palabra\" wrote:Čita li iko forume pc-a, kakve su tamo reakcije na voždove treninge?
- Real Khan
#7632 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja sam nešto načuo da će raspisati referendum i o ovim pitanjima ("jesu li cuke", "da li su za to da budu Borgovi", "kakav im trening treba", "sviđa li im se trening", itd) Ma biće referenduma k'o para u budžetuultima_palabra wrote: Šta ja znam, buni li se neko što ih Dodik smatra cukama koje treba trenirati za referendumeIli su svi Borgovi
- 1gorstak
#7633 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Interesantno je kako Dodiku (a i ostalim neprijateljima BiH) smeta ako zastave vezu Hrvati i Bosnjaci, a ako se kako moze provuci da zastave vezu Hrvati i Srbi, e to je ok. Koji bezobrazluk .... A Dodika iz zivog blata vadi samo pobuna na teritoriji gdje se planiralo graditi HRHB i zato ovi ocajnicki pozivi da mu se pomogne, sto nema nikakve sanse za uspjeh .... pogotovo sada kada Bosnjaci preuzmu i opstinu Glamoc.zemomak wrote:Premijer Srpske je napomenuo da se održavaju redovne konsultacije sa Hrvatima i da Republika Srpska razumije njihov realan stav i zahtjev za trećom federalnom jedinicom, koja bi se formirala od onoga što se ranije zvala Herceg-Bosna, ukoliko to ne zadire u teritorijalni kapacitet Srpske, uz očuvanje pariteta na nivou BiH.
Na drugoj temi sam objasnio zasto Dodiku ovo smeta, pa da ponovim...zemomak wrote:Dodik je ocijenio da su bošnjački političari namjerno razjedinjeni, da je to "kamuflirano jedinstvo" i da se u važnim stvarima ne može napraviti razlika između Harisa Silajdžića, Sulejmana Tihića, Fahrudina Radonjčića, Zlatka Lagumdžije, jer podjednako žele zlo Srbima.
Politicki pluralizam medju Bosnjacima je pozitivna stvar po drzavu. BiH moze nestati samo zbog izdaje ili predaje, jer ne postoji kapacitet da se bosanskohercegovacke patriote vojno porazi. Do predaje (valjda) nece doci i ostaje samo izdaja kao metoda kojom velikosrbi mogu unistiti drzavu. Lagumdzija, Silajdzic i Tihic treba da igraju "good cop-bad cop" rutinu i to ce neminovno dovesti do pozitivnih rezultata.
-
dallton
#7634 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sretna nova godina, zdravlja srece i referendumaPoslanici Narodne skupštine Republike Srpske /RS/ usvojili su danas po hitnom postupku Zakon o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u organima uprave RS sa 48 glasova za, 10 protiv i tri uzdržana.U 2010. godini zaposlenima sa koeficijentom od ...
... 30 do 37 plata će biti manja za 25 odsto, sa koeficijentom od 23 do 27 za 20 odsto, sa koeficijentom od 17 do 22 za 15 odsto, a sa koeficijentom od 4 do 16 za deset odsto, i to sve za cijelu 2010. godinu.
-
bogumil-8
#7635 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ako na nivou države nema tužilaštva, policije i suda - nema ni države! Vojska nije neophodna!
Ako na nivou države ne postoji snaga koja može (po zakonu) uhapsiti bilo koga u državi i privesti ga na pravedno suđenje - NEMA DRŽAVE!
Šta smo od 1996. do danas po tim pitanjima ostvarili u BiH, odnosno ko je ostvario svoje ciljeve i zadatke?!
Karla Bilta, i druge "moćnike", treba sputavati u pomaganju "domaćim izdajnicima" u realizaciji plana Tuđman-Milošević.
U Republici Srpskoj "kralj trinaesti Balakaha, obećao svom narodu da će dati juhahaha" i narod presretan, jer "Republika Srpska nije nikad bila jača". Od toga se ništa ne može ni na kruh namazati, ni u peć založiti (pa opet narod sretan, od "silne miline jedva diše"). Neka Dode, nek još malo obećava juhahaha, pa će se, valjda, i u RS ljudi "jadu dosjetiti" (zbog čega i radi čega "jedva diše").
U međuvremenu, slična dešavanja imamo i u Federaciji (usrećiše nas "naši usrećitelji" i "naši spasioci", pozobaše budžet, pozobaše opštenarodna dobra, a mi - "sretni zbog toga"!).
Mora se dići "kuka i motika", kada prvi strada neki od "naših" zbog, evo ponovnog, povećanja plata, a budžet prazan, tek onda ću povjerovati da je došlo vrijeme za promjene nabolje!
Ako na nivou države ne postoji snaga koja može (po zakonu) uhapsiti bilo koga u državi i privesti ga na pravedno suđenje - NEMA DRŽAVE!
Šta smo od 1996. do danas po tim pitanjima ostvarili u BiH, odnosno ko je ostvario svoje ciljeve i zadatke?!
Karla Bilta, i druge "moćnike", treba sputavati u pomaganju "domaćim izdajnicima" u realizaciji plana Tuđman-Milošević.
U Republici Srpskoj "kralj trinaesti Balakaha, obećao svom narodu da će dati juhahaha" i narod presretan, jer "Republika Srpska nije nikad bila jača". Od toga se ništa ne može ni na kruh namazati, ni u peć založiti (pa opet narod sretan, od "silne miline jedva diše"). Neka Dode, nek još malo obećava juhahaha, pa će se, valjda, i u RS ljudi "jadu dosjetiti" (zbog čega i radi čega "jedva diše").
U međuvremenu, slična dešavanja imamo i u Federaciji (usrećiše nas "naši usrećitelji" i "naši spasioci", pozobaše budžet, pozobaše opštenarodna dobra, a mi - "sretni zbog toga"!).
Mora se dići "kuka i motika", kada prvi strada neki od "naših" zbog, evo ponovnog, povećanja plata, a budžet prazan, tek onda ću povjerovati da je došlo vrijeme za promjene nabolje!
- Socijalista
#7636 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ovo njih dodo trenira na manje platedallton wrote:sretna nova godina, zdravlja srece i referendumaPoslanici Narodne skupštine Republike Srpske /RS/ usvojili su danas po hitnom postupku Zakon o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u organima uprave RS sa 48 glasova za, 10 protiv i tri uzdržana.U 2010. godini zaposlenima sa koeficijentom od ...
... 30 do 37 plata će biti manja za 25 odsto, sa koeficijentom od 23 do 27 za 20 odsto, sa koeficijentom od 17 do 22 za 15 odsto, a sa koeficijentom od 4 do 16 za deset odsto, i to sve za cijelu 2010. godinu.
- felipe kajetano
#7637 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma hebes plate..dobre su i ove..btw bice i jabuka sa voZdovog imanja iduce godine..a jabuke su zdraveSocijalista wrote:ovo njih dodo trenira na manje platedallton wrote:sretna nova godina, zdravlja srece i referendumaPoslanici Narodne skupštine Republike Srpske /RS/ usvojili su danas po hitnom postupku Zakon o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u organima uprave RS sa 48 glasova za, 10 protiv i tri uzdržana.U 2010. godini zaposlenima sa koeficijentom od ...
- mO k3
#7638 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
novi referendum
Kako sasznaje BIA to je ono sto je kod amerikanaca CIA odrzace se referendum o tome chije su jaBke....da li ce jaBke da dobiju samostalnost ili ne....
Uskoro vishe
Kako sasznaje BIA to je ono sto je kod amerikanaca CIA odrzace se referendum o tome chije su jaBke....da li ce jaBke da dobiju samostalnost ili ne....
Uskoro vishe
-
detroit-mercy
#7639 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sretna nova godina, zdravlja srece i referenduma[/quote]
ovo njih dodo trenira na manje plate
[/quote]
Ma hebes plate..dobre su i ove..btw bice i jabuka sa voZdovog imanja iduce godine..a jabuke su zdrave
Ja olovku vec kupio..ma hastra me samo da nam @dalton i svjedoci ne pomrse konce
....[/quote]
Felipe, kako teku treninzi, jesu li sada zimske pripreme u toku ili nesto drugo.
Isto je li isti treninig za mladje i starije osobe, sa i bez invaliditeta.
De bogati napisi koju, da i mi znamo sta nam je raditi odnosno kako nas trenirati za neki buduci referendum.
ovo njih dodo trenira na manje plate
Ma hebes plate..dobre su i ove..btw bice i jabuka sa voZdovog imanja iduce godine..a jabuke su zdrave
Felipe, kako teku treninzi, jesu li sada zimske pripreme u toku ili nesto drugo.
De bogati napisi koju, da i mi znamo sta nam je raditi odnosno kako nas trenirati za neki buduci referendum.
- vee-jay
#7640 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Srpska 4-ever

- 1gorstak
#7641 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sto je najgore, tuzice ih Mihajlica za taj slogan .... kaze autorska pravavee-jay wrote:Srpska 4-ever
-
dallton
#7642 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ovo njih dodo trenira na manje platedetroit-mercy wrote:sretna nova godina, zdravlja srece i referenduma
ma kakav trening, dzaba ti to, ne mozes ti srbe u traktorima stici, oni kad krenu nema te ptice trkacice koja ce ih prestici...nego kupi dosta hrane za novu godinu, vidis da ce sljedeca godina biti puna referenduma
-
hercegovac_pravi
#7643 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
'Oće li taj referendum ...... kaže Dodo "kad se stvore tehničke mogućnosti"
Dobro Dodo...hajde ti nama reci kakve ti mogućnosti nedostaju a ja se javno obavezujem da ću ja (i poveća grupa mojih prijatelja) raditi danonoćno da bi se ti uslovi postigli. Ukoliko su poteškoće finansijske prirode, pokrenut ćemo akciju sakupljanja pomoći, ukoliko su poteškoće tehničke naravi...e tu smo tek specijalizovani i naša pomoć ti može biti od neprocijenjive vrijednosti.
Dodo...brate...šta god treba samo reci i mi stižemo u pomoć..ali pod jednim uslovom a to je da nas ne zajebeš ponovo i ne porvedeš referendum.
Dodo...brate...šta god treba samo reci i mi stižemo u pomoć..ali pod jednim uslovom a to je da nas ne zajebeš ponovo i ne porvedeš referendum.
- bijelo_dugme
#7644 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
hercegovac_pravi wrote:'Oće li taj referendum ...... kaže Dodo "kad se stvore tehničke mogućnosti"![]()
![]()
Dobro Dodo...hajde ti nama reci kakve ti mogućnosti nedostaju a ja se javno obavezujem da ću ja (i poveća grupa mojih prijatelja) raditi danonoćno da bi se ti uslovi postigli. Ukoliko su poteškoće finansijske prirode, pokrenut ćemo akciju sakupljanja pomoći, ukoliko su poteškoće tehničke naravi...e tu smo tek specijalizovani i naša pomoć ti može biti od neprocijenjive vrijednosti.

- Bosnolog
#7645 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bijelo_dugme wrote:hercegovac_pravi wrote:'Oće li taj referendum ...... kaže Dodo "kad se stvore tehničke mogućnosti"![]()
![]()
IMT tehnicki stvorene mogucnosti ekstra jaki i ucinkoviti. Traktorista je mrak
Last edited by Bosnolog on 18/12/2009 01:22, edited 1 time in total.
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
- mO k3
#7647 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ujjjjj bogte... ovo je bre Thenk!!!!Hame_ wrote:
-
hercegovac_pravi
#7648 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Demokratija na volovski način..
Čuj mu argumenta imam "tol'ko i tol'ko" kila i broj cipela "tol'ki i tol'ki"
ka'će referendum
http://www.blic.rs/repsrpska.php?id=125719
Dodik je, između ostalog, poručio opoziciji da im može „držati lekcije o opozicionom delovanju“, a Mihajlici da „se ne mogu meriti ni po čemu“. „Imam 113 kila, 47 je broj cipela koje nosim. Mihajlica je u dečjem broju“, rekao je Dodik. Mihajlica mu nije ostao dužan, pa ga je pozvao da „odigraju basket jedan na jedan“. „Sto posto igram bolje košarku i preciznije šutiram trojke od premijera. A i pevam bolje od njega“, tvrdi Mihajlica.
Čuj mu argumenta imam "tol'ko i tol'ko" kila i broj cipela "tol'ki i tol'ki"
ka'će referendum
http://www.blic.rs/repsrpska.php?id=125719
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#7649 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ženski Dr.Med wrote:ujjjjj bogte... ovo je bre Thenk!!!!Hame_ wrote:
Ne, ovaj se zove "Rikverc-traktor".
Drzi odstupnicu traktorijadi.
- independer
- Location: REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA Sa Gradacca bijele kule Zmaja od Bosne
#7650 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ja zaista ne mogu da skontam ovu histeriju kod politicara iz genociteta. ubise se pricajuci da ce je braniti, sacuvati i da je nece dati a ja nigdje ne vidim da ovu tvorevinu iko ozbiljno napada. to me dovodi do zakljucka ili je pc zaista ugrozen od nekih nevidljivih sila ili je ovo obicna ubleha i sluzi za sludjivanje ionako sludjenog naroda u tom dijeli BIH.
Sta mislite vi o tome?
Sta mislite vi o tome?