Za te pare mozes kupiti u DE "duplu dozu"
koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
-
channel10
#7626 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Neces valjda kupiti u Plazi?
( ako imas nekoga vani)
- Garak
#7627 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ma kakva Plaza jarane, imam jednu finu gospođu koja nabavlja vani
kažu da Davidoff Cool Water dosta podsjeća na njega, samo što je GIT ''zeleniji'' i sofisticiraniji
kažu da Davidoff Cool Water dosta podsjeća na njega, samo što je GIT ''zeleniji'' i sofisticiraniji
-
channel10
#7628 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Meni je gorchi i ja osjetim mahovinu ili tako nesto
.
Dobar je ali poskup. Da li vrijedi kupiti bocu, ne znam. Vrijedi ako imas bas viska para.
Dobar je ali poskup. Da li vrijedi kupiti bocu, ne znam. Vrijedi ako imas bas viska para.
- Garak
#7629 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ćeif nema cijenu jarane
Skup jeste, nema govora ali vrijedi tih para
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#7630 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Uzmeš cool watera za tu lovu, i doslovno se mozrs kupati u njemu.... 
-
tr_ba
- konektovan
#7632 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Meni je najbitnije da odgovara mom nosu.... 
-
channel10
#7633 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
@Garak, tacno za cejf, ali tu ima jedan problem. Oarfemi su ti jedna vrsta bolesti
Ono je lijepo imati sve u originalnim bocama, ali....
- Garak
#7634 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Znaš kako, ima mirisa koji ti ne mogu dosaditi da se na glavu nasadiš, npr. D&G The One ili Versace pour Homme, ja da mogu kupao bih se u njima
Naravno stoji činjenica da su ovisnost, gledao sam kolekcije ljudi iz regiona, mogli su brat bratu novu Octaviu uzeti za vrijednost koju su potrošili. Za takve je najbolje da se opredijele za dekante, uzmeš pomalo od svega i uživaš. Ne moraš furati originalne bočice za pokazivanje, bitno da je tebi lijepo.
Ja za sada se držim onog koncepta da sam na 5 parfema. Jedan ljetni (Aqva Marine), za kancelariju ( The One) , za zimu ( Spicebomb), onako za furanje (GIT u dolasku), za kišno vrijeme ( DSQ Wood). I onda samo mijenjam kako potrošim za neki period, npr.za ljeto kontam investirati u nekog Tom Forda, a iduću zimu aBd možda Dior Homme i tako.
Naravno stoji činjenica da su ovisnost, gledao sam kolekcije ljudi iz regiona, mogli su brat bratu novu Octaviu uzeti za vrijednost koju su potrošili. Za takve je najbolje da se opredijele za dekante, uzmeš pomalo od svega i uživaš. Ne moraš furati originalne bočice za pokazivanje, bitno da je tebi lijepo.
Ja za sada se držim onog koncepta da sam na 5 parfema. Jedan ljetni (Aqva Marine), za kancelariju ( The One) , za zimu ( Spicebomb), onako za furanje (GIT u dolasku), za kišno vrijeme ( DSQ Wood). I onda samo mijenjam kako potrošim za neki period, npr.za ljeto kontam investirati u nekog Tom Forda, a iduću zimu aBd možda Dior Homme i tako.
- AhmetShabo
#7635 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Kad smo vec kod cool watera,deff najbolji psrfem koji sam probao,kao i gel za tusiranje. Jbt poslije tisiranja hodo bih sam za sobom.
Nego gdje se moze nabaviti po najpovoljnijoj cijeni parfem?
- konektovan
#7636 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Olx trgovci....AhmetShabo wrote: ↑05/02/2021 09:15 Kad smo vec kod cool watera,deff najbolji psrfem koji sam probao,kao i gel za tusiranje. Jbt poslije tisiranja hodo bih sam za sobom.
- konektovan
#7637 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Za hladne i kokuzne dane...

- Garak
#7638 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Cool Water je fantazija, samo što na mojoj koži kratko traje.
- konektovan
#7639 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ma solidan je bez obzira i na zadnje reformulacije. Nije loš ni cool water intense, ko trazi malo jace performanse, ali vrlo malo slicnosti imaju...
-
noviclan
#7640 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Jel' ovaj seka koristi
- konektovan
#7641 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
-
suspect_zero
#7642 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
-
channel10
#7643 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Konektovani, moze li jedna molbakonektovan wrote: ↑04/02/2021 21:04 Uzmeš cool watera za tu lovu, i doslovno se mozrs kupati u njemu....![]()
Hajde ako budes ovih dana isao u Inomu u SCC da pogledas koji sam parfem isprobao
Issey Miyake L Eau D Issey Pour Homme je u pitanju, samo ne znam je li taj ili je verzija Fraishe. Nalazi se u prvoj prostoriji, pa dole u cosku desno, samo ne na zidu, nego na onom zadnjem ostrvu, gore na vrhu, kad udjes u prolaz izmedju zida i tog ostrva. Znaci kad tu udjes, ides dole do kraja, pa na zadnjem ostrvu lijevo gore na vrhu.
Klasicna je siva boca(tester) i ubjedjen sam da na njoj pise eau de toilette, odmah ispod cepa i naziva parfema. Sad gledam po netu i ni na jednoj ne pise eau de toilette(na boci, ne na kutiji). Znaci isprobao jucer i parfem je perfektan
Moze i neko drugi pogledati, ako mu bude usput
- konektovan
#7644 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Tesko da cu biti u prilici ovih dana, ali ako budem u mogucnosti, pogledam...channel10 wrote: ↑06/02/2021 16:28Konektovani, moze li jedna molbakonektovan wrote: ↑04/02/2021 21:04 Uzmeš cool watera za tu lovu, i doslovno se mozrs kupati u njemu....![]()
?
Hajde ako budes ovih dana isao u Inomu u SCC da pogledas koji sam parfem isprobao.
Issey Miyake L Eau D Issey Pour Homme je u pitanju, samo ne znam je li taj ili je verzija Fraishe. Nalazi se u prvoj prostoriji, pa dole u cosku desno, samo ne na zidu, nego na onom zadnjem ostrvu, gore na vrhu, kad udjes u prolaz izmedju zida i tog ostrva. Znaci kad tu udjes, ides dole do kraja, pa na zadnjem ostrvu lijevo gore na vrhu.
Klasicna je siva boca(tester) i ubjedjen sam da na njoj pise eau de toilette, odmah ispod cepa i naziva parfema. Sad gledam po netu i ni na jednoj ne pise eau de toilette(na boci, ne na kutiji). Znaci isprobao jucer i parfem je perfektani sad bih ja to kupio, ali ne znam koji
Moze i neko drugi pogledati, ako mu bude usput![]()
-
channel10
#7645 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ako bude prilike, samo nemoj zaboraviti pa kada god
(ukoliko mene put ne navede pa da sam provjerim).
- konektovan
#7646 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moguće je da na tester bocicama piše eau de toilette, a da u originalnim dolazi bez toga....
I ja koliko znam, pour homme dokszi bez eau de toilete na samoj bocici u originalu..
-
channel10
#7647 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Vidio sam na netu da na bocici nema edt, ali eto na tom testeru ima, a nisam znao da imaju dvije verzije edt-a, taj klasicni i fraiche verzija i sad ne znam sta sam isprobao
.
Otvorim douglas.de i iste im boce kod obje verzije(mozda je mutnija ova klasicna, ali kako god okrenem, ne znam koji sam isprobao)
Edit: provjerio inominu stranicu i kod njih nema tog parfema, a koliko znam ono je inoma na.mjestu nekadasnjeg Tom Tailora u SCC-u na prizemlju.
Na Plazinoj stranici ima IM i samo obicna verzija tako ce.najprije biti da sam isprobao obicnu verziju.
Otvorim douglas.de i iste im boce kod obje verzije(mozda je mutnija ova klasicna, ali kako god okrenem, ne znam koji sam isprobao)
Edit: provjerio inominu stranicu i kod njih nema tog parfema, a koliko znam ono je inoma na.mjestu nekadasnjeg Tom Tailora u SCC-u na prizemlju.
Na Plazinoj stranici ima IM i samo obicna verzija tako ce.najprije biti da sam isprobao obicnu verziju.
- konektovan
#7648 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Jeste inoma u SCC-u...
Miyake je nekad bio fantazija od mirisa, ali ove nove veezije, tj. godista su totalno slabe,...kad ga jedan zara vibrant leather nadjaca,....sve ti je jasno .
Miyake je nekad bio fantazija od mirisa, ali ove nove veezije, tj. godista su totalno slabe,...kad ga jedan zara vibrant leather nadjaca,....sve ti je jasno .
-
channel10
#7649 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Jucer je na ruci jedno nanosenje trajalo sigurno 5-6 sati(uvecer). Na visim temperaturama ce sigurno vise trajati i jos koja aplikacija vise
i pun pogodak.
- konektovan