Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
veella wrote:Evo jedan dokaz kako se stimaju bodovi.
Za sve ljubitelje Bundeslige, a ovi drugi nek kake malo o minusu i 18. mjestu http://assets.sbnation.com/assets/2678191/penalty.gif
Poklon bodovi = poklon titula
je je, ovaj udarac znaci 7 poraza u BL.
Bayern je kriv sto je BVB na 17., tj 18. mjestu
ma na loptu isao. I ovaj Veella sad trazi iglu u plastu sijena. Sam je BVB kriv za svoju trenutnu situaciju, ne moras dalje traziti krivca.
A sto se mene tice, sutra mozete dobiti da se Bayern udalji od konkurenta br. 1
Nekada se znalo pogledati dosta dobrih tekmi, a ovako samo Bajern furaju i odavno su mi se zgadili. Eto danas 6 golova na jednoj tekmi, dok ovamo gledas dosadnu igru Bajerna za kojeg se zna otpocetka da ce biti prvak. Mislim da je vecini raje draze pogledati neku neizvjesnu tekmu, nego ovo sranje Bajerna, ali ko nas pita.
Ovu tabelu ko da je neko okrenuo naopačke. Hertha, Hamburger, Stuttgart, Dortmund, Bremen sve redom giganti dole na dnu. A pri vrhu Hoffenheim, Moenchengladbach, Augsburg, Hanover
Mali_Vuk wrote:Ovu tabelu ko da je neko okrenuo naopačke. Hertha, Hamburger, Stuttgart, Dortmund, Bremen sve redom giganti dole na dnu. A pri vrhu Hoffenheim, Moenchengladbach, Augsburg, Hanover
A Gladbach nije gigant. Cak je veci od vecine nabrojanih
Mali_Vuk wrote:Ovu tabelu ko da je neko okrenuo naopačke. Hertha, Hamburger, Stuttgart, Dortmund, Bremen sve redom giganti dole na dnu. A pri vrhu Hoffenheim, Moenchengladbach, Augsburg, Hanover
A Gladbach nije gigant. Cak je veci od vecine nabrojanih