Profesor Jovo je predlagao izmjene Ustava. Mogao ih je uraditi, i ograničiti pravo glasa kao i u svim drugim zemljama EU. Al' avaj. Nekad ti Hercegovci budu korisni, pa nije zgodno.. .dalmatinka wrote:Krivo. Putovnice im je davao hrvatski ustav. Nema veze s lijevom ili desnom vladom.It_is_a_Leclerc wrote:Pasoše Hrvatske bh. građanima nije davala moja nana, već hrvatska država sa dvije SDP-ove vlade i dva SDP-ova predsjednika.
Desavanja u Hrvatskoj
- It_is_a_Leclerc
#7626 Re: Desavanja u Hrvatskoj
- JohnnyS
#7627 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ako je išta dobro u ovoj večeri izbora između kokoške i lignje, onda je to da glasovi dijaspore ipak nisu odlučili.
-
palermo
#7628 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Jašta će, HDZ će u ući u pustolovinu sa neizvjesnim ishodom zbog nešto hercegovaca. Uostalom, koliko ja upratih o trećem entitetu su govorili i Tonino Picula, i Vesna Pusić a i drugim ljevičarima nije bila strana ta priča.TheWatcher wrote:napokon je hdz bih dobio partnera koji ce im na sve moguce nacine pomoci da pokusaju dobiti entitet
Za BiH je, u postojećoj konstelaciji odnosa, HDZ-ovska vlada bolja.
- karanana
#7629 Re: Desavanja u Hrvatskoj
17.000 je razlika koliko vidim.
ja sam u nekom pozitivnom moodu.
ja sam u nekom pozitivnom moodu.
-
dpjokala26
#7630 Re: Desavanja u Hrvatskoj
zar bosnjake ta konstutivnost hrvata bas toliko zulja?kamen spoticanja wrote:Tu svakako izbora nemaju...finta je samo kako ovih 50tak 'rvata sto ostane u BiH i dalje zadrzati konstitutivnimIt_is_a_Leclerc wrote:Pasoše Hrvatske bh. građanima nije davala moja nana, već hrvatska država sa dvije SDP-ove vlade i dva SDP-ova predsjednika.
-
dpjokala26
#7631 Re: Desavanja u Hrvatskoj
nisu glasovi iz bih nista odlucili.ovo su glasovi bez dijaspore.trcicu trceci wrote:ipak je minimalna prednost, 5000 je premala razlika na ovu izlaznosz. Tih 5000 je vjerovatno iz Bosne odlucilo i ova ce se na sve nacine pokusati da se oduzi, a to ide prica o trecem entitetu![]()
ivo priznao poraz, odrzao govor, odmjeren i uljudan.
- karanana
#7632 Re: Desavanja u Hrvatskoj
al milanovic je strucnjak samo takav. kaze ako izadje preko 2 mil, josipovic sigurno uzima.
- JohnnyS
#7633 Re: Desavanja u Hrvatskoj
karanana wrote:al milanovic je strucnjak samo takav. kaze ako izadje preko 2 mil, josipovic sigurno uzima.
Milanović ga je i koštao poraza.
- dalmatinka
#7634 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kod tebe je baš sve crno-bijelo. Naglasak je na predlagaoIt_is_a_Leclerc wrote:Profesor Jovo je predlagao izmjene Ustava. Mogao ih je uraditi, i ograničiti pravo glasa kao i u svim drugim zemljama EU. Al' avaj. Nekad ti Hercegovci budu korisni, pa nije zgodno.. .dalmatinka wrote:Krivo. Putovnice im je davao hrvatski ustav. Nema veze s lijevom ili desnom vladom.It_is_a_Leclerc wrote:Pasoše Hrvatske bh. građanima nije davala moja nana, već hrvatska država sa dvije SDP-ove vlade i dva SDP-ova predsjednika.
Nije mogao uraditi, mogao je samo predložiti. Zna se tko odlučuje. Osim toga svaki hrvatski građanin ima pravo birati i biti biran ma gdje god se nalazi za razliku od BiH u kojoj svatko može birati ali ne i biti biran. Nisu u pitanju samo Hercegovci nego svi građani Hrvatske bilo gdje u svijetu. Btw, Josipoviću je ime Ivo
- casica
#7635 Re: Desavanja u Hrvatskoj
gledam covica i njegovu izjavu, sav ustreptao od srece.....sve mi ga nesto zao 
- dalmatinka
#7636 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Banksy - u pravu si. Karamarko je preuzeo iz prve. 
- karanana
#7637 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ja bih mu dao sutra slobodan dan u predsjednistvu.
-
iscrtani čovek
#7638 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Bitno je, kako ti nije bitno, da u štabu Kolinde se cereka Ljubo Rojs i slični tipovi, od kojih su neki i notorni fašisti, šta od takvih ljudi očekuješ?sherbett wrote:Ja kao drzavljanka RH moram priznati da ne znam gdje nasa zemlja ide, kojim putem ni kamo ce stici. Ono sto znam jest da smo u banani i da je sasvim nebitno tko je na vlasti dokle god ta vlast ne mari za dostojan zivot svojih gradjana. Samo je u ovakvim bjedama od zemalja bitno tko je na vlasti kako bi imali 5 minuta divljanja u ispoljavanju dubinskih podjela naseg bijednog drustva na lijeve i desne. Totalno neperspektivna i depresivna surova realnost nase zemlje.
No, kada bi ljudi imali prosperitetan zivot, nebi se smarali bojama i parolama...ovako im ne preostaje drugo nego da tvore krdo.
Sasvim je nebitno tko je na vlasti, koliko god zvucalo klisej - SVI SU ISTI KAD SJEDNU U FOTELJU. Jednostavno tako funkcionira sustav u ovim nasim zemljama. Potrebne su generacije i generacije da se on iskorijeni i postuje "evropske vrijednosti" ... Koje su, kako i sami znamo i vidimo, takodjer upitne
-
parapet
#7639 Re: Desavanja u Hrvatskoj
iscrtani čovek wrote:Bitno je, kako ti nije bitno, da u štabu Kolinde se cereka Ljubo Rojs i slični tipovi, od kojih su neki i notorni fašisti, šta od takvih ljudi očekuješ?sherbett wrote:Ja kao drzavljanka RH moram priznati da ne znam gdje nasa zemlja ide, kojim putem ni kamo ce stici. Ono sto znam jest da smo u banani i da je sasvim nebitno tko je na vlasti dokle god ta vlast ne mari za dostojan zivot svojih gradjana. Samo je u ovakvim bjedama od zemalja bitno tko je na vlasti kako bi imali 5 minuta divljanja u ispoljavanju dubinskih podjela naseg bijednog drustva na lijeve i desne. Totalno neperspektivna i depresivna surova realnost nase zemlje.
No, kada bi ljudi imali prosperitetan zivot, nebi se smarali bojama i parolama...ovako im ne preostaje drugo nego da tvore krdo.
Sasvim je nebitno tko je na vlasti, koliko god zvucalo klisej - SVI SU ISTI KAD SJEDNU U FOTELJU. Jednostavno tako funkcionira sustav u ovim nasim zemljama. Potrebne su generacije i generacije da se on iskorijeni i postuje "evropske vrijednosti" ... Koje su, kako i sami znamo i vidimo, takodjer upitne
Fašizam, nego šta! A sa fašizmom nema kompromisa...
Trk u šumu i osnuj gerilu!
- Vitezanin
#7640 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kolinda pobijedila, a Karamarko drži govore.
Još jedni izbori gdje je evidentna kriza stranaka ljevice (i kvaziljevice
) u uvjetima krize. Hrvatska prati trendove ostatka ne samo "nove" Europe već i šire.
Još jedni izbori gdje je evidentna kriza stranaka ljevice (i kvaziljevice
- JohnnyS
#7641 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ljevica ne postoji, Blair i Schroder su je sahranili.
-
iscrtani čovek
#7642 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne čudi poraz Ive. To je jedan amorfni beskičmenjak, šminker i pozer bez stava, hrvatska varijanta Tadića.
Samo takve luzere mogu poraziti HDZ i Tomo Nikolić.
Samo takve luzere mogu poraziti HDZ i Tomo Nikolić.
- sinuhe
#7643 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Cijenim što su glasali za ženu.
- Vitezanin
#7644 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Btw, prilično jeftin populistički govor. Josipović je tijekom ove kampanje isto radio samo puno blaže.
Je li ono rekla da će Hrvatska sad postati najrazvijenija zemlja svijeta, Unije itd? Ili sam ja prolupao?

Je li ono rekla da će Hrvatska sad postati najrazvijenija zemlja svijeta, Unije itd? Ili sam ja prolupao?
- bach
#7645 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nisi. Rekla je to zaista.Vitezanin wrote:Btw, prilično jeftin populistički govor. Josipović je tijekom ove kampanje isto radio samo puno blaže.
![]()
Sprdex
IZBORI 2015: Dok se među stranačkim kolegama probijala do bine, Kolinda ostala bez novčanika i prstenja
18:00 – NASA objavila eksluzivnu snimku glasačkog reda u Mostaru
18:12 – Red u BIH smanjio se te je sad dugačak samo 400 kilometara.
18:20 – Republikanski kandidat za američkog predsjednika kampanju u veljači počinje u Mostaru.
18:43 – PRIJELOMNA VIJEST: Upravo saznajemo da se, osim u Mostaru, izbori odvijaju i u Hrvatskoj
18:44 – HAVARIJA NA STIKSU: Na povratku s glasanja potopljene 4 lađe s HDZ-ovim biračima
18:45 – Pokojni partizani preuzeli odgovornost
19:00 – SENZACIJA: Milan Kujundžić nadopisao svoje ime na listić i dobio jednak broj glasova kao u prvom krugu
19:02 – Nakon objave izlaznih anketa Kolinda Grabar Kitarović otišla se zahvaliti svojim biračima, povratak u Hrvatsku očekuje se oko 22 sata
19:06 – Oglasio se i Sinčić: “Dvanaest milijuna krumpira danas je brutalno isjeckano i pretvoreno u pomfri”
19:09 – Kolinda nakon pobjede najavila nastavak Tuđmanovog puta; u Bosni proglašeno ratno stanje
19:14 – Talačka kriza u Šestanovcu, u glasačkoj kutiji pronađen listić za Ivu Josipovića. Predsjednik biračkog odbora zatočio promatrače dok se ne pronađe krivac
19:30 – Josipovićeva obitelj utučena zbog poraza: “Manje ćemo ga viđati sada kada bude morao raditi”
19:38 – Iz Kolindinog stožera na Njuškalu oglasili prodaju avionske karte za Bruxelles, Vesna Pusić zainteresirana
19:59 – Sinčić: “U Hrvatskoj danas živi 4 milijuna ljudi i 9 milijuna gljiva. Pitanje je tko tu ima pravo birati predsjednika”
20:08 – Stigli prvi službeni rezultati, Josipović u vodstvu, ali obrađeni su rezultati s tek 5% groblja
20:21 – NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U LOVREĆU: Zabilježen glas za Josipovića; počinitelj zasad nepoznat. Više pročitaj OVDJE
21:10 – Opsadno stanje u Lovreću: Josipovićev glasač pobjegao u šumu. Iz Splita krenuo kanader napunjen svetom vodom, policija dimnim bombama napunjenim tamjanom pokušava istjerati Sotonu iz šume
21:15 – Kolinda nadoknadila razliku; u Mostaru više nema nezaposlenih!
21:54 – Traje slavlje u Kolindinom stožeru, Mamićev striptiz najavljen za ponoć
22:01 – Đuro Glogoški pozvao branitelje iz Savske da spakiraju stvari, križeve i Tuđmanove biste
22:02 – Prosvjed branitelja završen
22:04 – Petnaesto stoljeće čestitalo Hrvatima na izboru: “Dobrodošli natrag”
22:47 – Dok se među stranačkim kolegama probijala do bine, Kolinda ostala bez novčanika i prstenja
23:00 Prvu polovicu predsjedničkog mandata Kolinda planira potrošiti na pobjednički govor
Last edited by bach on 11/01/2015 23:36, edited 1 time in total.
-
rahmanjin
#7646 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kako je mogao ograniciti? Da on glasa za 2/3 Sabora? On je samo mogao predloziti i nista vise. Ma kakav Josipovic bio opet je bolji od ekipe koja je uz Kolindu, kad vidim Karamarka, Rojsa i ostale jeza me uhvati.It_is_a_Leclerc wrote:Profesor Jovo je predlagao izmjene Ustava. Mogao ih je uraditi, i ograničiti pravo glasa kao i u svim drugim zemljama EU. Al' avaj. Nekad ti Hercegovci budu korisni, pa nije zgodno.. .dalmatinka wrote:Krivo. Putovnice im je davao hrvatski ustav. Nema veze s lijevom ili desnom vladom.It_is_a_Leclerc wrote:Pasoše Hrvatske bh. građanima nije davala moja nana, već hrvatska država sa dvije SDP-ove vlade i dva SDP-ova predsjednika.
-
muzicar_iz_parka
#7648 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Kada budemo imali ovakvog kandidata za preCedništvo neka se javimo.
Za noćnu moru, zamislite Dušanku Majkić i Željku Cvijanović u ovom izdanju.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7649 Re: Desavanja u Hrvatskoj
a viĐŽaj BAJe kod KITAroviČke

-
LDLT
#7650 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne trebaju se ništa odužiti, ti glasovi po defaultu idu kontra SDPa, ali uvijek.trcicu trceci wrote:ipak je minimalna prednost, 5000 je premala razlika na ovu izlaznosz. Tih 5000 je vjerovatno iz Bosne odlucilo i ova ce se na sve nacine pokusati da se oduzi, a to ide prica o trecem entitetu![]()
Milanović, Pusić i sl. su ga koštali pobjede.karanana wrote:al milanovic je strucnjak samo takav. kaze ako izadje preko 2 mil, josipovic sigurno uzima.
Nije Sinčić digao skoro 15% radi Josipovića već ovih SDP/HNS kretenoida.