himna, naravno, izvizdana...memlija wrote:Nisam nešto upratio je li svirala Himna na početku pošto sam malo Okasnio na prenos....?
iznenadio bi se da su kulturno sutili tih 2 min
Moderators: Charuga, Tomahawk11
himna, naravno, izvizdana...memlija wrote:Nisam nešto upratio je li svirala Himna na početku pošto sam malo Okasnio na prenos....?
memlija wrote:Nisam nešto upratio je li svirala Himna na početku pošto sam malo Okasnio na prenos....?

Upravo tako drug,i meni je igra u većini utakmice djelovala bezidejno,zato kažem sreća pa smo fizički nadmoćni nad svim ekipama iz BiH,pa nam je to većinom i donosilo bodove.LSD wrote:Rezultat je vrlo dobar ,ali nisam zadovoljan igrom...igrali smo ispod prosjeka, Svraka podbacio u vezi, ali Amar je reagovao i na poluvremenu ubacio Višću koji se pokazao kao pun pogodak.
Odbrana mi djelovala nesigurno (Kerla koljenima izbijao lopte u par navrata),Bajić nabijao lopte bezveze prema naprijed i samo poklanjao im lopte...Ćulum je dosta griješio u predaji (onaj njihov gol je njegov poklon) ali taj covjek ima i previše kredita za ovu sezonu.
Bekrić pokazao zašto je najjaci igrac lige, Bešlija - svaka mu cast za onaj bijeg po desnoj strani i asistenciju
Bućan isto pokušavao ali su ga tukli citavo vrijeme.
Borac ništa posebno - solidna ekipa koja ima par dobrih igraca, ali mislim da smo mnogi jaci kao tim.
U revanšu ocekujem pun stadion i 3 komada u njihovoj mreži
Pa jest bilo bezidejno dosta...a imali smo dominaciju, sve nekako kad treba zadnji pas odigrati, spetljaju se.Šibicar wrote:Upravo tako drug,i meni je igra u većini utakmice djelovala bezidejno,zato kažem sreća pa smo fizički nadmoćni nad svim ekipama iz BiH,pa nam je to većinom i donosilo bodove.LSD wrote:Rezultat je vrlo dobar ,ali nisam zadovoljan igrom...igrali smo ispod prosjeka, Svraka podbacio u vezi, ali Amar je reagovao i na poluvremenu ubacio Višću koji se pokazao kao pun pogodak.
Odbrana mi djelovala nesigurno (Kerla koljenima izbijao lopte u par navrata),Bajić nabijao lopte bezveze prema naprijed i samo poklanjao im lopte...Ćulum je dosta griješio u predaji (onaj njihov gol je njegov poklon) ali taj covjek ima i previše kredita za ovu sezonu.
Bekrić pokazao zašto je najjaci igrac lige, Bešlija - svaka mu cast za onaj bijeg po desnoj strani i asistenciju
Bućan isto pokušavao ali su ga tukli citavo vrijeme.
Borac ništa posebno - solidna ekipa koja ima par dobrih igraca, ali mislim da smo mnogi jaci kao tim.
U revanšu ocekujem pun stadion i 3 komada u njihovoj mreži
Vratite nam Faruka da postane zanimljivoelSaik wrote:Postaje dosadno...
Što se tiče zviždanja, bio sam na istoku, dijeljeni su pamfleti na kojima je pisalo kada počne himna BiH,da se krene pjevati Bože pravde i stavljen je tekst himne. A ljudi su počeli zviždati već kada je počela muzika za najavu utakmice, dakle nema veze sa BH himnom. A, ono mislim naša posla, pa melodija himne je totalno OK, i komponovao je Srbin, ako ćemo već u detalje.Joey Tribbiani wrote:memlija wrote:Nisam nešto upratio je li svirala Himna na početku pošto sam malo Okasnio na prenos....?
himna je svirala ali niko sa imalo ostecenim sluhom je ne bi mogao cuti jer su "navijaci" borca zvizdali ko zadnji indijanci. Uz to su mnogi drzali podignuta 3 prsta. Ocekivano.
O prijemu i ostalom ce pricati momci koji su bili tamo.
EDIN VIŠĆA!!!
Dobro BL je ipak gradkrig wrote:Što se tiče zviždanja, bio sam na istoku, dijeljeni su pamfleti na kojima je pisalo kada počne himna BiH,da se krene pjevati Bože pravde i stavljen je tekst himne. A ljudi su počeli zviždati već kada je počela muzika za najavu utakmice, dakle nema veze sa BH himnom. A, ono mislim naša posla, pa melodija himne je totalno OK, i komponovao je Srbin, ako ćemo već u detalje.Joey Tribbiani wrote:memlija wrote:Nisam nešto upratio je li svirala Himna na početku pošto sam malo Okasnio na prenos....?
himna je svirala ali niko sa imalo ostecenim sluhom je ne bi mogao cuti jer su "navijaci" borca zvizdali ko zadnji indijanci. Uz to su mnogi drzali podignuta 3 prsta. Ocekivano.
O prijemu i ostalom ce pricati momci koji su bili tamo.
EDIN VIŠĆA!!!
Što se tiče atmosfere, postignut je napredak u odnosu na prije nekoliko godina, više NEMA organizovanog vrijeđanja tipa ubij tu.... Po meni to sporo ide, ali moramo priznati da ipak ide naprijed.
zecko_kupuz wrote:Mene zanima samo gdje je Osim pronašao onu sohu Ćuluma.Bez uvrede za navijače Želje, ali momak čak ni ne podsjeća na fudbalera, a kamoli da igra kao jedan. Crouch je za njega izmislio V=a*t.
![]()
Ćulum zna "zaključati" loptu, da mu je ne možeš uzeti nikakozecko_kupuz wrote:Mene zanima samo gdje je Osim pronašao onu sohu Ćuluma.Bez uvrede za navijače Želje, ali momak čak ni ne podsjeća na fudbalera, a kamoli da igra kao jedan. Crouch je za njega izmislio V=a*t.
![]()