Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hopi
#7626 Re: FK Sarajevo
e kada sam vidio ovu sliku baš mi je onako muka došla i neugodan osjećaj,
jeli ova fašistička zastava bila tokom čitave utakmice prikazivana?
jeli ova fašistička zastava bila tokom čitave utakmice prikazivana?
- PriNc_ba
#7627 Re: FK Sarajevo
jel se mora u nebo dici ruka da se okarakterise kao DIZANJE ?potres_mozga wrote:Ja fakat nigdje nisam vidio da je DIZAO tri prsta, drzao je ruku spustenu kod pokazivanja 3 prsta, tj. mislim da je nesto drugo u pitanju, a ne provokacijacunga lunga wrote:Ma nidje veze..PriNc_ba wrote:da se mene pita Banetu bih pokazao izlazna vrata iz klubahajd budi ti sta hoces privatno i imaj misljenje kakvo hoces i radi sta hoces al na utakmici debil tri prsta dize likovima koji ga provociraju s tribina
debil u svakom slucaju
al eto valjda ga vrijedjalo sto mu nisu *ebali mater cetnicku nego balijsku pa da im skrene paznju ccc fkt svasta
to mi je bio jedan od jacih detalja na utakmici!
3 puta je pokazao i to pokusao iza lopte da sakrije da drugi ne vide al po pehu ga je kamera bas tada uhvatila
- argyle
#7628 Re: FK Sarajevo
Kakav Svijet i UEFA i FIFA i pm?Baltazar_khan wrote:Ovu sliku treba cijeli svijet da vidi. Neću namjerno da je postavim u krupnom planu jer je gadna, ovako je bolje.Joey Tribbiani wrote:Ne javljam se na vašoj temi, ali evo sad samo malo po netu gledao tribinu onih fašista pa moram. Volio bih da se organizujete koliko mozete i preko udruzenja pristisnete savez u vezi kazne. Nije samo do navijača, i do kluba je. Godinama im je pravilo da ne moze igrati "nehrvat" + oni kao organizator utakmice dopuštaju unošenje onakvih rekvizita. Zemlja jest nakaradna maximalno, svako tjera svoje, ali ipak smo mi iz glavnog grada, koji je usput i nekakva kolijevka antifašizma odavno. NS neće ništa sam uraditi, pa zato ovo i pišem. Neću da me neko pogrešno shvati i da misli da "ložim" raju. Samo se nadam se se neće ova glupost prešutit. Daj Bože da dodje i do UEFE jer jebeš fudbal kad se svakakva govna kriju iza nečega što se zove navijačka skupina.
http://img641.imageshack.us/img641/2677/img4742fz.jpg
Kome da se jadis, kada u tom svijetu ima gorih stvari.
Te stvari moramo mi sami rijesiti. Ako nece policija u Sirokom, nema problema, postoje Federalni i Drzavni organi, vrsimo pritisak na njih da nesto poduzmu.
Ili cemo sacekati da nam Blatter ili Platini dodju i rijese probleme?
-
nookey
#7629 Re: FK Sarajevo
Ovo sranje sam tek sad vidio i ne mogu da vjerujem!
Još ono skidanje majica i uzimanje transparenta...
Ovu ligu treba ukinuti pod hitno, jbm ti ovu državu
Još ono skidanje majica i uzimanje transparenta...
Ovu ligu treba ukinuti pod hitno, jbm ti ovu državu
-
internazionale
#7630 Re: FK Sarajevo
kakav cijeli svijetBaltazar_khan wrote:Ovu sliku treba cijeli svijet da vidi. Neću namjerno da je postavim u krupnom planu jer je gadna, ovako je bolje.Joey Tribbiani wrote:Ne javljam se na vašoj temi, ali evo sad samo malo po netu gledao tribinu onih fašista pa moram. Volio bih da se organizujete koliko mozete i preko udruzenja pristisnete savez u vezi kazne. Nije samo do navijača, i do kluba je. Godinama im je pravilo da ne moze igrati "nehrvat" + oni kao organizator utakmice dopuštaju unošenje onakvih rekvizita. Zemlja jest nakaradna maximalno, svako tjera svoje, ali ipak smo mi iz glavnog grada, koji je usput i nekakva kolijevka antifašizma odavno. NS neće ništa sam uraditi, pa zato ovo i pišem. Neću da me neko pogrešno shvati i da misli da "ložim" raju. Samo se nadam se se neće ova glupost prešutit. Daj Bože da dodje i do UEFE jer jebeš fudbal kad se svakakva govna kriju iza nečega što se zove navijačka skupina.
http://img641.imageshack.us/img641/2677/img4742fz.jpg
sad će doći oni forumaši tipa hrasno38 ili zonbirile ili neko im sličan da ti objasne da je ovo djelo hz (ili će senad pećanin aka vreća govana, napraviti specijalnu emisiju)
nemojte domaćine džaba optuživati
- argyle
- Obuca9
#7632 Re: FK Sarajevo
Ako osvajač Kupa bude jedna od tri prvoplasirane ekipe u Prvesntvu. Konkretno, u ovom slučaju, ako bi mi (ne do Bog) bili četvrti, a ispred nas završili Borac, Željezničar i fašisti, onda bi mi išli u Evropu samo ako bi Kup osvojio Željezničar ili fašisti.north wrote:Jadna majko na šta smo spali, da se "zadovoljavamo" sa 4 mjestom![]()
Je li 4 mjesto definitivno vodi u Evropu, naravno uz uslov da nas UEFA ne suspenduje?
- van Basten
#7633 Re: FK Sarajevo
pravi test za upravu i nove ljude u njoj da pokažu koliko mogu i hoće oko tih stvari. Srećom, sada pismeniji ljudi od baljaka i sl rade te stvari, tako da se zaista uzdam u njihda će to istjerati na čistac
-
Fabolous
#7634 Re: FK Sarajevo
Bas su slatki :D
Sta ocekivati od nekog maloumnika koji je odrastao u onoj vukojebini odsjecen od svijeta, zatucan ideologijom Ante Pavelica, pojma nema o fudbalu ali je dosao tu jer dolazi veliko Sarajevo (balije) u goste i to mu je idealna prilika da istrese svoje frustracije, glupost i mrznju.
Njihov dolazak u Sarajevo na utakmicu je novi film Stanley Kubrick-a "Odiseja u Sarajevu 2030".
Sta ocekivati od nekog maloumnika koji je odrastao u onoj vukojebini odsjecen od svijeta, zatucan ideologijom Ante Pavelica, pojma nema o fudbalu ali je dosao tu jer dolazi veliko Sarajevo (balije) u goste i to mu je idealna prilika da istrese svoje frustracije, glupost i mrznju.
Njihov dolazak u Sarajevo na utakmicu je novi film Stanley Kubrick-a "Odiseja u Sarajevu 2030".
- cigara
#7635 Re: FK Sarajevo
Mene u svemu ovome najvise nerviraju mediji, NE DO DRAGI BOG da su slucajno sta HZ tamo pjevale, pa to bi na Novoj odmah svanulo u vanrednom prilogu.
Ovi nasi nesposobnjakovici hitlerovu zastavu ne znaju prokomentarisati
Ovi nasi nesposobnjakovici hitlerovu zastavu ne znaju prokomentarisati
-
Cafe Camargue
#7636 Re: FK Sarajevo
igore kristiću, jadu jadni
- junkers
#7637 Re: FK Sarajevo
papak je prenosio i onu sramotu iz mostara prošle godine.i šutio.p.čkiceCafe Camargue wrote:igore kristiću, jadu jadni
- burek_in_space
#7638 Re: FK Sarajevo
A oni su kao blagonaklono trebali gledati na njegova tri prsta, to bi ga kao neshto izvadilo?!PriNc_ba wrote:
jel se mora u nebo dici ruka da se okarakterise kao DIZANJE ?
3 puta je pokazao i to pokusao iza lopte da sakrije da drugi ne vide al po pehu ga je kamera bas tada uhvatilaznaci fino se vidjelo da ga provociraju oni sto su uz o gradu bili i njegova gesta neka glavom je pokazala da je nervozan i da mu ne godi sta mu govore
a onda se fino okrenuo i samo glup covjek ne moze skontati o cemu se radilo
onakvima nije mjesto u Sarajevu
nek prica ko sta hoce...
De saberi se malo, pa cesh skontati da je mozhda on na provokaciju uzvracao provokacijom.
A inache potomcima ustasha koji i dalje bashtine tu tradiciju zhelim samo sve najgore.
-
Cafe Camargue
#7639 Re: FK Sarajevo
Nije se Bane ponio sportski, tu nema dileme... al meni se evo vrti u stomaku od ove vaše priče. Pa jeboga tri prsta, nakon svega što smo vidjeli dole vi o tom problemu?! Šta glumite ba, otiđite dole pa budite politički korektniburek_in_space wrote:A oni su kao blagonaklono trebali gledati na njegova tri prsta, to bi ga kao neshto izvadilo?!PriNc_ba wrote:
jel se mora u nebo dici ruka da se okarakterise kao DIZANJE ?
3 puta je pokazao i to pokusao iza lopte da sakrije da drugi ne vide al po pehu ga je kamera bas tada uhvatilaznaci fino se vidjelo da ga provociraju oni sto su uz o gradu bili i njegova gesta neka glavom je pokazala da je nervozan i da mu ne godi sta mu govore
a onda se fino okrenuo i samo glup covjek ne moze skontati o cemu se radilo
onakvima nije mjesto u Sarajevu
nek prica ko sta hoce...
![]()
De saberi se malo, pa cesh skontati da je mozhda on na provokaciju uzvracao provokacijom.
A inache potomcima ustasha koji i dalje bashtine tu tradiciju zhelim samo sve najgore.![]()
![]()
- burek_in_space
#7640 Re: FK Sarajevo
Prochitaj josh jednom, pa cesh vidjeti da ja ne osudjujem dizanje tri prsta u Lishtici, iako imam mnogo toga protiv ta ista tri prsta bilo gdje drugo na svijetu.
- kokuz_sa
#7641 Re: FK Sarajevo
digao bane 3 prsta pa sta..
oznacavaju pripadnike srbskog naroda..to je isto kao kad neko digne 2 prsta i simbolizira peace..
drugo je ovo sto skripari dizu ruke..ovo je ustaski pozdrav i nema veze sa 3 prsta i simbolikom pripadnosti srbskom narodu
http://www.facebook.com/pages/Siroki-Br ... 2170009203
naci zastava na utakmici s velezom izgleda
oznacavaju pripadnike srbskog naroda..to je isto kao kad neko digne 2 prsta i simbolizira peace..
drugo je ovo sto skripari dizu ruke..ovo je ustaski pozdrav i nema veze sa 3 prsta i simbolikom pripadnosti srbskom narodu
naci zastava na utakmici s velezom izgleda
- Baltazar_khan
#7642 Re: FK Sarajevo
Branislav Arsenijević ima moju podršku momak daje od sebe 300 posto u gotovo svakoj utakmici
To što je uradio, ako je ikako imao namjeru da odgovori onim na tribinama koji su mu vjerovatno psovali majku srpsku, uradio je u afektu.
Kamo sreće da imamo u timu još fudbalera kao što je Bane tada bi žarili i palili ovom ligom budite sigurni u to.
Kamo sreće da imamo u timu još fudbalera kao što je Bane tada bi žarili i palili ovom ligom budite sigurni u to.
-
vendetta87
#7643 Re: FK Sarajevo
Ima li neka slika kako on to pokazuje.Ja nekako nisam upratio
-
Fabolous
#7644 Re: FK Sarajevo
Da je digao tri prsta tek tako, ili da je digao tri prsta u Sarajevu, Zenici, Tuzli, ili nekom drugom vecinskom muslimanskom gradu moglo bi mu se zamjeriti i smatrati nacionalistickom uvredom na nas racun, ali dole u leglu ustasa pod pritiskom domacih skutora i silnom vrijedjanju, psovanju, pljuvanju, itd. nema mu se nista prigovoriti. Na provokaciju odgovorio provokacijom. Sto se mene tice, neka je, treb'o im je jos kurac izvaditi i mahati po terenu.
Momak je srbin, sta je trebao, pasti na sedzdu?
Ne znam jos su glave usijane, ako ima potrebe da UNFKS reaguje nek' reaguje, sta god odluce ispostovat cu.
Momak je srbin, sta je trebao, pasti na sedzdu?
Ne znam jos su glave usijane, ako ima potrebe da UNFKS reaguje nek' reaguje, sta god odluce ispostovat cu.
- snaga_znanja
#7645 Re: FK Sarajevo
Ne treba pametovati i puno razmisljati o tome da bi se dokazalo da je Zapadna Hercegovina posljednji bastion iskrenog i izvornog fasizma i nacizma u Evropi.
Ali poslije svega sta se desavalo 92-95 ovdje se nadje neki intelektualac koji podrzava dizanje 3 prsta igraca Bordo ekipe!
Mozes mislit kako bi im suknuo da je jos Mladicevu sliku na majici ispod dresa imao!
Boze sacuvaj sta ja sve necu dozivjeti.
A za Hercegovce! Pa sta ocekujete od njih! Njih se i pravi Hrvati stide. To su davno pokazali grafitom: "Evo vama vasi Hercegovci, vratite nam nase Srbe!"
RIP
Vedran Puljic!
Ali poslije svega sta se desavalo 92-95 ovdje se nadje neki intelektualac koji podrzava dizanje 3 prsta igraca Bordo ekipe!
Mozes mislit kako bi im suknuo da je jos Mladicevu sliku na majici ispod dresa imao!
Boze sacuvaj sta ja sve necu dozivjeti.
A za Hercegovce! Pa sta ocekujete od njih! Njih se i pravi Hrvati stide. To su davno pokazali grafitom: "Evo vama vasi Hercegovci, vratite nam nase Srbe!"
RIP
Vedran Puljic!
-
Cafe Camargue
#7646 Re: FK Sarajevo
Pogrešno sam tebe citirao, od muke se omaklo. Jasno odnosi se na ove druge.burek_in_space wrote:Prochitaj josh jednom, pa cesh vidjeti da ja ne osudjujem dizanje tri prsta u Lishtici, iako imam mnogo toga protiv ta ista tri prsta bilo gdje drugo na svijetu.
-
cunga lunga
#7647 Re: FK Sarajevo
E moji jadni Bosnjaci, jadni sugradjani i navodno navijaci Sarajeva...stidim vas se....
Dok oni na skandiranje imena "Vedran Puljic" zvizde i pjevaju "Javi se", dok skidaju majice sa likom poginukog momka, dok pjevaju "Ubij turcina", dok drze zastavu sa KUKASTIM KRIZEM domaci izdajnici palamude oko 3 prsta Arsenijevica.
Zato smo gdje i jesmo!
Aferim luzeri!
Dok oni na skandiranje imena "Vedran Puljic" zvizde i pjevaju "Javi se", dok skidaju majice sa likom poginukog momka, dok pjevaju "Ubij turcina", dok drze zastavu sa KUKASTIM KRIZEM domaci izdajnici palamude oko 3 prsta Arsenijevica.
Zato smo gdje i jesmo!
Aferim luzeri!
- Neelix
-
cunga lunga
#7649 Re: FK Sarajevo
Samo sto su naveli da smo mi krivi za nerede kad je poginuo Vedran...
-
strafna
#7650 Re: FK Sarajevo
Jbt na sta spade ovaj klub,da se eto kao hrabrimo likom koji je pokazao tri prsta (odma noga,al znam ja nas j.. ti nas) ka tribini na kojij je naci zastava a isti taj igra za nase Sarajevo. Za klub iz grada koji je najvecu cijenu platio na osnovu ta tri prsta, sve ovo je vec davno otislo u neku stvar...kako igrace (cast izuzetcima kojih je dva tri u vrh glave) nije vise stid jel znaju oni sta utakmica protiv "nk nezelim imenovati" znaci generacijama koje se okupljaju na stadionu Asim Ferhatovic HASE. Igraci da imaju p od postovanja prema momcima koji su tu uz njih na svim utakmicama nebi se ponijeli ko zadnje p... na terenu,boli njih neka stvar sutra,a mozda i veceras su vec na nekoj lokalnoj cugi odradili jos jedan radni dan,sutra sve iznova trening kafa kladionica...a "nk nezelim imenovati" nisu pobjedili vec dugi niz godina a nece jos zadugi zasigurno (prvi put danas postigli gol od kako se igra zajednicka liga u listici),dobro je uzeo se bod na grbavici direktor dosao pred sjever sajedno sa 11 lavova malo otvorio dusu i dobro nam svima...Ja necu niti cu ikad biti zadovoljan bodom sa grbavica i svakog drugog terena niti zelim da gledam ovakve debile u svetom dresu...a slicne uspjehe trenutno 11 lavova se proslvaljalo kao uzimanje oba trofeja.