Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DonieBrasco wrote: ↑21/08/2022 14:31
Samo ne mogu da procesujem ove iz SBB sto laju na Štetu i sto i njma smeta rekonstrukcija.
Bili i ostali privjesak SDA, ocekujem od njih vele izdju pred izbore.
Njihova taktika je uvijek bila providno krkanska - u vlasti sve vrijeme, koriste sve čari budžeta, uhljeljuju nemilice tako da je i SDA stid kakvim tempom to rade.
a onda malo pred izbore počnu glumiti opoziciju. Jer drugo ništa ne znaju.
E tako i sada. Svakako nisu u vlasti, programa nemaju, njihovi glasači i ne znaju za šta glasaju pa im jedino ostaje ovo.
Kad budu kopali, radit ce pola raskrsnice a pola ce biti u funkciji. Jedino ce biti zeznuto kad budu postavljali sine i kad budu betonirali. To ce svakako po noci raditi, al 2 dana ce biti velike guzve.
Veliko je Sarajevo, bit ce mjesta da se prodje sa autom
Nisi trebao biti toliko precizan. Sad će da radi štoperica...
Zbog ovakvih idiotizama sam lika i blokirao. Toliko je GLUP da mu je nemoguće objasniti da radim posao za koji sam diplomirao, položio stručni ispit i zaposlio se u gradu u kojem dotad nisam znao niti jednog čovjeka i to u školi u kojoj su uradili sve što su smjeli da me ne prime (ali nisu smjeli jer sam bio ubjedljivo najjači kandidat na javnom konkursu, objavljenom u javnom listu, sa procedurom tokom koje se svako može žaliti Ministarstvu ili Inspekciji i ne samo da će osnovana žalba biti uvažena nego će direktor biti novčano kažnjen - što se i dešavalo.
Njega boli to što sam ja sasvim pošteno i regularno dobio radno mjesto kakvo on ne može ni preko štela.
Dajte ljudi da organizujemo humanitarnu akciju pod nazivom "UHLJEBIMO HAKIZA". Sevap je da i on primi makar jednu platu iz budžeta, to mu je životna želja.
P.S. Znam da će post biti prijavljen ali pod cijenu bana se mora reći da je car gol.
Ko će ga prijaviti?
Nego, malo me prozoveš, malo ti odgovorim.
Ako ne želiš da te nerviram, nemoj me prozivati i riješena stvar.
jedan je rok projekta i nije se ni od cega odustalo.
Slazem se da se nije trebalo internu dinamiku projekta dijeliti sa javnosti, bar ne ovako sa nekim preciznim datumima. Ali, krivce mozemo traziti sa obje strane. Na kraju ce ispasti da je najbolje vodjen projekat imao najvise negativnog publiciteta. Pa smo imali razne "strucnjake" koji su dobijali medijski prostor kako se pogresno kopa, kako nisu sine ni narucene, ne postavljaju se tako sine, nema radnika, ne znaju kako se zove glasnogovornik firme sa kojim su se slikali, kako ce dedo stici do kcusa itd...
Mora imati najviše negativnog publiciteta kad su tu redovni Hakiz Zahiragić i ona tandžara.
Od stranačkih uhljeba su jedino gori neuspjeli uhljebi. Takvi se srčanije bore za SDA nego SDA-ovi uhljebi, a što vidimo na forumu.
Jesam li ja jedini koji misli da se SDA dobro kocka sa ovim Štetom. Kontam, ako je čovjek obećao dati ostavku ako se posao ne završi, i ako fakat uradi to (ili zavrsi posao ili podnese ostavku) to će njegovoj stranci osigurati dodatnu popularnost?
Toliko su naograisali i zabrazdili u svoju vizuru svijeta da im ne pada ni na pamet da je moguce da se posao zavrsi na vrijeme plus minus koja sedmica.
Zlocin&Kazna wrote: ↑21/08/2022 17:57
Jesam li ja jedini koji misli da se SDA dobro kocka sa ovim Štetom. Kontam, ako je čovjek obećao dati ostavku ako se posao ne završi, i ako fakat uradi to (ili zavrsi posao ili podnese ostavku) to će njegovoj stranci osigurati dodatnu popularnost?
Vise mislim da se sda bruka sa trazenjem ostavke jer ce radovi kasniti 10-30 dana, nebitno. Nebitno kad se njihovi radovi otezu godinama. E sad kako ce se narod primiti na to, haj mu ga znaj poznavajuci nase pomcenje zlatne ribice.
Ne mogu da vjerujem, kontam ih, ali nmg da vjerujem da uopste opstruiraju ove radove. Sto se mene tice steti bih dao uvjek glas, mada ne mirisem bas sdp zbog drugih ministara i mesetara.
Vise mislim da se sda bruka sa trazenjem ostavke jer ce radovi kasniti 10-30 dana, nebitno. Nebitno kad se njihovi radovi otezu godinama. E sad kako ce se narod primiti na to, haj mu ga znaj poznavajuci nase pomcenje zlatne ribice.
Ne mogu da vjerujem, kontam ih, ali nmg da vjerujem da uopste opstruiraju ove radove. Sto se mene tice steti bih dao uvjek glas, mada ne mirisem bas sdp zbog drugih ministara i mesetara.
brukaju se ljudi samo jer pod njihovom kontrolom projekti kasne samo tako ova dionica je trebala biti otvorena pocetkom maja , pa sredinom avgusta i sad planiraju samo tunel otvoriti dok na ostatku trass fali citav segment mosta niko da se tu pita od njih za odgovornost federalnog ministra saobraćaja i direktora autocesta sa federalnim premijerom koji su dali te izjave
a za most pocitelj koji je probio rok vec godinu dana da ne pricam