A konkurencija zauzela busije.
Klopp vec utvrdio stolicu, Conte ce braniti titulu, Mou u Unitedu, drugi Pochettino u Tot...i stari lisac Arsene, ali on nije vise konkurencija
Elem, vidjecemo....mala bara, a puno krokodila. Bice pojedenih
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Stones 22, Gundogan 26, De Bruyne 25, Sane 21, Sterling 22, Aguero 28, Jesus 19, Ihenaco 20, Fernando 29, Otamendi 29...Ostalo jeste 30+LSD wrote:Igracki kadar im je prestar, sve veterani sa preko 30 godina, osim par mlađih De Bruynea, Sterlinga, Stonesa, Sanea, onog mladog Jesusa.
To je smiješno koliko su zapušteni.
Treba ce tu šeik istresti novih 300-400 miliona se sredi ekipa za napada na najvece titule. A i vremena da nadođu sa mladim snagamna.
Fernando i Otamendi ce letiti iz Citya, prvom prilikomTomahawk11 wrote:Stones 22, Gundogan 26, De Bruyne 25, Sane 21, Sterling 22, Aguero 28, Jesus 19, Ihenaco 20, Fernando 29, Otamendi 29...Ostalo jeste 30+LSD wrote:Igracki kadar im je prestar, sve veterani sa preko 30 godina, osim par mlađih De Bruynea, Sterlinga, Stonesa, Sanea, onog mladog Jesusa.
To je smiješno koliko su zapušteni.
Treba ce tu šeik istresti novih 300-400 miliona se sredi ekipa za napada na najvece titule. A i vremena da nadođu sa mladim snagamna.
Sane će se samootplatit to je sigurno, ali Pep je drkao qrac jedno tri mjeseca kad su mu Nolito i Navas igrali krilaTito_i_Partija wrote:Ma i on je ba zasr'o sa pojedinim kupovinama. Ne razumijem, mislio sam da je svakom jasno sta dobijas kad kupujes recimo Gundogana: ruski rulet. Znaci odlican igrac, al' racunaj da ce ti bit' van terena minimum 6 mjeseci kad se povrijedi (sto je samo pitanje vremena).
Pa onda Sajin Stones.Jufka je zakuhana pocetkom sezone, evo jos je cekamo da nadodje.
![]()
I onda Bravo. Koji je mozda i bio solidan golman dok je bio u Barceloni, al' tip se pogubio totalno u EPL-u.
Sane je trenutno jedini igrac koji je koliko-toliko opravd'o svoju cijenu.
I Nolito, tom je Celta vrhunac karijere.Tito_i_Partija wrote:Ma i on je ba zasr'o sa pojedinim kupovinama. Ne razumijem, mislio sam da je svakom jasno sta dobijas kad kupujes recimo Gundogana: ruski rulet. Znaci odlican igrac, al' racunaj da ce ti bit' van terena minimum 6 mjeseci kad se povrijedi (sto je samo pitanje vremena).
Pa onda Sajin Stones.Jufka je zakuhana pocetkom sezone, evo jos je cekamo da nadodje.
![]()
I onda Bravo. Koji je mozda i bio solidan golman dok je bio u Barceloni, al' tip se pogubio totalno u EPL-u.
Sane je trenutno jedini igrac koji je koliko-toliko opravd'o svoju cijenu.
Pa kakve to veze ima?_BataZiv_0809 wrote:U svojoj prvoj sezoni na Etihadu?Muhamed Đakmić wrote:Pellegrini je sa slabijim rosterom prošle sezone igrao polufinale._BataZiv_0809 wrote:Sto implicira da postoji trener koji bi sa postojecim rosterom mogao napraviti nesto vise?
Mislis da Peps ne bi isto napravio da ne igra LP?Muhamed Đakmić wrote:
Pa kakve to veze ima?
Šta je Conte napravio sa Chelseajem ove sezone sa praktično 2 ili 3 nova igrača u udarnoj postavi?
Zar kad je sjedao na klupu Barce nije zatekao gore stanje nego kad je dolazio u Siti?groove wrote:conteu je vec mourinho sastavio finu ekipu za defanzivni fudbal.
guardiola je od nule poceo jer ono sto je city prije igrao nema nikakve veze sa njegovim stilom.
mislim na igrace koje ima na raspolaganju i ono sto mu je potrebno za svoju igru.Bosanski_kralj wrote:Zar kad je sjedao na klupu Barce nije zatekao gore stanje nego kad je dolazio u Siti?groove wrote:conteu je vec mourinho sastavio finu ekipu za defanzivni fudbal.
guardiola je od nule poceo jer ono sto je city prije igrao nema nikakve veze sa njegovim stilom.
Siti ima najbolju akademiju u Engleskoj, najvise ulozeno trening centri ko spejs šatlovi, vrhunsko treneri, pa eto legende Uniteda svoju djecu tamo upisuju kud ces daljeomar little wrote:a, ta njihova akademija, ima li tamo kakvih talenata i perspektiva mladjarnih?
...ne bih se ja ipak zalijetao toliko. A jos Monaco, nece oni ni jednog onog iapod 50m pustat garantTomahawk11 wrote:Ma pola Monaca nek uzme, nema greske
ja znam kakva je i sta je njihova akademija, ja sam pitala ima li konkretno neko ime, dijete, omladinac u kontekstu obnove za iducu sezonu ? neko da se prebaci u prvi tim, o tome se pricalo.AmiĐa_Idriz wrote:Siti ima najbolju akademiju u Engleskoj, najvise ulozeno trening centri ko spejs šatlovi, vrhunsko treneri, pa eto legende Uniteda svoju djecu tamo upisuju kud ces daljeomar little wrote:a, ta njihova akademija, ima li tamo kakvih talenata i perspektiva mladjarnih?e sad pitanje je kakva ih budućnost ceka. U Sitiju, sumnjam.
Tesko. Ima mali Maffeo koji je u Gironi na posudbi, on ce mozda vec iduce sezone biti u kombinacijama i Patrick Roberts koji je isto na posudbi u Celticu, fantastican igrac. Ovo ostalo, tesko.omar little wrote:ja znam kakva je i sta je njihova akademija, ja sam pitala ima li konkretno neko ime, dijete, omladinac u kontekstu obnove za iducu sezonu ? neko da se prebaci u prvi tim, o tome se pricalo.AmiĐa_Idriz wrote:Siti ima najbolju akademiju u Engleskoj, najvise ulozeno trening centri ko spejs šatlovi, vrhunsko treneri, pa eto legende Uniteda svoju djecu tamo upisuju kud ces daljeomar little wrote:a, ta njihova akademija, ima li tamo kakvih talenata i perspektiva mladjarnih?e sad pitanje je kakva ih budućnost ceka. U Sitiju, sumnjam.
Vidi tesko da ce i jedan klub u Engleskoj direktno izbaciti igraca u prvi tim, jebi ga valjda im je sigurnije kehnuti milione za vec formiranog igraca. Evo tipa Liverpool, 98% sam siguran da od Gerrarda Liverpool iz svoje akademije nije direktno izbacio igraca u prvi tim. Evo, pocelo je opet sa Kloppom. Ali ti omladinci ce otici u neki manji klub tipa Burnley. 4 od 10 igraca ce sigurno procvjetati i probiti se te opet prodati i bice prica kako je on produkt necije vece skole. Jebi ga, tako je kako je.Tito_i_Partija wrote:Dovedi koga hoces da ti trenira, al' tu skolu mozes macku o rep okacit' sve dok se ne probije jedan i postane regularan prvotimac. Sve ostalo je tipicno englesko prenapuhavanje u smislu "sto vise bacamo para u tom smjeru, to ce sve bit' bolje."
Sa krampama poput Rudigera i Bernata ce se bas usreciti.nKrkan wrote:A ne treba mu puno vidjet će tedovest će Henrischa iz Leverkusena 99% ( 19 god) , pa ovog Laportea iz Atheltica i vjerovatno Rudigera iz Rome i ako mu pođe za rukom ,a priča se o tome puno da dovede svog miljenika Bernata iz Bayerna što je dosta teško. Ima tu još nekih imena , pa evo ovo što sam ja nabrojao , enorman ogroman svemirski upgrade u odnosnu na pazi sad Clichy 30+ , Kolarov 30+ Stones i pazi Bacary Sagna 34
![]()