BAKIRE ODLAZI

Post Reply
swanfilter

#7626 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by swanfilter »

Nista od toga, dok se legitimni ne pronađe ...
Tomos

#7627 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Tomos »

kkk
Tomos

#7628 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Tomos »

...
Tomos

#7629 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Tomos »

....
Novak20

#7630 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Novak20 »

Senad rasturio Izetbegovića. Da li će Bakir od ovoga članka u tabloidu SB povileniti, ne znam.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/13 ... stini.html
BAKIR JE PROPUSTIO PRILIKU DA ŠUTI: Turska u Siriji radi ono što je Srbija uradila u BiH, Rusija u Ukrajini, Izrael u Palestini
Ono što ne zna šef opozicije u Parlamentu Turske i predsjednik druge po snazi poltičke partije u zemlji, Kemal Kilicdaroglu, zna Bakir Izetbegović, predsjednik jedne od vladajućih nacionalističkih partija u Bosni i Hercegovini, također parlamentarac. Predsjedniku Stranke demokratske akcije ne samo da je sve poznato glede agresije Turske na susjednu državu, nego je taj brutalan vojni udar i progon stotine hiljada ljudu, javno podržao i ohrabrio.

"Turska je bila prisiljena na ovu akciju, činjenice i brojke to potvrđuju", kazao je Izetbegović za novinsku Agenciju Anadolija.
Nijedan ozbiljan svjetski državnik i relevantan političar nije pokazao razmumijevanje za invaziju turske vojske na Siriju. Dapače, nepodijeljena je osuda tog agrsivnog čina, a već su počele i ozbiljne kazne, sakcije, blokade za turki režim. / Osm Katara ii Pakistana koji sa Turskom imaju sporazume o vojnoj suradnji// Čak je i Erdoganov najdraži prijetelj u regionu Aleksandar Vučić, brbljiv i neukrotiv u javnim ispoljavanjima, propustio priliku da išta kaže ovim povodom, čeka rasplet situacije i ne svrstava se ni na čiju stranu. A turski je lider, investicijama, projektima, kreditima..., mnogo više zadužio Vučića i Srbiju, nego Bakira Izetbegovića i Bosnu i Hercegovinu. Ili možda nije, samo mi, obični smrtnici, to ne znamo. Nama je ionako suđeno da posljednji sve saznamo, ali da jedino i isključivo mi snosimo posljedice i plaćamo cijenu pogrešnih, diletantskih, privatnih, politika ovdašnji filo-diktatorskih lidera.
JThomas

#7631 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by JThomas »

sve to bakir zna i ne haje, a ne haje ni dio naroda koji zna (da je u jedinstvu snaga). nije prvi put ni da ga neko načepi - ako nešto možeš ovdje možeš prozivati, samo što ni za to niko ne haje.
mishic

#7632 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by mishic »

Nemam ni jednu pozitivnu rijec za Baketa ali bih samo volio čuti neko ime koje bi bilo alternativa.
Ne mislim na alternativu samo u SDA nego općenito iz bilo koje partijske vukojebine.
Ko to ima da valja ? Ili ko ima koga već nismo kušali?
Novak20

#7633 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Novak20 »

Što bi rekli, svaki narod ima političare kakve zaslužuje.

Tragedija.
drug_profi

#7634 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by drug_profi »

Siguran sam da u SDA postoji barem 20 ljudi o kojima bi se mogla reci koja pozitivna rijec.
Samo su marginalizirani od Bakira i mafijaskog okruzenja.
To sto mi ne znamo imena nije dokaz da boljeg nema. pri tom mislim boljeg za stranku, boljeg za narod kojeg stranka predstavlja i boljeg za drzavu od koje ovisi taj narod.
Banksy

#7635 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Banksy »

Novak20 wrote:Senad rasturio Izetbegovića. Da li će Bakir od ovoga članka u tabloidu SB povileniti, ne znam.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/13 ... stini.html
SB je glasilo Gatačkog klana,naravno da će udarati po Izetbegoviću. Izgubili su bitku na kongresu, ali rat i dalje traje.
putokaz1

#7636 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by putokaz1 »

Jesul DF,SBB,i SD čestitali Hanumi svebiji :D
Novak20

#7637 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Novak20 »

:lol: :lol: :lol:
A samo jednom od tih advokata i savjetnika, naših para isplaćeno koliko ???? 140 tisuća, 200 tisuća ????

Vrati ove pare Bakire u budžet pa ćemo ti oprostiti.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /191031145
Predsjednik SDA i bivši član Predsjedništva naše zemlje Bakir Izetbegović u intervjuu Ognjenu Blagojeviću na TV1 govorio je o tome zašto je propala revizija tužbe BiH protiv Srbije u Hagu.
Izetbegović je ovaj put otvoreno priznao grešku, zbog koje su mu mnogi prigovarali, kazavši da je pogriješio što je slušao svoje savjetnike za to pitanje i pravnike.

"S tom revizijom, znate, bilo mi je rečeno, a to je bila ozbiljna grupa pravnika, mojih savjetnika, advokata i tako dalje, koji su mi kazali da nemamo legitimaciju, ali da se na to ne treba obazirati. 'Idemo nastaviti, nemojte uopšte spominjati u javnosti da nemamo legitimaciju za tu stvar, da nemamo agenta'. I ja sam ih poslušao. E tu ih nisam trebao poslušati i trebao sam tu stvar otvoriti javnosti i ostale bošnjačke lidere, Radončića, Nikšića i druge upoznati s tim. To je bila greška, trebao sam podijeliti odgovornost", kazao je Izetbegović.

Podsjetimo, revizija tužbe BiH protiv Srbije u Haškom tribunalu za odgovornost u agresiji na BiH je propala, s obzirom da kada je Sakib Softić, tada predstavljen kao legitimni agent za zastupanje BiH, predao zahtjev za reviziju, dobio odgovor da je revizija ništavna, jer je Softić izgubio legitimitet da zastupa našu zemlju.

Kompletan intervju bit će emitovan u nedjelju u emisiji "Ognjena zemlja" na TV1.
sinuhe

#7639 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sinuhe »

Ozbiljna grupa pravnika, savjetnika, advokata i tako dalje
:lol:

Bakiru su iz suda rekli kako stvari stoje godinu dana ranije sto je objavljeno i od suda.
Ne sumnjam da ima savjetnika otprilike kao i Salkic.
drug_profi

#7640 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by drug_profi »

A baška to što je revizija digla Dodika iz nokdauna. Pritisla ga opozicija ko nikad i onda se pojavi Bakir sa revizijom. Idealno da se vožd pridigne.
Ali to je jelde, sasvim slučajno.
jazzer

#7641 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by jazzer »

Predsjednik SDA i bivši član Predsjedništva naše zemlje Bakir Izetbegović u intervjuu Ognjenu Blagojeviću na TV1 govorio je o tome zašto je propala revizija tužbe BiH protiv Srbije u Hagu.
Izetbegović je ovaj put otvoreno priznao grešku, zbog koje su mu mnogi prigovarali, kazavši da je pogriješio što je slušao svoje savjetnike za to pitanje i pravnike.

"S tom revizijom, znate, bilo mi je rečeno, a to je bila ozbiljna grupa pravnika, mojih savjetnika, advokata i tako dalje, koji su mi kazali da nemamo legitimaciju, ali da se na to ne treba obazirati. 'Idemo nastaviti, nemojte uopšte spominjati u javnosti da nemamo legitimaciju za tu stvar, da nemamo agenta'. I ja sam ih poslušao. E tu ih nisam trebao poslušati i trebao sam tu stvar otvoriti javnosti i ostale bošnjačke lidere, Radončića, Nikšića i druge upoznati s tim. To je bila greška, trebao sam podijeliti odgovornost", kazao je Izetbegović.

Podsjetimo, revizija tužbe BiH protiv Srbije u Haškom tribunalu za odgovornost u agresiji na BiH je propala, s obzirom da kada je Sakib Softić, tada predstavljen kao legitimni agent za zastupanje BiH, predao zahtjev za reviziju, dobio odgovor da je revizija ništavna, jer je Softić izgubio legitimitet da zastupa našu zemlju.
Bolje da je Alija izdrko na plocice nego sto je napravio ovog idota.
Styling

#7642 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Styling »

jazzer wrote:

Bolje da je Alija izdrko na plocice nego sto je napravio ovog idota.
I on jos ima obraza priznati da su ga ovako nasankali i da je donio ovako debilsku odluku. Boze sacuvaj.
agent_zero

#7643 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by agent_zero »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /191101002

Đubre jedno izdajničko, turkobalijsko, četničko, rusofilsko, arapofilsko...

Nema goreg živog bića na dunjaluku od SDA turkobalijske pogani!
bingov buraz

#7644 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by bingov buraz »

Riđobradi pavijan konačno priznaje da mu cilj i nije Nato savez.
Styling

#7645 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Styling »

bingov buraz wrote:Riđobradi pavijan konačno priznaje da mu cilj i nije Nato savez.
ANP i nije bio njegov uslov za forimanje vlasti i VM. To je nakon potpisivanje famoznog sporazuma poceo potencirati Zeljko KOmsic. Ovaj mu nije mogao kontrirati jer bi pukla koalicija pa ne bi nikako mogao formirati vlast. Zeljko ga prakticno sa ANP-om drzi u sahu.
Roccohljup

#7646 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Roccohljup »

samo da ponovimo....Narod zna :D :D :D
Maraschino

#7647 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maraschino »

Ova fekalija bi mogla postati opasna. Vec baca narodu da se privikava kako od NATOa nema nista ako to Srbi ne zele. A sta ako to drugi kojih je mnogo vise zele?
Last edited by Maraschino on 01/11/2019 11:08, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7648 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by pici »

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je da BiH neće ući u NATO ukoliko to ne žele Srbi i Republika Srpska, ali je naglasio da Godišnji nacionalni program za NATO (ANP) mora biti poslan u Brisel jer to predstavlja provođenje ranije usvojenih odluka.
debilu jadni korumpirani, pa nece ni BiH, nisu htjeli ni nezavisnost, znaci pristajes na ucjene jer ti fotelja je udobna... dvije trecine ljudi zeli u NATO i to je demokratska nad vecina majmune glupi... necemo ni mi naziv PC pa dze ti je apelacija... svako ko glasa za ovog babuna je retardiran, ko je veca budala, budala il onaj koji slijedi budalu... selam :bih:
mO k3

#7649 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by mO k3 »

bingov buraz wrote:Riđobradi pavijan konačno priznaje da mu cilj i nije Nato savez.
cilj -?? on je bez cilja...
JThomas

#7650 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by JThomas »

činjenično stanje i jeste takvo da neće, da oni imaju sve mehanizme da to zaustave ako neće. ali ne želi ga ni on samo ne smije da kaže...
Post Reply