Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
micko green eyes wrote:Sinoc u meraku da pogledam neki filmic i imo Tree of Life na repertoaru.
Ugasio ga nakon ca 20 min. Ili je film glup ili je do mene
Vrijedi li da nastavim uopste??
Ja sam uspio pogledati nekih 30 minuta i imao sam osjecaj kao da gledam neki dokumentarac o planeti zemlji, pocnem zijevati i ugasim ga.
Odlican film.Prijatno izenadjenje, bez holiwoodskog kliseja i patetike.
Prica i tema filma su jednostavne, ali je realizacija na vrhunskom nivou.
Gluma Balea je fenomenalna, vrhunski je odradio ulogu covjeka na granici ludila.
Uuuu...Keaton me je kupio do kraja zivota. Odradjeno bas kako treba. Elegantno, nenametljivo i sa puno ukusa.
Elem...ako uzmemo u obzir "slowly" ritam filma moram da naglasim da nije za svakoga. Dakle ljubitelji danasnjih "blockbuster-a" i sarenih pop-corn ostvarenja mogu slobodno da preskoce...
Iskreno, taj film je bezveze... Buckuris svega i svacega, sa ocajnim pripovijedanjem. Piscu scenarija ocigldno fali sposobnost da isprica obicnu pricu. Dobri su efekti jedino.
micko green eyes wrote:Sinoc u meraku da pogledam neki filmic i imo Tree of Life na repertoaru.
Ugasio ga nakon ca 20 min. Ili je film glup ili je do mene
Vrijedi li da nastavim uopste??
Ja sam uspio pogledati nekih 30 minuta i imao sam osjecaj kao da gledam neki dokumentarac o planeti zemlji, pocnem zijevati i ugasim ga.
Isti slucaj
Meni je to dobar film, jedan od boljih koje sam pogledao ove godine. ( mozda je do mene )
Preporuka .