Naravno da ne. To je samo za one koji ne koriste sve tri usluge, a ti koristiš sve tri(TV, Internet, Telefon). Sve piše sitnim slovima, potrebno je samo pročitati.Herr Flick wrote:Ja imam TG a ugovor mi istice u decembru, sad ako uzmem EON FULL jel imam ovu akciju da pola cijene placam 12 mjeseci ako potpisem ugovor na 24 mjeseca.
Code: Select all
EON PAKETI 32,90 KM PRVIH 12 MJESECI + 24 MJESECA ARENA SPORT SD I PINK KANALI PROMOTIVNO
Navedena ponuda važi za nove pretplatnike Telemacha koji do sada nisu koristili usluge Telemacha kao i postojeće pretplatnike samo analogne kablovske usluge ( Osnovni TV paket) kao i pretplatnike samo analogne kablovske televizije i D3 digitalne televizije koji se opredijele na korištenje EON LIGHT DUO, EON FULL DUO I EON PREMIUM DUO paketa uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca, tokom prvih 6 mjeseci izabrani paket plaćat će 32,90 KM sa uključenom mjesečnom naknadom za održavanje KKS za Osnovni paket + 24 mjeseca gledat će Arena Sport SD i PINK paket, ukoliko isti ne predstavlja sastavni dio paketa za koji se odluče.