sad jedan ozbiljan redak, razumijem ja sta ti meni pokusavas reci druze, ali ti mene ne razumijes.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#76151 Re: Premijer liga BiH
tvrdo č ti usteljcu
sad jedan ozbiljan redak, razumijem ja sta ti meni pokusavas reci druze, ali ti mene ne razumijes.
-
tcz
#76152 Re: Premijer liga BiH
sumirprimus wrote:tvrdo č ti usteljcu![]()
sve ti razimjes, samo nastavi cvilit i kmeČit
-
sumirprimus
#76153 Re: Premijer liga BiH
i pricas o mitomaniji ko cvili bolan
fino ti kajem daj sta argumentovano a ti pricas o civljenju i mitomaniji

fino ti kajem daj sta argumentovano a ti pricas o civljenju i mitomaniji
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#76155 Re: Premijer liga BiH
Cuj da se brisu dugovi. Sumnjam da to moze proci, posebno jer klubovi nisu duzni samo drzavi.Pitar sa Kariba wrote:https://sportsport.ba/fudbal/brend-klub ... -km/313648
Adnan Zildžović MDK Out....
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#76156 Re: Premijer liga BiH
I ja tako kontam.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#76157 Re: Premijer liga BiH
Ma ne vjerujem da ima ista od brisanja dugova. Pa ni onih prema drzavi, a kamoli dobavljačima i sl.
-
Nivelacija
#76158 Re: Premijer liga BiH
Ja sto frajer pokrade Mladost protiv Hazmirovih.
Krenuo kupovat Hazmir i po premijer ligi..
-
todd_smith
#76159 Re: Premijer liga BiH
ovaj kvazi zakon mi lici samo na rupu u sadanjem sistemu da se jos lakse pare peru preko sportskih klubova
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#76160 Re: Premijer liga BiH
Pa sta mislis zasto ke doveo Varesanovica, nije sigurno zbog fudbalskog znanja...Nivelacija wrote:Ja sto frajer pokrade Mladost protiv Hazmirovih.![]()
- strong69
#76161 Re: Premijer liga BiH
Dodje punac.Nivelacija wrote:Ja sto frajer pokrade Mladost protiv Hazmirovih.![]()
- plain vanilla
#76162 Re: Premijer liga BiH
Kad sam ja ovdje pisala kako je dobro.sto Azmir nije u Slobodi, pojedinci ga kuju u zvijezde. Jos nesto kao prkose pa im draza Sloga od Slobode.
Trazili ste, eto vam ga.
Trazili ste, eto vam ga.
-
mirza_15
#76163 Re: Premijer liga BiH
Meni Banjac već dugo ide na živce.
Mostar. Zrinjski Sarajevo. Kaže nije penal nad Ahmetovićem i priča o nekakvom intenzitetu kontakta koji odbrambeni igrač pravi sa leđa nad Ahmetovićem kad je ovaj 1 na 1 sa golmanom, a sve samo da bi opravdao onaj cirkus od penala za Zrinjski na istoj utakmici. Da podsjetim, Bjelica ponovo sudi i samo je pitanje u kojoj utakmici će odraditi posao.
Mostar. Zrinjski GOŠK. Pada igrač Zrinjskog u kaznenom. Lopta nije ni blizu. Nije upućena tom igraču već skroz na drugu stranu šesnaesterca. Na snimku se ne vidi ima li kontakta između igrača Zrinjskog i igrača GOŠK-a. Za njega je to čist penal. Ne komentariše da li je igrač mogao do lopte. Ne komentariše ni namjeru. Ako je kontakta i bilo (veoma upitno) nije bilo namjere, a igrač koji je pao ama baš nikako ne može do lopte.
Sarajevo. Sarajevo Zrinjski. Kraj utakmice, ubačena lopta u šesnaesterac. Kontak rukom na Ahmetovićeva leđa dok ovaj u skoku pokušava da dođe do lopte. E sada je kriterij je li lopta previsoka i je li Ahmetović mogao do nje bitan? Eto postoji blagi kontak, ali igrač ne bi svakako mogao do lopte. Zato je valjda mogao onaj Zrinjskog protiv GOŠK-a.
Sarajevo. Željezničar Sarajevo. Tatar je sapleten u kaznenom prostoru u izglednoj poziciji. Njegov komentar je da je kontak blag i da nije bilo namjere. Vraćam se na onu situaciju u Mostaru gdje ni igrač GOŠK-a nije imao namjeru i gdje je pitanje da li je kontakta uopšte i bilo, a lopta skroz na drugoj strani. Sada je namjera kod saplitanja bitna?
Nije mi namjera da komentarišem je li bio penal u nekoj situaciji ili nije. Osvrt je na nedosljednost komentara dotičnog i to očigledno u korist Zrinjskog. Je li intenzitet bitan ili nije? Zavisi ko igra. Je li kriterij "nije mogao do lopte ni pomoću filmskih trikova" bitan? Opet, zavisi je li u korist ili na štetu Zrinjskog. Je li namjera kod recimo slučajnog saplitanja igrača kod kojeg nije lopta bitna? Opet zavisi je li u korist ili na štetu Zrinjskom.
A čovjek je predsjednik sudijske organizacije.
Mostar. Zrinjski Sarajevo. Kaže nije penal nad Ahmetovićem i priča o nekakvom intenzitetu kontakta koji odbrambeni igrač pravi sa leđa nad Ahmetovićem kad je ovaj 1 na 1 sa golmanom, a sve samo da bi opravdao onaj cirkus od penala za Zrinjski na istoj utakmici. Da podsjetim, Bjelica ponovo sudi i samo je pitanje u kojoj utakmici će odraditi posao.
Mostar. Zrinjski GOŠK. Pada igrač Zrinjskog u kaznenom. Lopta nije ni blizu. Nije upućena tom igraču već skroz na drugu stranu šesnaesterca. Na snimku se ne vidi ima li kontakta između igrača Zrinjskog i igrača GOŠK-a. Za njega je to čist penal. Ne komentariše da li je igrač mogao do lopte. Ne komentariše ni namjeru. Ako je kontakta i bilo (veoma upitno) nije bilo namjere, a igrač koji je pao ama baš nikako ne može do lopte.
Sarajevo. Sarajevo Zrinjski. Kraj utakmice, ubačena lopta u šesnaesterac. Kontak rukom na Ahmetovićeva leđa dok ovaj u skoku pokušava da dođe do lopte. E sada je kriterij je li lopta previsoka i je li Ahmetović mogao do nje bitan? Eto postoji blagi kontak, ali igrač ne bi svakako mogao do lopte. Zato je valjda mogao onaj Zrinjskog protiv GOŠK-a.
Sarajevo. Željezničar Sarajevo. Tatar je sapleten u kaznenom prostoru u izglednoj poziciji. Njegov komentar je da je kontak blag i da nije bilo namjere. Vraćam se na onu situaciju u Mostaru gdje ni igrač GOŠK-a nije imao namjeru i gdje je pitanje da li je kontakta uopšte i bilo, a lopta skroz na drugoj strani. Sada je namjera kod saplitanja bitna?
Nije mi namjera da komentarišem je li bio penal u nekoj situaciji ili nije. Osvrt je na nedosljednost komentara dotičnog i to očigledno u korist Zrinjskog. Je li intenzitet bitan ili nije? Zavisi ko igra. Je li kriterij "nije mogao do lopte ni pomoću filmskih trikova" bitan? Opet, zavisi je li u korist ili na štetu Zrinjskog. Je li namjera kod recimo slučajnog saplitanja igrača kod kojeg nije lopta bitna? Opet zavisi je li u korist ili na štetu Zrinjskom.
A čovjek je predsjednik sudijske organizacije.
-
sumirprimus
#76164 Re: Premijer liga BiH
samo da se vrati pa da ponovo zajedno kupujemo heheheplain vanilla wrote:Kad sam ja ovdje pisala kako je dobro.sto Azmir nije u Slobodi, pojedinci ga kuju u zvijezde. Jos nesto kao prkose pa im draza Sloga od Slobode.
Trazili ste, eto vam ga.
bar jednu titulu pa mozem onastavit posteno opet
-
sumirprimus
#76165 Re: Premijer liga BiH
u vezi zakona, sjeo lik i kaze napiso ga
doduse poslje je reko da se nakalemio na grazov prijedlog.pa umjesto 2 ima 3 varijante.
ovo je onaj spajdermen sa politickih tema, zlajin ucenik, jedan od onih koje je kaje tjero da zavrse fakultet, ne znam jel ga zavrsio .kaze mlad i perspektivan i odma u fotelju bez dana radnog iskustva.
i kaze kap koja je prelila casu nesto u vezi kk bosne.
a idi begaj..
ovo je onaj spajdermen sa politickih tema, zlajin ucenik, jedan od onih koje je kaje tjero da zavrse fakultet, ne znam jel ga zavrsio .kaze mlad i perspektivan i odma u fotelju bez dana radnog iskustva.
i kaze kap koja je prelila casu nesto u vezi kk bosne.
a idi begaj..
-
sumirprimus
#76166 Re: Premijer liga BiH
znaci za 50 hiljada mozes dobit klub, ili kako kazu ustupanje naziva,simbola,dizajna,skraceina, loga,istorije, osim pokretne i nepokretne imovine.
heh čl.34 (2)kaze Preuzimanje naziva brenda ne garantira NOVOOSNOVANOM KLUBU DIONICKOM DRUSTVU takmicenje u razini u kojoj je nastupao klub udruzenje KOJE JE UGAŠENO nakon ustupanja naziva.
vou vou kako je onda sve isto, nije to isto? gasis dotadasnji klub
heh čl.34 (2)kaze Preuzimanje naziva brenda ne garantira NOVOOSNOVANOM KLUBU DIONICKOM DRUSTVU takmicenje u razini u kojoj je nastupao klub udruzenje KOJE JE UGAŠENO nakon ustupanja naziva.
vou vou kako je onda sve isto, nije to isto? gasis dotadasnji klub
- plain vanilla
#76167 Re: Premijer liga BiH
Ocemo kupit Slobodu?sumirprimus wrote:znaci za 50 hiljada mozes dobit klub, ili kako kazu ustupanje naziva,simbola,dizajna,skraceina, loga,istorije, osim pokretne i nepokretne imovine.
-
sumirprimus
#76168 Re: Premijer liga BiH
ha cuj to je najmanje, kao temeljni kapital drustva.
mislim da mi vrijedimo malo vise sa svojim dugovima
i opet nisi apsolutni gazda
mislim da mi vrijedimo malo vise sa svojim dugovima
- plain vanilla
#76169 Re: Premijer liga BiH
Ti, ja i Azmirsumirprimus wrote:ha cuj to je najmanje, kao temeljni kapital drustva.
mislim da mi vrijedimo malo vise sa svojim dugovima![]()
![]()
Da haramo ligom
-
sumirprimus
#76170 Re: Premijer liga BiH
joj bi harali , al da se sad slavi i titula, bez ijednog poraza.
joj sta bi s lože uradio braco mila
joj sta bi s lože uradio braco mila
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#76171 Re: Premijer liga BiH
Ma kupite vi onaj klub od bivšeg vam precjednika za početak 
-
sumirprimus
#76172 Re: Premijer liga BiH
vidi se da si vise kosarci naget, to je samo u kosarci moguce, ugasi jedan napravi drugi klub, aplauz, kuci i kraj price.
ne ide to tako tomo moj ne ide.
prva patnja zaborava nema.
ne ide to tako tomo moj ne ide.
prva patnja zaborava nema.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#76173 Re: Premijer liga BiH
Jeste u NBA. Doduše, kod nas je košarka svakako rahmetli, nemaš šta gasiti i paliti
Ništa, onda se uhvatite Slobode. Eto vam prilike da je izvedete na pravi put
Ništa, onda se uhvatite Slobode. Eto vam prilike da je izvedete na pravi put
-
sumirprimus
#76174 Re: Premijer liga BiH
pa kako ces citas li ti gore, ono je ko okk sto su napravili nesto slicno samo sad kroz dionice provuceno.
jedino bi se vi ocistili i zvanicno postali dionicko drustvo.
jedino bi se vi ocistili i zvanicno postali dionicko drustvo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#76175 Re: Premijer liga BiH
Onda ništa ne diraj. Rahat patnja.
Al dobra fora, sad ko ima 50 milja, krene sa ekipom i udri.
Doduše, nema para, moraš samo trošiti, da li će ih ikad biti, pitanje je.
Al dobra fora, sad ko ima 50 milja, krene sa ekipom i udri.
Doduše, nema para, moraš samo trošiti, da li će ih ikad biti, pitanje je.