FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Plavo-bijeli
#76126 Re: FK Željezničar
Ma uključim se samo kad vidim gluposti koje se pišu. Jeste ova uprava je napravila veliki broj grešaka, ali je isto tako napravila i bruku dobrih poteza. Treba oboje spomenuti, inače nije fer! Nije niko u upravi kluba se od Želje opario, niti je iko sa strane išta sebi uzeo (ko što su neki uzimali), niti je iko ušao da se opari. To treba da se zna i to treba spominjati!
Ako ko ima bolji da dođe, bujrum, prvi bih volio!!
P.S niko me ne financira!
Ako ko ima bolji da dođe, bujrum, prvi bih volio!!
P.S niko me ne financira!
- JoeyTribbiani
#76127 Re: FK Željezničar
Ništa od toga ih ne oslobađa od odgovornosti da smo goli kurac i da se s nama šrpdaju klubovi koji imaju 120 navijača i 9 godina postojanja. Ti ljudi koje braniš se petljaju u sve živo. Evo imam ja druga, dobar je ko hljeb. Nema veze što je automehaničar, preporučio bih ti njega da mu odeš kad te zaboli zub ili nešto drugo. Ima dobre namjere, neće ti ukrast pare i tako to. Šta misliš?
- Plavo-bijeli
#76128 Re: FK Željezničar
Argument ti je iskreno na vrlo niskom nivou, pa ću se isključiti nakon ovog odgovora. Svima je jasno da nam je trenutno stanje takvo kakvo jeste. To je u zadnjih par mjeseci i postoji više krivaca za takvo nešto. Uprava je obezbjedila kvalitetna pojačanja i svi su se složili da su Pavić, Čurjurić, Krpić, Rodin... kvalitetna i dobra pojačanja. Nije mogla da predvidi da će trener nakon što shvati sa kojom mahalom radi otići nakon par kola, niti je mogla da predvidi da će Odović izgubiti sve konce sa igračima. Ta priča da se sa nam šprdaju klubovi sa 120 navijača i 9 godina postojanja je smiješna, čitava liga je u par deka, te su i FKS i Zrinjski također gubili od tih timova. I nakon najgoreg niza u povijesti mi nismo predzadnji na tabeli, nego bi bili treći opet da nas nisu zakinuli i da nam pola igrača nije bilo na infektivnoj pred utakmicu sa Širokim. Helem najlakše je tjerati, bez ikakve alternative. Tako se i Amar tjerao u prvom mandatu, tako su ga neki tjerali i u drugom mandatu.JoeyTribbiani wrote:Ništa od toga ih ne oslobađa od odgovornosti da smo goli kurac i da se s nama šrpdaju klubovi koji imaju 120 navijača i 9 godina postojanja. Ti ljudi koje braniš se petljaju u sve živo. Evo imam ja druga, dobar je ko hljeb. Nema veze što je automehaničar, preporučio bih ti njega da mu odeš kad te zaboli zub ili nešto drugo. Ima dobre namjere, neće ti ukrast pare i tako to. Šta misliš?
Za razliku od prethodnih uprava ako odstupe, neće ostaviti klub u raspadu u ogromnim financijskim problemima i bez ikakve uređenosti.
Problemi se dešavaju svugdje i krize su hvatale i sto puta veće klubove i to ove sezone kao Bayern i Real. Skontajte gdje smo mi, gdje su oni, pa eto otprilike je takva razlika onda i u krizi.
Ko ima bolji i ko zna bujrum! Toliko od mene.
Last edited by Plavo-bijeli on 07/12/2018 09:44, edited 1 time in total.
- wewa
#76129 Re: FK Željezničar
Odovic izgubio konce, a ovi srezali platu fizioterapeutima 
- cvrčak_na_hedonizmu
#76130 Re: FK Željezničar
Pitar je mjerilo odrona, za mene. Gledaj sada šta ću napisati, jer neće biti ono što očekuješ.Plavo-bijeli wrote:Jeste smorili, pa samo se u krug vrtite... imal neko nešto novo pametno da kaže?
Ovaj gore priča da su dvije titule poklonjene Zrinjskom i to je minus za ovu upravu. Jel to kao direktno se poziva na to da smo mi trebali završiti je na nelegalan način?
SPominje se 6 nekakvih loših trenera a 90% svih foruma i navijača svršavalo kad je doveden Petrović. Ovdje čitav forum svršavao kad se vratio Odović te se kritikovala uprava što se ranije nije vratio hahaha
Ovaj dole piše kao da se Osim prozivao za nelegalne radnje, jok eto sve legalno radio hahahah joj
fakat ovdje svako piše i fino ste se povezali i nadovezujete se na svoje gluposti već dugi period...
Neki su se uključili na forum kao ovaj "Alfa i omega" samo da pišu protiv Misketa i uprave. Zamislite koji je to sklop baš nevjerovatno. Ko te financira??
Opet pređem na drugu stranu da vidim imal išta pametno... oj kaže neće više niko kod nas doći jer je klub jednom kaznio igrače sa platom nakon najgoreg niza ikada hahahaha
A Amar na treningu kad fuliš penal skidao sa plate... dajte fakat skontajte sami sa sobom neke stvari i recite šta hoćete, koga hoćete i šta hoćete od istih.
Evo pitanje za sviju.
JESTE LI ZA TO DA PLAĆAMO POTPUNE DOPRINOSE I OSTALE STVARI IGRAČIMA, ILI DA IH PRIJAVIMO NA NEKI MINIMALAC KAO I ŠTO SVI OSTALI RADE I ŠTO SMO I MI NEKAD RADILI?
DA LI STE ZA TO DA ODREĐENE UTAKMICE ZAVRŠAVAMO SA STRANE, PREKO RAZNIH VEZA, KAO I ŠTO SVI OSTALI RADE I ŠTO SMO I MI NEKAD RADILI?
zavisno od odgovara na ova dva pitanja može se puno toga skontati.
Pratio sam njihovo svađanje kada su bili za i protiv Baljka i Muće vs Kineza i onih koji su bili za ili protiv Dine & co poslije toga, NIJEDAN, doslovno, nije napisao ovo što si ti napisao, NIJEDAN.
NIJEDAN nije napisao da su kupovali utakmice i titule, NIJEDAN, doslovno, jer pljuješ sebi u usta, bukvalno.
Odnosno ne pljuješ kada čuvaš svoju guzicu i svoj interes.
Sad kontaj šta si i šta pišeš, ti i ostali spineri.
Ako možeš
- Charuga
- Globalni moderator
#76131 Re: FK Željezničar
Uzaludno je ovo pisati, oni će i dalje po svome, a svi su drkicu bacali kad je brko titule donosio.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Sad kontaj šta si i šta pišeš, ti i ostali spineri.
Ako možeš
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#76132 Re: FK Željezničar
Kad si u Rimu, ponasaj se kao Rimljanin.
- Plavo-bijeli
#76133 Re: FK Željezničar
Jok eto trebali smo plakati. Jel to sve regularno bilo kad je brko titule donosio? Ko da je jučer bilo kad mi je pola mahale uplatilo pare da ćemo dobiti Olimpic u gostima, a ja izašao 15 min ranije kad sam vidio da se igrači Olimpica sklanjaju. Ko da je jučer bilo kad su igrači morali fulati penale u finalu kupa, a određeni dobili ispisnicu jer su zabili gol. Dajte molim vas.Charuga wrote:Uzaludno je ovo pisati, oni će i dalje po svome, a svi su drkicu bacali kad je brko titule donosio.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Sad kontaj šta si i šta pišeš, ti i ostali spineri.
Ako možeš
Da li bih volio da se Brko vrati? Normalno! Opet su sve titule njegove dosta zasluženije bile napr od titula koje su pitari osvajali, ili Zrinjski napr.
- Plavo-bijeli
#76135 Re: FK Željezničar
I samo da se zna, jer sam ja kao jedini koji brani upravu i koji je kao 'financiran'.
Na privatnom TM.org forumu, gdje se ne može svako registrovati i predstavljati kao navijač FKŽ je nedavno bila anketa 'da li ste da ova uprava ostane'. Ukupno 241 glasa.
Šta mislite kakav je omjer bio za DA i NE u procentima?
Na privatnom TM.org forumu, gdje se ne može svako registrovati i predstavljati kao navijač FKŽ je nedavno bila anketa 'da li ste da ova uprava ostane'. Ukupno 241 glasa.
Šta mislite kakav je omjer bio za DA i NE u procentima?
- Plavo-bijeli
#76136 Re: FK Željezničar
Šta je, jesam li to nešto slagao, ili nisam smio iznositi nešto javno, što već sada svi znaju?vryzas wrote:ccccccc
- cvrčak_na_hedonizmu
#76137 Re: FK Željezničar
Jebo forum koji se zove TM org, a gdje se Manijaci "pljuju" i gdje pisu djuturumi od 50+ godina tipa Profesora.
To veze sa zivotom nema.
Ps. Treba anketu ponoviti, tad smo imali tri poraza u nizu, sad ih je pet.
Jebace nam ljigavci, interesdzije i poltroni majku kroz majku
To veze sa zivotom nema.
Ps. Treba anketu ponoviti, tad smo imali tri poraza u nizu, sad ih je pet.
Jebace nam ljigavci, interesdzije i poltroni majku kroz majku
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 07/12/2018 10:13, edited 1 time in total.
- Charuga
- Globalni moderator
#76138 Re: FK Željezničar
Kažem ja, uzaludno je ... 
-
zipoo
#76139 Re: FK Željezničar
JoeyTribbiani wrote:A ti se uključiš samo kad treba branit ovu Upravu. Ko tebe finansira?
- avetinja
#76140 Re: FK Željezničar
Pitam se kako drugi klubovi postoje bez Misimovića i ostalih.
Jeste li ovako pljuvali po titulama i za vrijeme osvajanja?
Jeste li ovako pljuvali po titulama i za vrijeme osvajanja?
- BHF_Manijak
#76141 Re: FK Željezničar
@Plavo-bijeli,
Ma ja, kad neko kritikuje upravu onda ide "koliko si placen", a kada se brani na mrtvo ime (sport1 forum) onda je to entuzijazam, vizija i ljubav. Genijalan zakljucak!
Urota i zavjera, svi zele da nas uniste, a ovi se jadni otimaju i bore protiv vjetrenjaca. Don Kihot.
Ma ja, kad neko kritikuje upravu onda ide "koliko si placen", a kada se brani na mrtvo ime (sport1 forum) onda je to entuzijazam, vizija i ljubav. Genijalan zakljucak!
Urota i zavjera, svi zele da nas uniste, a ovi se jadni otimaju i bore protiv vjetrenjaca. Don Kihot.
- JoeyTribbiani
#76142 Re: FK Željezničar
Moji argumenti su toliko loši da se isključiš nakon prvog ili drugog pitanja. ZanimljivoPlavo-bijeli wrote: Argument ti je iskreno na vrlo niskom nivou, pa ću se isključiti nakon ovog odgovora. Svima je jasno da nam je trenutno stanje takvo kakvo jeste. To je u zadnjih par mjeseci i postoji više krivaca za takvo nešto. Uprava je obezbjedila kvalitetna pojačanja i svi su se složili da su Pavić, Čurjurić, Krpić, Rodin... kvalitetna i dobra pojačanja. Nije mogla da predvidi da će trener nakon što shvati sa kojom mahalom radi otići nakon par kola, niti je mogla da predvidi da će Odović izgubiti sve konce sa igračima. Ta priča da se sa nam šprdaju klubovi sa 120 navijača i 9 godina postojanja je smiješna, čitava liga je u par deka, te su i FKS i Zrinjski također gubili od tih timova. I nakon najgoreg niza u povijesti mi nismo predzadnji na tabeli, nego bi bili treći opet da nas nisu zakinuli i da nam pola igrača nije bilo na infektivnoj pred utakmicu sa Širokim. Helem najlakše je tjerati, bez ikakve alternative. Tako se i Amar tjerao u prvom mandatu, tako su ga neki tjerali i u drugom mandatu.
Za razliku od prethodnih uprava ako odstupe, neće ostaviti klub u raspadu u ogromnim financijskim problemima i bez ikakve uređenosti.
Problemi se dešavaju svugdje i krize su hvatale i sto puta veće klubove i to ove sezone kao Bayern i Real. Skontajte gdje smo mi, gdje su oni, pa eto otprilike je takva razlika onda i u krizi.
Ko ima bolji i ko zna bujrum! Toliko od mene.
Kažeš da bi bili treći i da nismo predzadnji. A mi bježimo FK Krupa 13 bodova, dok nama FK Sarajevo bježi 15. To mi je dovoljno dobar argument da se nose odakle su došli. Pošto su dobri u analizama, ocjenama i procjenama, siguran sam da mogu filtrirati ko je i šta zajebao. Neko više, a neko manje.
FKS i Zrinjski izgube od ovih mali ekipa, ali nakon toga naprave niz i pobijede u 3, 4, 5 tekmi. Dok mi zijanimo 5 puta, i u tih pet utakmica se izvrti samo dno tabele. Ne možeš ti mene uvjerit' da je to kriza kad se nama ista sranja dešavaju godinama. U ovom ili onom obliku. Kroz luzersko ispuštanje titula do sada ovoga. Kažeš maloprije da su kažnjeni nakon što su napravili najgori niz. Čovječe, kažnjeni su nakon što su imali dvije pobjede. Odbijanje od plate su svakako ranije zaslužili, ali su dobili samo kontraefekat. To je samo dokaz da nemaju nikakav osjećaj za pravovremenu i ispravnu odluku kad je vođenje jednog sportskog kolektiva u pitanju.
A što se tiče logike da nemamo alternativu i pitanja "šmrc ko će nam doći kad ovi odu", onda druže ostavi sve na svijetu kako jest. Sutra imaš komšiju koji te jebe uzduž i poprijeko, ti mu ništa ne smiješ jer bi mogao doći neko gori od njega. Menalite šutid, dobro je dok ne puca.
- JoeyTribbiani
#76143 Re: FK Željezničar
Charuga briši, jebo me copy 
Last edited by JoeyTribbiani on 07/12/2018 10:32, edited 1 time in total.
- JoeyTribbiani
-
zipoo
#76145 Re: FK Željezničar
Sta ima veze neka 2x procita, treba njima stalno ponavljati
- JoeyTribbiani
#76146 Re: FK Željezničar
-
Alfa_i_Omega
#76147 Re: FK Željezničar
PlavoBijeli@.
Bravo! Nastavi pisati legendo, nemoj da te brine sto pljujes po klubu, trofejima, istoriji.
Samo nastavi ljubi Izlija@ ucenika svog.
Bravo! Nastavi pisati legendo, nemoj da te brine sto pljujes po klubu, trofejima, istoriji.
Samo nastavi ljubi Izlija@ ucenika svog.
-
zipoo
#76148 Re: FK Željezničar
Glupo je bilo sta njima objasnjavati, uopste pocinjati raspravu. To udara na inteligenciju. Sa svakim postom covjek je sve tuplji i tuplji. Za njih je ovo sve sjajno i dok god imaju koristi tako ce i biti. Adis i Violine razlika samo sto jedan ima kosu drugi nema to je to. Interesdzije velike.
Otici ce i Misimovic, a sa njim sva brigada ili ce samo okrenuti plocu. Kako novi covjek to dopusti.
Gredic je pokazao da ne treba covjek sa kesom.
Otici ce i Misimovic, a sa njim sva brigada ili ce samo okrenuti plocu. Kako novi covjek to dopusti.
Gredic je pokazao da ne treba covjek sa kesom.
- Charuga
- Globalni moderator
#76149 Re: FK Željezničar
Isto tako drugi klubovi osvajaju titule bez Amara.avetinja wrote:Pitam se kako drugi klubovi postoje bez Misimovića i ostalih.
- ultima_palabra
#76150 Re: FK Željezničar
1. Trener se ne bira na osnovu toga koliko će navijača svršavati na njega, nego na osnovu stručnosti i prikladnosti za klub. U suprotnom, može se samo napraviti anketa na zvaničnoj stranici i na osnovu nje dovesti trenera, onda nam i ne treba uprava i SD.Plavo-bijeli wrote:Jeste smorili, pa samo se u krug vrtite... imal neko nešto novo pametno da kaže?
Ovaj gore priča da su dvije titule poklonjene Zrinjskom i to je minus za ovu upravu. Jel to kao direktno se poziva na to da smo mi trebali završiti je na nelegalan način?
SPominje se 6 nekakvih loših trenera a 90% svih foruma i navijača svršavalo kad je doveden Petrović. Ovdje čitav forum svršavao kad se vratio Odović te se kritikovala uprava što se ranije nije vratio hahaha
Ovaj dole piše kao da se Osim prozivao za nelegalne radnje, jok eto sve legalno radio hahahah joj
fakat ovdje svako piše i fino ste se povezali i nadovezujete se na svoje gluposti već dugi period...
Neki su se uključili na forum kao ovaj "Alfa i omega" samo da pišu protiv Misketa i uprave. Zamislite koji je to sklop baš nevjerovatno. Ko te financira??
Opet pređem na drugu stranu da vidim imal išta pametno... oj kaže neće više niko kod nas doći jer je klub jednom kaznio igrače sa platom nakon najgoreg niza ikada hahahaha
A Amar na treningu kad fuliš penal skidao sa plate... dajte fakat skontajte sami sa sobom neke stvari i recite šta hoćete, koga hoćete i šta hoćete od istih.
Evo pitanje za sviju.
JESTE LI ZA TO DA PLAĆAMO POTPUNE DOPRINOSE I OSTALE STVARI IGRAČIMA, ILI DA IH PRIJAVIMO NA NEKI MINIMALAC KAO I ŠTO SVI OSTALI RADE I ŠTO SMO I MI NEKAD RADILI?
DA LI STE ZA TO DA ODREĐENE UTAKMICE ZAVRŠAVAMO SA STRANE, PREKO RAZNIH VEZA, KAO I ŠTO SVI OSTALI RADE I ŠTO SMO I MI NEKAD RADILI?
zavisno od odgovara na ova dva pitanja može se puno toga skontati.
2. Imaš li dokaz da je Osim nešto nelegalno radio? Ako da, bujrum u najbližu policijsku stanicu. I ako si već tako siguran u to, zašto ga onda prizivaš da se vrati? Da spasi nečiju guzicu?
3. Stari Rimljani su rekli: Ono što je primjereno Jupiteru, nije primjereno volu. Kad je Amar to radio, imalo je učinka... nakon kazni i dodatnog treninga oni lete po terenu. Ovdje nakon kazni imaš 5 uzastopnih poraza. Iz tog razloga ne bih ni volio da ovi nešto završavaju i sređuju, jer su toliko nesposobni da bi ih neko uhvatio i na nama napravio primjer.
4. Ovo velikim slovima: zaboli me kurac. Mene kao navijača interesuje konačni produkt, a hoće li igrač biti prijavljen na 400 ili na 4000 je administrativna stvar.