Road near Fukushima Daiichi nuclear power plant
Moderator: Chloe

ima intervju gdje on to potvrdjujeAhmetShabo wrote:vijest objavio vremeplov-onlineTomahawk11 wrote:
mislim da je ovo u rangu one vijesti da subasic posvecuje pobjedu majkama srebrenice i da je zdravko mamic presao na islam
care gledo sam taj intervju,to sto je presutio kad ga je stimac pitao govori samo kolika je zapravo hinja taj Subasic.dakle nigdje to nikada nije rekao,a laznu vijest nije htio da demantuje kad je dosla do njega. Ljigavacparappa wrote: ima intervju gdje on to potvrdjuje
upravo taj intervju sa stimcom sam gledao... i bas kada stimac kaze "posljednju utakmicu si posvetio majkama srebrenice" on kaze (mada tiho) "da".AhmetShabo wrote:care gledo sam taj intervju,to sto je presutio kad ga je stimac pitao govori samo kolika je zapravo hinja taj Subasic.dakle nigdje to nikada nije rekao,a laznu vijest nije htio da demantuje kad je dosla do njega. Ljigavacparappa wrote: ima intervju gdje on to potvrdjuje
evo ti par linkova o tome da je to bila lazna vijest na koju su se nazalost mnogi upecali
Evo procitaj ovo,ako i poslije budes vjerovao da je to istina onda jbg
https://raskrinkavanje.ba/analiza/fudba ... or-klikova

Ne volim Kinu ali Japan in my heart.ja71 wrote:Kinom behar probeharao
Sad da se javi neko i kaze "ma isto je to"Plaut wrote:Ne volim Kinu ali Japan in my heart.ja71 wrote:Kinom behar probeharao
ma isto je toPlaut wrote:Ne volim Kinu ali Japan in my heart.ja71 wrote:Kinom behar probeharao